|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo januar 2012
1.1.2012 20:08:03   
princess13
Najprej vsem en lepo pozdravček v letu 2012! Naj bo čimbolj plodno user posted image
Niri, meni se je zgodilo isto. Kaki teden po ovulaciji sem na hlačkah zasledila krvav madež. Kolikor sem se pozanimala pri puncah (in ostalh forumih) naj bi bila to vgnezditvena nosečnost in sem upanje dobila. Zdaj pa vidim, da si ti napisala, da se ti je to že zgodilo, pa nisi bila noseča user posted image Po tej blagi krvavitvi imam vsaki dan tudi nek tak svetlo rumen povečan izcedek. Tud to naj bi bil znak za nosečnost. Ali pa na mene že vpliva psiha user posted image Do petka moram potrpet...če M ne bo, delamo test. Pa taaaaaaaaaaaako si želiva bebiko. Žalostna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 376
1.1.2012 21:11:25   
SILVA
Ojla punce, najprej vam zaželim srečno in predvsem plodno leto 2012user posted image

Jaz se počutim še vedno čisto praznično, zdajle sva si z možekom skuhala vinčka in ga počasi srkava.Sva bila pa v decembru zelo pridna kar se tičeuser posted image in močno upam, da sva kaj pridelala.....v nasprotnem primeru pa grem 9.1 po špike in začnemo s postopkom, to je pa tudi nekajuser posted image

No katera nas bo prva razveselila zuser posted image
Držim pesti za vse nas, da končno ugledamo plus......za nas stare borke pa jih držim tudi na nogahuser posted image

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 377
1.1.2012 22:26:12   
aksi
Prvo vsem srečno, veselo, zdravo in plodno novo leto 2012!

Pa smo dočakale januar! upam, da bo to naš mesec in da bo veliko user posted image !

monsy upam, da ni samo psiha, da je res nekaj na tem user posted image

Anonimna rožica čestitam!!! Lepo si otvorila januar user posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 378
2.1.2012 7:27:18   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85

anonimna user posted image :jaz sem te na seznamčku označila  kot nosečko user posted image user posted image ,sam user posted image a ti si jo nepričakovala 12.1 ali ne.da vem če je katera druga user posted image

lp

ja, sm jst tole (cikel se mi je malo zmešal)

ok potem si naša prva nosečka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke še 1x .pa lepo nosečnost

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 379
2.1.2012 7:43:08   
LittleSun
Dobro jutro babike. Moje M še kar niuser posted image zdaj me pa res že haca...
dobila sem še rahlo na dotik občutljive bradavice (nikol me ne bolijo prsi ali bradavice pri PMS, mogoče je kriv dabraston), v križu me boli, zjutraj ko se zbudim komaj pridem do wc tako me tišči lulat, v mehurju me potem kar boli, pa tudi skoz me nekaj špika. Včeraj zvečer se mi je celo zdelo, da mi hoče it na bruhanje. Nimam već nobenega testa doma. To me pa sedaj res mučiuser posted image ker če bi se orientirala samo po znakih, glede na 4 dnevno zamudo bi rekla, da sem nosečauser posted image user posted image amapk testi pravijo da nisem, bastardiuser posted image user posted image

Lep dan punce, upam da ste danes še vse doma in se lahko še malo pustite razvajat.

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 380
2.1.2012 9:49:29   
haram
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Dobro jutro babike. Moje M še kar niuser posted image zdaj me pa res že haca...
dobila sem še rahlo na dotik občutljive bradavice (nikol me ne bolijo prsi ali bradavice pri PMS, mogoče je kriv dabraston), v križu me boli, zjutraj ko se zbudim komaj pridem do wc tako me tišči lulat, v mehurju me potem kar boli, pa tudi skoz me nekaj špika. Včeraj zvečer se mi je celo zdelo, da mi hoče it na bruhanje. Nimam već nobenega testa doma. To me pa sedaj res mučiuser posted image ker če bi se orientirala samo po znakih, glede na 4 dnevno zamudo bi rekla, da sem nosečauser posted image user posted image amapk testi pravijo da nisem, bastardiuser posted image user posted image

Lep dan punce, upam da ste danes še vse doma in se lahko še malo pustite razvajat.

To se je tud men enkrat zgodil, mela sem vse te znake potem pa je po šestih dne izostanka pršlauser posted image .

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 381
2.1.2012 10:05:15   
Pajama
Dobro jutro,

user posted image  user posted image user posted image pa mi je dedek Mraz le prinesel darilce. Danes sem se zbudila neobičajno hitro in takoj šla delat test z jutranjim urinom. Najprej sem mislila, da ni nič, potem pa...nenadoma sem zagledala tako čisto rahlo nežno črtico. Ker je bilo res zgodaj, sem sedaj ponovila vajo kar z dvema različnima testerjema in na obeh sta se pokazali po dve črtici (druga je nežnejša).
Jeeeeej - to je to, ne? Po moje bom naredila še kakšnih 10 testov, ker ne morem verjeti, da nama je uspelo.

Littlesun: če bi bila kje blizu, bi ti pripeljala testerje, ker sem si jih nakupila celo zalogo preko interneta :))) Držim pesti!!!! In upam, da sva z anonimno rožico začele serijo samih dvojnih črtic v januarju.

Jao punce, mene tako razganja, po drugi strani pa me je takoooooo strah. A ima katera izkušnje, ali koatero pozna, ki je zanosila po IMN? Nočem misliti na slabe stvari, a me je prekleto strah...

(odgovor članu haram)
Neposredna povezava do sporočila: 382
2.1.2012 10:16:27   
LittleSun
Pajama čestitke!!user posted image user posted image user posted image lepo nosečnost ti želim

No ni treba, sem šla kar kupit in lulala in če doooobroooo pogledam, tako z mikroskopom se morda celo vidi črtica. Tudi moj je videl...ampak je res čist tak senca, tako da se je ne vidi če slikaš. Morda ni nič, morda pa jutri že močnejša...sem naredila zalogo, kupila 2 škatli FS in en CBuser posted image user posted image . Zdaj sem naredila FS, jutri naredim najprej FS, če bo črtica močnejša naredim še CB. Joj ko bi bilo to touser posted image user posted image

(odgovor članu Pajama)
Neposredna povezava do sporočila: 383
2.1.2012 10:26:38   
Pajama
LittleSun: črtica je črtica!!!!!user posted image user posted image user posted image Jao kako lep dan je danes!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 384
2.1.2012 10:30:49   
LittleSun

IZVIRNO SPOROČILO: Pajama

LittleSun: črtica je črtica!!!!!user posted image user posted image user posted image Jao kako lep dan je danes!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Ne ne ne, sej sploh ni črtice user posted image kot sem rekla, mikroskopsko, z veeelikoooo domišljije jo lahko vidiš. Lahko, da je kakšn prah ali kaj, sploh ni nujno, da je toto, tako da....bomo jutri vedeliuser posted image

(odgovor članu Pajama)
Neposredna povezava do sporočila: 385
2.1.2012 10:31:41   
lunica 85
pajama:uuuuuu jej čestitke naša 2.nosečka.
Kaj več lahko greš na imn in ivf,so punce ki so enako šle skozi to kot ti user posted image user posted image user posted image evo link  : http://www.ringaraja.net/googlesearch.asp?cx=003895394721023096174%3Af9uj_wyowam&cof=FORID%3A11&q=imn&x=0&y=0

little sun:jejjjjjjj držim pesti da je to ot in da če jutri testek ponoviš vidiš črticouser posted image user posted image user posted image bolj močno .Res čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 386
2.1.2012 10:33:07   
Pajama
user posted image user posted image user posted image Držim pesti.... !!

Lunica85: HVALA!!!

< Sporočilo je popravil Pajama -- 2.1.2012 10:35:32 >

Neposredna povezava do sporočila: 387
2.1.2012 10:34:49   
lunica 85

user posted image

Pričakujemo       user posted image +user posted image =user posted image

x.1.

*viva* (1.krog po SS)
šaci
ninej

1.1.       
anckica (1. krog)

2.1.
   Pajama (4. krog po IMN)user posted image

3.1.
Epica

4.1.
dr. Knowitall(2.krog po SS)
RoseBay

05.1.

Anonimnauser posted image (testek 12.1user posted image )
GregUr (2. krog)

06.1.
S*(4. krog)
mmojka (3. krog)
princess13 (2. krog)

07.1.
Lunica85user posted image
romare user posted image
HeLenčica

9.1.

Žabica86 (2. krog)
Aksi (1. krog)

10.1.
srce77
Mamabear

12.1.
Anonimnauser posted image user posted image
Katte (20. krog)
Zewa

13.1.
marantz
mladika
SILVA

14.1.
Monsy

15.1.
Niri (1.krog po SS)

17.1.
Tarinca

18.1.
Maisha

19.1.
Sa.je (3.krog po SS)

29.1.
Izabelina

21.1.
dspela
PinaColada

22.1.
štručka2503

28.1.
skrivnost

31.1.
rozi55

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE : 32
NOSEČK user posted image : 2

user posted image

VESELE NOSEČKE :

user posted image       
Navijačice:
LittleSun,rozi55,HeLenčica, srce77,
klopek,Katte,Srečkiuser posted image ,Lunica85user posted image ,iwauser posted image ,
S*, *viva*, alysa, *bobika*user posted image , curly,
majcy_m , crtekuser posted image ,coco22,Kratkauser posted image , tarinca,
curly, haram,kliki, monsy,skrivnost, Mojarožicauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 388
2.1.2012 10:43:57   
SILVA
Pajama user posted image user posted image user posted image res lepo darilce si dobila, srečnouser posted image

Littlesun močno,močno držim pesti, da vama je končno uspelo in da bo jutri že močnješauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 389
2.1.2012 10:58:30   
Lineta

user posted image

Pričakujemo       user posted image +user posted image =user posted image

x.1.

*viva* (1.krog po SS)
šaci
ninej

1.1.       
anckica (1. krog)

2.1.
   Pajama (4. krog po IMN)user posted image

3.1.
Epica

4.1.
dr. Knowitall(2.krog po SS)
RoseBay

05.1.

Anonimnauser posted image (testek 12.1user posted image )
GregUr (2. krog)

06.1.
S*(4. krog)
mmojka (3. krog)
princess13 (2. krog)

07.1.
Lunica85user posted image
romare user posted image
HeLenčica

9.1.

Žabica86 (2. krog)
Aksi (1. krog)

10.1.
srce77
Mamabear

12.1.
Anonimnauser posted image user posted image
Katte (20. krog)
Zewa

13.1.
marantz
mladika
SILVA

14.1.
Monsy

15.1.
Niri (1.krog po SS)

17.1.
Tarinca

18.1.
Maisha

19.1.
Sa.je (3.krog po SS)

29.1.
Izabelina

21.1.
dspela
PinaColada

22.1.
štručka2503

28.1.
skrivnost

31.1.
rozi55

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE : 32
NOSEČK user posted image : 2

user posted image

VESELE NOSEČKE :

user posted image       
Navijačice:
LittleSun,rozi55,HeLenčica, srce77,
klopek,Katte,Srečkiuser posted image ,Lunica85user posted image ,iwauser posted image ,
S*, *viva*, alysa, *bobika*user posted image , curly,
majcy_m , crtekuser posted image ,coco22,Kratkauser posted image , tarinca,
curly, haram,kliki, monsy,skrivnost, Mojarožicauser posted image

A lahko samo nekaj popravim? Za nosečke je ponavadi roza barva user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 390
2.1.2012 11:28:40   
alysa
Čestitke prvima dvema user posted image v tem letu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 391
2.1.2012 11:44:41   
Niri
Norooo kako spodbudno se je začelo leto 2012 - 2 potrjeni nosečki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke!!! MIrno in uspešno nosečnost in da se ne vračata več nazaj user posted image

LittleSun - še malo počakaj pa se bo vse pokazalo - ampak znaki pa so obetajoči ja!!! UPAM da je to to in držim pesti zate!

Princess13 -  no vidiš to je tudi malo spodbudno ampak nočem preveč upat, ker potem me samo bolj prizadane, če ni. Torej bo treba počakat še cca 10 dni...Kdo bo zdržal user posted image Vem pa kako je, ja, ko si takoooo želiš otročka. Če sem prav razumela vidva že mata enega?

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 392
2.1.2012 12:18:50   
bejbibu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image novopečenima nosečkama!! Super...kar tako naprej punce!
Upam, da se pridružita septembrkam 2012....bomo čvekaleuser posted image user posted image

Držim pesti za vsseeeeeee!!! Dajte me prosim med navijačice!

11. 12. 2009 smo postali družina ...
12. 9. 2012 se je naša družina povečala ...
?. ?. 2018 ...

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 393
2.1.2012 13:10:11   
mladika
Zdravo babike!!
Pa smo dočakali novo leto,ki upam da bo za vse nas zelooooooo plodno.Začelo se je odlično,čestitke našima dvema nosečkama!!!user posted image user posted image
Littlesun zate pa tut stiskam pestke, da je to to...
No midva sva bla v decembru ekstra pridna, zdej pa čakamo kaj bo...mam pa pregled ta mesec spet pri G v Leonišču da vidimo kako naprej (dršte pesti da bom šla že nosečka na pregleduser posted image ).
Lep preostanek prazničnega dneva vam želim...

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 394
2.1.2012 13:19:29   
princess13
Niri, ne midva še nimava otročička, zato si ga pa tak želiva...prvega user posted image Ja sej vem, ni fajn preveč upat, ker je pol razočaranje preveliko.

Jaz sem se malo uštela pri računanju. V sredo je 30-i dan in takrat naj bi dobila M. No upam, da je ne bo...S testom bom pa vseeno počakala do petka.
Kar se tiče teh nosečniških znakov...sem se pogovarjala s kolegicami (nosečimi in mladimi mamicami) in so mi rekle, da to bruhanje, slabost, špikanje, boleče prsi, itd. pride šele po kakem mesecu nosečnosti. Da prej nekih posebih znakov naj ne bi bilo. Verjetno pa je vse odvisno spet od vsake posameznice.

Čestitke prvima dvema nosečkama! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 395
2.1.2012 13:47:24   
ninej
Pozdravljene bejbike!
Čestitke našima 2 nosečkama,upam da se bo kmalu še kakšna našla(mogoče tudi jaz)user posted image !Prazniki so mimo inupam,da mi je božiček kako željo uresničil!user posted image
Drugače pa sem imela user posted image 11. decembra in glede na to,da nimam redne,nimam pojma kdaj naj naredim test,študiram,da bi ga okoli 15.januarja...user posted image
Drgač pa kakih posebnih znakov nimam,razen malo občutljive bradavičke,tko d nimam pojma a je kejuser posted image !Za novo leto pa sem si pridelala še prehlad in zgleda neko virozo,sej me kr naprej neki šraufa po trebuhu!!
Kej pravite,kdaj bi blo pametno narditi test????user posted image

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 396
2.1.2012 14:26:17   
marantz
No, pa se je začel naš mesec in naše leto:) Upam da bo srečno, zdravo in seveda plodno...hihihi.
Vidim da imamo že dve nosečki...super!!!user posted image user posted image user posted image   To je res lepa spodbuda:) Čestitke Pajama in Anonimna

Ninej, kolk dolge cikle pa imaš?  Veš vsaj približno?ž

LittleSun, tebi ga pa res nekaj sračka......močno držim pesti da jutri ne boš rabila mikroskopa. Mislim da si to res zaslužišuser posted image

Midva sva bila v decebru kar pridna, žal pa sva ravno v času ovulacije "štrajkala", tako da ta mesec po vsej verjetnosti ne bo nič. Vseeno pa obstaja upanje, da se je kakšen paglavček dobro počutil in preživel kakšen dan več. Ali da je bila ovulacija zgodnja ali pozna.
Še dobro da grem jutri spet delat, da ne bom imela časa razmišljat o nosečniških znakih :)

Še eno vprašanje, če mi bo katera znala razložit. Zakaj nekaterim nosečkam spremenijo PDP tudi za 10 dni in več, glede na tistega ki se ga izračuna po menstruaciji. Ovulacija naj bi nastopila nekje 12 do 16 dni pred naslednjo mestruacijo. Jajčece naj bi preživelo do maksimalno 24 ur, če v tem času ne pride do oploditev razpade.

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 397
2.1.2012 15:22:01   
epica
Pajama in anonimna, iskrene čestitke še z moje strani!user posted image user posted image user posted image user posted image Sta poskrbeli za zelo lepo otvoritev leta user posted image user posted image user posted image
LittleSun verjamem da tudi tebe čaka lepa novica kmalu, še vedno navijamouser posted image user posted image user posted image

Jaz še čakam par dni do user posted image , morala bi biti jutri, recimo da se cikel še kak dan lahko podaljša.. Bomo videli oz. upam da ne :)

(odgovor članu marantz)
Neposredna povezava do sporočila: 398
2.1.2012 15:52:23   
Anonimen
obema nosečkama user posted image user posted image user posted image ...user posted image user posted image user posted image Lepo sta začele novo leto

marantz ... to ti lahko jaz ne nek način odgovorim.  G okvirno zračunajo pdp na podlagi zadnje user posted image samo točn pdp pa določijo glede na velikost user posted image . Pri meni so pdp prstavl za 7dni.

Drgač pa sm pridna, vas skos berem, samo pisat se mi pa ne da, ker prek tel. ne gre, na komp pa se mi ne da it user posted image

Mene je dons zutri trebuh čist rahlo zabolu tko kot pred M, tko da pomojm pri nas ne bo nič user posted image

Glede prvih znakov user posted image sm pa jst za vikend razmišlala kakšne sem mela in kdaj in iskreno povedano se do nekje 2. meseca ne spomnem da bi kej blo, pol se mi je pa začel, slabost, joške, ... tko da sm bla še v Benetkah, k sm bla v ene 6. tednu al neki tazga, pa je blo vse ok, nobene slabosti pa nč user posted image Edina stvar zarad kere sm vedla da sm user posted image je bil test pa slikica od G.

Tako da punce, ne se sekirat, vse se pokaže ob svojem času. Glede testov, pa slabih črtic pa neki svetujem ... zvečer ne neki velik pit, da bo zjutri večja koncentracija hormona, pa če greste sredi noči na wc, pa probite s tistim urinom narestuser posted image ne vem no, moj predlog user posted image

To je to zaenkrat z moje strani

user posted image

(odgovor članu epica)
  Neposredna povezava do sporočila: 399
2.1.2012 16:59:23   
Sa.je
Drage punce!
Želim vam veliko lepega v letu 2012!
Naj bo uspešno, zravo in polno ljubezni!
Ker mislim, da nam je vsem skupna ena nejvečja želja in to je, da bi čimprej zagledale tisti čudiviti user posted image in stisnile v naročje svojega  user posted image , vam/nam še posebej močno želim, da se ta želja izpolni in to čimprej! user posted image user posted image user posted image

Čestitam novima user posted image in vama želim prelepih 9 mesecev in zdravega user posted image
Litlle sun zate pa držim pesti in navijam za user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.