Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.1.2012 20:52:37
|
|
|
|
majakla
|
Čer Končno popravljen RR.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.1.2012 20:53:35
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Arwenko Podpis in da boste do ponedeljka že zdravi. Pa še en! Pa še moj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.1.2012 20:57:12
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj mi lahko katera pove,kaj pomeni histološke preiskave:kake preiskave so to? S histološko preiskavo histopatolog pod mikrsokopom in z različnimi barvanji določi vrsto in tip tkiva in celic v vzorcu. Pa mogoče veš,kaj s tem ugotavljajo? Namreč,z mamo sma danes hodli v B na patologijo za obdukcijski zapisnik,pa še ni poročilo zaključeno,ker so dali te preiskave naredit in čakajo izvide.Tako,da še vedno ne vemo,kaj je ateju praktično bilo,no vsaj vzrok smrti vemo,ampak to ni neka tolažba baš. ugotavljajo razne rakave spremembe in podobno. Ne vem če vam bo to ravno kaj dalje pomagalo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.1.2012 21:22:54
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj mi lahko katera pove,kaj pomeni histološke preiskave:kake preiskave so to? S histološko preiskavo histopatolog pod mikrsokopom in z različnimi barvanji določi vrsto in tip tkiva in celic v vzorcu. Pa mogoče veš,kaj s tem ugotavljajo? Namreč,z mamo sma danes hodli v B na patologijo za obdukcijski zapisnik,pa še ni poročilo zaključeno,ker so dali te preiskave naredit in čakajo izvide.Tako,da še vedno ne vemo,kaj je ateju praktično bilo,no vsaj vzrok smrti vemo,ampak to ni neka tolažba baš. ugotavljajo razne rakave spremembe in podobno. Ne vem če vam bo to ravno kaj dalje pomagalo. Bo,bo,zelo,ker so mu namreč kao delali teste za raka ali tumor,pa so bili negativni,torej rak izključe.Če bodo te preiskave to pokazale,jih lahko gremo tožit,ker so ga zafurali na celi črti,ker ga sploh niso zdravli.Hvala Arwenko za odgovor.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.1.2012 21:40:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čer Končno popravljen RR. Zadnji čas je že bil.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.1.2012 22:01:43
|
|
|
|
arabela*
|
čer madona kak zaj...rr...sploh mi ne odpira
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.1.2012 22:05:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj mi lahko katera pove,kaj pomeni histološke preiskave:kake preiskave so to? S histološko preiskavo histopatolog pod mikrsokopom in z različnimi barvanji določi vrsto in tip tkiva in celic v vzorcu. Pa mogoče veš,kaj s tem ugotavljajo? Namreč,z mamo sma danes hodli v B na patologijo za obdukcijski zapisnik,pa še ni poročilo zaključeno,ker so dali te preiskave naredit in čakajo izvide.Tako,da še vedno ne vemo,kaj je ateju praktično bilo,no vsaj vzrok smrti vemo,ampak to ni neka tolažba baš. ja, zdaj odvisno na katerih organih so mu delali histološke preiskave. Običajno preiščejo če so prisotne rakaste celice..in podobno.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.1.2012 22:32:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj mi lahko katera pove,kaj pomeni histološke preiskave:kake preiskave so to? S histološko preiskavo histopatolog pod mikrsokopom in z različnimi barvanji določi vrsto in tip tkiva in celic v vzorcu. Pa mogoče veš,kaj s tem ugotavljajo? Namreč,z mamo sma danes hodli v B na patologijo za obdukcijski zapisnik,pa še ni poročilo zaključeno,ker so dali te preiskave naredit in čakajo izvide.Tako,da še vedno ne vemo,kaj je ateju praktično bilo,no vsaj vzrok smrti vemo,ampak to ni neka tolažba baš. ja, zdaj odvisno na katerih organih so mu delali histološke preiskave. Običajno preiščejo če so prisotne rakaste celice..in podobno. Na nobenem,razen po krvi-rezultat negativen,oz. vrednosti normalne,pa tisto vodo so dali testirat,pa je tudi bilo negativno.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.1.2012 22:33:55
|
|
|
|
matcar
|
Nič,grem jaz spavanac.Me zebe ko cucka,pa kinkam že polek compa! Nočko in hvala za info punce!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.1.2012 8:57:27
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Z L spala do pol9. Tam okrog 6h si ga ču: mami ki si? Pa mu odgovorim da sem tu in ležim poleg ateja. In nslednji trenutek je že blil poleg mene. Moj je že tudi prišo z nabave, pa perilo se že tudi pere.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.1.2012 9:48:18
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.1.2012 9:49:55
|
|
|
|
matcar
|
Pokonci že od 5.30 po zaslugi Tea,par min za njim pa še Saš.Sem že tudi bila v nabavi,pa na pokopališču,zaj pa počasi kuharija,pol pa relax.Zvečer pa grema z mojim na njegovo zaključno.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.1.2012 10:02:21
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, spali po celem tednu končno fajn . jaz pa sem zgleda zraven angine še prehlad fasala, ker kiham skoz pa pipa mi püšča! matcar si že rezervirala? treba bi bilo objavit tu, ker je že čez 1 teden to!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.1.2012 10:18:35
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca Nekaj sem naredla, zdaj pa še čevlje stran pa bo omara malo zadihala ko si ravno pri tem, prosim poglej, če imaš kake zimske malo višje čevlje št. 21-22 za T. rabila bi samo za te 3 mesece zime, da ga glih ne vozim v teniskih okrog. novih se mi ne splača kupovat, ker itak še ne hodi. žal nimam...metala sem pa svoje čevlje...
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.1.2012 10:40:18
|
|
|
|
botrca
|
Dan, mi smo boljši oz. Jan ...jaz pa tak-tak...grlo me malo boli . Ma saj bo. Sonček sije, greva malo na sprehod. Danes sva sama...za kosilo bo pa pire, špinača in jajčko.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.1.2012 10:41:47
|
|
|
|
botrca
|
Karmen7 super sprememba...si si upala kot jaz...čeprav imam jaz še krajše
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.1.2012 10:45:16
|
|
|
|
botrca
|
Glede kurjave pa: v blokih kasirajo več kot preveč...termostatski ventili so, vsaj tu kjer je moja sestra zakon...fuuuuul manj plačuje kot prej. Ko je bila pa na Prušnikovi pa ni omembe vredno. Glede hiše je pa tak..plačuješ več, ker tudi ogrevaš večjo površino. Pa tudi je odvisno na kaj kuriš. Pravijo daj je elektrika takoj za drvi.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.1.2012 12:39:06
|
|
|
|
arabela*
|
Dan malo časa tud za net... smo laufali naokoli že od jutra... najprej v Rutar po eno preprogo črno belo, pa po klubsko mizo, pa po darilo za enega fantka v Leclerk, pa Lidl... Zdaj pa se igrata s Filiji, moj je nekja v A skočil, jaz pa malo ramam, kuhala ne bom druga kot juho s pakla in pico počim v pečico Potem pa imam spet dopise za pisat in seminarska me čaka, pa še morda se bo našlo kaj časa za učenje, ampka dvomim Bolana še vedno, ponoči me full matralo
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.1.2012 12:40:13
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* Bolana še vedno, ponoči me full matralo
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.1.2012 12:41:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Glede kurjave pa: v blokih kasirajo več kot preveč...termostatski ventili so, vsaj tu kjer je moja sestra zakon...fuuuuul manj plačuje kot prej. Ko je bila pa na Prušnikovi pa ni omembe vredno. Glede hiše je pa tak..plačuješ več, ker tudi ogrevaš večjo površino. Pa tudi je odvisno na kaj kuriš. Pravijo daj je elektrika takoj za drvi. hee..hecno, ker ta kolega pa je na Prušnikovi in je 20 € prejšnji mesec dobil položnico ... Ne vem, je dosti...ampak proti temu, da sva v bajti kurla(ko sva bila) na kurilno olje, jezus..tam sva pa skoraj bankrotirala, tako da sem vseeno tukaj lahko tiho
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.1.2012 12:41:32
|
|
|
|
botrca
|
Bila na sprehodu, piha kot noro, da me glava boli...grrrr . Sem si malo premislila glede kosila..namesto pireja bova imela sirove štruklje .
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.1.2012 12:42:05
|
|
|
|
arabela*
|
nonstop me ven meče in erooorrrrrrrrrr, ****ti pa ta rr..bo mi vse živce spožrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.1.2012 12:42:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca namesto pireja bova imela sirove štruklje .
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.1.2012 12:43:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: arabela* Bolana še vedno, ponoči me full matralo hvala, mi bojo prav prišle
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.1.2012 12:43:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Karmen7 super sprememba...si si upala kot jaz...čeprav imam jaz še krajše jaz grem drug teden
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?