Maeve -> RE: avgustovke 2012 (26.6.2012 10:51:18)
|
Poletje2012 držim pesti, da bo ostalo vse v najlepšem redu. Kar se pa trebuha tiče gredo meni nekateri že malo na živce s svojimi komentarji, češ da me je samo trebuh, ampak se trudim, da me ne ganejo preveč. Se samo nasmejim in pošalim pa gremo naprej [sm=smiley36.gif] Pa sama sebi se tudi smejim, ker sem okorna pri vstajanju iz postelje [sm=smiley36.gif] Midva si bova omislila za začetek košek, ki sem ga imela tudi jaz. Se morava še oglasit pri mojih starših, da ga naloživa. Tudi mene zanima kako je s posteljnino. Se niti ne spomnim več kako velik je, ko si majhen (spomnim se, ko je bil tudi moj brat noter) se ti vse stvari tako ali tako zdijo veliko večje kot so v resnici. Bomo videli, če bo pasala noter odeja od ikee. Drugače je pa s posteljnino tako - BC ima precej drago, Pikapolonica je nekoliko cenejša, v Ikei pa je daleč najugodnejše. Se pa ne spomnim točno, katere dimenzije imajo v Ikei. Aja pa za tetra pleničke sem opazila, da so Ikeine na otip precej prijetnejše od tistih, ki sem jih kupila v DM-u. Mi je prav žal, da jih nisem več kupila. Se pa prav sekiram, ker sem oprala oblekice za dojenčka in se je pajacek iz flisa, ki ga je prinesel moj dragi tko zmuckal ... No ja, topel bo pa še zmeraj [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|