|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke 2012
14.12.2011 16:52:03   
Tinca***
Še nekaj podatkov:  stara sem 34 let, po mojih izračunih je rok 15.8 :)

Ena (imena si na žalost nisem zapomnila) je spraševala, če je že/bo katera rodila s carskim rezom. Jaz sem pri prvi pupi imela carski rez zaradi medenične vstave. Tako tudi v drugo pričakujem carski rez, saj je pri nas na Ptuju to kar stalnica oz. pravilo. Se mi zdi da se kar bojijo komplikacij glede tega. Ja, res že komaj čakam na petek, da vidim če je vse na pravem mestu user posted image

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 301
14.12.2011 19:17:08   
Kratka
dobrodošla Tinca in čestitke user posted image

Naia, na koncu šteje to, da imaš čisto vest in veš kaj, če bi bil delodajalec vreden tvoje poštenosti bi te vseeno vzel, tako pa naj dobi eno nepoštenko s katero bo imel kup problemov user posted image nič se sekirat za to, ko bo pravi čas, bo tudi službica. Tudi jaz sem v tem not, čeprav trenutno še dobivam nadomestilo, ampak bomo že...

A ima še katera vrtoglavice? Mene že kakšen teden matrajo...danes je bilo že tok hudo, da sem komaj prišla ven, ko sem bila v trgovini, če bi eno sekundo več ostala not, bi padla po tleh. Sem se vsedla na klopco potem zunaj in malo zadihala, da je bilo malo bolje. Še dobro da je bil moj zraven, da sem se lahko uprla nanj, ker so mi noge kar šibile. Ja ja znakci so tu user posted image

Je še gledala katera tednik? Jaz sem se odločila, da bom tisti mamici poslala nekaj denarja (ker igrač za otroke pač nimam), ker me je tok srce zabolelo, ko sem jo poslušala, da prav ne morem sedeti križem rok. Pa tudi dobra dela ponavadi nikomur ne škodijo user posted image

Lep večer

(odgovor članu Tinca***)
Neposredna povezava do sporočila: 302
14.12.2011 19:21:38   
m_o_i
kratkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cestitaaaaaaaaaaaaaam

user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 303
14.12.2011 19:26:34   
Kratka
o, hvala, ti me pa vsepovsod najdeš user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 304
14.12.2011 19:27:56   
m_o_i
ja pa ce sem vidla na desni strani monitorjauser posted image

ne bom vecuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 305
14.12.2011 21:06:13   
naia
haha, kok me je nasmejal tale tvoj vragec...hihi...

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 306
15.12.2011 6:32:33   
crtek
user posted image

user posted image
PDP,
nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, nuhalna svetlina, kraj, spol 

1.8.

2.8
.

3.8.
srečki, 30, 2user posted image , 0user posted image , 20.12., sredi januarja, Lj, ?

4.8
.
M_mojca, 27, 2user posted image 1user posted image , 20.12, ?, ?, ?
_mala_, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?,
?, ?, ?
printemps, 26,1user posted image 0user posted image 19.12.,
?, ?, ?

5.8.
RedSonja, 32, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, 27.1, Lj, ?

6.8.
urssi, ?, 2user posted image , 1user posted image ?, ?, ?, ?

7.8.
naia, 28, 2user posted image , 1user posted image ?, ?, Lj, ?
zelenka, 32, 3user posted image , 2user posted image 28.12., ?, ?, ?
Aria79, 32, 1 , 0 , 23.1., 23.1., ?, ?

8.8.
Anonimnauser posted image , 33, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?

9.8.

10.8.
cebelica28, 30, 1user posted image , 0user posted image , 22.12, ?, Lj, ?

11.8
.
coris, 27, 2user posted image , 1user posted image , 5.1., ?, ?, ?

12.8.
*sanela*, 322user posted image , 1user posted image , 4.1., ?, ?, ?

13.8.

14.8
Pikab84, 27, 2user posted image , 1user posted image , 12.1., ?, ?, ?

15.8.
piaa, 28, 2user posted image , ?user posted image , 10.1., ?, ?, ?
tapeta, 26, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., ?, ?, ?

16.8.
crtek, 25, 1user posted image , 0user posted image , 9.1, ?, Sž, ?
vila_lila, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?
*pika*poka*, 27, 2user posted image , 1user posted image , 6.1., ?, ?, ?
Tinca***, 34, 2user posted image , 1user posted image , 16.12., ?, ?, ?

17.8.

18.8.

19.8.

20.8.
romare, ?, 3user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?

21.8.

22.8.
Minnie, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?
Kratka, 27, 2user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?

23.8.

24.8.

25.8.

26.8.

27.8.

28.8.

29.8.

30.8.

31.8.

x.8.

82ribica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?
am...mami bom, ?, 2user posted image , 0user posted image , 15.12., ?, ?, ?
Crystall, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?

user posted image  SKUPAJ NAS JE :

26 user posted image

NOSEČKE Z DVOJČKI :

PRIČAKUJEMO:      

Z NAMI SO POT ZAČELE:
 Zen-a

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                                  - mama.si
-
nosečnica.si                               - babybook.si
-
noseča.com                            - pregnancy.org
-
bibaleze.si                                   - bambino.si
-
mojezdravje.si            - parrentsconnetct.com
-
pregnology                                                      
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)  

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

-
Priznanje očetovstva

-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 307
15.12.2011 6:41:41   
crtek
jutro punce!

danes je šou moj dragi delat zjutraj, pa itak nism mogla več spat...sm rajši pokonci pa kej pametnega nardim, kot da bi kr tko poležavala. Si mislim, da za to bo še časa user posted image

naia user posted image boš vidla, da tudi tebe nekje čaka prava služba zate.

Kratka uuuu...boga. Meni se sicer občasno vrti, ampak lih to se mi pa na srečo še ni zgodilo. Mi je pa ratalo prou megleno pred očmi zadnič v mullerju...vsi uni vonji na kupu...sm misnla, da bom mogla it bruhat user posted image

sicer pa...po začetnih prvih dneh, ko mi je kr nonstop hotlo bit neki slabo, se je zdej zgleda umirilo in je prou fajn. Ko sm lačna, mi rata slabo, ampak to hitro rešim user posted image sicer se pa super počutim. Malo bolj utrujena, pa še to bol popoldan. HB! Sm se že bala kako bo zgledalo, pa je prou fajn user posted image

Me pa vseeno malo skrbi, ker danes gremo v j Italijo (z busom!) in upam, da ne bo preveč problemou zaradi postankov za wc...ampak na srečo so nočne vožnje v obe smeri, tko da če spim bo vrjetno ok...upam user posted image

imejte lep dan in se beremo user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 308
15.12.2011 7:07:09   
tapeta
Naia, user posted image .

Crtek, tudi moji znaki so se trenutno malo umirili. Tako, da slabosti so zaenkrat v zatišju. user posted image Utrujenost je pa še vedno velika. Zvečer ko tamala zaspi, tudi jaz padem dol. Ponavadi se mi že tak u službi zeha na veliko.
Aja, crtek lepo se imej v Italiji.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 309
15.12.2011 8:30:28   
*sanela*
Še jaz se vam malo javim user posted image . Tudi meni so se slabosti umirile no vsaj vonj, prejšnji teden sem bila bolj občutljiva na vonjave in sem bila bolj utrujena. NO ta teden sem doma verjetno zato nisem toliko utrujena user posted image . Moja krvavitev se je umirila, upam, da se bo dobro končalo in bo user posted image ostal pri meni. Kar se službe tiče, kaj naj rečem, vsi smo na istem. Imela sem pogodbo do konec marca, glede na to da sem takoj začela krvaveti so me poslali na bolniško, mogla bom biti do porodniške, tako se bom mogla v aprilu prijavit na zavod. Upala sem, da bo ta nosečnost ista kot prva in da nebom imela nobenih težav. Sem rekla, da se nebom sekirala končno sem zanosila ( po 7. letih truda ), se bo že našla kakšna službo po porodniški user posted image .

(odgovor članu tapeta)
Neposredna povezava do sporočila: 310
15.12.2011 9:30:06   
*bobika*
dobro jutro

Evo mene s pregleda..
Glede na zadnjo M. sem noseča 8 tednov 6/7, plodek pa je velik 7 tednov 6/7..en teden manjši user posted image  .. je rekla da je možno,da sem kasneje zanosila, če pa je kaj narobe, pa se bo videlo na NS...
Sem pa slišala srček user posted image  , vsaj to, da sem malo pomirjena.. mene je kr iz tira vrglo to, da je manjši..
Predstavila mi je PDP na 30.7. , zdej si morem še nuhalno prestavit.
Še mal mi bodo prestavljali pa bom kr vam pasala.

sem pa komja zdržala.. uro sem imela ob 7.15. , na vrsto sem prišla ob 8.30...laaačna sem bila za znoret... sem se komaj najedla sedajle..

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 311
15.12.2011 9:41:58   
Kratka
Dobro jutro pupe,

Neee bobika, ne se sekirat, je očitno res manjši za en teden, to ni nič takega in velikokrat je tako user posted image Drugače pa super za srčka user posted image user posted image

Super punce, da se vam slabosti že umirjajo, ponavadi so najhujše nekje blizu 8.tedna, mene še čakajo user posted image Bi pa raje imela tele sedanje vrtoglavice kot pa slabosti....takoj podpišem user posted image Grlo me več ne boli, imam pa rahlo zabit nos. Spet ne vem a je od nosečnosti al sem nahlajena user posted image . V prvi nosečnosti sem dobila tak nos šele po 12.tednu nekje in mi je bilo zelo všeč, ker zaradi tega nisem imela več tako izostrenega vonja in sem celo lahko šla mimo hladilnika, ne da bi mi ratalo nagravžno slabouser posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 312
15.12.2011 9:43:00   
zalenka
kaj je bilo na tedniku? nič gledala.

službe - hmm ko je nimamo si jo želimo, ko jo imamo, jambramo user posted image . mah ko denar ne bil sveta vladar bi bilo vs elepše in lažje.

crtek udobno vožnjo z busom in upam, da ti nebo kaj slabo in boš zdržala do wc-jev.

super da vam slabosti pojenjajo. no pri meni je ravno obratno. iz dneva v dan bolj pestro. v službi je največja kriza ko sem v predavalnici in ratam čist matasta, bi se sesedla. grozno.

vrtoglavice me tudi spremljajo ampak malo manj kot so me pri prvi nosečnosti. takrat sem pa res dol padala. pomagalo je edino da sem prišla na svež zraka li se vsedla.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 313
15.12.2011 9:43:19   
srečki
bobika še tukaj....wiiiiii kak fajn :)
Ah najvrjetneje ni nič narobe :) je pa fajn, da si imela tko zgodi uro, jaz imam v torek šele ob 9.15 in moram biti tešča user posted image tako, da ne vem kako bom zdržala :)

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 314
15.12.2011 9:44:40   
zalenka

IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

dobro jutro

Evo mene s pregleda..
Glede na zadnjo M. sem noseča 8 tednov 6/7, plodek pa je velik 7 tednov 6/7..en teden manjši user posted image  .. je rekla da je možno,da sem kasneje zanosila, če pa je kaj narobe, pa se bo videlo na NS...
Sem pa slišala srček user posted image  , vsaj to, da sem malo pomirjena.. mene je kr iz tira vrglo to, da je manjši..
Predstavila mi je PDP na 30.7. , zdej si morem še nuhalno prestavit.
Še mal mi bodo prestavljali pa bom kr vam pasala.

sem pa komja zdržala.. uro sem imela ob 7.15. , na vrsto sem prišla ob 8.30...laaačna sem bila za znoret... sem se komaj najedla sedajle..

bobika mislim da to ni nič nenormalenga in je res velikokrat tako. ker ovulacija je pri različnih ženskah zelo različno.
poleg tega je treba vedet da pri oceni velikosti ima uz do 10% napake, kar je tudi kar precej.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 315
15.12.2011 9:46:28   
zalenka

IZVIRNO SPOROČILO: srečki

bobika še tukaj....wiiiiii kak fajn :)
Ah najvrjetneje ni nič narobe :) je pa fajn, da si imela tko zgodi uro, jaz imam v torek šele ob 9.15 in moram biti tešča user posted image tako, da ne vem kako bom zdržala :)

zakaj pa tešča?

meni ni še nikoli rekla da moram prit na tešče. edino za cukr test potem kasneje sem mogla bit.

no meni sicer cel dopoldne ni problem bit na tešče, zato ap je tako s kilami kot je, ker jza dopoldne sploh nisme lačna inmi vsa hrana smrdi. tudi običajno ne le zdaj. se zna zgodit da prvič jem šele ob 14h. vem nezdravo pa se še nisem zadosti v rit brcnila.

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 316
15.12.2011 10:15:49   
*bobika*
hvala za tolažbo punce user posted image

tud jst sem mogla bit tešča, da mi je izmerila cuker, hemoglobin, vodo sem dala..

Mi je pa prepovedala aerobiko vodit, lahko pa hodim na telovadbo za nosečnice .. že zdaj user posted image  ..bom jaz kar lepo doma telovadila in tekla.. ni treba da že cela širna Slovenija ve, da sem noseča..

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 317
15.12.2011 11:12:11   
srečki
zalenka tešča moram biti zato, ker bom dala kri, vodo, sladkor mi bodo merili itd...
Drugače pa ja jaz moram nujno zjutraj jesti že doma, če ne si kupim kaj med potjo in pojem takoj v službi, tm do 11.00 ure že malica :) pol pa doma kosilo in še večerja. Rada jem skoz a bolj po malo.

Bobika ti se kar čuvaj glede športanja, moja bivša cimra je tekla in je imela v 5.mescu popadke user posted image tako, da zmerno OK?

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 318
15.12.2011 12:25:12   
zalenka

zalenka tešča moram biti zato, ker bom dala kri, vodo, sladkor mi bodo merili itd...
Drugače pa ja jaz moram nujno zjutraj jesti že doma, če ne si kupim kaj med potjo in pojem takoj v službi, tm do 11.00 ure že malica :) pol pa doma kosilo in še večerja. Rada jem skoz a bolj po malo.

Bobika ti se kar čuvaj glede športanja, moja bivša cimra je tekla in je imela v 5.mescu popadke user posted image tako, da zmerno OK?

že tako zgodaj sladkor? a imaš kaj težave?

drugače ap kaj bi jaz dala da bi folgala tak režim hranjenja. v službi sem tudi po 7 ur v učilnici brez premora in še pomislim ne na hrano. marsikdaj še brez tekočine ostanem, ker se ne spomnim vode vzet s sabo.

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 319
15.12.2011 12:51:41   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

že tako zgodaj sladkor? a imaš kaj težave?

drugače ap kaj bi jaz dala da bi folgala tak režim hranjenja. v službi sem tudi po 7 ur v učilnici brez premora in še pomislim ne na hrano. marsikdaj še brez tekočine ostanem, ker se ne spomnim vode vzet s sabo.

po moje je to nov režim, da že kr na začetku zmerijo za sladkor..meni je tudi..

o učiteljica ? lepo ...kaj pa učiš?

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 320
15.12.2011 13:24:07   
crtek
se še malo javim, da vas preberem, ki tko pridno klepetate user posted image

*bobika* user posted image za pregled. Pa res ne se sekirat glede velikosti plodka, sej si slišala user posted image . Lahko je res bla kasneje O, alpa vgnezditev in se je začel kasneje razvijat. Ti samo mirno bušija božaj, pa bo vse v najlepšem redu user posted image tebi še vedno paše laufat? Svaka čast, js sm ful upala, da bom lahko tudi med user posted image laufala, kr mi je to ponavadi blo ful fajn in sm do pondeljka skori vsak dan šla en giro, ma sm takrat ugotovila, da če laufam, me začne v sponjem delu trebuha (maternica user posted image ) ful nadležno špikat, pa ni nič kaj prijetno, tko da pri meni so zdej samo doooolgi sprehodi in hitra hoja. Bom provala še kdaj kasneje, pa bom vidla kako bo...

Eko js sm si pa use lepo spakirala, 1tono prigrizkov, sadja in limonade user posted image pa upam, da bo dovolj za na pot user posted image Pa še poušter in deko bom uzela s sabo, tko da bi moglo bit ok tudi glede spanja user posted image
Sm se pa zgleda čisto prehitro veselila glede slabosti...zdej par dni sm bla super, brez nobenega problema, danes se mi pa vrtiiii in slaaabooo user posted image mar bi bla tiho, bi blo vrjetno bolše user posted image ma bo že, samo da bo dete zdravo, ostalo se da preživet user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 321
15.12.2011 13:35:45   
srečki
Crtek uživaj na izletu/dopustu in držim pesti, da ti ne bo preveč slabo user posted image

Zalenka ne nimam nobenih težav, ne vem zakaj je zdaj to tko? Ker v 1.user posted image ki je bila tudi letos ni bilo tako. Mah mene itak čaka še en kup pregledov in preiskav, ker je bila prejšnja nosečnost neuspešna vzrok pa ni znan user posted image tako, da je moja G rekla, da me bodo čuvali in naj ne skrbim preveč.
Drugače ti pa toplo priporočam, da se malo zorganiziraš glede hrane (vsaj sedaj v user posted image ) nesi si kakšen rogljiček ali pa vsaj kaj za grickat.....Obvezno pa vodo, imej jo vedno pri sebi. A slabo ti ni pa nič, če si lačna?

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 322
15.12.2011 13:39:49   
Pikab84
*bobika* user posted image  za pregled.

Midva bila na sprehodu in na obisku pri prijateljici, ki ima 11 mesečnega korenjaka, tko da nisva sam noter, kr je tako ubitačno vreme. Zdej pa mišek spi ( vsak čas bo pokonci), kosilo se peče v pečici, jst pa na netu in zraven mam taveliko milko...ojoj to se ne bo dobro končalouser posted image . nimam nobenih problemov s slabostjo, tko da mi gre vse v slast.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 323
15.12.2011 14:23:27   
coris
ej bobika brez skrbi....jaz sem mela v prvi nosečnosti ovulacijo že 8 dan in ko sm bla na UZ se plodeka skor do 8.tedno sploh ni vidlo kaj šele srčni utrip. pol je pa v enem tednu in plodek se pokazal normalno velik in srčni utrip. narava je zelo skrivnostna in ljudje nismo enako veliki ;) tokrat sem imela ovulacijo 18 ali 19 dan v ciklusu tko da kr pričakujem kake komentarje da je plodek majhen,.... ma nuhalni je že vse nekje tm tm in takrat je šele merodajno ;)

(odgovor članu Tinca***)
Neposredna povezava do sporočila: 324
15.12.2011 14:24:22   
coris
jz pa jem schoko banane ;) njamiiii

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?