koder -> RE: Septembrke 2012 (14.6.2012 11:29:43)
|
OJ, pozdravljene po dolgem času, kar hitro beži, Ninchyy, jaz sem imela ta teden ravno pregled sladkorja, ni pa na polikliniki, moraš iti na UKC lj, v pritličju za dvigali je na enem majhnem listku napisano kje moraš it, drugače poišči sobo 13. Moraš pa poklicat prej na telefon, ki ti ga je dala sestra, da te naročijo. Prideš na tešče (vsaj 8 ur), ti vzamejo zjutraj kri, namestijo tisto reč v žilo, da jim ni treba skoz pikat žile vsako uro, potem popiješ glukozo (vzemi limono) in potem vsako uro ti vzamejo kri. Vse skupaj traja cca 3 ure in pol, vsem nam je krulilo, vzemi s sabo kaj za jest, ker potem ko ti zadnjič vzamejo kri, lahko nekaj poješ. Jest nisem niti bila pretirano lačna, ko sem glukozo popila, se mi je tako rigalo, kot da bi pojedla 10 čokolad. Ta test sem delala že v prvi nosečnosti, moram rečt, da je bilo prvič bolj zoprno, ker mi je ratalo slabo, in sem se celo uro tresla, tokrat sem pa v redu prestala. Tam so tudi postelje, lahko se uležeš če to rabiš. Sama sem imela po drugem odvzetju krvi rezultat 8,2, po tretjem pa 8,1. Kar je še ok, čeprav mi je sestra rekla, glede na, to da sem imela nosečniško že v prvi nosečnosti, da naj vseeno še enkrat čez en mesec pridem isti test delat. Tega si res ne želim, sej se da prestat, samo men kar preveč stresa povzroči. Bom tako ali tako bolj na dieti zdaj. Drugače pa se bojujem že neprespanimi nočmi, nikakor se ne morem pravilno uležt, desni kolk mi povzroča nemalo težav, zjutraj sem kot robot, ki bi ga bilo treba naoljit na desnem kolku, da sploh lahko nogo premaknem. Morfologija je bila ok, srček je tudi ok, veselo me brca se mi zdi da nič ne miruje. Velikokrat čutim v mehurju, me prav zaskeli. V materinsko se mi pa po pravici povedano ne da hodit, to me moti, ker se moraš v lj prijavit en mesec prej, kaj pa jaz vem ali bom čez en mesec še ok da tam presedim ure in ure predavanja, ki se raztegnejo čez cel mesec. Mislim da se marsikaj spomnim še od prej. Aja, ninchyy a mi lahko poveš kako dobiš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] tako visok hemoglobin, ker jaz sem že na 106, pa trenutno pijem tekoče železo z vitamini? Mi ne rata. Se pišemo, LP
|
|
|
|