rozi55
|
Čer! Se mi ne uspe ravno pogosto javit, berem redno, navijam skoz Marmot - iskrene čestitke, vse lepo do konca Za vse nezaželjene obiske pa veliko Silva - uspešno spikanje, upam da bo šlo v prvo Meni pa ni nič več jasno, pa tko na izi sem si vzela ta mesec, ker itak, da mora ratat, ker je novo leto in vse drugače pa to. Sem prejšnji teden 1. naredila ovulacijske, da vidim kaj je to za en špas. Pa je bil prvi negativen, naslednji dan šibka črtica, še naslednji pozitivna, potem sem ga pozabila narest, 5. dan čisto negativen. Takrat ko je bil +, me je tud ful napihnilo in bolelo, tako da sem bila ziher da je to to. Radi smo se imeli še naslednji dan, potem pa ni več zneslo. Včeraj pa sem imela pregled in ni bilo mojega G, pa bi se morala zmenit, kako naprej, nekaj je omenjal Klomifen, čeprav sem ga že jemala 2008 pa ni pomagal, ma ok, probaš. In potem modela ni bilo, grrrr. Un drugi mi je vzel bris, ker sem imela kontrolo in naredil uz in rekel da O šele bo, M bi pa morala dobiti čez nekje 10 dni. Danes sem naredila O test in je bil čisti -. Hm Nič jasno. Je bil pa ta precej bolj za akcijo in bi dal kar na umetno, ker se strinja z mano, da nisem tko mlada, da se lahko kar malo zezamo. Samo ker se noče vmešavati v delo mojega, sem spet zvisela za par mesecev, če bo treba spet kaj poštimat. No, ampak bodimo optimistični, da je O bila, ko sva bila pridna in da je to to in sva neredila zgodnjega oktobrčka Drugače bi pa jaz tudi tako imela eno štručkico, da včasih kar boli. Še sreča, da je prvi mladiček tako crtljiv, da ga lahko mečkam Ampak si zdaj, ko vem kako je imet otročka, še bolj želim še vsaj enega. Komaj čakam, da bomo srečke , navijam navijam za vse nas.
|