|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 23.del
13.1.2012 20:52:37   
majakla
Čer user posted image

Končno popravljen RR. user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 551
13.1.2012 20:53:35   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

Arwenko user posted image user posted image user posted image

Podpis in da boste do ponedeljka že zdravi.

Pa še en!user posted image user posted image user posted image

Pa še moj  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 552
13.1.2012 20:57:12   
Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

Kaj mi lahko katera pove,kaj pomeni histološke preiskave:kake preiskave so to?

S histološko preiskavo histopatolog pod mikrsokopom in z različnimi barvanji določi vrsto in tip tkiva in celic v vzorcu.
Pa mogoče veš,kaj s tem ugotavljajo? Namreč,z mamo sma danes hodli v B na patologijo za obdukcijski zapisnik,pa še ni poročilo zaključeno,ker so dali te preiskave naredit in čakajo izvide.Tako,da še vedno ne vemo,kaj je ateju praktično bilo,no vsaj vzrok smrti vemo,ampak to ni neka tolažba baš.user posted image

ugotavljajo razne rakave spremembe in podobno. Ne vem če vam bo to ravno kaj dalje pomagalo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 553
13.1.2012 21:22:54   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

S histološko preiskavo histopatolog pod mikrsokopom in z različnimi barvanji določi vrsto in tip tkiva in celic v vzorcu.
Pa mogoče veš,kaj s tem ugotavljajo? Namreč,z mamo sma danes hodli v B na patologijo za obdukcijski zapisnik,pa še ni poročilo zaključeno,ker so dali te preiskave naredit in čakajo izvide.Tako,da še vedno ne vemo,kaj je ateju praktično bilo,no vsaj vzrok smrti vemo,ampak to ni neka tolažba baš.user posted image

ugotavljajo razne rakave spremembe in podobno. Ne vem če vam bo to ravno kaj dalje pomagalo.

Bo,bo,zelo,ker so mu namreč kao delali teste za raka ali tumor,pa so bili negativni,torej rak izključe.Če bodo te preiskave to pokazale,jih lahko gremo tožit,ker so ga zafurali na celi črti,ker ga sploh niso zdravli.Hvala Arwenko za odgovor.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 554
13.1.2012 21:40:49   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Čer user posted image

Končno popravljen RR. user posted image

Zadnji čas je že bil.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 555
13.1.2012 22:01:43   
arabela*
čeruser posted image

madona kak zaj...rr...sploh mi ne odpirauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 556
13.1.2012 22:05:18   
arabela*

ja, zdaj odvisno na katerih organih so mu delali histološke preiskave. Običajno preiščejo če so prisotne rakaste celice..in podobno.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 557
13.1.2012 22:32:19   
matcar

ja, zdaj odvisno na katerih organih so mu delali histološke preiskave. Običajno preiščejo če so prisotne rakaste celice..in podobno.
Na nobenem,razen po krvi-rezultat negativen,oz. vrednosti normalne,pa tisto vodo so dali testirat,pa je tudi bilo negativno.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 558
13.1.2012 22:33:55   
matcar
Nič,grem jaz spavanac.Me zebe ko cucka,pa kinkam že polek compa!

Nočko in hvala za info punce!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 559
14.1.2012 8:57:27   
ly117
Jutro! user posted image

Z L spala do pol9. Tam okrog 6h si ga ču: mami ki si? Pa mu odgovorim da sem tu in ležim poleg ateja. In nslednji trenutek je že blil poleg mene. user posted image
Moj je že tudi prišo z nabave, pa perilo se že tudi pere.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 560
14.1.2012 9:48:18   
matcar
Jutro!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 561
14.1.2012 9:49:55   
matcar
Pokonci že od 5.30 po zaslugi Tea,par min za njim pa še Saš.Sem že tudi bila v nabavi,pa na pokopališču,zaj pa počasi kuharija,pol pa relax.Zvečer pa grema z mojim na njegovo zaključno.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 562
14.1.2012 10:02:21   
bambixxx
jutro,

spali po celem tednu končno fajn user posted image . jaz pa sem zgleda zraven angine še prehlad fasala, ker kiham skoz pa pipa mi püšča! user posted image

matcar si že rezervirala? treba bi bilo objavit tu, ker je že čez 1 teden to! user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 563
14.1.2012 10:18:35   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Nekaj sem naredla, zdaj pa še čevlje stran pa bo omara malo zadihala user posted image

ko si ravno pri tem, prosim poglej, če imaš kake zimske malo višje čevlje št. 21-22 za T. rabila bi samo za te 3 mesece zime, da ga glih ne vozim v teniskih okrog. novih se mi ne splača kupovat, ker itak še ne hodi.

žal nimam...metala sem pa svoje čevlje...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 564
14.1.2012 10:40:18   
botrca
Dan,

mi smo boljši oz. Jan user posted image ...jaz pa tak-tak...grlo me malo boli user posted image . Ma saj bo. Sonček sije, greva malo na sprehod.

Danes sva sama...za kosilo bo pa pire, špinača in jajčko.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 565
14.1.2012 10:41:47   
botrca
Karmen7 super sprememba...si si upala kot jaz...čeprav imam jaz še krajše user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 566
14.1.2012 10:45:16   
botrca
Glede kurjave pa: v blokih kasirajo več kot preveč...termostatski ventili so, vsaj tu kjer je moja sestra zakon...fuuuuul manj plačuje kot prej. Ko je bila pa na Prušnikovi pa ni omembe vredno.

Glede hiše je pa tak..plačuješ več, ker tudi ogrevaš večjo površino. Pa tudi je odvisno na kaj kuriš. Pravijo daj je elektrika takoj za drvi.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 567
14.1.2012 12:39:06   
arabela*
Danuser posted image

malo časa tud za net...

smo laufali naokoli že od jutra...
najprej v Rutar po eno preprogo črno belo, pa po klubsko mizo, pa po darilo za enega fantka v Leclerk, pa Lidl...

Zdaj pa se igrata s Filiji, moj je nekja v A skočil, jaz pa malo ramam, kuhala ne bom druga kot juho s pakla in pico počim v pečicouser posted image

Potem pa imam spet dopise za pisat in seminarska me čaka, pa še morda se bo našlo kaj časa za učenje, ampka dvomimuser posted image

Bolana še vedno, ponoči me full matralouser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 568
14.1.2012 12:40:13   
botrca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 569
14.1.2012 12:41:02   
arabela*

Glede kurjave pa: v blokih kasirajo več kot preveč...termostatski ventili so, vsaj tu kjer je moja sestra zakon...fuuuuul manj plačuje kot prej. Ko je bila pa na Prušnikovi pa ni omembe vredno.

Glede hiše je pa tak..plačuješ več, ker tudi ogrevaš večjo površino. Pa tudi je odvisno na kaj kuriš. Pravijo daj je elektrika takoj za drvi.

hee..hecno, ker ta kolega pa je na Prušnikovi in je 20 € prejšnji mesec dobil položnicouser posted image ...

Ne vem, je dosti...ampak proti temu, da sva v bajti kurla(ko sva bila) na kurilno olje, jezus..tam sva pa skoraj bankrotirala, tako da sem vseeno tukaj lahko tihouser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 570
14.1.2012 12:41:32   
botrca
Bila na sprehodu, piha kot noro, da me glava boli...grrrr user posted image . Sem si malo premislila glede kosila..namesto pireja bova imela sirove štruklje user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 571
14.1.2012 12:42:05   
arabela*
nonstop me ven meče in erooorrrrrrrrrr, ****ti pa ta rr..bo mi vse živce spožrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 572
14.1.2012 12:42:28   
arabela*

namesto pireja bova imela sirove štruklje user posted image .

user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 573
14.1.2012 12:43:03   
arabela*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala, mi bojo prav prišleuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 574
14.1.2012 12:43:28   
arabela*

Karmen7 super sprememba...si si upala kot jaz...čeprav imam jaz še krajše user posted image  user posted image  user posted image

jaz grem drug tedenuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?