Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.1.2012 12:43:58
|
|
|
|
arabela*
|
še tu....kere imate sušilne stroje...bi prosila za mnenja......plisss
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.1.2012 15:32:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro, spali po celem tednu končno fajn . jaz pa sem zgleda zraven angine še prehlad fasala, ker kiham skoz pa pipa mi püšča! matcar si že rezervirala? treba bi bilo objavit tu, ker je že čez 1 teden to! Ja,že.Vem,da je čez 1 teden!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.1.2012 15:43:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* še tu....kere imate sušilne stroje...bi prosila za mnenja......plisss kaj te zanima?
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.1.2012 15:46:40
|
|
|
|
matcar
|
TOREJ,BAMBIXXX IN JAZ VAS VSE PUNCE VABIVA NA SKUPNI ROSTNI DAN! Sobota,21.1.2012 ob 20.00, v Kitajsko restavracijo Zlata Srna na Studencih!Tokrat pa brez izgovorov!!!!!
< Sporočilo je popravil matcar -- 14.1.2012 15:47:30 >
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.1.2012 16:09:42
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: botrca Glede kurjave pa: v blokih kasirajo več kot preveč...termostatski ventili so, vsaj tu kjer je moja sestra zakon...fuuuuul manj plačuje kot prej. Ko je bila pa na Prušnikovi pa ni omembe vredno. Glede hiše je pa tak..plačuješ več, ker tudi ogrevaš večjo površino. Pa tudi je odvisno na kaj kuriš. Pravijo daj je elektrika takoj za drvi. hee..hecno, ker ta kolega pa je na Prušnikovi in je 20 € prejšnji mesec dobil položnico ... Ne vem, je dosti...ampak proti temu, da sva v bajti kurla(ko sva bila) na kurilno olje, jezus..tam sva pa skoraj bankrotirala, tako da sem vseeno tukaj lahko tiho ja ona je bila pred leti na Prušnikovi ne zdaj...in takrat še niso imeli kalorimetrov. ja kurilno olje je dražje od drv...moraš si preračunat koliko kuriš, na kaj in koliko mesecev. pol lahko primerjaš kaj se ti splača oz. kaj je dosti in kaj ne...bom vprašala sestro kolk zdaj plačuje pa javim
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.1.2012 16:10:26
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: botrca namesto pireja bova imela sirove štruklje .
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.1.2012 16:11:35
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: botrca Karmen7 super sprememba...si si upala kot jaz...čeprav imam jaz še krajše jaz grem drug teden tudi na kratko?
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.1.2012 16:12:43
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* še tu....kere imate sušilne stroje...bi prosila za mnenja......plisss reci
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.1.2012 16:31:59
|
|
|
|
majakla
|
Helouuu. Je kaka interesentka za kavo jutri dopoldan?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.1.2012 17:23:08
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar TOREJ,BAMBIXXX IN JAZ VAS VSE PUNCE VABIVA NA SKUPNI ROSTNI DAN! Sobota,21.1.2012 ob 20.00, v Kitajsko restavracijo Zlata Srna na Studencih!Tokrat pa brez izgovorov!!!!! jaz pridem!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.1.2012 17:23:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: arabela* še tu....kere imate sušilne stroje...bi prosila za mnenja......plisss reci nasplošno...s katerimi ste zadovoljne, kaj priporočate, kolk energijenucajo...uničijo perilo? Posuši do konca...blablabla...
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.1.2012 17:23:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar TOREJ,BAMBIXXX IN JAZ VAS VSE PUNCE VABIVA NA SKUPNI ROSTNI DAN! Sobota,21.1.2012 ob 20.00, v Kitajsko restavracijo Zlata Srna na Studencih!Tokrat pa brez izgovorov!!!!! jaz pridem! se bom potrudila
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.1.2012 17:24:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: botrca Karmen7 super sprememba...si si upala kot jaz...čeprav imam jaz še krajše jaz grem drug teden tudi na kratko? ne ne...samo špice
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.1.2012 18:48:21
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* ne ne...samo špice nisi tak pogumna
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.1.2012 18:51:57
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Je kaka interesentka za kavo jutri dopoldan? a a...
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.1.2012 18:53:14
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar TOREJ,BAMBIXXX IN JAZ VAS VSE PUNCE VABIVA NA SKUPNI ROSTNI DAN! Sobota,21.1.2012 ob 20.00, v Kitajsko restavracijo Zlata Srna na Studencih!Tokrat pa brez izgovorov!!!!! jaz pridem! bambixxx da ne boš pozabla do sobote ...tak daleč še ne morem rečt
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.1.2012 19:23:29
|
|
|
|
katy83
|
Punce, mene žal ne bo ...grem v petek s kolegico ven...se meniva že odkar sem rodila in je zdaj ne morem na cedilu pustit. V soboto pa potem nimam varstva. Hvala za razumevanje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.1.2012 19:24:42
|
|
|
|
katy83
|
jutri se gremo pa sankat čeprav tak se tega veselim, da se bojim da bo kaj vmes prišlo upam, da ne... po sankanju pa k mami na sarmo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.1.2012 19:35:35
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Mi smo pa popoldan šli v BC L kupit preprogo z cesto, pa je sredi trgovine bruhal. Zdaj je čist ok.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.1.2012 19:36:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar TOREJ,BAMBIXXX IN JAZ VAS VSE PUNCE VABIVA NA SKUPNI ROSTNI DAN! Sobota,21.1.2012 ob 20.00, v Kitajsko restavracijo Zlata Srna na Studencih!Tokrat pa brez izgovorov!!!!! jaz pridem! Jaz tudi. Pa hvala za povabilo.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.1.2012 20:10:48
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar TOREJ,BAMBIXXX IN JAZ VAS VSE PUNCE VABIVA NA SKUPNI ROSTNI DAN! Sobota,21.1.2012 ob 20.00, v Kitajsko restavracijo Zlata Srna na Studencih!Tokrat pa brez izgovorov!!!!! jaz pridem! Jaz tudi. Pa hvala za povabilo. jaz tud pridem, komaj čakam, se že veselim, juhuhu!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.1.2012 20:38:48
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar TOREJ,BAMBIXXX IN JAZ VAS VSE PUNCE VABIVA NA SKUPNI ROSTNI DAN! Sobota,21.1.2012 ob 20.00, v Kitajsko restavracijo Zlata Srna na Studencih!Tokrat pa brez izgovorov!!!!! jaz pridem! bambixxx da ne boš pozabla do sobote ...tak daleč še ne morem rečt ne bom, sem si na koledar zapisala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.1.2012 20:45:35
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx ne bom, sem si na koledar zapisala emšo ne...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?