andreja83
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupika83 Jona klara, najprej čestitke za uspešen postopek izpred dveh let. Ti je uspelo v prvem poskusu? Sicer nimam izkušenj z Lj kliniko, ampak mislim, da te nikjer ne silijo v več vstavljenih zarodkov, še posebej, če sama izraziš željo samo po enem. razmerja Puregon - Gonal pa žal ne poznam. Držim pesti, da bo tudi tokrat uspešno. Andreja83, ja starosti sva res verjetno iste, istočasno sva začeli s postopkom, v živo se bova pa težko spodbujali, ker jaz nisem v MB, ampak pri Rešu. In on ima prakso UZ na 8. dan ciklusa oz. 7. dan od začetka terapije. Torej jaz sem dobila prvo špiko včerej in UZ imam v soboto navsezgodaj zjutraj. Očitno imajo po klinikah različno prakso. Tatyancha, kot si napisala, upanje umira zadnje. In ne pozabi (kot je napisala ža jona klara), potrebuješ samo en dober zarodek! Sproščeno in čim manj boleče na punkciji! Lenci, mirno roko pri špikanju in srečno! Josephine83, smo že 3, ki smo povsem skupaj, pa lenci tudi ne zaostaja veliko. Se bomo lahko skupaj spodbujale in štele dneve. Do potnih stroškov smo upravičene vse. Tvoja ginekologinja (ki ti je napisala napotnico za neplodnostno), ti mora dati še list za uveljavljanje potnih stročkov. Ta list moraš dati potem vsakič na kliniki potrdit (brez skrbi, potrdijo ti tudi za nazaj) in ko napolniš cel list, pošlješ na ZZZS. Anonimen, meni je ginekologinja rekla, da PAP test velja 3 leta, razen v Lj baje zahtevajo mlajšega od 2 let. tako da če še ni minilo 2 leti, si lahko brez skrbi. Tallulah, sicer sama še nikoli nisem imela zamrzjenčkov, ampak po moje špikanje nič ne pomeni. Živčki in velika želja naredita svoje Jus79, seveda bo prava. Samo optimistično in gotovo bo uspelo! Jaz pa še nisem imela UZ, si me očitno zamenjala. Šele včeraj sem začela s špikanjem. Sem potem pupika83 vidla, da si pri dr. Rešu tk da je prišlo manjše napake , se bomo pa itak tu spodbujale.
|