Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.1.2012 20:51:53
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jutri se gremo pa sankat čeprav tak se tega veselim, da se bojim da bo kaj vmes prišlo upam, da ne... po sankanju pa k mami na sarmo joj, jaz bi oboje - sankanje in sarmo have fun
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.1.2012 23:09:27
|
|
|
|
arabela*
|
spijo...jaz pa malo srfam hvala za mnenja okol sušilcev ...Ne ne sme krčit cot..neeee .
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.1.2012 23:13:45
|
|
|
|
arabela*
|
ma ni mi jasno, kaka je razlika med tema dvema od botrce in od oktobra Vse enako, samo v ceni je full razlika
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.1.2012 23:22:00
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* ma ni mi jasno, kaka je razlika med tema dvema od botrce in od oktobra Vse enako, samo v ceni je full razlika moj je 6 kg.. pa videz tudi ni enak onemu
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 14.1.2012 23:28:01
|
|
|
|
arabela*
|
pa kateri je zdaj bolj varčen..A ali B?
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 15.1.2012 0:01:55
|
|
|
|
majakla
|
Glede sušilca: moj je najboljši, cote fajn posuši, nič ne zmučka, peglat ni treba, je zelo varčen, ful poceni, tih, nič zakompliciran za uporabo celo brez navodil, ... Čaki, bom dala slikico. No, priporočam. --- Pa LAHKO NOČ.
< Sporočilo je popravil majakla -- 15.1.2012 0:03:15 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 15.1.2012 7:55:52
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Glede sušilca: moj je najboljši, cote fajn posuši, nič ne zmučka, peglat ni treba, je zelo varčen, ful poceni, tih, nič zakompliciran za uporabo celo brez navodil, ... Čaki, bom dala slikico. No, priporočam. --- Pa LAHKO NOČ. totega tudi mam, nič ne gnjavi in piska ko so cote suhe in jih je potrebno pospraviti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 15.1.2012 7:58:14
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* spijo...jaz pa malo srfam hvala za mnenja okol sušilcev ...Ne ne sme krčit cot..neeee . saj finta krčenja je bolj v tem, da se meni ne da gledati kaj lahko v sušilcu sušim, pa kar po filingu not dajem... te pa je včasih kaki novi baby kaki mm krajši pa ožji
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 15.1.2012 9:05:11
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx ne bom, sem si na koledar zapisala emšo ne... normalno! jaz imam toliko obveznosti čez teden, da bi vse pozabila, če si ne bi na koledar pisala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 15.1.2012 9:06:25
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 15.1.2012 9:07:47
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Glede sušilca: moj je najboljši, cote fajn posuši, nič ne zmučka, peglat ni treba, je zelo varčen, ful poceni, tih, nič zakompliciran za uporabo celo brez navodil, ... Čaki, bom dala slikico. No, priporočam. --- Pa LAHKO NOČ. daj petko! jaz tudi prisegam na tega, imam celo 2!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 15.1.2012 9:11:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Glede sušilca: moj je najboljši, cote fajn posuši, nič ne zmučka, peglat ni treba, je zelo varčen, ful poceni, tih, nič zakompliciran za uporabo celo brez navodil, ... Čaki, bom dala slikico. No, priporočam. Jaz mam tud takega. Oz. dva. Zaenkrat ful zadovolna.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 15.1.2012 9:14:22
|
|
|
|
bambixxx
|
dobro jutro, spala do 8h... mmmm paše . včeraj smo imeli taščo in tasta na obisku, sta pomagala spucat in speglat. kak sta fajn, ne? saj sta dobla kosilo, pa kartali smo, pa z malim sta se ukvarjala. danes pa še ne vem kaj bomo. mogoče gremo mi k njim na kosilo, da ne bo treba kuhat. pa cunje mam za prat, pa počivat moram malo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 15.1.2012 9:15:48
|
|
|
|
majakla
|
Dobro jutro Saj mi imamo tud 2, včasih bi še tretjega rabli. Glih palčka Davida pogledala, pa ve?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 15.1.2012 9:43:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Glih palčka Davida pogledala, pa ve? prej sem gledala na HBO Brata medveda, zdaj pa L gleda smrkce.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 15.1.2012 9:43:16
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Glede sušilca: moj je najboljši, cote fajn posuši, nič ne zmučka, peglat ni treba, je zelo varčen, ful poceni, tih, nič zakompliciran za uporabo celo brez navodil, ... Čaki, bom dala slikico. No, priporočam. ta je pa dobra
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 15.1.2012 9:43:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Glih palčka Davida pogledala, pa ve? tudi, zdaj pa smrkce gledamo
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 15.1.2012 9:45:06
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jaz imam toliko obveznosti čez teden, da bi vse pozabila, če si ne bi na koledar pisala. hvala enako...dobro da obstajajo ti koledarji...
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 15.1.2012 9:46:50
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: arabela* spijo...jaz pa malo srfam hvala za mnenja okol sušilcev ...Ne ne sme krčit cot..neeee . saj finta krčenja je bolj v tem, da se meni ne da gledati kaj lahko v sušilcu sušim, pa kar po filingu not dajem... te pa je včasih kaki novi baby kaki mm krajši pa ožji saj imaš programe kaj sušiš, krajši čas sušenja, nižja temperatura...vse gre nastavit...
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 15.1.2012 9:48:55
|
|
|
|
botrca
|
Dobro jutro, kavo spila, na sporedu risanke...moj že v službi...spet celi dan...Jan je ok...razen kašlja...sem pa jaz bolj boga ...grlo me malo boli, pa iz nosu mi teče. Za kosilo: juha, restan, pohan piščanec in endivija s krompirjem. Sladica: skuhala bom puding..
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 15.1.2012 10:01:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Glede sušilca: moj je najboljši, cote fajn posuši, nič ne zmučka, peglat ni treba, je zelo varčen, ful poceni, tih, nič zakompliciran za uporabo celo brez navodil, ... Čaki, bom dala slikico. No, priporočam. --- Pa LAHKO NOČ. ja imam..ampak če imaš malo stanovanje je sušilec nuja...
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 15.1.2012 10:03:04
|
|
|
|
arabela*
|
morning Spali, kofe spili, pojedli tud že... M se igra, A je šla na sošolcev rojstni dan, jaz bi se morala v štacun spokat, pa mi ni...popoldne obisk...
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 15.1.2012 10:04:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx daj petko! jaz tudi prisegam na tega, imam celo 2! jaz bi tudi...če bi imela kam dat
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 15.1.2012 10:05:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jaz imam toliko obveznosti čez teden, da bi vse pozabila, če si ne bi na koledar pisala. hvala enako...dobro da obstajajo ti koledarji... jaz si na listek vsak dan pišem, kaj je treba...in gre
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?