|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 23.del
12.1.2012 21:09:10   
ly117
Čer! user posted image

Gledam film z mojim pol pa grem spat.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 501
12.1.2012 21:22:14   
botrca
Nekaj sem naredla, zdaj pa še čevlje stran pa bo omara malo zadihala user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 502
12.1.2012 23:36:43   
botrca
Nočko

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 503
13.1.2012 8:11:05   
ly117
Jutro! user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 504
13.1.2012 8:15:41   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Čeeeeer

Bambi: imam bucke 20 številka, morda pa mu bodo prav.
Prinesem naslednjič zraven.

super, bomo probali. user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 505
13.1.2012 8:17:48   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Nekaj sem naredla, zdaj pa še čevlje stran pa bo omara malo zadihala user posted image

ko si ravno pri tem, prosim poglej, če imaš kake zimske malo višje čevlje št. 21-22 za T. rabila bi samo za te 3 mesece zime, da ga glih ne vozim v teniskih okrog. novih se mi ne splača kupovat, ker itak še ne hodi.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 506
13.1.2012 8:21:10   
bambixxx
jutro,

danes ko sem jaz spala, ko klada, pa se je mali zbujal user posted image . ah ja, saj bo boljše enkrat, ne user posted image

danes imava na sporedu FT v ZD in popoldne okulista po 9 mesecih (mater kake čakalne dobe user posted image ).

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 507
13.1.2012 8:42:21   
karmen7
Jutro!

Včeraj je blo kar pestro, sva šla domov, pa na pošto, jaz še malo k frizerju pogledat user posted image . Me prav zanima reakcija moje mame, po moje jo bo kap. Doma sva položnice odpirala in so nama energetiko in upraniki poslali taki cifri, da sma se kar vsedla. Je šel Bojan kar do upravnika in so nama iz njihove položnice brisali 60,00 eur (btw.: za toliko sva baje pokurila prejšnji mesec vode, pred tem pa sva vode plačevala 20,00 eur!!!). Zvečer pa sem šla še na 10 let podjetja, pa je blo tudi kar presenetljivo fajn.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 508
13.1.2012 9:01:02   
Arwenko
Jutro!

jaz v službi, tamala v vrtcu...jeeee, cel teden naokoli.

Čaka me delovni vikend. user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 509
13.1.2012 9:24:09   
arabela*
Morninguser posted image

Sem vse porihtala, otroke razvozila vsako na svoj konec, kak je fajn ko jutra niso mrzlauser posted image

potem sem šla v trgovino, pa na sodišče, zdaj pa že zajtrkujem cockto in milko s keksomuser posted image

Potem pa pospravljanje, pa kuihala bom špinačo, pa počivala, ker me full daje ta prehladuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 510
13.1.2012 9:26:12   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

pred tem pa sva vode plačevala 20,00 eur!!!).

mene pa letos jezi kurjava...Ko imamo te števce za radiatrje..full plačujemo preveč...lani sem do fulla kurla, pa luftala in sem manj plačevala, kot letos, ko samo zvečer zakurim malo, ker itak imamo toplo notri, pa dobim 87 €.....user posted image mislim, ni logike tukajuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 511
13.1.2012 9:28:39   
arabela*

, jaz še malo k frizerju pogledat user posted image . Me prav zanima reakcija moje mame, po moje jo bo kap.

samo pogledatuser posted image

si si veliko upala, vsa častuser posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 512
13.1.2012 9:34:17   
karmen7
IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

mene pa letos jezi kurjava...Ko imamo te števce za radiatrje..full plačujemo preveč...lani sem do fulla kurla, pa luftala in sem manj plačevala, kot letos, ko samo zvečer zakurim malo, ker itak imamo toplo notri, pa dobim 87 €.....user posted image mislim, ni logike tukajuser posted image

Ti povem kolk sva midva dobila položnico za prejšnji mesec? 160,00 eur!!! Lanska položnica za enako obdobje je bila brez števcev 140,00 eur, zdaj odkar imava pa te frdamane števce pa plačujem kot da živim v štirisobnem in ne dvosobnem stanovanju! user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 513
13.1.2012 9:34:45   
karmen7

, jaz še malo k frizerju pogledat user posted image . Me prav zanima reakcija moje mame, po moje jo bo kap.

samo pogledatuser posted image

si si veliko upala, vsa častuser posted image

Hihi hvala user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 514
13.1.2012 9:39:16   
arabela*

Ti povem kolk sva midva dobila položnico za prejšnji mesec? 160,00 eur!!! Lanska položnica za enako obdobje je bila brez števcev 140,00 eur, zdaj odkar imava pa te frdamane števce pa plačujem kot da živim v štirisobnem in ne dvosobnem stanovanju! user posted image

ha..

en znanec je doma na Prušnikovi in ima tud toplo stanovanje..Kuri samo zvečer,in je dobil ta mesec kurjavo samo 20 €....user posted image

87€ sva lani dobila največ( takrta smo imeli cel dan na full radiatorje, ker je tak bilo vseeno....
sedaj pa zaprti in ravno toliko...pa gledam spodaj na položnici in piše da je poraba plina samo 48,58€..ostalo pa je nek davek, pa neke distribucije take in ovake in svaštauser posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 515
13.1.2012 9:40:03   
katy83

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

ko si ravno pri tem, prosim poglej, če imaš kake zimske malo višje čevlje št. 21-22 za T. rabila bi samo za te 3 mesece zime, da ga glih ne vozim v teniskih okrog. novih se mi ne splača kupovat, ker itak še ne hodi.

Bambi, bom jaz pogledala koliko so št. eni T škorenjčki...jih je babica kupla, pa so mu malo ozki...ti javim do večera.user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 516
13.1.2012 9:40:38   
arabela*

Ti povem kolk sva midva dobila položnico za prejšnji mesec? 160,00 eur!!!

se hecašuser posted image user posted image user posted image

kolk pa kuriš kaj sploh?
Pa ti imaš TOM verjetno, ne?

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 517
13.1.2012 9:41:10   
katy83

joj, se mi smiliet, ko ste v blokihuser posted image položnice take, da te kapuser posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 518
13.1.2012 9:42:51   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

joj, se mi smiliet, ko ste v blokihuser posted image položnice take, da te kapuser posted image

ja ne bi smele bituser posted image

ampak je fajn, ko ni treba nič....skrbet....saj pravim, še pod predpražnikom mi pometejo in pomijejo....mi samo plačat moramo vseuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 519
13.1.2012 9:43:50   
arabela*
Katy....saj v šihi kaj manj ne ponucaš za kurjavo...ali?
ko sva živela v bajti, sssssssssva za kurjavo dvakrat več dajala, kot sedaj v bloku, če vse preračunamuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 520
13.1.2012 9:47:18   
ly117

Kaj ste čez poletje tudi plačevali kurjavo? Ker prej se je čez celo leto plačevalo zdaj pa samo ko je kurilna sezona. No vsaj tak je pri nas.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 521
13.1.2012 9:49:23   
ly117
Bambi sem pogledala za škorinčke. So številka 21. Bom jih tudi jaz naslednjič prinesla seboj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 522
13.1.2012 9:54:07   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Kaj ste čez poletje tudi plačevali kurjavo? Ker prej se je čez celo leto plačevalo zdaj pa samo ko je kurilna sezona. No vsaj tak je pri nas.

v poletnih mesecih smo plačevali tam od 15-40 ojrov nekje...

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 523
13.1.2012 11:21:22   
ly117
Bambi sem pogledala za pustni kostum. Pa ga nimam ne v stanovanju ne v kleti, tak da bom še šla gledat čez vikend k mojim.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 524
13.1.2012 12:06:40   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Bambi sem pogledala za škorinčke. So številka 21. Bom jih tudi jaz naslednjič prinesla seboj.

jeeej super user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?