Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 11.1.2012 13:10:02
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: princess13 IZVIRNO SPOROČILO: orhidelija Kaj mislite ve, da se mi je zgodilo? SS ali samo M? V čem je sploh razlika oziroma kako razlika izgleda? Bedarije sprašujem vem, ampak zame je to vse novo Moja znanka je imela podoben primer najprej + čez par dni krvavitev in ji je takrat G rekel da se lahko hormoni povečajo tudi od določene hrane. Pa da ni imela ss ampak je to normalna M. Sem pa danes zjutraj gledala Dobro jutro na sloveniji1 in so imeli temo o M. Bolečine, zanositev in je nek zeliščar rekel da je super za boleče M čaj iz PLAHTICE in pa seveda tudi za vse druge probljeme tam spodaj. Je katera že pila to?
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 11.1.2012 13:13:32
|
|
|
|
ROXY_
|
Madoniš ste naklofale mažiga bravo punca, čestitaaaaam in lepo nosečnost ti želim katte js tudi mojo čakam, se mi zdi da bo zdaj, zdaj tukaj.... Sicer je pa sonček punce, krasen dan, gremo v nove zmage, ane?? Pozdravček in držim pesti za nove ..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 11.1.2012 13:53:54
|
|
|
|
ROXY_
|
Tako kot sem rekla , se selim v februar
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 11.1.2012 14:05:51
|
|
|
|
HeLenčica
|
Roxy
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 11.1.2012 14:07:25
|
|
|
|
Kliki
|
Roxy bo pa v februarju boljše. Jest pa tudi ko računam bl v februar padem kot pa na konec januarja tko da bova sedaj k je O zeloooooooooooo pridna da enga fletnga .
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 11.1.2012 14:16:38
|
|
|
|
Anonimen
|
No, kot sem pričakovala... je tu. Se selim v februar. Ve pa mate, da naklofate čimveč do konca meseca!!! Pridne bodte!! anonimna
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 11.1.2012 14:35:34
|
|
|
|
Kliki
|
No jast sem pa sedaj naračunala da jo naj ne bi dobila januarja ampak prve dni februark. tako da bom tukaj samo kot navijačica.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 11.1.2012 16:11:40
|
|
|
|
mladika
|
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica IZVIRNO SPOROČILO: Katte No, pa se začenja. Točno kot urica. Nič novega. Ne vem, kako sploh lahko pričakujem kaj drugega kot ... Sem prevelik optimist po 20 krogih, ne? Skoraj spregledala tvoj post! Najprej en velik objem! Nisi prevelik optimist, ker če so te na laparo "poštimali" imaš seveda veliko možnosti za . Pozabila sem, tvoj ima v redu spermiogram? Če ima, potem je verjetno samo vprašanje časa, sama pa veš da je vsak ciklus samo 25% možnosti....drugače pa verjemi, da če te kdo razume te jaz! Tudi jaz vsakič pred M mislim "kaj pa če me tokrat preseneti...", ko pa priteče pa se tolčem po glavi, ker je itak neverjetno, da bi zanosila. A vidva sta že v obravnavi v neplodnostni? Ker če nista bi jaz na tvojem mestu malo zagnjavila, saj vaju nič ne stane. Ehhhh Katty,kaj naj rečem...razen to da te razumem...če bi mogla bi bla ob tebi in te objela,a ker te ne morem ti pošiljam en kup virtualnih,čeprav vem da ne morjo nadomestit pravih .Drgače pa jst tut z meseca v mesec ne pričakujem drugega kot ,ker se mi zdi da bi zagledala misija nemogoče. Helenčica jst sem bla po laparo fulllllll velik optimist,pa me je G na realna tla postavla maja na kontroli,da če do zdaj nisem zanosila verjetno tut ne bom in res nisem. 28.1. bo točno eno leto kar so me "poservisirali" pa ni še nič. Sam jst še nam obupala,nop,jst vem da bo enkrat ratal.kdaj ne vem,vem pa da bo.
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 11.1.2012 18:06:13
|
|
|
|
sonček85
|
borke vse ki vas je obiskala vam pošiljam velike velike velike še posebaj tebi Katte tiste srečnice ,ki ste pa zagledale vam čeestitam iz srcaaaaaa
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 11.1.2012 18:13:33
|
|
|
|
Kim80
|
Meni se tud iz meseca v mesec zdi, da bo itak M prišla in da bi se moral zgoditi čudež, da bi bila . Pa vem, da pol leta še ni tako dolga doba, sam meni se vseeno vleče. Mogoče se preveč trudiva za to. Kaj pa vem. Ko sem prvič zanosila, sva tisti mesec le 2x in sploh nisem mislila na . Zdaj, ko so plodni dnevi, sva skoraj vsak dan oz. vsaj vsak drugi dan. Vem, da ene pravijo, da se je včasih boljše malo šparat, pa ob O , samo meni se kar škoda zdi, da bi plodne dneve izpustila. Nekdo bi si lahko mislil, da sem obsedena s tem. Pa še drug problem je - ne morem točno določit, kdaj je O, vem samo približno. Mogoče res preveč razmišljam o tem, samo zdaj, ko sem se odločila za 2. , tega enostavno ne morem odmisliti. Ne morem kar pozabiti in si reči: "Ko bo, bo." Vsak mesec si rečem, da bom počakala, da mi bo M zamujala par dni, pa ne zdržim. Vedno sem naredila test na dan M, če še ni prišla ali pa že kak dan prej. Kaj naj, takšna pač sem. Upam, da me le enkrat presenetita. Mogoče pa mi še ni usojeno.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 11.1.2012 18:27:07
|
|
|
|
SILVA
|
Katte pa ne že spet no, en velik objemček zate Držim pesti, da bo februar tvoj mesec, bi bil res že čas. ROXY tudi zate Pri meni pa nič novega, prsi me bolijo za znoret, k da mi bodo glih kar počile.Čakam, da pride, da začnemo s špikanjem. Sem pa še zmeri brez računalnika doma in to je tako grozno
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 11.1.2012 18:32:30
|
|
|
|
Anonimen
|
evo, če kero zanima oz. če rabi kakšna vabila in podobno LINK
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 11.1.2012 18:42:53
|
|
|
|
lale
|
Kliki, jaz sem jo običajno delala od 10 dne pa do 17.dne ciklusa, tako da en dan je ziher bila ovulacija. Delala pa sem test vsak dan, sem bila čist zmešana s temi testi. Potem pa se mi je zgodilo, da je mullerjev test pokazal črtico, tale ki sem ga dobila v ambulanti pa je skoz kazal dve črtici, s tem da je bila testna črtica vedno močnejša. Tako, da je najboljši pokazatelj ovulacije sluz, se pravi, ko boš imela sredi ciklusa dosti prozorne sluzi, takrat na polno pa bo...boš videla.. Jaz sedaj čakam na potem pa grem po nova zamrznjenčka. Imam drugačen postopek kot ve, vendar vas skozi spremljam, in za vsako posebej navijam. Najlepši pa je dan, ko postane katera nosečka.... Dan postane lepši Enkrat pa nam bo le uspelo....
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 11.1.2012 19:04:09
|
|
|
|
lizz
|
pozdravljene! jaz pa sem nova tukaj, sem kar nekaj časa oklevala če bi pisala ali ne pa sem se vendarle odločila sem malo vse skupaj prebrala pa se mi zelo dopade kako si stojite ob strani jaz upam da moja tečka ne pride v petek
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 11.1.2012 19:53:02
|
|
|
|
Kliki
|
Lizz najprej dobrodošla. Upam da jo v petek ne bo. No jast sem šla kupit tole PLAHTICO škodit že ne more vam sporočim kako in kaj.Okus je pa tak bl prazen ampak se da popit.
< Sporočilo je popravil Kliki -- 11.1.2012 19:59:39 >
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 11.1.2012 20:12:42
|
|
|
|
skrivnost
|
Čer princeske, kako ste kaj? ste že kaj utrujene od tega delovnega tedna.. jest že komaj čakam, da bo petek. Imam do takrat še toliko obveznosti, da ... . upam, da me živčki ne bodo izdali in vplivali na plusek, ki ga tako nestrpno pričakujeva konec meseca! *viva* - držim pestke, da pred aprilom ugledaš + ;) ponavadi se zgodi tako. Navijam!!! ninej-velik objemček, res ti želim, da bo februar popluskan;) Katte – objemčkov ful. Joj 20 krog. Ne nič preveč ne pričakuješ, le eno malo pikico. Verjamem, da si jo že zelo želiš. Res ti privoščim, da jo čimprej ugledaš. Navijam, da boš tudi ti februarja rozika! roxy_, anonimna klovn - objemček, naj bo februar porozikan! Lizz-dobrodošla, upam, da čimprej zapustiš tole družbo in se preseliš v kako drugo prijetnejšo temo ;) Kliki - poročaj kako je s tole Plahtico. me zelo zanima... Sicer pa, pluski kje ste? zelo vas pogrešamo!! navijamo Zdj pa šibam po čajčka in v posteljo v objem k dragemu... nočko in mirne sanje!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 11.1.2012 20:16:34
|
|
|
|
Kliki
|
skrivnost seveda da vas obvestim, če me bo sam 50% man bolelo takrat ko bo M bom zadovolna. Sicer jo naslednji mesec ne pričakujem. Sem pa v navodilih prebrala da ne priporočajo pitja tega čaja .
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 11.1.2012 20:25:43
|
|
|
|
lizz
|
hvala za tako lep sprejem! tudi jaz ne upam da je nebo.. je pa to sicer prvi krog za nas želim vam vsem da vam čimprej uspe in zagledate ta magičen plus.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 11.1.2012 20:36:40
|
|
|
|
Sa.je
|
Čer bejbike! Dobrodošle nove, upam, da se ne zadržite predolgo v tej temi. Vsem, ki vas je obiskala pošiljam februar bo vaš mesec in letos bo ogromno oktobrčkov Vsem, ki ste pa te dni zagledale pa čestitam Pri nas nič novega, O je mimo in sedaj čakamo in upamo, da naslednji teden test pokaže Moj dragi se je čisto zagrel za maco in krvomočnico in ju vestno pije vsak dan, včeraj me je celo klical v službo in rekel, da je zmanjkalo mace in, če grem po novo. Jaz sem za ta mesec zaklučila s pitjem mace, pijem pa še vedno krvomočnico. Ravno danes sem izvedela, da je noseča ena kolegica, ki sploh ni želela še enega . Enega že ima in je vedno govorila, da ne bo več imela, sedaj pa je čisto nepričakovano zanosila. Pa zakaj hudiča se to ne zgodi meni koliko skrbi bi bilo prihranjenih na ta način. Ampak, tudi me bomo nosečke - vse po vrsti čakam na nove novičke o
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 11.1.2012 20:43:32
|
|
|
|
Kliki
|
Sa.ja a ti te čaje kaj sladkaš. Jest sem danes kupla te Plahtice pa mi majo tak čudn okus sem pa malo posladkala pa ne vem če je to OK.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 11.1.2012 20:51:56
|
|
|
|
Sa.je
|
Kliki jaz dodam čaju žličko medu in ima prav dober okus. Sem že malo brala po forumih in baje ni nič narobe, če čaj sladkaš oz. mu dodaš med.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 11.1.2012 20:52:10
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Sa.ja a ti te čaje kaj sladkaš. Jest sem danes kupla te Plahtice pa mi majo tak čudn okus sem pa malo posladkala pa ne vem če je to OK. sicer nisem sa.je ampak jaz si dam včasih če mi cukr pade žličko medu v čaj.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 11.1.2012 20:53:39
|
|
|
|
LittleSun
|
lizz dobrodošla, če gre zaupat naši statistiki potem boš zagotovo ta mesec postala srečka pupe moje jaz vas že kar malo pogrešam, sicer vas preberem, ampak imam zelo malo časa za odgovore. vsem, ki vas je obiskala nesramnica
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 11.1.2012 20:56:40
|
|
|
|
Sa.je
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun lizz dobrodošla, če gre zaupat naši statistiki potem boš zagotovo ta mesec postala srečka pupe moje jaz vas že kar malo pogrešam, sicer vas preberem, ampak imam zelo malo časa za odgovore. vsem, ki vas je obiskala nesramnica Pa res nove vse takoj zapustijo to temo nič, najbolje, da vse resetiramo svoje kroge in smo spet 1. krog če statistika drži, bomo v tem primeru takoj vse
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 11.1.2012 21:13:02
|
|
|
|
lizz
|
o hvala za tako pozitivo! nebi bilo slabo ja če bi zagledali čeprav nimam ravno takšnega občutka probam se čim manj obremenjevat s tem ampak je to tak težko ne.. hm bomo že
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?