|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012 IVF / ICSI
19.1.2012 19:06:06   
daisy B
WP, kje si, mene že roke bolijo od tiščanja pesti user posted image

mala, super da je še ena trepetalka na tej temi in kmalu nas bo še več. Ja, jaz sem imela ET svežega zarodka in ti dnevi se mi noro vlečejo, pa je šele 3. dan po ET user posted image , drugače se počutim normalno, danes sem šla že malo ven, edino križ me je zagrabil zaradi vsega tega ležanja. Kdaj pa imaš test? Upam, da obe konec meseca ugledava user posted image , pa tudi tiste, ki pridejo za nama.

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 301
19.1.2012 19:15:25   
FoxyLady

JANUAR         

PETEK 20.01.

MURI82 - UZ

SOBOTA 21.1.

TATYANCHA-UZ

PONEDELJEK 23.1.

LALE-UZ

TOREK 24.1

SILVA-UZ
SREDA 25.01.

EMA S.- PREVZEM ZDRAVIL

PONEDELJEK,30.1.

FOXYLADY-UZ

TOREK,31.1.

JONA KLARA-PREVZEM ZDRAVIL

FEBRUAR

OBJEMČKI 

TVIGY,CARICA,...

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

DAISY B-31.1.-krvni
MALA.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image  

DAISY B (dr.RELJIČ) 
WOMANPOLICE user posted image (dr.RELJIČ)
ANDREJA 83 (dr. VLASILJEVIČ)
MURI82(dr.RIBIČ)
JUS79 (dr.REŠ)
JOSEPHINE83 (dr.RELJIČ)
FOXYLADY  user posted image user posted image (dr.ZORN)
SILVA(dr.BOKAL)
LENČI(dr.VOGLER)
TATYANCHA     (dr.REŠ)
LALE (dr.GAVRIČEVA)
SILVA (dr.BOKAL)

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image  

ANONIMEN (dr.REŠ)
MARY (dr.REŠ)
PUPIKA (dr.REŠ)
EMAS. (dr. ZORN)
ELERAB (dr.REŠ)
CUKICA user posted image (dr.RIBIČ)

VRTNICA.M (dr.REŠ)
ANDREJA_P (dr.ZORN)
ANAU (dr.GAVRIČ)
ŠIČKO()

user posted image user posted image user posted image

Metulček-cekinček,....

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

NOVE NOSEČKE  JANUAR

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 302
19.1.2012 19:17:43   
FoxyLady
mene tud firbec kolko celic sta pridelaleuser posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 303
19.1.2012 19:18:30   
jagodka80
Punce, pozdravljene!
Po nekaj časa se vam tudi jaz zopet javljam. Decembrski postopek se je razvil bolj kot ne v katastrofo - nekaj ur po punkciji sem pristala v bolnišnici zaradi krvavitve v trebušno votlino. Pet dni sem ostala tam, vmes sem šla drugi dan še na transfer zarodkov - vstavili so mi dva in nisva mogla pričakovati po vsem, kar sem prestala, da se bo kaj prijelo. Seveda se ni. No, na srečo imava tokrat 4 zamrznjenčke. Hotela sva iti že kar ta mesec ponje, a moj endometrij ni bil pripravljen (imela bi popolnoma spontan postopek). Tako sedaj čakam na novo menstruacijo, ki bo prišla konec meseca, in takrat greva po zamrznjenčka.

mala.
, trepetali sva skupaj že avgusta, tokrat pa si malo pred mano in prepričana sem, da ti bo uspelo! Enako želim tudi tebi, daisyB, in vsem, ki ste v postopkih oz. še čakate nanje. user posted image

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 304
19.1.2012 19:33:56   
Muri82
Punce pozdravljene. Imam racunalnik v popravilu za to nisem bila kdaj dosti aktivna na RR. Vidim da enim ze fejst dogaja. Drzim pesti prav za vse vas. Jutri imam prvi UZ. Mal sem razmisljala kaj oblect in obut. Moj pravi da je na vratih UZ pisalo da je treba imeti krilo. Ce bom imela krilo bom imela zabe in skornje. Potem bom mogla bosa iz slacilnice do mize z UZ... A mi katera lahko pomaga.

< Sporočilo je popravil Muri82 -- 19.1.2012 19:40:55 >

(odgovor članu jagodka80)
Neposredna povezava do sporočila: 305
19.1.2012 19:50:35   
špica84
Muri82 jaz nisem nikol prišla tam v krilu,nitio na kraj pameti padlo da bi tam prišla v krilu

(odgovor članu Muri82)
Neposredna povezava do sporočila: 306
19.1.2012 19:54:37   
mala.
lale hvala :) imam postopek brez stimulacije, samo od 2. dneva M jem estrofem in od 12. dne utrogestan
daisy B test imam 29.1. - ampak itak vem, da ga bom delala prej...res svaka čast tistim, ki zdržijo do zadnjega dne :) držim pesti za obe! če si prve dni preležala si sedaj kar malo privošči in delaj tisto, kar ti paše :)
jagodka80 se te spomnim ja :) žal mi je, da si morala čez vse to...upam, da nama tokrat uspe! :)

Jaz grem v ta postopek (četrti) še najmanj obremenjena...glede na ostale neuspehe sem sedaj že pripravljena tudi na negativen izzid in vem, da ne morem sama narediti nič...
je pa res, da imam najboljši občutek do sedaj...že ko sem šla od ETja sem imela v glavi, da je to TO! pa počutim se drugače kot prej...upam seveda na najboljše! :)

(odgovor članu Muri82)
Neposredna povezava do sporočila: 307
19.1.2012 19:56:03   
mala.
Muri82 s tem kaj boš imela oblečeno se res ne rabiš obremenjevat...to je še najmanj! itak se slečeš, ne glede na to v čem si :)

(odgovor članu mala.)
Neposredna povezava do sporočila: 308
19.1.2012 20:02:47   
Muri82
Punic hvala za odgovor. Bom pol kar hlace Imela in stunfe. A pol greste v cevljih do mize al v stunfih?
Sej vem da se obremenjujem z nepomembnimi zadevami ampak z glavno tezavo sem se ze sprijaznila. Dobila bom se en teden Suprefacta ker M se in prisla...

(odgovor članu mala.)
Neposredna povezava do sporočila: 309
19.1.2012 20:46:25   
andreja83
Pozdravljene vse skupi,

jst danes iz uz, in morm čakat na to user posted image , pa čeprav sem čist nervozna ker drugače naravno sploh noče priti do mene. Sam mi je še sestra Marija zatrdila, da more priti po femodenu!!! Tk da upam da res, ker bi rada čimprej začela z špikanjem, drugače špike že imam doma, mam pa povečano dozo na 3 enote gonala. Pri prvem ivf sem štartala z 2.

No lepo se imejte in definitivno držim pesti za vsako posebej!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil andreja83 -- 19.1.2012 20:47:27 >

(odgovor članu Muri82)
Neposredna povezava do sporočila: 310
19.1.2012 21:28:38   
womanpolice
Lepo, da skrbite zame... Ne počutim se dobro, zato se nism nič javila, in še zdajle zelooo na hitro, ker grem nazaj v vodoravnega. Pri prejšnjih punkcijah me ni tko matralo. Pridelala le 13 celic, upam, da vsaj kvalitetne (prej sem imela povprečno 20). TRANSFER V TOREK 24.1.

Daisy.. kako si ti?

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 311
19.1.2012 21:36:55   
lale

Andreja83 sigurno boš dobila menzo po femodenu. Za tri dni ko boš prenehala z jemanjem boš jo dobila. Vsaj jaz sem jo tako dobila.

Mala. Tudi jaz jemljem estrofem, nato pa tudi utrogestan od 12.dneva če bo vse vredu na ultrazvoku. Kakšno pa si imela debelino sluznice? In kateri dan ciklusa si imela transfer?

Muri82 jaz si vedno zaradi boljšega počutja za ultrazvok oblečem malo daljšo majico ali kako tuniko, in potem grem na pregled brez štunfov user posted image in v čevlje stopim, da me ne zebe. Kot so ti napisale, je vseeno kar imaš oblečeno, itak se moraš slečti, da te pregledajo.

Jagodka80 v kateri ambulanti si, v lj ali mb?

Namreč sama sem dobila drugi dan po punkciji hipestimulacijo in pristala 1 teden v bolnišnici in mi niso hoteli narediti transferja, ker je bilo preveč rizično. Takrat sem bila ful žalostna, ker sem si to želela najbolj od vsegauser posted image Sedaj pa vem, da je bilo samo dobro zame. Še dobro da so mi ostali eskimčki. Glede na to, da je tvoje telo še polno hormonov, imaš več možnosti za uspešnost zamrznjenčkov, kar je zelo vredu in na koncu ti prinese user posted image in user posted image

Lep preostanek večera

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 312
19.1.2012 21:40:20   
lale

womanpolice čestitke za celice. Sigurno bodo kvalitetni zarodki. Naj ti hitro minejo tile dnevi do transfera, da ti vstavijo tvoje pikice.

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 313
20.1.2012 7:53:14   
latka
mala.,user posted image user posted image user posted image za ETZ, sedaj ti pa pišiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image za srečen konec!Bodi pozitivna, veš da bo +!user posted image

lale, še malo, pa boš ti tudi grela pikici!Sigurno bosta se dva odločila ostati pri mamici na toplem, boš videla!!user posted image

wp, saj si bila pridna kokoška, nič hudega če jih je manj kot v prejšnjih postopkih, bodo pa sigurno kakovostnejši!!Pij veliko vode in misli pozitivno, v torek pa srečno na ET!user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa bo kar nekaj trepetalk na kupu, ki bodo odprle sezonouser posted image !!user posted image
Jaz sem vam pridružim konec marca!

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 314
20.1.2012 8:42:03   
Buska
no, se mene lahko dodate na seznamcek. decembra nama ni ratal, 5. poskus, nismo imeli zrelih celic. in mi je dr. Res predpisal nekaj na A za diabetike, da bi uravnali jajcnike in z naslednjo M od 3-7 de po 1/2 klomifena 10. dan pa UZ.
NO, ker na klomifen prej nisem nikoli reagirala, sem rekla, ah, spet nabijanje kg. No in danes je 10. dan ciklusa in dozivim sok. Na desni 1,3 in 1,2 endometrij 6, na levi drobiki (mi ne dela dobro). potem pravi, no, se vdimo v nedeljo zjutraj ter aha, tole bo 5. koncesijski postopek .... skratka, no, se vedno komaj dojemam, da sem ze na skoraj polovici postopka user posted image tokrat bomo poskusili brez maksimalnih doz, ce bomo pridelali kaksno celico ter da nama rata v 6 postopku

UZ, 22.1.2012

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 315
20.1.2012 9:05:20   
FoxyLady

JANUAR         

SOBOTA 21.1.

TATYANCHA-UZ

NEDELJA 22.1.

BUSKA-UZ

PONEDELJEK 23.1.

LALE-UZ
WP-TRANSFER

TOREK 24.1

SILVA-UZ
SREDA 25.01.

EMA S.- PREVZEM ZDRAVIL

PONEDELJEK,30.1.

FOXYLADY-UZ

TOREK,31.1.

JONA KLARA-PREVZEM ZDRAVIL

FEBRUAR

OBJEMČKI 

TVIGY,CARICA,...

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

DAISY B-31.1.-krvni
MALA.-29.1.-krvni

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image  

DAISY B (dr.RELJIČ) 
WOMANPOLICE user posted image (dr.RELJIČ)
ANDREJA 83 (dr. VLASILJEVIČ)
MURI82(dr.RIBIČ)
JUS79 (dr.REŠ)
JOSEPHINE83 (dr.RELJIČ)
FOXYLADY  user posted image user posted image (dr.ZORN)
SILVA(dr.BOKAL)
LENČI(dr.VOGLER)
TATYANCHA     (dr.REŠ)
LALE (dr.GAVRIČEVA)
SILVA (dr.BOKAL)

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image  

ANONIMEN (dr.REŠ)
MARY (dr.REŠ)
PUPIKA (dr.REŠ)
EMAS. (dr. ZORN)
ELERAB (dr.REŠ)
CUKICA user posted image (dr.RIBIČ)

VRTNICA.M (dr.REŠ)
ANDREJA_P (dr.ZORN)
ANAU (dr.GAVRIČ)
ŠIČKO()

user posted image user posted image user posted image

Metulček-cekinček,....

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

NOVE NOSEČKE  JANUAR

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 316
20.1.2012 9:07:56   
FoxyLady
WP-lepo število celic si pridelalauser posted image ,zdaj pa le počivaj da bo v torek še en lep dan.

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 317
20.1.2012 9:11:51   
andreja83
Pozdravljene,

lale jst tud upam da se prikaže teta user posted image , danes je že 3 dan, tak da mislim da bi danes al kje jutr prišla, pa še glava me tejk boli da mislim da ziher pride!!

Zdej ta mesec januar pa bo res pester user posted image user posted image , definitivno držim pesti da so sami +!!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 318
20.1.2012 13:40:28   
lenci
http://www.bolha.com/osebni-diagnosticni-testi/testi-nosecnosti-10x-oglas1277104406  user posted image kakšna so vaša mnenja?so sicer zelo ugodno ampak predno bi naročila me zanima kaj mislite?

Neposredna povezava do sporočila: 319
20.1.2012 14:29:25   
mala.
andreja83 upam da tetka pride čim prej, da začneš s špikanjem in se nam pridružiš...držim pesti user posted image
womanpolice bravo za celice user posted image
lale endometrij sem imela 12. dan 9,7 potem pa transfer 17 dan
latka hvala za pikepoke :))) upam, da je tokrat to res to! in da se nam seveda tudi ti čim prej pridružiš z debelim plusekom :)

že včeraj sem opazila malo spremembe na prsih, danes pa imam ful napete in rahlo občutljive...ne vem kaj naj si mislim user posted image je to od utrogestana?? ali je že zgodnji dober znak user posted image

lep deževen dan vse borkam user posted image

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 320
20.1.2012 15:07:55   
andreja83
Hvala mala, tud jst komej čakam da se vam pridružim!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Zate pa držim pesti, da zagledaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala.)
Neposredna povezava do sporočila: 321
20.1.2012 15:57:14   
lale

Andreja 83 če te boli glava je to dober znak, to pomeni, da se pripravlja nekaj, oz. da boš dobila menstruacijo. Pred postopkom si vse želimo, da čimprej pride user posted image , da lahko začnemo s postopkom, po transferju pa bi vse naredile, samo da ne pride user posted image Začaran je ta naš krog user posted image

Latkica hvala ti user posted image , da si takšen sonček. Upam, da se tvoje besede uresničijo. Sedaj ti drži pesti zame, potem pa bom jaz zateuser posted image sm=smiley1.gif] Edino, če mi ne uspe, bove pa potem marca skupaj trepetali user posted image Latka kaj pomeni ICSI?

Mala to je lahko dober znak za user posted image

Buska veliko sreče pri postopku ina da pridelaš ta pravo celico, ki ti bo prinesla user posted image Saj veš kot pravijo, samo ena je potrebna, da pridemo do svoje sreče user posted image

Days b kako si? Kako je danes kaj tvoja pikica?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 322
20.1.2012 17:07:43   
daisy B
WP, čestitke za lepo število celic in naj bo transfer uspešen! Upam, da se že kaj boljše počutiš, počivaj in veliko pij!

lale, kdo bi vedel, kako je moja pikica, upam, da ji je pri meni všeč in da je borka, da se lepo razvija. Počutim se čisto normalno, brez kakršnih koli znakov, brez bolečih prsi (se stalno šlatam user posted image ), dnevi tečejo pa zeloooo počasi.

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 323
20.1.2012 18:10:30   
lale

Daisy saj zato te sprašujem, ker sem bila sama ista, skoz sem se šlatala, pa božala bušija user posted image . Tam po 10.dnevu pa sem opazovala svoja prsa, če so že kaj zrasla user posted image . Mislim, da je vse to del postopka user posted image Mislim, da smo glede tega, da bi vplivale na user posted image user posted image nemočne, zato pa je že veliko če vsaj božamo oz. grejemo svoj želodček user posted image Je res en posebni občutek, vsaj jaz sem tako doživela.. Tako da pridno le božaj svojega bušija oz.pikico user posted image user posted image

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 324
20.1.2012 18:54:29   
jus79
Živjo punce,
za mano je punkcija, včeraj sem bila malo slabotna, danes je že bolje.
Pridelala sem 4 celice, upam da so vse herojke oz. heroji user posted image .
TRANSFER IMAM V NEDELJO 22.1., tako da vas prosim da držite pesti user posted image .

WP ob tako lepem številu celic ne more bit druzga, kot rezultat user posted image .

Za vse ostale držim pesti in mislim na vas ter vam vsem pošiljam user posted image

< Sporočilo je popravil jus79 -- 20.1.2012 18:58:24 >

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......