Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 17.1.2012 21:10:07
|
|
|
|
andreja83
|
WP kar pridno v akcijo !! Držim za vse pesti da se nam uresniči želja po !!!!! Midva pa sva danes tudi dobila uro, tako da sva v četrtek ob 10.20 v mb-ju na uz, komi čakam da se začne akcija
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 17.1.2012 22:11:45
|
|
|
|
anau
|
pozdravljene andreja83 in d abo vse ok.midva pa grema jutri na uz.kako dolgo misliš da boma čakala na tisto št. da se boma uvrstila na čakalno listo?kri sma dala prejšni teden.lp
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 17.1.2012 23:19:33
|
|
|
|
FoxyLady
|
JANUAR ČETRTEK 19.01. ANDREJA83 - PREVZEM ZDRAVIL +UZ JUS 79-PUNKCIJA WOMAN POLICE-PUNKCIJA PETEK 20.01. MURI82 - UZ SOBOTA 21.1. TATYANCHA-UZ PONEDELJEK 23.1. LALE-UZ SREDA 25.01. EMA S.- PREVZEM ZDRAVIL PONEDELJEK,30.1. FOXYLADY-UZ TOREK,31.1. JONA KLARA-PREVZEM ZDRAVIL FEBRUAR OBJEMČKI T R E P E T A L K E (beri TESTI) DAISY B-31.1.-krvni KANDIDATKE V POSTOPKU DAISY B (dr.RELJIČ) WOMANPOLICE (dr.RELJIČ) CARICA (dr. REŠ) ANDREJA 83 (dr. VLASILJEVIČ) MURI82(dr.RIBIČ) JUS79 (dr.REŠ) JOSEPHINE83 (dr.RELJIČ) FOXYLADY (dr.ZORN) SILVA(dr.BOKAL) LENČI(dr.VOGLER) TATYANCHA (dr.REŠ) LALE (dr.GAVRIČEVA) KANDIDATKE ZA POSTOPEK ANONIMEN (dr.REŠ) MARY (dr.REŠ) PUPIKA (dr.REŠ) EMAS. (dr. ZORN) SILVA (dr.BOKAL) ELERAB (dr.REŠ) CUKICA (dr.RIBIČ) VRTNICA.M (dr.REŠ) ANDREJA_P (dr.ZORN) ANAU (dr.GAVRIČ) ŠIČKO() NOVE NOSEČKE JANUAR Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 17.1.2012 23:22:46
|
|
|
|
FoxyLady
|
daisy- se opravičujem za napako WP in JUS79-upam,da vama bo ta dan prinesel srečo...meni jo je pred 1 letom prinesel jonaklara-dobrodošla me veseli da je nekaj poznanih tukaj gor
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 18.1.2012 9:33:23
|
|
|
|
womanpolice
|
Punce hvala za vzpodbudne besede. Moram povedat, da sva se odločila včeraj, da ne bova , ker na listu piše, da je abstinenca 2 dni. in če bi včeraj zvečer bi bila abstinenca le dan in pol (36 ur) in se nama je zdelo boljše, če je abstinenca 2 dni in pol kot pa dan in pol, saj plavalčki tudi rabijo čas, da se obnovijo. Jona Klara lepo te je spet slišat. Ti tudi v akcijo... kam pa gresta? ja, tile hormoni so kar ja... poleg vsega drugega (tečnoba, itd), se še rediš... ajajaj... no, če bo uspelo tudi to pozabiš.. Želim tebi in vsem, da je to leto zmagovalno. Lp.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 18.1.2012 12:43:28
|
|
|
|
SILVA
|
No moja menstruacija je končno prišla s 5-dnevno zamudo, tako, da jutri pade prve špika UZ imam 24.1
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 18.1.2012 13:24:36
|
|
|
|
andreja83
|
Pozdravljene, anau kak to misliš čakalno vrsto, torej vidva še nista tak daleč da bi šla na ivf??
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 18.1.2012 13:49:39
|
|
|
|
carica
|
Punce moje pozdravljene...kar solze so mi napolnike učke, ko sem vse to brala... Sem se kar pobrala...Nimam kaj drugega in grem naprej...Trenutno stiskam pesti zate draga DAISY-MORA RATATAI!!!!! vSEM OBJEMČKI IN POLJUBČKI Imam vprašanje glede mojega naslednjega 3-poiskusa: A bi bilo pametno da že zdaj pokličem v MB in se naročim? Kakšne so čakalne dobe, če katera ve? Hvala hvala
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 18.1.2012 14:24:41
|
|
|
|
kris555
|
carica, kolikor jaz vem te dajo na seznam za naslednji postopek čez 3 mesece. Lahko pa pokličeš in boš ziher. Jutri grem na kratek oddih, če bo internet vas bom brala, morda pisala. Navijam za vas in poročam v torek, kaj so pa meni rekli. Lp
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 18.1.2012 14:26:42
|
|
|
|
kris555
|
Sedaj pa pakirat in juriš na sneg, pa veelikoo in muckanja.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 18.1.2012 15:48:55
|
|
|
|
andreja83
|
Carica, pozdravljena, lepo da ti je bolje, tudi sama sem se že soočila s tem ko postopek ni bil uspešen ampak sem upala in upam še naprej, da nama bo tokrat bolj namenjeno da dobiva svojga . Isto držim pesti zate, da naslednjič uspe od uspešnega transferja do še bolj uspešne zdrave nosečnosti!!!!! Naslednjič MORA USPETI!!!! Glede naslednjega poskusa, te pa sami dajo na čakalno listo in čakaš tam nekje 3 mesece, da prideš ponovno na razgovor ( kolikor sem razbrala si v mb-ju ). Upam da ti bo hitro minilo, in da morda prideš kaj prej na vrsto. Drži se nam, kajti jst držim pesti za tebe in za vse ostale, ki so v postopku in tudi tiste ki še čakajo!!!!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 18.1.2012 17:03:41
|
|
|
|
daisy B
|
FoxyLady, ni problema, vse pohvale za lep seznam WP, že zdaj stiskam pesti za jutri, naj bo lepo število kvalitetnih celic SILVA, srečno v postopku in naj bo rezultat le-tega carica, hvala ti in naj bo zate naslednji postopek tisti ta pravi. V MB so se čakalne liste v zadnjem času kar precej skrajšale, ampak kljub temu je boljše, da takoj pokličeš. Jaz sem na prvi razgovor lani čakala 5 mesecev.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 18.1.2012 19:28:32
|
|
|
|
anau
|
pozdravljene andreja83 ne midva sma začetnika.9.1. sma mela prvi razgovor in dala sma kri.danes sem pa imela uz.dr.gavrič je pa povedala da ko bojo izvidi krvi gotovi bom dobila domov pošto in da takrat grema na čakalni listi in v neki številki je govorila nevem kako in kaj.24.4 imama pa razgovor glede izvidov.....kdaj pa boma prišla na čakalno listo pa se mi sanja ne a mi lahko katera kaj več objasni????lp
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 18.1.2012 20:01:50
|
|
|
|
spelcy3
|
lep dobervečer dekleta! Povedati vem moram da sem imela danes 1 UZ po tistem z . in nimam nobene dobre novice. zdravnik je videl samo 2 folikla. sestra Marija mi je povečala dozo injekcij in naslednji uz imam v petek... ne morem se nehati kriviti, da sem za to sama kriva, saj sem prenehala z jemanjem dipherelena, ker mi je ena sestra to vse skupaj narobe razložila.... trenutno mojo glavo preveč zavzemajo črne misli da iz tega postopka nič ne bo... DaisyB...kak si mi...kako počutje?
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 18.1.2012 21:03:14
|
|
|
|
womanpolice
|
Puncam čestitke za nizek štart - dobrodošle med špikarkami... Želim vam lepe celice in seveda lepo nosečnost in zdravo. Carica - jaz sem v letu 2011 čakala 5 mesecev na razgovor za postopek, s postopkom smo začeli (z KT) v sredini novembra. Je pa najbolje, da res takoj pokličeš in se naročiš. BOš pa videla, da so res zelo prijazni. Daisy B - hvala za lepe želje. Sem kar mal nervozna, pa ne vem zakaj... kot da bi prvič bila v tem :-D hahahhahha p.s. ma ja, čist kul, če si tri dni počivala, zdej pa tko na izi... ne se naprezat, na kavico, na krajši sprehod (ne v hrib!!!) pa kamot... držim pestke, da se je zarodek lepo vgnezdil, in da bo pri tebi devet mesecev. Tak stiskam pestke, da imam bele členke :-D
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 18.1.2012 21:12:04
|
|
|
|
womanpolice
|
spelchy 3 - ko najmanj pričakuješ, se zgodi nepričakovano. TI bom povedala svojo zgodbo iz MB... Dr. Reljič je na prvem razgovoru rekel, da bomo v postopku z Menopurjem, ker očitno odlično reagiram nanj. Na dan, ko se je dokončno "delila" terapija pa je bil en drug dr., (ker je bil dr. Reljič na BD), kateri mi je predpisal Gonal. Ker zaradi slabih izkušenj v LJ nisem upala dr. nič reči (kaj se je odločil dr. Reljič) in sem pač vzela GOnal. Dnevni so tekli, celice niso rastle kot bi mogle. So rastle ampak zelo počasi. KO se je ciklus bližal koncu, je bil moj vodilni folikel velik le 16 mm (za punkcijo se odločijo, ko je vodilni velik med 18 in 20 mm). Že skoraj vsak dan sem hodila v MB na UZ-je, presekirala se, ker celice niso rastle s takšnim tempom kot bi morale... Šla do dr. Reljiča po nasvet. Je reku, da najboljše, da takoj opravimo punkcijo, drugače bo že cikla konec. Imela sem 23 celic (sploh jih nisem toliko pričakovala zaradi rasti celic), in čakali so naju trije zarodki. PRVIČ v življenju sva imela enga za v zamrzovalnik. Vstavili so dva, ki se nista prijela. Po menstruaciji sem šla po pingvinčka in ta pingvinček je danes star oz. stara :-D 9 mesecev in pol. Hočem ti povedati, da sem se čist vdala že v to, da ne bo uspelo. Z zamrznjenčkom pa si sploh nisva delala utvar, ker imajo slabši statistični rezultat kot pa sveži zarodki. Psihično sem že bila pripravljena, da se vrnem v službo. Prepričana sem bila, da ne bo uspelo in v to sem se vdala. No, in osmi dan po ETZ sem videla magični plusek na testu (rahlo črtico, zato sem še isti dan šla v Adrialab v LJ, kjer je bil nosečniški hormon 52 in vedela sem da je uspelo..). Glavo pokonci!!!! Nič ni izgubljeno!!! V nobenem postopku, pri nobeni posameznici ni nobenega pravila....
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 18.1.2012 22:20:39
|
|
|
|
daisy B
|
spelcy3, hvala na vprašanju, sem v redu. Sem pa tja me še malo špikne v jajčnikih, drugače pa ne čutim nič. Držim pesti, da se bo na drugem UZju pokazalo več foliklov WP, malo nervoze mora biti, sicer pa veš kaj te čaka, tako da brez skrbi. Si v mojih mislih! Hvala ti, jaz bom jutri tiščala pestke na rokah in nogah, da bo vse tako kot mora biti in upam, da boš sporočila kako in kaj.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 18.1.2012 23:10:54
|
|
|
|
lale
|
Womanpolice tole z zamrnjenčkom si sedaj tako lepo napisala, da si mi dala kar malo upanje, da se tudi pri meni kateri od pingvinčkov odloči ostati pri meni Bomo videli, kaj bo v ponedeljek na ultrazvoku. Želim, da se ti vse dobro izteče. Daisy b mislim nate, saj veš....dvojčice se ne damo kar tako...pošiljam ti za srečo in ti držim pesti, da zagledaš magični Carica me veseli, da si spet med nami...pošiljam ti en velik Boš videla, da bo naslednji postopek uspešnejši. Kot so ti punce napisale, si avtomatsko uvrščena na čakalno listo, tako da boš dobila pošto domov, kdaj lahko spet greš na ivf. Želim vam lep večer in mislim na vse vas
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 19.1.2012 8:19:16
|
|
|
|
tatyancha
|
Drage moje, dobro jutro vsem skupaj. počasi se bliža moj prvi UZ, tako da se že veselim sobote, me je pa tudi že malo strah, kaj bodo povedali. Me pa vsaki dan bolj špika, pa vsa napihnjena sem.In samo spala bi, tako da mislim da stvar deluje. Glede na zelo dobre odzive na klomifen moram biti kar optimistična.V glavnem, se dogaja. Za vse pa močno stiskam pestke in za vse nas.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 19.1.2012 9:04:45
|
|
|
|
pupika83
|
Spelcy3, nikar krivit sebe! Slabši rezultat na 1. UZ še nič ne pomeni, povečali so ti dozo zdravil in do 2. UZ se lahko marsikaj spremeni. Poleg tega pa vedno velja, da rabiš samo eno res kvalitetno celico, ki bo pri tebi ostala 9 mesecev. Samo optimistično! Wommanpolice, držim pesti za čim lepši rezultat danes. Tatyancha, očitno zdravila dobro delujejo. Tudi meni se je v postopku vedno zelo spalo, očitno hormoni naredijo svoje. Samo optimistično, v soboto pa poročaj o rezultatih. Daisy B, kako preživljaš dneve do testa, kej nervoze? Z vsakim dnevom si bliže . Upam, da nas rezveseliš z lepo novico, da bomo imele ostale več zagona. SILVA, veselo špikanje. In naj folikli lepo rastejo. Tudi meni moja nagaja. Sedaj, ko si želim, da bi čim prej prišla, da bom lahko začela s postopkom, je pa kar noče bit. Mi je pa zelo čudno, da me že od ovulacije (no, takrat ko mislim, da je bila ovulacija), vsak dan vsaj enkrat začne močno špikat v jajčnikih. V torek me je tako močno, da sploh nisem mogla spati. To se mi ni še nikoli dogajalo, se kateri sanja, kaj bi to bilo?
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 19.1.2012 9:40:48
|
|
|
|
lenci
|
pupika83 a veš da se meni tudi tale mesec tole dogaja iz .samo da mene sedaj že 3 dni non stop boli spodaj,napete prsi(na dotik boleče),lulanje na vsake 30 minut,...sedaj čakam da pride in da se začnem pikati in kot ponavadi ko jo čakam zamuja
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 19.1.2012 10:38:18
|
|
|
|
daisy B
|
lale, hvala ti in res je, dvojčice smo trmaste in gremo do konca... pupika83, sedežna, daljinec, prenosnik, sprehod do hladilnika in WC-ja, tako je bilo do danes, danes grem pa na eno kavico in čvek s sotrpinko, ki je imela ET 3 dni pred mano, da druga drugi pojamramo . Poskušat odmisliti vse skupaj, čeprav mi misli vsake toliko (beri: pogosto) zatavajo v sanjarjenje o , o itd. Hvala in tudi jaz upam, da vas in predvsem sebe, moža in domače ter prijtelje razveselim z .
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 19.1.2012 16:21:16
|
|
|
|
spelcy3
|
WP...hvala da si delila svojo zgodbico... danes sem že malo bolje... poleg tega mi je še sodelavka povedla svojo zgodbico... ona je hodla v lj...imela je samo 2 celice in je zanosila v prvo.. no le nekaj mesecev kasneje po porodu pa je zanosila še drugič in to po naravni poti... ju3 ob 10h bom točno vedela kje sem...mogoče je pa tudi meni namenjeno nekaj sreče
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 19.1.2012 17:04:18
|
|
|
|
mala.
|
Ojla punce tudi jaz se vam spet pridružujem (čeprav sem si rekla, da tokrat ne bom delala celih diplomskih na internetu in forumih!, ampak ne morem :) je kr fajn če maš malo vspodbude in trepetaš z ostalimi) grejem zamrznjenčka, transfer sem imela v nedeljo in je danes 4 dan po ET - ne glede na to kolikokrat preštejem dneve :))) živim normalno, delam tisto kar mi paše - tako tudi pravi Reš. In sama sem tudi mnenja, da ležanje ne pomaga (prej nasprotno, pol samo na to mislim). Če sta prava se bosta držala ne glede na vse! daisy B midva sva trenutni trepetalki in upam, da tudi prvi zmagovalki letošnjega leta kako se počutiš? Ti imaš sveže zarodke, a ne? Vsem ostalim seveda tudi želim mirno roko pri špikanju, čim več lepih celic in seveda samih
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 19.1.2012 17:47:14
|
|
|
|
lale
|
mala. dobrodošla, me veseli, da se je našla ena, ki ima tudi eskimčke. Jaz čakam da grem v ponedeljek na ultrazvok, potem pa bomo videli, kdaj bo transfer. Si imela spontani ciklus? Lepo grej svoja pingvinčka in naj se odločita ostati pri tebi 9 mesecev
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?