proxima
|
Heeej so kako ste? Men kar paše, da smo malo zabubljeni noter, se igramo in gledamo ven kako sneg pada, jasno tud zato ker ni treba nikamor it. Se pa vsak dan odpraviva z malim vsaj za 15 minut malo sankat ali pa po snegu tačkat... Men je lušno, ker sem doma, na bolniški, moj ljubi, ki je pa službeno vsak dan na cesti, me pa grdo gleda, ko rečem jupiii spet sneeg paadaa he, he... Spet ste se razgovorile o težkih temah... no jaz se trenutno trudim, da bi mi direktor povišal plačo, da bo bolniška in potem porodniška vsaj malo višja... to pa zato ker mi je dolžan še nekaj denarja in ker bom po zaključku porodniške na cesti... se bom kar borila zase in naredila vse, da dobim, kar mi pripada... sem pa na bolniški zaradi predčasnega poroda v prejšnji nosečnosti - 5 tednov prej... bomo videli, kaj bo rekla komisija... je že katera dobila odločbo? Glede poroke sem tudi jaz mnenja, da je to od vsakega para posebej odvisno... sem pa tudi jaz velikokrat videla, da papir ni dolgo držal dva skupaj... midva bova zaenkrat kar skupaj brez poroke, če pa se bo kdaj nabralo kaj preveč denarja , bova pa naredila en dober žur in se poročila... drugače pa je meni škoda denarja za tak protokol, meni so bližje piknik variante, še raje pa kakšno dobro potovanje v tople kraje Doria glede matičnih celic... pri prejšnji nosečnosti so nas oblegali iz vseh možnih firm za shranjevanje matičnih celic, ki se ukvarjajo s služenjem na naivnosti ljudi (oz. na dobri nameri staršev pomagat svojemu otroku)... zadeve zaenkrat niso še tako raziskane, da bi otroku lahko kaj bistveno pomagal... kasneje, ko otrok odraste, pa je teh celic itak premalo, da bi mu bilo mogoče pomagati... midva sva se odločila za darovanje popkovnične krvi v javno banko (tule je link: http://www.ztm.si/sl/register_darovalcev_kmc/darovanje_popkovnicne_krvi/ če katero zanima)... tako lahko pomagaš vsaj tistim, ki potrebujejo matične celice sedaj... mi bomo tudi tokrat darovali... Mojarožica komu dajo mlečno formulo na recept? To misliš Novalac, Aptamil itd? Ker mi smo tega porabili juhuuuhuu... na teden cca 15 eur... pa še zdaj je na Novalacu 3, pa je že 15 mesecev star, nimam srca mu dat alpskega mleka čeprav bo enkrat pristal tudi na tem... Ena je pisala o težavah z izcedkom... jaz sem imela tudi probleme z njim... nič ni pomagalo od teh pen, kremic ipd. brez recepta, multigyn peno za intimno nego sicer še vedno uporabljam, ampak bolj zato, da se ne bi ponovilo... težave sem imela vse do konca tretjega meseca... potem pa sem uporabila Canesten (krema ki jo z aplikatorjem vstaviš v nožnico), je edino zdravilo, ki res pomaga, pa še brez recepta je zdaj, vprašaj ginekologinjo za nasvet... uporabiš pa lahko šele po prvem trimesečju, prej je lahko nevarno... Glede Angel sounda mi ga imamo, še od prve nosečnosti... se mi zdi simpatično, da lahko daš tudi staršem in prijateljem ali otročkom za poslušat srčka... lažje je, če imaš dvojne slušalke... drugače pa mislim, da to valovanje nima škodljivih vplivov na plod ali plodovnico, ker je tudi drugačno od ultrazvoka... pa itak tistih par minutk na dan ne more škodit, se mi pa včasih zdi, da se otroček kar odrine nekam stran, ko pridem z AS zraven... utrip srčka je zelo hiter, da ne zamešate s svojim... je pa treba bit potrpežljiv in iskat nekje na spodnji polovici razdalje do popka, bolj na sredini... sčasoma bo vse lažje, ko bo otroček večji... mi smo že 16. teden uiii... Glede imen, ko ste se že pred časom pogovarjale... mi imamo že od prvega izbrano za punčko Nana, za fanta pa sedaj Nino, ker tokrat moj izbira bomo pa počakal do konca, na presenečenje kaj bo... to je itak nekaj najlepšega! No sem se razpisala... upam, da ne bo vse skup zginlo zdaj he, he... uživajte, stiskajte se na toplem in božajte bušije!