metkara -> RE: Septembrke 2012 (7.6.2012 17:40:04)
|
Ninchyy, ne vem, verjetno gre hitreje. Vsaj meni je bilo še kar zamudno si črpat mleko z ročno (imela sem pa od svakinje aventovo). Sem si pa črpala kar par mesecev (do enega 7-ega), ker sem še kar imela občutek napetih dojk po dojenju. Pa posledično se ti tudi več mleka dela in je bilo fajn, saj sma se z malo dojile 27 mesecev. Ko sem bila 4 mesece noseča, sva ukinle, ker so me bradavice bolele, pa ni bil več fajn občutek. Pa tudi pravi čas je, mislim, da bil, ker sploh ni blo problema. Sva zmanjševale, enkrat sem pa rekla, da so zizike bolane, da imajo vročino in, da ni več mleka. Sicer je še par dni spraševala, ampak jo je ta odgovor zadovoljil. Lahko za prvič z ročno probate, če bo vam pasalo, če vam kaka prijatlca posodi, da vidite... Easy fix je pa baje ful praktičen. Sama ga nisva imela, ga je pa svakinja in ga je ful hvalila, še posebej, ker je lahko še pol sedež gor dala. Naredi samo klik in je že[sm=smiley2.gif] Pomoje je fajn gledat, da je tak, da lahk pol še sedež gor daš. Če imaš pa več avtomobilov, se pa verjetno ne da kr tak prestavljat...ne vem. Midva imama dva sedeža, v vsakem avtu enega, kar je res praktično. Drgač ti ga kdo odpelje, ti ga pa rabiš itd. Ja, spanje[sm=zmeden.gif] Je šele kak mesec nazaj začela res spat, prej se je zbujala po x krat na noč. Prej je bila v kinderpetu zraven najine postle, pa stranica stran vzeta (na začetku je bila še stranica gor in sem mogla vstajat in jo dvigovat, pol sem pa vidla, da je najboljš, da je stranica stran), zdaj pa že kaka dva meseca spi v svoji sobi. Je bilo nama bolj težko, ko je šla stran, kot pa njej [sm=jezicek.gif] Upam, da tudi potem ne bo problema, ko bo dojenček in bo videla, da spi zraven naju (v kinderpetu). Js sem se dolgo sekirala zaradi spanja, pa ko slišiš, kak pa eni spijo po cele noči... Sam ljudje smo različni, otroci so različni, pa pridejo obdobja spanja in nespanja, pač sprejmeš to in ti je laže... Itak bojo še prehitro najstniki, ko jih ne boš mogo vn iz postle dobit[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|