Zelvica1 -> RE: Septembrke 2012 (5.6.2012 13:29:24)
|
Moje mnenje je, da malo preveč kompliciraš. Razumem te, glede na to,da je to tvoj prvi otrok (vsak tako mislim, glede na seznam), ampak tvoje cene so malce pretirane, sploh kar se tiče postelje za 999€. Upam, da je taka, ki jo kasneje lahko sestaviš v mladinsko. Imam občutek, da ženske ki imajo otroka v zrelejših letih bolj komplicirajo kot pa tiste, ki smo rodile v zgodnjih 20. Sama sem imela pripravljene najnujnejše stvari, pa še to so bile več ali manj rabljene. Posteljico sem imela še svojo, in tudi tretji otroček bo spal v njej. Malce se jo pošmirgla pa prebarva in je kot nova. Res ne razumem, zakaj bi mogli imeti vse stvari nove, ko pa se v komisijski trgovini dobi toliko lepih in ohranjenjih stvari. Ne vem, zakaj se nekomu zdelo manjvredno kupovati v komisijski trgovini pa tud če ima veliko denarja. Sama si lahko privoščim nove stvari, ampak zakaj? Ta denar porabim raje za kakšne počitnice. Resnično nima smisla dati veliko denarja za te stvari, ko pa jih kmalu vse preraste in ne potrebuje več. Vsaj tako je moje mnenje. Aja na seznam bi pa uvrstila še termometer, pa vago (čeprav ni življenskega pomena).
|
|
|
|