Doria -> RE: avgustovke 2012 (14.7.2012 21:10:37)
|
Saj otroka imava zaradi naju. Tudi šolale ga bomo verjetno doma, kot to počnejo drugod (homeschooling). Kar pa se tiče prava in pravnikov - to ni več pravna država. Stvari se sprejemajo za nazaj, kar je ena od najhujših kršitev v pravu. Kršijo se temeljne človekove pravice, zapisane v ustavi in konvencijah ZN, poglej upokojence, pa nas mlade, pa nas mamice, pa izbrisane ipd. Kršijo se pogodbe, ustavno sodišče ne ve, kaj bi, in tudi če dobimo iz Evrope še toliko svaril, se ne bo nič izboljšalo. Ker ni denarja - če dobi Slovenija pomoč iz Evrope, bo ta šla za banke in posojila. Tako da zorat njivo, gojit zajce, sprejet vsako delo, da bo naša generacijo poskrbela za otroke in za starše, šolat otroke in jih poslat iz Slovenije. Ste se kdaj vprašale, zakaj Turčija in Avstralija nista v krizi? Malo sem zamorjena. Če bi bila v študentskih letih, bi se otrokom odpovedala. Zaradi njih. In šla bi iz Slovenije, delat ven. Zelo bom vesela, če bo katera napisala kaj bolj optimističnega. Zelo mi je hudo, pa imam službo, izobrazbo, hišo in nimava kreditov. Imam super familijo. Živim na vasi in tu se da vsega dobit, posebej hrana ne bo problem. Hišo pospravljam, pa bom kup odnesla na RK ipd. Se mi pa smilijo tisti, ki jim ni tako lepo.
|
|
|
|