pikaa27
|
pozdravljene nosečke, da se malo javim, danes sem imela pregled, vse ok ampak je blo kar malo stresno, ker mi je sestra merila oziroma iskala srček z napravico, verjetno podobno angelsound (sama je namreč nimam doma, ker vem, da bi paničarla), pa mi ni našla utripa, pol pa še druga sestra pride, bolj starejša, izkušena in reče, da kak to, da v 13 tednu nebi našla utripa, če pa ga že v 9 najde,....in sem se konkretno prestrašla. potem pa mi je ginekologinja na hitro naredila uz, je rekla, da me ne bo preveč strah, in je rekla, da "ne samo, da mu srček bije, še ful živahen je" in sem bla tako zelo vesela in pomirjena. drugač pa mi je danes tudi vzela bris in šla sem še v laboratorij (kontrola krvi). no, najin otroček je bil tudi na nuhalni zelo živahen, same prevale je delal in se skrival, da ga je komaj posnel, je bil tak smešn, midva pa cela vesela, sploh ko slišiš bitje srčeka.... imam pa sicer problem pri ginekologu, ker hodim v porodnišnico in sicer na ptuj in večkrat mojega ginekologa ni in me pač pregleda tisti, ki je v ambulanti, je kar malo neprijetno, ko ne veš, kdo bo v ambulanti. pa sem se danes odločla in tudi povedla v ambulanti, da če drugič ne bo mojega ginekologa (ki ima pač v tem času operacije, porode itd.), se bom prestavla k drugemu ginekologu, ker mislim, da če sem naročena, da me mora on pregledat, ne pa vedno drugi. no, saj do sedaj sem vedno mela srečo, da sem naletela na vredi ginekologinjo, razen prvič, ko mi ni niti brisa vzel, pa smo to pač danes opravli. Upam,da bom tu uredila vse, kot je treba, ne bom pa se nekaj preveč jezila, ker se ne splača, pač svoje bom povedala... ma_mi, kar pozitivno, tu smo vse s tabo nič, grem zdaj mojega malo jezit, je bil tak hecn danes, ko je te pač valentinovo (no saj tudi drugače mi prinese kako čokoladico pa tak), mi je prineso bonboniero oz. nastavo na posteljo, pol pa ugotovil, da je notri liker hahahaha, pa mi reče, tega pa ne bos smela jest, tak da zdaj jaz jem njegovo milko (ki jo je dobil od mene), on pa tisti liker naj kar je.... nič, cartajte se še naprej
|