|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke 2012
3.4.2012 13:28:55   
špica84
Pikapoka lahko meni

Crtek,ko boš urejala seznam jaz imam morfologijo 23.4
Je pa bil včerajšnji pregled katastrofa.Niti srčka ni poslušala nič od nič.Škoda da ni bilo mojga gin. in ga je kr ena nadomeščala

(odgovor članu p*i*k*a*p*o*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
3.4.2012 20:38:34   
LINDI
Evo danes dobila odločbo,sem na bolniški do 25.5.2012...,no fino,da bo že morfologija...komaj čakam,da vidim,če bo res še en fant ...

(odgovor članu p*i*k*a*p*o*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
4.4.2012 6:35:43   
zebr4
Živjo dekleta!

Mi smo že tud dali morfologijo čez in je vse tako kot mora biti. Imeli pa bomo user posted image , me je vrglo skoraj s stola, ko nama je GIN pokazal na ultrazvoku lulčka. Jaz sem bila prepričana, da bo user posted image ampak kljub temu sem bila vesela, zdaj je občutek še lepši, ko vem kaj se skriva notri.
Drugače je pa naše dete zelo živahno, čutim ga že od začetka 18. tedna in ves čas veselo brca in se premetava, tudi na morfologiji je zdravniku delal preglavice.

pozdravček

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
4.4.2012 10:19:02   
LINDI
Tako je bilo pri meni prvo nosečnost,he he sem upala na punčko,prva stvar ki sem jo vprašala je bila,ja kako bom pa zdaj kitke delala,he he no zdaj bo pa spet fant,tako da kitke spet odpadejo,he he.Mene pa zanima a je še kateri slabo če tako malo dalj stoji recimo pod tušem,ko kuha...meni ful slabo rata se moram kar usesti,pa krči,a vas kaj matrajo....

(odgovor članu zebr4)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
4.4.2012 20:59:44   
zebr4

IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

Tako je bilo pri meni prvo nosečnost,he he sem upala na punčko,prva stvar ki sem jo vprašala je bila,ja kako bom pa zdaj kitke delala,he he no zdaj bo pa spet fant,tako da kitke spet odpadejo,he he.Mene pa zanima a je še kateri slabo če tako malo dalj stoji recimo pod tušem,ko kuha...meni ful slabo rata se moram kar usesti,pa krči,a vas kaj matrajo....

LINDI meni se zniža pritisk, če dalj časa stojim na enem mestu in vrti se mi,tudi jaz se moram usest. Glede krčev pa je pri meni tako: prejšnji teden so me dajali krči v dimljah, ki so se nadaljevali v noge. Sem si pomagala z Donatom in krči so popolnoma izginili, verjetno mi je samo magnezija primanjkovalo.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
4.4.2012 22:25:34   
LINDI
Sem že probala Donat in Magnesol,mogoče moram večkrat,da bo o.k.,a veš da je možno,ker sem mislila,da je visok pritisk,pa ni bil...Ker zdaj samo par dni...

(odgovor članu zebr4)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
5.4.2012 6:33:06   
seed
prvo glede mojega zelo živahnega otročička. ki je bolj dejaven kot jaz, tako da me že skrbi, koliko nas bo potrebno da ga po rojstvu obvladamo user posted image

Lindi... že na začetku je bil otročiček nekoliko večji, tudi ko še ni imel ''špehca'' ampak samo dolžino... tako da so mi že pri prvem pregledu rekli da je malce večji, pa na NS mi je spet rekel da bo dojenček malce prej...in na morfologiji spet kaže na to... kar pa ni nič čudnega, saj je moj PDP bil postavljen le glede na menstrualni ciklus, ki pa nikoli ni bil reden, tako da posledično ne vemo kdaj se je ta dojenček izboril za življenje :) drgače me pa to ne skrbi, saj se mi nikamor ne mudi, hotel Mama ima je na voljo dokler želi user posted image so pa tudi mene mučili krči, čimveč počivaj z dvignjenimi nogami, dosti mleka in mlečnih izdelkov, mogoče kakšno banano zaradi kalija in magnezij seveda... (šumeče tablete, donat...) če ne bo šlo, pol pa kr h zdravniku :)

in ja...pritisk! ah in oh in sploh user posted image moj večni problem! vedno sem imela prenizkega! v nosečnosti se je zeeelo povišal, tako da je prišel na normalo user posted image in zadnje čase spet pada, ne vem ali je krivo vreme ali kaj ampak v bolnišnici imam priložnost si ga večkrat merit in večinoma se vrti okoli 85/65 ... kar nizek, me pol že vsi čudno gledajo, kako da še stojim, zgleda da je telo že navajeno ''slabega'' počutja... pijem dosti tekočine tako da to nebi smel biti problem... ne vem...jaz sem se že sprijaznila.

mi je pa gin na morfologiji rekla, da imam dojenčka zelo nizko, za sramno kostjo in da ne vidi dobro glavice...šez 14 dni imam ponovno Uz trebuha kjer bo še enx natančno pogledala, opravila bo pa tudi vaginalni uz da izmeri maternični vrat... rahlo me je prestrašila? ima katera podobne izkušnje? kaken je lahko iztek te situacije?

LP, pa le igrajte se z svojimi malčki, jaz se z svojim ne morem ravno ker me ignorira in je bolj svojeglav, reagira le na očkove roke user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
5.4.2012 15:49:54   
zalenka
kuku,

danes je tudi za nami morfologija. prvič v tej nosečnosti je vse ok, celo voda in dojenček je primerno velik in težak. nekaj časa se je mučila, da je pokazal še eno roko, pa še to je potem videla skozi trebuh samo kost, ampak saj to so že preverili na nihalni.

seed midve bi mogle mal zmiksat pritisk ap bi imeli obe ravno prav user posted image

maternični vrat ti bo izmerila zaradi nizke lege dojenčka. ker če bi bil maternični vrat že preveč skrajšan je nevarnost prezgodnjega poroda. ampak da leži nizko to še nič ne pomeni zato nič skrbet. meni tudi nizko leži in tudi prejšnja dva sta, pa mi je vedno tudi MV merila in je bil vedno ok. Zdaj je sicer malček krajši kot bi lahko bil, ampak ker je 3 otročiček in so vsi relativno skupaj, je rekla da bo to to.

(odgovor članu seed)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
6.4.2012 8:28:10   
princeska Tia
Dobro jutro nosečke,
čestitke vsem za uspešne morefologije :), super da je vse tako ok.
Jst sm včeraj morala v porodnišnico zarad krvavitve - v bistvu bolj krvav izcedek. In so ugotovili, da je posledica polipa, ki so mi ga januarja na urgenci dali stran. Je včeraj tale zdravnica v porodnišnici rekla, da oni tega takrat ne bi smeli narest, ker se potem celo nosečnost lahko ponavljajo krvavitve. Z bebico je pa vse super, ocenjena teža 560g user posted image . Pa aktivna je k da bi mela priprave za olimpijske igre, samo ko da moj roko na trebuh pa se v isti sekundi umiri user posted image .
Od večraj dalje smo na bolniški, nič pretiravanja, počitek, nič spolnih odnosov, ... Mam naslednji teden kontrolo pri svojem ginekologo pa ga morem še ful vse vprašat kaj pa kako, tale včeraj je omenila da lahko pride tud do prezgodnjega poroda tako da se bom res pustila razvajat.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
6.4.2012 10:17:41   
activia
tudi pri nas mimo morfologija ki pa je bila obupna, UZ tako slab da me je prav matrala in potem je še malo premikala da me je prav bolelo, na koncu pa mi reče da naj pridem čez 14 dni ker ni videla vsega kot je treba, potem sem skoraj padla skupaj ker sem predolgo ležala, zraka nobenega in zapustila ordinacijo besna in objokana, potem sem klicala v Dravlje na samoplačniško in pušenjak me je takoj vzel ker je bil ravno še tam, tako je naredil morfologijo kot se spodobi! Sicer ima punčka povečano ledvičko ampak ni panike ker se do 30 tedna to lahko uredi drugače pa ko bo starejša, se nisem poglabljala ker nerada delam paniko user posted image to je moja izkušnja.

(odgovor članu princeska Tia)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
6.4.2012 12:32:22   
ma_mi
Pozdravček

Najprej zelenka, hvala za nasvet in tolažbo glede noric, smo se odločili, da bo pač hodila v vrtec normalno in bomo videli, če bo dobila norice ok, drugač bomo pa pol probali oba z bebiko (seveda ko bo mal večjauser posted image ) okužiti, da bomo pol res imelo mir s to nadlogo.

Danes je minilo 4 tedne od AC in na mojo že kar mal nastrpno pričakovanje, sem danes končno dobila izvid user posted image , pravijo da je vseh 46 kromosomov na pravem mestu in da gre za normalno ..... ostalo bo pa do poroda skrivnost user posted image - se mi kr smeji, po drug stran pa - kako hudiča naj vsem povem ... a nej še čakam na to da bodo sami opazili, čeprav to bo kmal, ker se mi zdi, da sem v zadnjem tednu pošteno vzhajala user posted image in mam občutek da bom vsak cajt počla user posted image , al pa naj sedaj med oz po praznikih, ko praznujeta tako mami kot oči, enostavno rečm "no namesto darila, vama sporočam novico, da bosta že 6-tič babi in dedi user posted image - mislim da bi mogla takoj rešilca klicat user posted image .

No drugače pa bi tokrat prosila eno, da me doda na seznam na FB - kera dodaja??? ..pa tako je, mene ZS neki zajebava in mi sploh ne pošlje sporočila.

Aja pa lepe praznike in čim več pisanic :))

(odgovor članu activia)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
6.4.2012 21:00:19   
LINDI
Uf tole počivanje mi gre bolj slabo,glede na to,da malček skače okoli mene,če počivam,če ga dam pa k babi je pa tak dolgčas,da ne zdržim brez njega,pa spet ne počivam..šibam k babi,he,he,po mojem to sploh ne znam,ko je kriza,se pa uležem,takrat ko začne že špikat po trebuhu.  

(odgovor članu ma_mi)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
7.4.2012 17:24:17   
Moretta
Lepo pozdravljene user posted image !

Berem vas že nekaj časa in danes sem se odločila, da tudi jaz kaj napišem. To je moja druga zelo želena nosečnost. Doma imamo že eno veliko navihanko, ki ima 7 let. PDP imam 31.8..
Zanosila sem po IVF postopku (3. po vrsti) in dobila v zaklad 2 pikici. V 6. tednu se je ena poslovila. Nato sem imela večkrat močne krvavitve in krvavela do 17. tedna. Nuhalna je bila super, DHT je rezultat sa trisomijo 21 znatno poslabšal, za ostale dve pa znatno poboljšal. Sledila je amniocenteza v 17. tednu. Izvidi so v redu. Imeli bomo še eno user posted image .
Upam, da se bom zdaj lahko sprostila in uživala, ker do zdaj se je vedno nekaj dogajalo in sem bila vedno v strahu da mojo pupico zgubim.

Lepe praznike!

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
10.4.2012 8:30:26   
wish87
Dober dan user posted image

Kam ste se vse poskrile med prazniki?! user posted image Saj vem kako je...tudi jaz nisem imela ravno časa za računalnik user posted image

Moretta dobrodošla in pa čestitke za res zelo zaželjen plusek user posted image Jaz ti svetujem da se res sprostiš in uživaš...večkrat gre kaj narobe če se človek preveč obremenjuje user posted image Vrjamem da ne bo šlo nič po črnem scenariju in da se vam konec avgusta pridruži zdrava in živahna punčka user posted image

Mi pa imamo v četrtek morfologijo in že koooomaaaaj čakam da spet vidim našega user posted image kako napreduje in upam da dobim kakšno novo slikico :) Sicer pa me zdaj user posted image vsakodnevno kar precej opominja nase, ker je zelo živahen in ima včasih cel žur v hotelu mama user posted image zame ni lepšega občutka, kot ta ko mala biba tako telovadi user posted image

zdaj pa grem kaj delat user posted image lep in uspešen dan želim user posted image

(odgovor članu Moretta)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
10.4.2012 8:33:09   
tapeta
Pozdravljene!

Vidim, da naša tema kar malo zamira. Ste verjetno vse na fb pobegnile ali kaj? user posted image
Tudi za mano je morfologija in je vse ok. Naslednji teden imam še kontrolni uz, ker pri srčku ni mogla vseh stvari pregledat. Res se je zelo potrudila in kar dolgo je trajal pregled, da je vse pregledala in namerila. Dobila sem nekaj slikic. Potrdila nama je tudi spol iz NS, tako da smo zdaj bolj sigurni. user posted image Ena vem da je spraševala za merjenje mat. vratu. Meni je najprej naredila vaginalni uz in zmerila mat. vrat in pogledala če je vse ok.

Dobila sem napotnico za "cuker" test, bom šla v naslednjem tednu.

LP

(odgovor članu Moretta)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
10.4.2012 9:24:25   
seed
tapeta... jaz sem spraševala o merjenju materničnega vratu... kaj naj bi pa to pomenili? mora bit kakše določene dolžine ali...?
no jaz prihajam z 4 dnevnega dopusta, tko da smo se lepo sprostili odpočili in najdli (to ni dobro...) in je vse bolj rožnato;) manj bolečih nog, slabega raspoloženja, celo manj bolečin...jah prava družba dela svoje;)
zelenka... glej...zelooo bi mi bil dobrodošel kanček tvojega pritiska, še posebej v teh dneh... tako da...kar v priponko na zasebcu in send;) drugače sem poskusila z pitjem kave, ki je resnično ne maram ampak bi se potrudila, a problem je, ko spijem kavo (ne premočno al karkoli...) se začnem tresti in se počutim katastrofalno! popolnoma brez moči, šibka in bla bla... verjetno mi prenaglo dvigne pritisk, kar spet ni dobro... sem odnegala, sedaj bom tako in tako doma, tako da nama z bebijem ne bo hudega...
zdaj me bol firbec matra, kaj je v mojem bušiju, na NS so rekli da je mogoče punčka, na morfologiji so rekli da je verjetno fantek, nova morfologija me čaka v ponedeljek, tako da ne grem domov dokler ne dobim slikovnega dokaza kaj je v mojem buščku... no karkoli je, je zgleda hiperaktivno tako da me že skrbi kaj bo po rojstvu, skoraj neprestano ga čutim, med hojo, med sedenjem še posebi, da o počitku ne govorim... nimam nič proti, vedno me spravi v dobro voljo, le malce se mi porajajo dvomi ali bom lahko krotila tako bitjece ko prikuka na svet :) res pa je da ko položim roko na trebuh se umiri, če pa očka položi roko tja se šele začne trening... kot da čuti... je možno!?!?

LP punce, pa uživajte kolikor se da, meni se zdi da gre čas prehitro, in da bom prekmalu brez svojega bušija :(

(odgovor članu tapeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
11.4.2012 14:42:50   
julji
Hejla punce :)

po dolgem času se oglašam. No hiter povzetek: že celo nosečnost naj bi imela trdi trebuh in so me spraševali po popadkih če jih že imam kj. no skratka 22.3. sm imela morfologijo vse je bilo super zvedli da namest fantka dobimo pupiko user posted image user posted image user posted image user posted image jast pa preserečna pa hecno ko sem vedno hotla imeti fante same user posted image . no ponoči dobila krče kot so menstrualni na tko 5-7 min. zjutri sem odhitela na urgenco ker pri nas je tko tkrt k kj rabiš dohtarji ne delajo oni so me napotli v porodnišnico tam sem bila 10 dni. vendar na koncu torej 8. dan počitkovanja in krčov tam smo ugotovili da mogoče je kriva prebava dali so mi mini krizmo al kak se reče in v trenutku ko sem se spucalo krčev ni blo. torej se je vse zaštofal in zato dobila lažne popadke user posted image user posted image user posted image . sedaj pa od takrat naprej uživam doma ležim in se moram fulll čuvat glede na to da malo nosim čisto v križu in čisto spodi tudi za CR nevejo če bodo določili datuma verjetno bodo kar čakali na rok al pa še mal čez :S ... kajti prvega sem imela CR in pri drugem naj bi dobil pač tist kar se sam odločiš vendar ker je tak nizko in če bo tko kot je zdaj mi CR nebodo odobril kar se mi zdi po eni strani fajn saj bi rada naravno rodila in vidla kako je to saj poznam to tja k si odprt in začneš prtiskat sm naprej pa ne in bi rada to občutla... nažalost je moja ginekologinja mi predpisala strogo ležanje, pitje donata in magnezija ter sirupa za prebavo vndar upam da pri naslednjem pregledu bo kj spremenila da se vsaj malo lahko gibljem...

no naslednji pregled pa imam 25.4. zvečer in če ne prej se takrat vam javim kako bo... grem pa vas nazaj brat in iskat vloge za CSD ker naj bi mogla sredi maja iti to že urejat...

Bodite lepo

(odgovor članu seed)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
11.4.2012 19:18:52   
*pupika*
Punce ... Kakšno trpljenje ... Moram vam povedati, čeprav bi najraje tiščala glavo v zemljo in se delala, kot da se ni zgodilo prav nič.

Zame je konec sreče in veselja. Konec upanja.
Ker očitno se nekdo malo igra z menoj. Da in vzame. Da in vzame. Potem pa da in zopet vzame. Tokrat že tretjič. Življenje ima drugačne plane kot midva ...
Očitno je najino detece bolj potrebno nekje drugje, kot tukaj pri meni, v mojem toplem objemu. Nikoli ga nebi nehala objemat in poljubljat ... VAL je enostavno popoln sinek.

Že od srede sem imela čuden izcedek. Ni bil krvav, ni bil rjav, bila pa je grudast. In sem klicala svojo G, pa je rekla, da je to normalno!! Pa me niti pogledala ni
V nedeljo zjutraj pa grem na WC in sem imela zopet izcdek, ampak tokrat krvav ... zvila me je histerija in obup, solze. Z možekom hitro oddrviva do poronišnice v SG. Po poti sem se malo umirila, ker sem otročeka čutila in zelooo živahen je bil.
Tam me je pregledal dr. Kosi. Zlat človek. RES! Je rekel: "Ljuba gospa. Tole je konec!"
In sm jokala kot dež, da mi naj ne govori tega, da ni konec, ker še čutim otročeka, ker brca, ker je živahen, da živi ... pa je rekel, da ne more ničesar več. Da sem odprta 5cm in da lahko že zatipa otrokovo nogico v moji nožnici. Niti injekcije za pljučka mu ne morejo dati. Je klical v Lj na pediatrijo in so rekli, da otočreke sprejemaj šele po 24. tednu.

Jokala sem, molila, prosila za čudež, pa ga ni bilo.
Hoteli so mi umetno sprožiti popadke, pa nisem pustila, ker sem upala na čudež. Pa si ga nisem izprosila. Ob 15.00 so mi predrli mehur (plodovna voda je bila ZELENA!!!! in tako so ugotovili,da je najverjetneje šlo za kakšen infekt) in začelo se je zares.

Jokala sem in jokala, pa nič ni pomagalo. Ko sem imela najhujše popadke me je spreletela misel, da se trudim zastonj. Da bom na koncu ostala praznih rok. Ko sem pogledala možeka, so mu solze tekle v potokih, pa me je božal in mi govoril, da naj zdržim. Da sem pogumna, da me ljubi ...

Ob 16:45 je prišel z nogicami naprej (kot, da bi se mu kam mudilo) na svet najin sinek VAL. Je najlepši otroček kar ga lahko vidijo mamine oči. Tako popoln je bil. Spokojno je spal, jaz pa sem mislila, da ga bom s svojimi solzami lahko obudila. Rotila sem ga, naj odpre svoje popolne očke, on pa je spal. Samo božala sva ga lahko in objokovala našo usodo. Za njegovo popotnico smo skupaj zmolili še molitvico sveti angel ...

Tudi v tretje ni šlo. Tudi v tretji nosečnosti sva ostala brez otročeka ... Bog nam postavlja težke, pretežke preizkušnje. Ne vem kako se bova pobrala, ne vem kdaj bova šla naprej. Vem samo to, da mi nihče ne more vrnit najinega sineka ... Niti najmočnejša volja in želja ne ... On je odšel in tolaživa se s tem, da je ob naju. Ves čas. In da bo tu vedno ... Ne glede na vse ...

V prodnišnici je bilo res zlato osebje. Imela sem super zdravnika dr. Kosija, babici, ki sta bili čustveni ... možeku so dovolili, da je spal pri meni, dali so nama posebno sobo in ob menije bil lahko dokler me včeraj niso odpustili domov ...

Naučiti pa se bom morala živeti s to grozno bolečino in spominom na najinega angelčka. Ne vem kje mu je lahko lepše, kot bi mu bilo ob naju ... ampak se tolažim s tem, da mu zagotovo je. Da sedi na najsvetlejši zvezdici, da mu nogice bingljajo dol, da se smeji in nama maha ... Sinek najin ... pogrešam te vsako miliminko sekunde dneva in noči ...

Poslavljam se od vas punce ... z veliko žalostjo v srcu in upanjem za vas vse!!! Da dobite svoje zakladke v roke!

(odgovor članu julji)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
11.4.2012 20:24:23   
*mommy to be*
*pupika* user posted image ne znam si predstavljati, kaj doživljaš te dni, vendar vem da ti je hudo...user posted image brez besed sem, da vama nekdo od zgoraj postavlja tako hude preizkušnje... nočem biti pametna ampak, vedi da res sočustvujem s teboj in ti želim, da bi se v miru pobrala od tega hudega padca in si zakrpala srčne rane, ki te zdaj zelo bolijo... upam, da vama bo Stvarnik v prihodnosti naklonil tudi sreče in ne le trpljenja, saj ga da vsakemu točno toliko kot ve, da je le-ta zmožen prenesti.Ewo ti en objemček user posted image in eno pikopoko za naprej. user posted image

(odgovor članu *pupika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
11.4.2012 21:21:29   
moč81
*pupika* user posted image ne najdem besed,ki bi te vsaj malce potolažile, želim ti iz srca, da si čim prej opomoreš!!! user posted image user posted image
Dobrodošle vse nove nosečke,...v teh zaposlenih dneh še nekako po večerih najdem čas za branje foruma,da bi pa kaj napisala pa preprosto ne gre. Vsak večer si rečem,danes pa bom,...no, pa je prišel ta večer in danes je za nami tudi morfologija, kjer sem po dolgem času videla detete kako "sesa"nogico,...zdaj pa 11.5.pregled pa kri bodo vzeli pa cukr preverli.
Ta teden sem doma, uživam z hčerkico, kr prekmalu bo ponedeljek in služba.
Uživajte user posted image ,razvajajte se,...

(odgovor članu *mommy to be*)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
11.4.2012 21:32:22   
tapeta
*pupika*, user posted image iskreno sožalje ob izgubi sinka.

(odgovor članu moč81)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
11.4.2012 21:55:31   
wish87
*pupika* tudi iz moje strani iskreno sožalje ob vajini izgubi...si ne morem niti predstavljati kaj preživljata...jokam že ko samo berem tvojo zgodbo...
želim pa vama da si čim prej čustveno, psihično in tudi fizično opomoreta ter se podata na novo pot, ker vrjamem da je vesolje tudi vama namenilo zdravo in veselo dete ...

(odgovor članu tapeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
12.4.2012 7:35:42   
Toopsy
Pupika pošiljam vama veliko moči in energije. Ne predstavljam si kako grozno vama je, ampak življenje je res včasih neverjetno v vseh pogledih kaj nam daje. Verjamem, da obstaja dušica, ko bo nekega dne deležna vajine ljubezni. Res mi je žal

(odgovor članu wish87)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
12.4.2012 7:57:48   
OrangeMoon
Joooj pupika, kako me boli srce ob tvoji žalostni zgodbi!
Berem tvoje besede in jočem kot dež...obenem pa ostajam brez besed, ki bi ti bile v tolažbo.
Žeiim ti... vama, da bi se kmalu vrnilo upanje in pozitivna energija, da ne bi kar obupala.
In se borila za svojega angelčka, ki verjamem, da ga bosta enkrat končno držala v rokah in bojo vsi ti nesmisli, ki sta jih doživela, prekriti z občutki sreče, veselja in radosti.
Čeprav se ne poznamo, smo si delile teh nekaj mesecev in prav gotovo nas zdaj več kot 80 punc sočustvuje s tabo in ti želi sreče.

Naj bo, ko malo pojenja ta bolečina, vajina prihodnost spet svetla!

(odgovor članu Toopsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
12.4.2012 9:05:39   
printemps
Pupika tudi meni je res iskreno žal ob vajini izgubi user posted image . Ob prebiranju tvoje zgodbe je bilo tudi meni zelooooo hudo in kar upala sem, da na koncu ne boš napisala takšnega konca. Žal te tudi jaz ne znam potolažiti, ampak tako kot je napisala Orangemoon nate misli vseh 80 punc, ki je tukaj prisotnih na tem forumu. Vse dobro pupika tebi in partnerju, me punce pa verjemi, da mislimo nate in ti pošiljamo same lepe misli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OrangeMoon)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?