Maeve -> RE: avgustovke 2012 (26.7.2012 8:57:20)
|
Tacanja meni se dogaja enako [sm=smiley36.gif] Zbudim se zaradi tega, ker me tišči na wc, potem grem pa še v kuhinjo po kozarec vode. Glede cukra so ble pa pri meni komplikacije. Pa se mi sploh ne da razlagat. V glavnem deloma je bila moja krivda, deloma pa s strani lekarne, kjer so mi aparat, ki sem ga dobila na diabetološkem centru zamenjali, češ da mi zaradi varčevalnega zakona ne morejo izdati merilnih lističev, da pa mi lahko brezplačno zamenjajo aparat. in jaz sem temu naivno verjela in zamenjala aparat. No in potem ugotovim, da je aparat pri meritvah nenatančen. Ko sem ga pokazala sestri, se je tako razjezila in mi povedala, da mi sploh ne bi smel zamenjat aparata in da so me fajn prinesli naokoli. Seveda gre za privat lekarno, kolikor sem se potem pozanimala na internetu, ki trži oz. je zastopnik za te aparate, ki sem ga dobila v zameno. V glavnem, sovražim farmacevtsko industrijo še bolj kot sem jo prej. Na srečo so mi potem dali moj stari aparat, cuker je sedaj v redu in po mojem ne bo treba na inzulin. Bi bilo res škoda, ker je samo še en mesec. Tudi jaz imam po večini pripravljeno vse, danes sem oprala še zadnje kose oblačilc. Zdaj pa samo še čakamo [sm=smiley36.gif] Ampak priznam, me je kar strah. Pa ne samo poroda, velikokrat se sprašujem, če sem pripravljena in če bom znala poskrbeti za malo bitjece ... Verjetno nisem edina ... [sm=smiley1.gif] Ampak vem da bo vse v redu [sm=smiley2.gif] Lep pozdrav vsem so[sm=nosecka.gif]!
|
|
|
|