|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke 2012
28.12.2011 18:58:57   
Katekcopatek
uuuu toliko avgustovk je user posted image no pa se vam še jaz pridružujem user posted image . Moj PDP je 5.8. in je prva nosečnost, stara sem 28, naslednji pregled imam 14.2. (na valentinovo da se bom še ja bolj zaljubila) na nuhalno pa se moram še naročit user posted image . Drugače pa sem iz okolica Celja ... je še katera od tuuser posted image .

V glavnem čimveč užikov nam želim user posted image

(odgovor članu proxima)
Neposredna povezava do sporočila: 551
28.12.2011 20:26:58   
crtek
čer!

čakam, da moj user posted image konča neki delat in tačas malo surfam...sm našla toooolko luškanih slikc od 7tednov starih plodkov...skoraj si ne morem predstavljat, da ceu mali človeček raste v meni user posted image

activia hvala, si me pomirila. Sej vem, da je čisto brezveze, kr itak nič ne morem, ampak me je zjutraj tko zasekiralo, pa sploh ne vem zakaj. Sej pol ko razmislim, vem, da nima smisla se živcirat, ampak uni moment si pa tega ne morem in ne morem dopovedat. Bo že. Hvala bogu bomo rodile poleti, takrat pa res ni ne grip, ne prehladov in niti nobenega temu podobnega sranja user posted image

spanje popoldan...hmmm...kako naj odgovorim na to vprašanje...pri meni je tako, da me zadnje par tednov res vsaka malenkost tko zmatra, da se mi je že zgodilo, da sm tudi pred kosilom zadremala za pol urce. Popoldan ponavadi ne spim, si pa, ko sm zmatrana, privoščim malo krepčilnega izležavanja na kavču ob branju nosečniške literature user posted image to mi je pa v tako veselje user posted image

Fuuuul sočustvujem z vami punce, ki mate probleme s slabostmi user posted image zaenkrat (trkam na les) se me niso primle. Slabo mi je blo vsega skupaj 5x, 2x sm bruhala in to je blo to. Sm se ful bala, da bo hujše, ker sm mela ponavadi tudi v nenosečem stanju nonstop kšne slabosti. Recimo moji PMS-i so znali kšno slabost in bruhanje s sabo prinest, da med tečkami sploh ne omenjam, me pa fuuul moti slab zrak in zdej je to samo še potencirano. Me pa za kompenzacijo tolko bolj matrajo povečane prsi user posted image Vse me boli, ščemi, tišči...ahhh, tko da tudi js komaj čakam novo kolekcijo modrčkov, čeprav po pravici povedano, se jih kr malo bojim nakupit, ker kaj pa, če se bodo proti koncu še povečale? user posted image tko da za enkrat načrtujem samo nakup par dobrih športnih modrčkov, ostalo bom pa pol na koncu, ko bom bolj vedla pri čem sm user posted image

kako se mi zdi fajn, ko se nam vsak dan kšna nova pridruži user posted image se pa vidi, da so prazniki, je tu kr precej opazno zatišje user posted image ampak letos (verjetno prvič v vsej svoji zgodovini) komaj čakam, da minijo, da bo čimprej 9. januar, ker res že komaj čakam pregled user posted image

Katekcopatek a si prvi pregled že mela? Kdaj pa in kolko je bla velika tvoja pikica?

ala punce, pridno božat bušije in lepo se mejte

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu Katekcopatek)
Neposredna povezava do sporočila: 552
28.12.2011 20:57:40   
pikaa27
pozdravljene,
da se vam še jaz pridružim. user posted image sem zagledala v petek zvečer, in kar nisem mogla verjeti, zato sem zjutraj test ponovila še z CB in kar hitro se je izpisal en veeeeelik plus.user posted image zelo sva vesela oba in še kar ne moreva verjeti...drugače sem stara 27 let in to bo moj prvi otrok. prvi pregled imam 16.1. takrat bom ravno po izračunu zadnje menstruacije v 8. tednu. zaenkrat še nisva nikomur povedala, je to taka sladka samo najina skrivnostuser posted image no, dokler mogoče ne bodo sami prej ugotovli, zjutraj me kar mantra slabost in danes se je prvič zgodilo, da mi kava ni zadišala pa tudi s hrano je tak, da včasih bi fuulllll jedla, včasih nič. drugač pa je kar dobro. bližjim bova povedala po prvem pregledu. drugač pa me zdaj muči vnetje očesa tak da sem mogla it danes k zdravniku, zanima pa me, kako je s kapljicami Maxitrol in kremo Chloramphenicol, je to varno uporabljati v nosečnosti? ima katera izkušnje? vem, boste rekle, zakaj nisi vprašala zdravnice...sploh nisem prej študirala na to, ker sem mislila, da mi ne more škoditi, potem pa sem malo prebrala navodila in sicer piše, da ni preizkušeno pri nosečnicah. no, zdaj ne bom s temi zdravili pretiravala, samo vnetje očesa pa si tudi morem pozdravituser posted image
no, če mi ne bo hujšega, bom tudi to preživelauser posted image
lepo bodite in se še kaj oglasim

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 553
28.12.2011 21:32:46   
naia
za vnete učke priporočam tea tree kremo, nam niso pomagale kapljice, tea tree kremo sem pa trikrat namazala čez učk in ji je takoj pomagalo

(odgovor članu pikaa27)
Neposredna povezava do sporočila: 554
29.12.2011 0:07:25   
Crystall
Ola!

Se končno javljam user posted image

V torek sem imela prvi pregled - vse je ok, srček lepo bije user posted image user posted image Naslednji pregled imam 31. januarja. Rok poroda je 14. avgust (po pričakovanjih bomo najbrž malce zamujali - prvič sem rodila 13 dan čez rok).

Na nuhalno se moram še naročiti. Bom pa šla k Strahovi v Domžale.

Slabosti ni. Tudi v prvi nosečnosti jih nisem imela. Sem pa fejst utrujena. Že zjutraj se zbudim čist adijo. Komaj čakam, da tole obdobje mine in pride nazaj energija.

Sicer pa glede opreme je še vse ostalo od Blaža. Voziček imamo Mutsy 4rider, lupinica Maxi cosi z nastavkom. Z vsem smo bili zeloooo zadovoljni. Oblekce sem pa pri Blažu kupila kar preko ebaya (angleškega, ameriškega in avstralskega). Ugodno in čudovite stvari. Drugače pa smo imeli samo osnovne stvari, kozmetike nobene - razen olja in kreme za ritko. Pa priporočam kasneje nakup v Ikei. Mi imamo vse od tam: posteljico, previjalno, dekice, banjico, kup malenkosti.  Pa imeli smo še eno super stvar (no, meni je res super): angel care senzor za dihanje in varuško obenem. Sem samo malce napisala, ker sem videla, da ste že komentirale.

Otročku je pa sicer vseeno, kateri voziček bo mami izbrala, kakšne oblekice bo imel na sebi ali katero opremo mu bomo kupili. Samo, da ima ob sebi srečna in nasmejana starša, ki uživata v trenutkih z njim in ga imata rada. No, pa da ima čisto pleničko in poln želodček user posted image

Zdaj pa hitro božat bušije in uživat v vseh nosečniških lepotah in tegobah. So edinstvene user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 555
29.12.2011 7:58:05   
printemps
kuku dobro jutro user posted image končno mi je ratalo, da sem se fajn naspala. Čeprav sem v službi že od 6.30 sem kar fajn dobre volje, da sem tok naspana. Še malo pa bomo nazdravljale s sokom na vse dobro v prihodnjem letu user posted image A kateri že trebušček raste? Midva z mojim dragijem opažava, da se malo že vidi trebuščka. Pozdravček vsem

(odgovor članu proxima)
Neposredna povezava do sporočila: 556
29.12.2011 8:53:19   
activia
Punce prav luštne ste res, sploh tiste ki boste prvič mamice, sama sem bila enaka kaj pa to, joj al lahko to zdravilo itd user posted image , pri prvi sem komaj čakalo da se bo videl trebušček haha no zdaj se mi ne mudi peveč ker vem da bo to še
prehitro user posted image , mene slabosti mučijo predvsem zvečer, in ful sem utrujena ampak ob tako malem otroku se težko spočijem, zato tiste ki ste prvič nosečke, privoščite si obilo počitkov,šopingov in vse kar paše zraven user posted image

(odgovor članu printemps)
Neposredna povezava do sporočila: 557
29.12.2011 9:51:02   
Katekcopatek
Ja jaz sem imela pregled 27.12. in je bila takrat moja pikica stara 8 tednov in 4 dni ... in velika celih 17 mm, tak da so se videle rokice, nogice glavica in pa srček user posted image . Me je pa kr malo strah, ker sem imela slab izvid zadnjega brisa, pa še prekomerno teži imam tak da lahk da mam zdej sladkorno ampak se zddaj ful pazim pri prehrani in jem ful sadja ter zelenjave (meso mi itak ne paše, sladkarije pa sem zdaj odpisala za 9 mesecov iz jedilnika). Ampak bo že vse za malo pikico da zraste v zdravega dojenčka :). 

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 558
29.12.2011 10:03:59   
Mojci1984
Pozdravljene,

jaz sem pa tako žalostnauser posted image v ponedeljek zvečer sem krvavela, v torek sem šla takoj dopoldne h ginekologu in baje je s pikico vse ok, ampak imam v maternici hematom krviuser posted image Ginekolog je reku, da bo lahko vse v redu, lahko pa pride do spontanega splava. Vse je odvisno od tega hematoma, če se izlije iz maternice (kot krvavitev) ali če se poveže z maternico bo ok, lahko pa se nardi, da se izlije in hkrati s seboj potegne tud bebikouser posted image Predpisal bi je Dabroston in zdej mi je po teh tabletah še full slabo... Danes grem k svoji zdravnici, da mi odpre bolniško. Ginekolog mi je sicer reku, da nej čimbolj počivam, ampak da če želim grem lahko tudi delat, da se bom zamotila, da ne bom preveč na to mislna... pa mojuser posted image prav, da gre kar z mano k zdravnici in da hoče da sm doma. Itak nism zase še nikol koristila bolniške, no za bebico pa mislem da se splača. Res si želim, da bi se vse srečno izteklo.

Neposredna povezava do sporočila: 559
29.12.2011 10:30:06   
zebr4
Pozdravljene,

me vzamete v družbo user posted image   Po dolgem poizkušanju in eni neuspeli nosečnosti nama je tokrat Božiček prinesel magični user posted image .
Po izračunih bi naj bil rok 28.8., prvi pregled imam 23.1., danes se še naročim za nuhalno.  Stara sem 29 let in prihajam iz okolice Celja.

Za vse, ki vas mučijo slabosti pa vam priporočam ingverjeve piškote.

Mojci1984 držim pestke, da se vse dobro izteče user posted image

(odgovor članu Mojci1984)
Neposredna povezava do sporočila: 560
29.12.2011 10:30:34   
Tejči79
Mojci1984 tudi meni se je v prvi user posted image zgodilo isto in vem da ni prijetno, pa imamo zdaj doma 13 mesecev starega škratka. Tako, da kar korajžno, veliko počivaj in predvsem pozitivno razmišljaj! Držim pesti, da bo vse ok user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 561
29.12.2011 10:34:10   
zebr4
IZVIRNO SPOROČILO: Katekcopatek

uuuu toliko avgustovk je user posted image no pa se vam še jaz pridružujem user posted image . Moj PDP je 5.8. in je prva nosečnost, stara sem 28, naslednji pregled imam 14.2. (na valentinovo da se bom še ja bolj zaljubila) na nuhalno pa se moram še naročit user posted image . Drugače pa sem iz okolica Celja ... je še katera od tuuser posted image .

V glavnem čimveč užikov nam želim user posted image

Katekcopatek tudi jaz prihajam iz okolice Celja in vidim, da sva si po starosti dokaj blizu.
Mogoče bomo kasneje lahko organizirale kakšno srečanje, ko se razkrije še kakšna Celjanka.

Neposredna povezava do sporočila: 562
29.12.2011 12:25:46   
activia
Mojca 1984 zelo te razumem in mislim nate, sama sem to doživela pri prvemu otroku in sem bila tudi potem na Dabrostonu, vse
se je izteklo super, sem pa ležala doma 14 dni da se je zadeva umirila.
Zdaj pri drugi mi je preventivno napisal tudi Dabroston, da se ne bi zadeva zopet ponovila, raje preventiva kot kurativa!

Vso srečo,verjamem da se bo vse izteklo čudovito!!user posted image

(odgovor članu zebr4)
Neposredna povezava do sporočila: 563
29.12.2011 12:43:11   
zalenka
dan, se spet na hitrco malo javljam.

user posted image user posted image za vse nove pridružene članice in vse opravljene preglede.
Jaz sem imela prvi pregled včeraj in smo veliki 1,6cm, rok mi je dala 8.8.2012. Če bo tako kot pri prvih dveh pa bo itak julijček user posted image

Vse je ok, edino pritisk me spet zaj... tako kot v prvih dveh nosečnostih. zdaj sem spet na dieti (nič soli, nič rdečega mesa) najvejetneje pa mi sledi bolniška.
No slabosti pa so pač nekaj, čemur se ne morem izognit. In želodec - to ej moja najšibkejša točka. Karkoli je, meni najprej na želodec udari.

Nalsednji pregled imam 6.2

Na nuhalno pa se moram prijavit v porodnišnico da mi naredijo še pregled pretokov - zaradi pritiska in to delajo le v P.

---------------

glede opreme pa je pomoje bistveno to, da ustreza vam in vašemu življenjskemu slogu, predvsem pa da upošteva tudi standarde oz priporočila razvojnih mejnikov in hendlinga. O tem se pri nas relativno malo govori, ampak če greš z dvema otročkoma čez razvojno ambulanto, potem spoznaš, kako bistvena je lahko že najmanjša malenkost.

imam dvd od vzajemne, kjer je lepo prikazan handling z dojenčkom (vzdiganje, obračanje ...), tako da če bo kasneje kero zanimalo se lahko kaj zmenimo.

glede oblačilc pa morda vsem, ki boste prvič mamice edino svetujem, da pazite predvsem na funkcionalnost. Recimo bodiji, ki so za čez glavo ali se zapenjajo zadaj so pri novorojenčku ful nepraktični. Jaz do 6-ega meseca nisem oblekla niti enega bodija, ki ne bi bil na preklop - še posebej ne pri prvi hčerki, ki je imela refluks in je bilo vsako preoblačnje itak cela znanost, da ni vsega zbruhala. Žabice oz glačke naj imajo stopalke, ker štumfki bodo skoz dol lezli in hlačke gor. Sicer poleti bodo več ali manj samo v bodiju, ampak hitro bo jesen in bodo žabice s stopalkami prišle zelo prav.

haha in še eno. če boste v lj na šoli za starše še vedno slišale da se št 50 tudi slučajno ne splača kupit vam povem, da sem prvo hčerko zato odnesla iz porodnišnice v 7cm prevelikih žabicah, od nje je vse viselo. pa ni bila majhna in ne dorbna, 50cm, 3350g. res pa je da ful hitro prerastejo - cca v 1 mesecu. ampak če vaš otroček ne bo velikanček ali pa da bi ga morali široko povijat, bo 50-ka na začetku super, ker tudi ni fajn da vse štrli z otročka ane. je pa med 50 in 56 občutna razlika v velikosti.

mal nasvetov, če keri pridejo prav.

jaz pa rabom kak pameten nasvet kako omilit celodnevne slabosti. to je noro. še G je videla da sem ful utrujena.

Aja moram pa samo še nekaj dodat. Ko smo se pogovarjale o G, sem vam omenila, kako me je nazadnje zaradi kg ozmerjala. No včeraj sem se ful psihično pripravila, kaj ji bom povedala, ona pa je bila tak cukr. Prijazna ful, glede kr je samo rekla, da je malo ostalo od prej in da se skušajmo čimmanj zredit. Ful mije vse razčložila, naredila slikico ... skratka zares lep pregled je za mano. Tako je treba tudi pohvalit ljudi ane. Upam, da me tudi v nadaljevanju čakajo pozitivna presenečnja in ni bila le muha enodnevnica.

(odgovor članu zebr4)
Neposredna povezava do sporočila: 564
29.12.2011 12:45:10   
zalenka

IZVIRNO SPOROČILO: zebr4

Pozdravljene,

me vzamete v družbo user posted image   Po dolgem poizkušanju in eni neuspeli nosečnosti nama je tokrat Božiček prinesel magični user posted image .
Po izračunih bi naj bil rok 28.8., prvi pregled imam 23.1., danes se še naročim za nuhalno.  Stara sem 29 let in prihajam iz okolice Celja.

Za vse, ki vas mučijo slabosti pa vam priporočam ingverjeve piškote.

Mojci1984 držim pestke, da se vse dobro izteče user posted image

zebr4 kje pa se dobijo toti piškoti?

mi je možek iz lekarne prinesel proti slabosti ingverjeve tablete - ampak pol vidim, da so to tablete proti slabosti na potovanjih in sem šla brat če kaj piše za nosečnice pa nič ne piše in se jih ne upam vzet, ker sestavin je večliko več kot el ingver.

(odgovor članu zebr4)
Neposredna povezava do sporočila: 565
29.12.2011 12:46:02   
zalenka

IZVIRNO SPOROČILO: Mojci1984

Pozdravljene,

jaz sem pa tako žalostnauser posted image v ponedeljek zvečer sem krvavela, v torek sem šla takoj dopoldne h ginekologu in baje je s pikico vse ok, ampak imam v maternici hematom krviuser posted image Ginekolog je reku, da bo lahko vse v redu, lahko pa pride do spontanega splava. Vse je odvisno od tega hematoma, če se izlije iz maternice (kot krvavitev) ali če se poveže z maternico bo ok, lahko pa se nardi, da se izlije in hkrati s seboj potegne tud bebikouser posted image Predpisal bi je Dabroston in zdej mi je po teh tabletah še full slabo... Danes grem k svoji zdravnici, da mi odpre bolniško. Ginekolog mi je sicer reku, da nej čimbolj počivam, ampak da če želim grem lahko tudi delat, da se bom zamotila, da ne bom preveč na to mislna... pa mojuser posted image prav, da gre kar z mano k zdravnici in da hoče da sm doma. Itak nism zase še nikol koristila bolniške, no za bebico pa mislem da se splača. Res si želim, da bi se vse srečno izteklo.

user posted image user posted image user posted image držim pestke da bo vse ok.

Neposredna povezava do sporočila: 566
29.12.2011 19:09:21   
Kratkolaska
Punce pozdravljene!

Še ena avgustovka med vamiuser posted image
Čestitke vsem user posted image . Sama sem zanosila v 2. postopku IVF. Prvi pregled sem že imela prejšnji teden v sredo, sem videla user posted image , mala pikica je bila takrat velika 7 mm. Potem zvečer pa user posted image , močna krvavitev, ki pa je po slabi uri prenehala. Zjutraj sem seveda takoj odšla na UZ, je bilo vse ok, dobila Dabroston (vendar ga ne jem, ker so mi rekli naj ga vzamem samo če se bo spet kaj pojavilo) in bolniško. Mojca1984 popolnoma te razumem! Ampak vse bo ok! Boš vidla!

Pa še podatki za seznam:
6.8; Kratkolaska; 29; 1user posted image ; 0user posted image5.1; ?; LJ; ?

< Sporočilo je popravil Kratkolaska -- 29.12.2011 19:11:05 >

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 567
29.12.2011 20:01:30   
RedSonja
Mojci1984 držim pesti, da bo vse ok.

Kratkolaska čestitam. Tudi jaz sem IVFjevka :).

Zlelenka jaz se tudi spopadam s celodnevnimi slabostmi. Zdej sem tako, da če kaj kuham doma sploh ne morem jest, ker mi smrdi user posted image . Sva šla danes malo po nakupih sem skoraj v Leklerku bruhala. Jao res je grozno.
Na splošno tudi meni vse vdari na želodec - že manjši stres ..zdej pa še to user posted image .

Sicer pa mi je danes najbl pasal cheesburger iz MC user posted image pa gosja pašteta.

Ingverejvi bomboni men nič kaj ne pomagajo, prav tako ne čaj. Kje se pa piškoti dobijo?

(odgovor članu Kratkolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 568
29.12.2011 20:08:22   
Kratka
uuuu, vse več novih nosečk, me veseli user posted image user posted image

Torej, danes smo imeli pregled...veliki smo že 5,8mm, rok se mi zaenkrat prestavi na 20.8. in ja, tudi srčka smo poslušali in to kar user posted image user posted image Tako, da sem srečka z dvojčki user posted image user posted image user posted image

Počutje....nisem za nobeno rabo, slabo mi je, danes sem prvič tudi bruhala, enkrat sem lačna kot volk, drugič pa ne morem dat nič v usta.

Zdaj grem pa premlevat novičko naprej...ne morem verjet, da je res user posted image

(odgovor članu Kratkolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 569
29.12.2011 20:21:00   
srečki
Najprej en lep dober večer,

no pa sem najdla malo časa da se še jaz oglasim. Vsem novim user posted image - dobrodošle :)

Kratka
še tukaj čestititam in sem res happy.

Mojca1984
hm je bad, samo misli pozitivno in bo....tudi jaz sem imela smolo v 1. nosečnosti in me je sedaj strah, malo si grem kar na živce k skoz poslušam z angelsoundom srčka, ampak se trudim biti čim bolj pozitivna.

No drugače moje počutje je tudi na podnu, sem skoz utrujena in slabost me spremlja cel dan, tako da upam, da čim prej mine.

Drugače pa bejbike lepo bodite, čuvajte se, papa

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 570
29.12.2011 21:04:39   
proxima
Huuuh Kratka, tole z dvojčki pa je presenečenje ne? Srečnooo!!! A imate v sorodstvu kakšne dvojčke?
Bom kar počakala na prvi pregled... da ne bom prehitro kaj rekla user posted image
Ker mi jih imamo po obeh straneh v sorodstvu user posted image

Držite se punce, meni so pri slabosti pomagali mandlji in Donat, pa tud ingverjev čaj,
drugače pa crkljanje in božanje bušija na kavču, pod dekco... pa masaža dragega... rešijo vse slabosti user posted image

Carpe diem!

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 571
30.12.2011 8:46:20   
tapeta
Dobro jutro!

Danes sem se pa kar naspala. Sem včeraj oddelala še zadnji delovni dan v tem letu in mi danes ni bilo treba zgodaj vstat. Pa še tamala je potegnala do pol osme. user posted image

Čestitke vsem za dobro opravljene preglede. Kratka tebi pa za dvojčke. user posted image

Mojci1984, držim pesti, da se vse dobro izteče. Drži se.

(odgovor članu proxima)
Neposredna povezava do sporočila: 572
30.12.2011 9:04:17   
crtek
user posted image

user posted image
PDP,
nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, nuhalna svetlina, kraj, spol 

1.8.
Peška, 28, 1user posted image , 0user posted image , 4.1., 16.1., ?, ?
srečki, 30, 2user posted image , 0user posted image , 16.1., 16.1., Lj, ?

2.8.
Bri.na, ?, ?user posted image , ?user posted image , 21.12., ?, ?, ?

3.8.
M_mojca, 27, 2user posted image 1user posted image , 4.1., ?, ?, ?
proxima, 34, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., ?, ?, ?

4.8.
_mala_, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
printemps, 26,1user posted image 0user posted image 18.1.,
19.1., ?, ?
Evita12, 26,1user posted image 0user posted image , ?, 20.1., ?, ?

5.8.
RedSonja, 32, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, 27.1, Lj, ?
Katekcopatek, 28, 1user posted image , 0user posted image , 14.2., ?, Ce, ?

6.8.
urssi, ?, 2user posted image , 1user posted image ?, ?, ?, ?
Srcica001, 22, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, 27.1., Kr, ?

7.8.
naia, 28, 2user posted image , 1user posted image 6.2., 24.1, Lj, ?
Aria79, 32, 1user posted image , 0user posted image , 23.1., 23.1., ?, ?
coris, 27, 2user posted image , 1user posted image , 5.1., ?, ?, ?
Kratkolaska, 29, 1user posted image , 0user posted image , 5.1., ?, Lj, ?

8.8.
zalenka, 32, 3user posted image , 2user posted image 6.2., ?, ?, ?
Anonimnauser posted image , 33, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?

9.8.

10.8.
cebelica28, 30, 1user posted image , 0user posted image , 22.12, ?, Lj, ?

11.8
.

12.8.
*sanela*, 322user posted image , 1user posted image , 4.1., ?, ?, ?

13.8.

14.8
Pikab84, 27, 2user posted image , 1user posted image , 12.1., ?, ?, ?
Crystall, 27, 2user posted image , 1user posted image , 31.1., ?, ?, ?

15.8.
piaa, 28, 2user posted image , ?user posted image , 10.1., ?, ?, ?
tapeta, 26, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., ?, ?, ?
activia, ?, 2user posted image , 1user posted image , 5.1., ?, ?, ?
Tejči79, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?

16.8.
crtek, 25, 1user posted image , 0user posted image , 9.1, ?, Sž, ?
vila_lila, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?
*pika*poka*, 27, 2user posted image , 1user posted image , 6.1., ?, ?, ?
Tinca***, 34, 2user posted image , 1user posted image , 16.1., ?, ?, ?

17.8.

18.8.
leonoral, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, ?

19.8.
Mojci1984, 27, 1user posted image , 0user posted image , 12.1., ?, ?, ?

20.8.
Kratka, 27, 2user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?

21.8.

22.8.
Minnie, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.1., ?, ?, ?

23.8.
Kaja2009, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
Chihuahua, 34, 2user posted image , 1user posted image , 20.1, ?, ?, ?

24.8.
Wish87, 24, 1user posted image , 0user posted image , 23.1., ?, ?, ?

25.8.

26.8.

27.8.
Svet, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?, ?, ?

28.8.
zebr4, 29, 2user posted image , 0user posted image , 23.1., ?, Ce, ?

29.8.

30.8.

31.8.
Mojarožica, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?

x.8.

82ribica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?
am...mami bom, ?, 2user posted image , 0user posted image , 15.12., ?, ?, ?
mami 3m, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?, ?
skarabej_79, ?, ?user posted image , ?user posted image , 6.1., ?, ?, ?
špica84, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, ?
pikaa27, 27, 1user posted image , 0user posted image , 16.1., ?, ?, ?

user posted image   SKUPAJ NAS JE :

46 user posted image

NOSEČKE Z DVOJČKI :
Kratka user posted image user posted image

PRIČAKUJEMO:      

Z NAMI SO POT ZAČELE:
 Zen-a user posted image
romare user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                                  - mama.si
-
nosečnica.si                               - babybook.si
-
noseča.com                            - pregnancy.org
-
bibaleze.si                                   - bambino.si
-
mojezdravje.si            - parrentsconnetct.com
-
pregnology                                                      
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)  

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

-
Priznanje očetovstva

-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 573
30.12.2011 9:14:59   
Mojci1984
Hvala vam za vzpodbudne besede, upam da bo res vse okuser posted image včeraj se me je še prehlad lotil, po res veliko letih... očitno mi je odpornost čist padla... ampak to je še najmanjši problem, da bi le blo z bebiko vse v reduuser posted image
Kratka čestitke za dvojčkeuser posted image

Pri nas je včeraj spet zapadlo nekaj snega, je prav idilična pokrajina. Moja kosmatinca user posted image se že od jutra valjata in kopljeta po snegu, sta čist navdušenauser posted image Bom šla najbrž tud jaz na en kratek sprehod danes, po svežem snegu je tko fajn hodituser posted image

(odgovor članu tapeta)
Neposredna povezava do sporočila: 574
30.12.2011 9:18:06   
crtek
jutro!

Kratka user posted image   za dvojčke user posted image to boste meli avgusta veselo user posted image

Mojci1984 stiskam pesti na rokah in nogah, da bo vse ok in ostane user posted image s tabo user posted image

printemps si spraševala glede trebuščka...meni se še ne vidi prou čisto nič. Popolnoma raven trebuh mam, ko vedno, ampak ko sedim, morem kavbojke vseeno obvezno odpet, kr me čene tako tiščijo, da prou boli user posted image kooooomaj čakam trebuška user posted image

moja mami je nad mojo nosečnostjo tako navdušena, da pravi, da kr vsem povedala user posted image je še hujša ko js (se vidi po komu sm pobrala) user posted image me je včiri odpeljala v trgovino z nosečniškimi oblekami in sva kuple 1kavbojke, ene fine črne hlače in še ene beige hlače z lastiko v pasu user posted image so mi vse po vrsti okoli trebuha zaenkrat še fuuuul preširoke, amapk razmišljam, da bi jih začela kr nosit, pa si magari dam za zdej pas gor, pa elastičen del zaviham not, glede na to, da si morem normalne hlače nonstop odpenjat in zapenjat user posted image sej vem, da boste rekle, da je še fuuuul prehitro in se strinjam z vami, ampak zdej, ki so lepo pospravljene v omari, bi jih pa kr takoj začela nosit user posted image in kooooooomaj čakam pregled...še 10dni...se mi zdi cela večnost user posted image kaj katera ve, če bi lahko že zdaj slišala srčka z angelsoundom?

ala grem še malo pospravit in neki peciva spečt.
Uživajte, pa se beremo

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?