|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke 2012
7.2.2012 8:28:34   
srečki
Crtek user posted image user posted image user posted image za NS. Sem zelo vesela, dobre novičke :) izvidi so res lepi....kaj ni dober k je otroček tko živ. Hahaha veš meni je moja sekica rekla, da preden grem na UZ naj pojem eno malo čokoladko...tako je otroček še bolj živ, poln energije....sem vprašala svojo G in je rekla, da to čist drži.
Drugače pa ja ti naši nečaki in nečakinje....jaz jih imam 7 in je kar pestro k grem na obisk. Me vsi tako carkljajo.
user posted image user posted image user posted image tudi za energijo...tudi jaz ne spim več toliko, čeprav mi sploh ne paše ta zima. Komaj čakam pomlad.

A katera razmišlja o kakšni vadbi?

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
7.2.2012 10:58:36   
*mommy to be*
hej hej... :) kako ste kaj sonosečke? jaz sem super saj obožujem sneg, ker sem bolj zimsko dete in bo letos moj rd spet bel :) jeej... user posted image
drugače pa user posted image za vse na novo opravljene NS in super izvide... Jaz sem prejšnji teden imela pregled, vse ok, srček dela super tako da sem brez skrbi... Naslednji pregled imam 29.2. in mislim da bo takrat naslednji UZ... komaj čakam da spet vidim naše dete... Zdaj se spet malo relaksiram, ker sem imela še dva izpita v prejšnjih dveh tednih in sem opravila s polovičnim izkupičkom, 1 opravljen, drugi pride na vrsto aprila... user posted image Počasi a vztrajno lezem proti diplomi... user posted image
Drugače pa počutje super, razen tega da me je začelo napihovati v pasu, nimam drugih znakov nosečnosti... Nič mi ne smrdi, jem vse normalno... Mi je prav hudo za tiste, ki vam je bilo oz. vam je še slabo... user posted image Očitno sem med srečnicami, ki nismo imele teh tegob...
Saj se bo poštimalo, samo da user posted image normalno poteka in da bodo avgusta naši user posted image zdravi...
Uživajte na toplem, pa se tipkamo... user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
7.2.2012 11:02:51   
Kratka
Ja srečki, se bova zmenili, ko se bom bolje počutila, tako, da lahko grem v javnost in ni nevarnosti, da mi sred kafiča obrne želodecuser posted image drugače pa sporoči ko boš hodila domovuser posted image

Crtekuser posted image bravo, super! Sem tok vesela, ko slišim, da so vaši pregledi tako super.

Kar se prebave tiče...jaz imam zelo različno, enkrat sem zaprta, enkrat oa cel dan hodim na wc, tud kakšna blažja driska se vmes lahko pojavi user posted image Načeloma pa nimam problemov, grem ponavadi kar 2x na dan in so tisti dnevi zaprtosti res redki, hvalabogu, ker vem kako to boli, ko ne moreš it. Včeraj sem po dolgem času spet poslušala srčka, ma tale naša biba je vedno na drugem koncu trebuščka. Kok mu mora bit zdaj fajn, ko še lahko tako telovadi not. user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
7.2.2012 11:11:31   
activia
Kratka kakšno imaš to napravo da že zdaj slišiš srčka jaz imam angel sound ampak piše da je od 16 tedna dalje, no jaz v prvi nosečnosti je nisem slišala do 18t

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
7.2.2012 11:12:22   
*bobika*
Dan

Joj ste tolk napisale da sem komaj prebrala

crtek user posted image  za pregled..

Sem bolj aktivna na FB,kot pa tukaj..preberem še, potem pa hočem napisat post, mi napiše error in znorim, pa zaprem RR user posted image

jst komaj čakam, da gremo na smučanje, da se malo odklopim od šihta ..

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
7.2.2012 11:35:19   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: activia

Kratka kakšno imaš to napravo da že zdaj slišiš srčka jaz imam angel sound ampak piše da je od 16 tedna dalje, no jaz v prvi nosečnosti je nisem slišala do 18t

jaz imam angeltalk (ista varianta kot AS)  pa ga tudi slišim že od 9.tedna ..
Piše tudi šele od 12.tedna dalje, ampak se že prej sliši..
Mogoče na narobnem mestu poslušaš ..
jst sem tudi že v prvi user posted image  slišala z AS (sem si ga sposodila) od 12.tedna dalje ..

(odgovor članu activia)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
7.2.2012 11:37:57   
Kratka
Bobika, kaj mi boste vse zbežale na FB, da bo tukaj zatišje?!user posted image Jaz še nekaj časa ne grem na FB, tako da bi bila vesela vaše družbe tukaj user posted image

Activia, jaz imam tudi AS, ampak ga slišim že od 10.tedna, samo na začetku sem potrebovala kar nekaj časa, da sem ga našla, vmes že obupala, potem pa ugotovila, da nisem na pravem mestu iskala. Zdaj ga vedno najdem, edino 1x ga nisem vmes, ker je bil očitno tako obrnjen, da se ga ni dalo slišat. Si sploh poskusila že? Sej pri meni tudi piše, da se kasneje sliši, ampak ni res. Je pa res, da moraš točno vedet kateri je otrokov in kateri je tvoj. Ko ga enkrat slišiš ju ne moreš zamenjat.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
7.2.2012 11:57:50   
printemps
črtek user posted image za lepe in dobre novice, super je ko vidiš kako mali notri v trebuščku že tk veselo poskakuje user posted image
srečki in kratka jaz sem takoj za eno vadbo, z srečki sva se že pogovarjali za pilates za nosečnice. Si zdaj že zdrava? Gremo vse tri na pilates? Lahko tudi kaj drugega, samo da se kaj miga user posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
7.2.2012 13:04:33   
crtek
hvala punce, zlate ste user posted image joj kako je fajn vaša družba user posted image prou fajn je prit gor ko se tolko dogaja user posted image

srečki škoda, da tega nism prej vedla za čokoladico, bi 100% previrla teorijo user posted image je bla pa biba bol mirna ko zadnjič, ko sva jo z mojim poslušala z AS. Takrat se je prou selila po celem trbuhu, najprej je bla desno zgoraj, pa takoj levo spodaj, pa nekje umes...pravi kažinotvorček je ta naša biba user posted image js nečakov nimam še nobenega, ma pa moj user posted image eno 4,5letno nečakinjo, js mam 2leti staro sestrično in čene je malo morje mičkinih otrok tle po vasi. So mi tkooooo lušni. Ful mi je všeč njihova logika in to, da jim je čisto useeno kdo si, iz kje prihajaš, nima veze, samo da se igraš z njimi user posted image

*mommy to be* čestitke za izpit user posted image js pa diplomo poskušam prepričat da bi se sama napisala, pa me noče in noče ubogat user posted image bo treba kej produktivnega ukrenit, ki čene to ne pelje nikamor user posted image

activia tudi js lahko z angel talk slišim srček že skoraj 3tedne. Mogoče poskusi nekje od sramne kosti, pa nekje do polovice spodnjega dela trebuha (cca na pol poti do popka) in rajši zjutraj preden kej poješ, kr potem se zna prebavo bol slišat kot utripe user posted image bi pa skoraj mogla ga že slišat, kr tudi G poslušajo srčke na pregledih s tašnimi podobnimi napravcami. Če pa veš, da bi te ful sekiralo, če srčka nebi našla, je pa res bolše še kšn teden počakat.

*bobika* tebe pa že lep čas nism vidla tuki user posted image ja je res, da lahko vsakotolko rahlo popuser posted image z RR zaradi neobjavljenih postov in Error napisov, ampak je pa vseeno zabauno tle user posted image

Kratka sigurno se majo bibe zdej ful fajn, ki majo tolko placa...cel bazen in lahko delajo salte, prevale, kar čejo, placa je viška user posted image ben bojo pol malo bol utesnjene, ma bojo tudi kmalu zunaj in bo spet viška placa user posted image

printemps ja res je fajn videt bibo kako plava in pol, da ti rečejo, da je dete zdravo user posted image ga ni lepšega user posted image škoda edino, ki je reku, da za spol je še prezgodaj in ne mara ugibat, bomo pa na morfologiji zvedli user posted image komaj čakam

sm vam prou malo fouš, ki boste lahko ustvarle skoraj svojo skupino za šport. Js bi se vam z veseljem pridružla, ma Lj mi je vseeno malo daleč za se vozit 2x na teden user posted image bom na obali kej zbrskala, čene bom pa sama telovadla. Komaj čakam, da neha ta burja in mraz, da grem lahko še kej vn in nism ceučaz zabubljena u hiši, ki se mi že skoraj malo meša user posted image

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu printemps)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
7.2.2012 13:13:46   
Kratka

IZVIRNO SPOROČILO: printemps

črtek user posted image za lepe in dobre novice, super je ko vidiš kako mali notri v trebuščku že tk veselo poskakuje user posted image
srečki in kratka jaz sem takoj za eno vadbo, z srečki sva se že pogovarjali za pilates za nosečnice. Si zdaj že zdrava? Gremo vse tri na pilates? Lahko tudi kaj drugega, samo da se kaj miga user posted image

user posted image nisi ravno dobro prebrala user posted image Kratka ne gre na telovadbo v Lj, ker mi je predaleč. Govora je bilo nečem drugem user posted image

(odgovor članu printemps)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
7.2.2012 13:23:19   
srečki
Printemps jaz sem že zdrava, tako da se lahko kar zmeniva kdaj bi šle na pilates...bi šla pa kar v tenergijo, edino kar je moj reku, je reku, da si kupiva prvo za 1.mesec karte, da sploh vidiva kako nama bo. :) Kratka pa je iz Celja in ne bo hodila v Lj na telovadbo...je bilo govora, da se midve enkrat dobive ker sva bile obe iz Velenja.

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
7.2.2012 13:47:57   
julji
Hej punce :)

Včeri preživeli pregled :) Srček super bije ... rok je popravljen na 9.8. :) Ultrazvoka ni delala je pa neki merla in da so super mere... tko da eto edin neki magnezijeve tabletke je napisala...nisem se neki časa oglasila so bli izpitki vmes... in kako ste ve...grem vas mal prebratuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
7.2.2012 13:50:27   
julji
aja še za v tabelo. naslednji pregled je 8.3 :)

(odgovor članu julji)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
7.2.2012 15:48:49   
zori82
Ročno izdelane črke (imena na tablici ali pa magnetki), ki ji lahko obesite/nalepite na vrata otroške sobice ali pa kar na steno oz. na hladilnik :). Več info na  http://www.facebook.com/pages/%C4%8Crkarije/268792466523839

(odgovor članu julji)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
7.2.2012 20:31:59   
pikaa27
pozdravljene, tudi mi smo dočakali nuhalno, končno, in je vse ok. nuhalna svetlina 1.6. tudi vse ostale meritve so vredi. sem pa drugače prehlajena z vnetimi ušesi ter vnetim mehurjem, no zdaj je stanje že boljše. sem pa bila v začetku prejšnjega tedna tudi predčasno pri ginekologu, ker sem imela vročino 39 in sma se pogledale pikico na uz in je bil/a zelo živahna. drugače pa tudi jemljem antibiotike, ker se v celem tednu nisem mogla pozdraviti, zato se mi je tudi bakterija razširila na ušesa in tako smo se odločli potem z ginekologinjo, da je bolše, da jih vzamem, ker penicilin ne škoduje, tako mi je dejal tudi dežurni zdravnik in danes tudi ginekolog na nuhalni. tak da sem imela kar pester teden, ....drugače pa punce lepo bodite in čestitke vsem za dobro opravljene preglede, jaz mam naslednjega že 14.2.

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
8.2.2012 8:27:09   
Toopsy

Hej!

Rok imam pa 4.8.20112:)

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
8.2.2012 9:15:31   
MADMAX
No punce se vam še jaz pridružujem, da malo vidim kaj se še z drugimi dogaja.
Jaz imam rok 31.8., drugi teden pa imam nuhalno.
Vidim, da se vse super počutite, kakor sem zasledila je to vaša prva nosečnost.
Pri meni je to druga nosečnost in naš mali štiriletnik komaj čaka, da dobi user posted image  ali user posted image .
Samo upam, da bo vse ok.
lp, M.

(odgovor članu Toopsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
8.2.2012 11:01:34   
gorskarozica
Pozdravljene in vsem user posted image user posted image za uspešne preglede. Bi se vam tudi sama pridružila na FB, če sem prav razumela to nekak ureja Bobika in ti pošljem ime in priimek na zasebca.

Zalenka upam da bodo kmalu izvidi OK, je pa baje protenurija kar pogosta med nosečnostjo. Ledvice so v tem času zelo obremenjene in potem malce slabše funkcionirajo. Mogoče bo kaj pomagalo čim manj soli v hrani, veliko piti in pit nič gaziranega.

Uživajte na ta lep sončen in snežen dan :)

(odgovor članu MADMAX)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
9.2.2012 8:33:06   
crtek
user posted image

user posted image
PDP,
nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, kraj, kraj poroda, pričakujemo:user posted image /user posted image /user posted image

konec julija, ampak spada k nam user posted image
*bobika*user posted image , 30, 2user posted image , 1user posted image , 23.2., Ce, ? , user posted image
printempsuser posted image , 26,1user posted image 0user posted image , 22.2., Lj, ?
Srcica001user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , 2.2., Kr, ?

1.8.
Peškauser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 1.2., ?, ?
srečkiuser posted image , 30, 2user posted image , 0user posted image , 27.2., Lj, ?
  princeska Tia, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

2.8.
Bri.na, ?, ?user posted image , ?user posted image , 21.12., ?, ?
*mommy to be*user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , 1.2., Mb, Mb , user posted image

3.8.
M_mojcauser posted image , 27, 2user posted image 1user posted image , 4.1., ?, ?
proximauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 15.2., ?, ?
skarabej_79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 17.2., Lj, ?

4.8.
_mala_ user posted image , 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
Evita12user posted image , 29,1user posted image 0user posted image , 27.2.,
?, ?
Toopsyuser posted image , 26, 1user posted image , 0user posted image , 22.2. , Lj, ?,

5.8.
RedSonjauser posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 16.12,
Lj, ?
Katekcopatekuser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 14.2.,
Ce, ?
Claudia13user posted image , 30, 2user posted image , 1user posted image , 13.2.,
Mb, Pt, user posted image

6.8.
Kratkolaska user posted image , 29, 1user posted image , 0user posted image , 9.2., Lj, ?

7.8.
naiauser posted image , 28, 2user posted image , 1user posted image 6.2.
Lj, ?, user posted image
Aria79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 1.3.,
Iz, Iz
corisuser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 5.1.,
?, ?
Maja T. user posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image , 3.2., Mb, ?, user posted image

8.8.
zalenkauser posted image , 32, 3user posted image , 2user posted image 6.2.
Lj, ?
urssiuser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image 9.2.,
?, ?, user posted image
gorskarozicauser posted image , 29, 1user posted image , 0user posted image ,  21.2., ?, ?

9.8.

Doriauser posted image , 33, 4user posted image , 1user posted image , 27.2.,
?, ?
pikaa27user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 14.2.,
Pt, ?
julij user posted image , 23, 2user posted image , 1user posted image , 8.3., Lj, ?

10.8.
cebelica28, 30, 1user posted image , 0user posted image , 22.12,
Lj, ?
medicinka25, ?, 2 , 0 , ?,
?, ?

12.8.
  suzi1111user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 20.1.,
?, ?

13.8.
jelena87user posted image , 24, 1user posted image , 0user posted image , 13.2., Lj, ?
riba83user posted image , 28, 2user posted image , 1user posted image , 31.1., ?, Mb,

14.8.

Pikab84, 27, 2user posted image , 1user posted image , 12.1., ?, ?
Crystalluser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 31.1.,
?, ?
*pupika*user posted image , ?, 3user posted image , 0user posted image , 31.1.,
?, ?

15.8.
piaa, 28, 2user posted image , ?user posted image , 10.1., ?, ?
tapetauser posted image , 26, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., ?, ?
Tejči79, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?,
?, ?

16.8.
crtekuser posted image , 25, 1user posted image , 0user posted image , 16.2., Kras, Iz
vila_lila, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
Tinca***user posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 29.2.,
?, Pt
, user posted image
activiauser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 1.3., ?, ?, user posted image

18.8.
leonoral, 25, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?
*pika*poka*user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 6.1.,
?, ?
Mojci1984user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 24.2., ?, ?

19.8.
tacanjauser posted image , 26, 1user posted image , 0user posted image , 21.2., Ve, ?

20.8.
Kratkauser posted image , 27, 2user posted image , 0user posted image , 10.2., ?, ?
moč81user posted image , 27, 3user posted image , 1user posted image , 14.2., ?, ?

21.8.
Anonimnauser posted image , ?, 5user posted image , 4user posted image , ?, ?, ?

22.8.

Minnie, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.1., ?, ?
Kaja2009user posted image , 28, 2user posted image , 1user posted image , 21.2., ?, ?,
hippyuser posted image , ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

23.8.
Chihuahuauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 13.3., ?, ?
Wish87user posted image , 24, 1user posted image , 0user posted image , 9.3., ?, ?

24.8.
mami 3muser posted image , ?, 3user posted image , 2user posted image , ?,
?, ?
Bubaluuser posted image , 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

25.8.
ninka80user posted image , 31, 3user posted image , 2user posted image , 14.2., ?, ?

26.8.
duda13user posted image , 21, 2user posted image , 0user posted image , ?., Lj, Lj
OrangeMoonuser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 17.2.,
?, ?

28.8.
zebr4user posted image , 29, 2user posted image , 0user posted image , 2.3.,
Ce, ?

30.8.
špica84user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 27.1.,
?, ?
Refresco , 39, 1user posted image , 0user posted image , ?,
?, ?
desiderauser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image , ?,
?, ?
LINDIuser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 21.2., ?, ?

31.8.

Mojarožica, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?,
?, ?
MADMAXuser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

x.8.
82ribica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?,
?, ?
am...mami bom, ?, 2user posted image , 0user posted image , 15.12.,
?, ?
Čokomankauser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , ?,
?, ?

NUHALNA SVETLINA:
februar:

activia               1.2. user posted image
Tinca***           1.2. user posted image
medicinka25      2.2.
tapeta               6.2.
crtek                 6.2. user posted image
pikaa27             7.2.
Mojci1984         7.2.
hippy                  7.2.
*pika*poka*     9.2.
Chihuahua           9.2.
Kratka              10.2.
duda13            13.2.
moč81              13.2.
OrangeMoon     13.2.
Bubalu              13.2.
tacanja             15.2.
špica84           17.2.
zebr4              17.2.
wish87            17.2.
ninka80          17.2.

marec:

LINDI                  5.3.

MORFOLOGIJA PLODA:
marec:

proxima               26.3.

AMNIOCENTEZA:

RedSonja               22.2.
Maja T.                  28.2.

NOSEČKE Z DVOJČKI :

SKUPAJ NAS JE :

70 user posted image

Z NAMI SO POT ZAČELE:

Zen-a 
user posted image
romare user posted image
*sanela* user posted image
katalejauser posted image
Svet user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                                  - mama.si
-
nosečnica.si                               - babybook.si
-
noseča.com                            - pregnancy.org
-
bibaleze.si                                   - bambino.si
-
mojezdravje.si            - parrentsconnetct.com
-
pregnology                                                      
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)  

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

-
Priznanje očetovstva

-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
9.2.2012 9:46:21   
*pupika*
Ufff ... js sem pa tale forum kar malo zanemarila, sem bolj aktivna na FBuser posted image

Tudi za mano je že nuhalna. Bilo je prelepo, PDP mi je prestavila na 11.8., naslednji pregled imam 5.3. (kje je šele tooooooooooo) user posted image

Kar se tiče cotk in opremljanja, mene še hvala Bogu nič ne matra in ne drži. Sem zadnjič šla skozi baby center in me še nič ni "not potegnalo"user posted image mogčoe zaradi tega, ker sta se prejšnji dve nosečnosti končali slabo. user posted image

Kdo bi vedu. Uglavnem, sem presrečna, ker tokrat poteka nosečnost brez zapletov. Edino kar je, imam povečan sladkor. Na tešče je OK, če pa jem sladko ali predvsem OH, mi naraste. Včeraj po kosilu (jedla sem pico), sem ga imela 8!user posted image Upam, da sladkor ne bo naraščal s trajanjem nosečnosti ...

Vsem želim prelepo nosečnost. Zdej grem pa malo angelsound zalaufatuser posted image pa utripek naše bibe poslušatuser posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
9.2.2012 9:54:55   
skarabej_79
Hoj!

Mi poveš prosim pod katerim imenom si na FB? Da ti pošljem ZS - bi se rada tudi tam priključila skupini.

Jaz sem drugače fajn. Jutri grem v 16.teden. Res sem srečka, ker mi ni bilo nič slabo. Zdaj naj bi obdobje možne slabosti tudi bilo že mimo.

Želim, da vsem tistim, ki jim je še slabo, čimprej to mine.

Uživajte punce!!

(odgovor članu *pupika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
9.2.2012 9:57:47   
zalenka
kakšno zatišje.

pupika čestitke za ns. kaj ni normalno da cuker po sladkem ali oh naraste? To se mi zdi zelo normalno. Sicer pa si po takem obroku privošči en sprehod - spomladi bo lažje in bo cuker takoj padel.

Skarabej veliko bi nas bilo veselih da bi imeli tako nosečnost. Super. Kr tako naprej.

Mene jutri čaka spet letanje okoli dohtarjev. Zdaj se nalivam s tekočino in hodim lulat po 20x na dan. Noro.

(odgovor članu skarabej_79)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
9.2.2012 10:43:30   
*pupika*
skarabej glede FB tt js ne morem žal nič pomagat, boš mogla kontakitirat *bobiko* ... ona ima to prek ... user posted image

Kar pa se tiče cukra, so mi v diabetološki rekli, a ga lahko imam po obroku naveč 6,6! Tako, da vse kar je višje, je slabouser posted image
14.2. imam zopet pregled v diabetološki ... jim bom pokazala meritve (zdej si morem merit 4-6x na dan) ... pa bomo videli kaj bo zdravnica rekla ...
Sprehod pa ja ... sem že začela prakticirat. Spomladi bo pa še boljše, ko se malo otopli.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
9.2.2012 11:22:03   
princeska Tia
evo končno spet neki časa za RR
pupika veliko sreče v borbi s cukrom, verjetno ni lih prijetno za vsak grižljaj razmišljat kaj ti bo naredu user posted image
Jst sm bla v torek na pregledu, vse super, vidla sm svojo malo princesko in se še zdej smejim ko pomislim na tist ekran, zgledal je k da sedi in totalno zadolgočaseno bingla z nogamiuser posted image A je mžno da jim je dolgčas tam not?

Drugače sm pa zdej do nadaljnega na bolniški, noht na palcu na nogi se mi je tko grdo vrastu in je to baje dokej pogosta zadeva v nosečnosi, je rekla zdravnica da bolš zdej zrezat ker po porodu da zna bit še slabš. Je tko grozno, zuni končno mal sončka a jst še dva tedna nč ne bom mogla obut user posted image

lepo se mejte in povejte kej svojim trebuščkom da ne bo pikicam dolgčas tko k moji user posted image

(odgovor članu *pupika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
9.2.2012 11:57:59   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Kratka

Bobika, kaj mi boste vse zbežale na FB, da bo tukaj zatišje?!user posted image Jaz še nekaj časa ne grem na FB, tako da bi bila vesela vaše družbe tukaj user posted image

ne ne, sej sem tudi tukaj, ampak FB mam cel dan prižgan ..
Drugače pa je skupina na FB skrita in tudi članov se ne vidi tam, samo tisti jih vidimo ,ki smo v skupini, če te je strah da bi kdo videl . sicer pa saj smo si na RR blizu a ne?

Sem kr jezna sama na sebe , ker sem skos na FB, v prvi user posted image  nisem imela še FB-ja in sem bla skos na RR .. bo treba nekaj ukrenit ..user posted image

pupika naredi si pico s polnozrnate moke ali pirine moke, pa se sladkor ne bo tolk dvignu ..

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Dekliško ime
Luna88

Kakšno se vam zdi ime Luna za punčko?

Zanimivo (25%)

Lepo (19%)

Ni ravno ime za deklico (20%)

Ime mi ni všeč (36%)

Število vseh glasov: 269

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!