Kratka
|
IZVIRNO SPOROČILO: crtek glede prehlada: js nisem prehlajena, se pa na momente počutim, kot da bi mela neko čudno gripo. Ful sm cunjasta, pa mišice me bolijo, edino šmrkam in kašljam pa ne čisto nič, tko da gripa ni. Sm že čula od parih punc, da so se počutle podobno na začetku nosečnosti, tko da, dokler niso prou znaki ornk gripe js rajši rečem, da je kriva nosečnost in se malo več čuvam pri meni je podobno. Čudno se počutim, nekak tako kot da bom zbolela, ampak še vseeno se vredu počutim. Imam energije še dovolj, še več kot ponavadi sem šla prej malo počivat, pa mi ni zneslo, ker me kar dviguje na noge. Ponavadi mi, ko se počutim bolano zelo primanjkuje energije, bi kar spala in spala in sem kot cunja, tako je tudi med PMS. Zdaj pa tega ni, tako da zaenkrat še pripisujem nosečnosti. Sem pa tudi jaz že slišala/brala, da je eden izmed zgodnjih znakov tudi takšno počutje, kot da boš zbolel. Je pa res, da sem imela v prejšnji nosečnosti v tem času čisto druge znake vozički: js sm gledala lux 4 kids, ker majo res stabilno ogrodje, lahko in vodljivi so, pa še te lupince so tudi avtosedežki in majo certifikat. Js sm jih gledala, kr ga ma ena kolegica in je res ful navdušena nad njim in tudi js lahko povem, kr se dosti skupi sprehajava, da je res fajn vozek, kr ga lepo nadziraš, vse elemente lahko obrneš v obe smeri vožnje, pri Viperju (ki mi je tudi zaradi tega tolko všeč) lahko tudi športni del čisto zravnaš, da lahko otroček lepo spi, maš pa še 4različne naklone. Mi se zdi ful pomembno, ker imajo velike in napihljive gume, ker pol lahko greš kamorkoli z vozičkom (js mam rajši makadamske poti za se sprehajat). Mi je pa FUUUUUL najbol všeč viper, pol Q7(ltd), X6, Dino in Feniks, ampak zdej po debati z mojim sva rekla, da bova pogledala Viperja in Feniksa (kr ma bolše amortizerje), itak bova pa pogledala še ostale, da vidimo kaj in kako. So pa tej vozički tudi ful fajn, kr se da vse blago dol obmontirat in oprat, so neprepustni za vlago in veter, pa še lahek material za vzdrževanje je. zdej majo eno akcijo, kr poleti, ko jih je ta kolegica gledala, so bli VSI 700-900€, zdej pa so znižani na 400-600€, tko da...nevem pa niti kolko časa bo trajala akcija, al od kdaj je, tko da js bom provala čimprej to zrihtat Ti kar daj čim prej, samo vseeno počakaj tako dolgo, da zveš, da nista slučajno dva, ker potem boš morala po nov voziček
|