|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke 2012
12.12.2011 14:18:05   
cebelica81
naia, me veseli da imaš dobre izkušnje z njo. To ful veliko pomeni. Saj tudi jaz bi ostala, če bi bila sigurna v njo. Tako pa je bila prva nosečnost, pa nič kaj dosti razumevanja z njene strani - sploh ko se krvavela - in zato sem bila čisto na tleh. Poleg tega je bila tako skopa pri odgovorih. Pač nisem vedela kaj me čaka, zato sem si jo obupno želela zamenjati.

Zagotovo je pa veliko bolj pomembna strokovnost, kot pa odnos. No, jaz imam sedaj oboje in zato sem res srečna. Sem pa res bolj čustvena oseba in mi res veliko pomeni tudi čustveni odziv.user posted image

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 226
12.12.2011 14:26:56   
zalenka
cebelica81 pri komu pa si zda, eč ni skrivnost.

prvo je tudi meni strokovnost, ampak vse pa ima svojo mejo tudi pri odnosu. me je lani orng prizadela (pa ne mroem reči ad sem ultra čustvena, prej pretirano racionalna), ko sem prišla po recept za tabletke in jo sestra pokliče ker sem spet iemla ful pritiska (sem imela težave v obeh nosečnostih). Doma čisto normalen, samo da tja v ordinacijos topim pa mene pristisk dvigne na 200 user posted image . in prid eona, pa začne težit da mi lahko da samo za 1 mesec in naj si merim pritisk. pa ji pravim, da si ga skoz merim in je doma zmeraj ok in tudi res mi je pri obeh nosečnostih takoj ob porodu padel - že takoj ko so mi mehur predrli. in se orbne in gr ev ordnacijo in mi nazaj za hrbtom zavpije pa shujšala bi. ok res mam težave s težo, ampak odnos pa ni bil na mestu tudi slučajno ne. in če bi takrat imela malo več jajc bi ji zabrusila da naj če si tako želi ampak da meni se zdi kr suha user posted image . saj zdaj se smejem, ampak ni pa bilo takrat nič luštno. Debelost je rabno tako bolezen kot vsaka druga in če si debel/a še ne pomeni da se nažiraš in ne narediš nič zase.

huh sem se razpisala. no saj ni le ta izjava, že pri drugi nosečnosti je bilo na začetku tako da kaj grem sploh zanosit če še kil od prve nsoečnosti nisem dol dala in tko.

no to so izjave, ki mi pa res niso primerne in jih ne bi smel nihče izustit.

glede strokovnosti ap je pomoje res super, vsaj po mojih izkušnjah. saj edino zato sem tudi še pri njej.

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 227
12.12.2011 14:29:07   
zalenka

IZVIRNO SPOROČILO: crtek

ma ste pridne za čvekanje user posted image

printemps js sm konec 5tedna, pa sm tudi nonstop na wc-ju. Tko na 1uro sigurno, lahko tudi pogosteje. Fora je, da sm nonstop žejna, kar pomeni, da me celčas tišči lulat, če pa ne pijem, mam pa čisto izsušene in popokane ustnice user posted image tko da pač rajši več pijem in taborim na wc-ju user posted image

sm ugotovila, da v nosečnosti ne bom smela jest tatarca! user posted image sm čisto razočarana, kr ga mam fuuuul rada in komaj sm čakala na decembrsko vzdušje, ker si ga pol kr večkrat privoščimo, letos pa ga ne bom smela user posted image kaj ve mislite, da res lahko tolko škoduje? sej vem, da je bol zaradi bakterij v surovem mesu, ampak še nikoli mi ni blo nič zaradi tega in fuuuul mi diši...morem mamo prašat, ki je zdravnica, pa da vidimo kaj bo ona rekla user posted image

tudi meni je wc najboljši prijatelj user posted image
saj zdaj na začetku, pol se bo umirilo, na koncu pa je spet podobno oz še huje. jaz sem proti koncu hodila ponoči na 1h lulat. 6x na noč sem šla lulat. glih sme se nazaj skotalila in namestila vsaj približno udobno pa spet ponovi vajo user posted image . skrb za reklreacijo user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 228
12.12.2011 14:51:20   
*bobika*

printemps js sm konec 5tedna, pa sm tudi nonstop na wc-ju. Tko na 1uro sigurno, lahko tudi pogosteje. Fora je, da sm nonstop žejna, kar pomeni, da me celčas tišči lulat, če pa ne pijem, mam pa čisto izsušene in popokane ustnice user posted image tko da pač rajši več pijem in taborim na wc-ju user posted image

sm ugotovila, da v nosečnosti ne bom smela jest tatarca! user posted image sm čisto razočarana, kr ga mam fuuuul rada in komaj sm čakala na decembrsko vzdušje, ker si ga pol kr večkrat privoščimo, letos pa ga ne bom smela user posted image kaj ve mislite, da res lahko tolko škoduje? sej vem, da je bol zaradi bakterij v surovem mesu, ampak še nikoli mi ni blo nič zaradi tega in fuuuul mi diši...morem mamo prašat, ki je zdravnica, pa da vidimo kaj bo ona rekla user posted image

jaz pa čisto premalo pijem.. ne spravim vode dol, pa da me ubiješ..edin coca colo..ali pa sveže sztisnjem sok pomaranč.

tatarec- jaz ga letos ne bom jedla, bom kak ribji namaz al pa tunin namaz naredila .. itak bo mal čudno zgledalo na večerji, ker vsi vedo da ga obožujem, ampak za nosečnost bodo zvedeli šele po večerji z darilci..user posted image
V prvi user posted image  sem ga jedla, ker sem se spozabila, in potem sem bila 3 mesece panična , če sem se okužila, ampak se na srečo nisem..

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 229
12.12.2011 15:26:55   
zalenka

IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

jaz pa čisto premalo pijem.. ne spravim vode dol, pa da me ubiješ..edin coca colo..ali pa sveže sztisnjem sok pomaranč.

tatarec- jaz ga letos ne bom jedla, bom kak ribji namaz al pa tunin namaz naredila .. itak bo mal čudno zgledalo na večerji, ker vsi vedo da ga obožujem, ampak za nosečnost bodo zvedeli šele po večerji z darilci..user posted image
V prvi user posted image  sem ga jedla, ker sem se spozabila, in potem sem bila 3 mesece panična , če sem se okužila, ampak se na srečo nisem..

tudi jaz prej premalo pijem. se moram kar malo opominjat. lulat pa še zmer ful hodim. nima veze al se nalivam al ful malo pijem.

glede tatarca - če imate v mislih tokso, potem vsaj tiste, ki ste že bil nosečke veste ali ste jo prebolele ali ne. tosko človek preboli enkrat tako da potem je strah odveč. če pa ne veste oz je niste pol pa pomoej se je bolje vzdržat kot ne.

bobika pomoje jim boš po večerji samo šepotrdila, pogruntali bodo pa že prej user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 230
12.12.2011 15:50:07   
cebelica81
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

zalenka, seveda ni skrivnost. Sem se ful namatrala, da sem lahko zamenjala sredi nosečnosti, ampak mi je uspelo. Sem dobila v Postojni pri dr. Likarju in sem res zelo zadovoljna. Sem imela pred enim mesecem g pregled in me je spraševal po malčici in če že kaj planiramo,... Ma mi paše, da malo poklepeta vsakič ko sem tam in odgovori na vsa vprašanja in svetuje, hkrati pa upošteva tvoje želje. Sem imela zadnjično lego in sem čisto lepo rodila naravno - ker je šlo vse ok, sem pa bila pripravljena na CR, da bi me takoj peljali, če ne bi šlo vse po planih. Znanko pa so v drugi porodnišnico dali direktno na CR user posted image .

Pri dr. Rojnikovi je bilo prvo vprašanje, ki sem ga dobila na prvem pregledu (kljub temu da sem bila vsa dobre volje in vsa sijoča): A boste otroka obdržali? In nahrulila me je, da se nima časa ukvarjati z možmi in naj ne hodi na preglede z mano in še par takih stvari je blo. Malo občutka pa res moraš imeti user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 231
12.12.2011 17:01:55   
cbelica28
ojla punce, lepo je videt da nas je kar nekaj še tukaj
čeprav sem bila tudi jaz za FB skupino sem se odločila da še malo počakam - res še nikomur nisva povedala in ne bi rada po nekem slučaju da se tkole zve....
kaj pa drugače vaš odnos glede tega....nekateri popajo slikce gor (od uz, pa od svojih otročičkov od rojstva pa do ..., pa vse objavilo)
Jaz mislim, da je lepo gledat in verjetno si tako ponosen na svojo pikico, da rad to deliš, vendar pa tale net ..ne vem no sem mal skeptična, kam to to še vse prišlo...

ZNAKI: hudih slabosti še ni, me pa stalno špika v trebuhu ponavadi bolj v večernih urah, prsa boleče ojojo, trebušček pa malo napet

lepo bodite pa si pišemo....

Neposredna povezava do sporočila: 232
12.12.2011 17:20:23   
Kratka
Evo, še jaz bi se pofočkala. Danes smo ugledali user posted image user posted image user posted image

Za seznam:

kratka, starost: 27 let, 2. user posted image , 0 user posted image

zaenkrat bo to vse. Jutri se naročim na pregled aja PDP user posted image sem pozabila user posted image . Torej PDP: 22.8. po internetnih izračunih.

Nekaj sem vas že prebrala, zdaj grem še do konca prebrat. Je tega kar veliko user posted image

Srečki, ne vem zakaj sem ves čas mislila, da si julijka user posted image Super, da nisi, da sva obe tukaj user posted image user posted image

(odgovor članu cbelica28)
Neposredna povezava do sporočila: 233
12.12.2011 17:51:54   
zalenka

IZVIRNO SPOROČILO: cebelica81

IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

zalenka, seveda ni skrivnost. Sem se ful namatrala, da sem lahko zamenjala sredi nosečnosti, ampak mi je uspelo. Sem dobila v Postojni pri dr. Likarju in sem res zelo zadovoljna. Sem imela pred enim mesecem g pregled in me je spraševal po malčici in če že kaj planiramo,... Ma mi paše, da malo poklepeta vsakič ko sem tam in odgovori na vsa vprašanja in svetuje, hkrati pa upošteva tvoje želje. Sem imela zadnjično lego in sem čisto lepo rodila naravno - ker je šlo vse ok, sem pa bila pripravljena na CR, da bi me takoj peljali, če ne bi šlo vse po planih. Znanko pa so v drugi porodnišnico dali direktno na CR user posted image .

Pri dr. Rojnikovi je bilo prvo vprašanje, ki sem ga dobila na prvem pregledu (kljub temu da sem bila vsa dobre volje in vsa sijoča): A boste otroka obdržali? In nahrulila me je, da se nima časa ukvarjati z možmi in naj ne hodi na preglede z mano in še par takih stvari je blo. Malo občutka pa res moraš imeti user posted image

sem šla pokukat pa ima 4 mesece čakalno dobo in napisano da novih nosečih pacientk ne sprejema. čeprav mi je postojna malo daleč oz odročna, ker sem bolj vezana na lj, bi vseeno menjala, ker berem same pohvale o njemu, samo ni šans glede na napisano. hvala za info.

Neposredna povezava do sporočila: 234
12.12.2011 17:52:25   
Kratka
Tako, prebrala sem vas čvekice do konca user posted image

Zen-a, user posted image user posted image , žal mi je, da se ti je to zgodilo. Poskušaj naprej in uspelo ti bo! user posted image

FB, jaz bom ostala tukaj, za fb je zame še zelo zelo prekmalu, vsaj do zgodnje morfologije me ne bo. Pač, slaba izkušnja v prejšnji nosečnosti user posted image , tako da se bom raje skrivala kar nekaj časa user posted image

Znakci, jih še čakam user posted image , predvsem slabost. Sicer upam, da se me v tej nosečnosti izogne, ampak vseeno se mi zdi, da me bo ulovila user posted image Ma, samo da bo user posted image zdrav, ostalo bom že nekak pretrpela.

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 235
12.12.2011 18:49:05   
srečki
Čer pupike,

kratka dobrodošla še tukaj :) ne ne sem avgustovka in sem zelo vesela (so tko fajn dečve tuki) no pa tudi to da bove skupaj Wiiiiiiiiiuser posted image

No drugače punce moje sem pa spala celo popoldne in se kar malo bolje počutim in upam, da bom lahko spala tudi ponoči.

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 236
12.12.2011 19:39:09   
*pika*poka*
Kok ste pa danes pridne user posted image . Ste se pa razpisale user posted image .

Kratka - dobrodošla user posted image

Jaz sem danes doma, ker mi je sinko zbolel. Mi je pa pasalo, saj vsa cel dan preležala in prespala user posted image . Mi je malo manjkalo user posted image .

Grem sedaj malo bolj podrobno prebrat kaj ste napisale, ker sem prej le čez preletela na hitro.

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 237
12.12.2011 20:20:27   
Aria79
Evo se vam oglašam, prvi pregled opravljen user posted image ( CRTEK popravi datum na 7.8. 2012 datum nas.pr. 23.1. NS 23.1.) Zaenkrat vse ok user posted image , sem vidla danes malega fižolčka user posted image . Komaj čakam nasldnjič-
Znakov zaenkrat še nič.
Na FB tudi jaz nekaj časa še ne bom šla tko, da anonimna ne se sekirat user posted image .
lep dežeen pozdraček vsem user posted image
aja pa dobrodošle vse nove!!! user posted image

(odgovor članu *pika*poka*)
Neposredna povezava do sporočila: 238
13.12.2011 6:40:00   
tapeta
Dobrodošle vse nove user posted image , čestitke za +!

Aria79, super za opravljen prvi pregled!! Mene čaka čez tri tedne, se tako vlečejo dnevi. user posted image

Zdle pijem svojo kavico in čakam, da se moja dva zbudita, pol se pa spravimo za službo in vrtec. Sem pa zdej res omejila kavo samo na eno šalco (sicer veliko user posted image ). Še čakam, će mi bo zasmrdela, tako kot v prvi nosečnosti. Zaenkrat mi še nobena hrana al pijača ni posebej zasmrdela. Edino zgaga me daje po določeni hrani.

Sem vesela, da tak pridno klepetate tukaj. user posted image

(odgovor članu Aria79)
Neposredna povezava do sporočila: 239
13.12.2011 8:08:40   
srečki
Jutro babike,

aria79 super za uspešno opravljen pregled. Tudi jaz komaj čakam drug teden v torek k grem spet pogledati našo pikico :)

Tapeta....dobra si da lahko piješ kavico zjutraj. Meni sicer odgovarja full, samo kaj k imam po tem drisko :( Tako, da jo pijem samo še po kosilu.

(odgovor članu tapeta)
Neposredna povezava do sporočila: 240
13.12.2011 8:41:09   
*bobika*
jutro punce

Ne morem verjeti da imate že prve preglede, jaz pa sem v 9.tednu pa ga imam šele 15.12... kako so si G. različni a ne?

kava - meni nekak ne paše, tako kot prej, ampak jo vseeno spijem, da se zbudim.. tudi coca cole drugače ne pijem, sedaj mi pa le ta pomaga , da mi ni slabo..

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 241
13.12.2011 8:46:02   
crtek
user posted image

user posted image
PDP,
nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, nuhalna svetlina, kraj, spol 

1.8.

2.8
.

3.8.
srečki, 30, 2user posted image , 0user posted image , 20.12., sredi januarja, Lj, ?

4.8
.
M_mojca, 27, 2user posted image 1user posted image , 20.12, ?, ?, ?
_mala_, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?,
?, ?, ?
printemps, 26,1user posted image 0user posted image 19.12.,
?, ?, ?

5.8.
RedSonja, 32, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, 27.1, Lj, ?

6.8.
urssi, ?, 2user posted image , 1user posted image ?, ?, ?, ?

7.8.
naia, 28, 2user posted image , 1user posted image ?, ?, Lj, ?
zelenka, 32, 3user posted image , 2user posted image 28.12., ?, ?, ?
Aria79, 32, 1 , 0 , 23.1., 23.1., ?, ?

8.8.
Anonimnauser posted image , 33, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?

9.8.

10.8.
cebelica28, 30, 1user posted image , 0user posted image , 22.12, ?, Lj, ?

11.8
.
coris, 27, 2user posted image , 1user posted image , 5.1., ?, ?, ?

12.8.
*sanela*, 322user posted image , 1user posted image , 4.1., ?, ?, ?

13.8.

14.8
Pikab84, 27, 2user posted image , 1user posted image , 10.1., ?, ?, ?

15.8.
piaa, 28, 2user posted image , ?user posted image , 10.1., ?, ?, ?
tapeta, 26, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., ?, ?, ?

16.8.
crtek, 25, 1user posted image , 0user posted image , 9.1, ?, Sž, ?
vila_lila, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?
*pika*poka*, 27, 2user posted image , 1user posted image , 6.1., ?, ?, ?

17.8.

18.8.

19.8.

20.8.
romare, ?, 3user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?

21.8.

22.8.
Minnie, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?
Kratka, 27, 2user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?

23.8.

24.8.

25.8.

26.8.

27.8.

28.8.

29.8.

30.8.

31.8.

x.8.

82ribica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?
am...mami bom, ?, 2user posted image , 0user posted image , 15.12., ?, ?, ?

Crystall, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?

user posted image  SKUPAJ NAS JE :

25 user posted image

NOSEČKE Z DVOJČKI :

PRIČAKUJEMO:      

Z NAMI SO POT ZAČELE:
 Zen-a

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                                  - mama.si
-
nosečnica.si                               - babybook.si
-
noseča.com                            - pregnancy.org
-
bibaleze.si                                   - bambino.si
-
mojezdravje.si            - parrentsconnetct.com
-
pregnology                                                      
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)  

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

-
Priznanje očetovstva

-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

< Sporočilo je popravil crtek -- 13.12.2011 8:47:05 >

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 242
13.12.2011 8:57:21   
Kratka
jutro, nosečke!

Evo, ponoči spet nisem nič spala user posted image , počutim se pa tudi kot da bom vsak čas zbolela. Grlo me vedno bolj boli, že uho me hoče boleti, malo mi teče iz nosa in to traja zdaj že kar nekaj dni...tako da sploh ne vem, a bom res zbolela, al so to samo nosečniški znakiuser posted image Še katera takauser posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 243
13.12.2011 8:59:46   
crtek
jutro!

Kratka wiiii! čestitam za user posted image user posted image super, da nas je vedno več. Bomo lahko več klepetale user posted image   Ta "prehlad" je lahko samo od nosečnosti. Poskusi si skuhat ingverjev čaj, pa fuuul C vitamina pojej (pomaranče, limone, mandarine, kiviji), pa bo. Čene pa pejdi spat. Meni to bol pomaga, kot karkoli drugega user posted image

Aria79 čestitke za dobro opravljen pregled in me veseli, da je s pikico vse v najlepšem redu user posted image kolko si pa zdej noseča?

*bobika* js bom bla lih v 9tednu (8t5dni) ko bom mela prvi preegled, tko da se bo že vse lepo vidlo. Ampak sm vprašala, da kako to, da šele takrat, pa je rekla, da je to normalno in, da itak pol mam še 3-5tednov za se naročit na ns, tko da...ji vrjamem na besedo user posted image

js tudi že komaj čakam prvi pregled, pa je tudi čez komaj čez 4tedne user posted image pa dobro, bo šlo hitro itak so prazniki in še ful dela mam, tko da se ne sekiram pretirano user posted image

js sm pa danes tko dobre volje user posted image ceučas se mi smeje user posted image malo je zaradi vremena, kr je KONČNO nehalo deževat dosti pa tudi zaradi tega, kr mi danes ni nič slabo. Jogutri so zakon user posted image sva pa že včeraj zvečer z user posted image izbrala voziček user posted image na netu sm našla ene 4, ki so mi fuuuul lepi in on je od teh reku, da njemu sta 2fajn, tko da jih bova šla v kratkem pogledat in pol tudi kupit user posted image komaj čakam. Sej vem, da se vam mogoče zdi prehitro, ampak itak, ko ga prineseva domov, ga ne rabiva takoj sestavit in tudi, če bo kej narobe (kar sm 1000%, da NE bo), je lahko še vedno za naslednjega user posted image , tko da...pa še zdej so v akciji, tko da 400€ prišparašuser posted image

ala punce grem js. Se še kej pol javim

< Sporočilo je popravil crtek -- 13.12.2011 9:02:08 >

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 244
13.12.2011 9:06:56   
srečki
Kratka....boš spanec še popoldn nadoknadila. Pij veliko toplega, pa kakšno juhico tapravo govejo ali piščančjo, da res ne zboliš. Hm mislim, da to ne bodo nosečniški znaki (lahko pa) tako da ti kar počivaj in čuvaj se mi.
Si že klicala G? Sm pa firbec ane?

Crtek tudi jaz že izbiram vozičke. Meni je všeč JOOLZ day bele barve....samo ga še nisem šla gledati, če se da material dol in oprati, bom najvrjetneje imela belega. Daj malo poročaj za katere si se odločila :)

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 245
13.12.2011 9:10:38   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Kratka

jutro, nosečke!

Evo, ponoči spet nisem nič spala user posted image , počutim se pa tudi kot da bom vsak čas zbolela. Grlo me vedno bolj boli, že uho me hoče boleti, malo mi teče iz nosa in to traja zdaj že kar nekaj dni...tako da sploh ne vem, a bom res zbolela, al so to samo nosečniški znakiuser posted image Še katera takauser posted image

Wellcome to the club user posted image user posted image
Ja jst že cel mesec cincam ali naj grem k DR. zarad ušesa in grla ali ne..jem matični mleček in se filam z medom in čajem, pa zaenkrat gre..vsaj do 12 tedna ne bi rada bla na AB.

crtek nisi hitra.. jst sem v prvi user posted image  že takoj šla gledat vozičke, tudi kupila sva ga 5 mesecev pred PDP...
no zdaj pa morem spet jovo na novo izbirat..čeprav bi najraje spet imela istega kot prvič, ampak so predragi za današnjo situacijo.
Katere pa sta gledala , če ni skrivnost?

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 246
13.12.2011 10:01:47   
Kratka
Bobika, no me "veseli" da nisem edina user posted image kok je to nadležno...Jaz tud ne bi rada pristala na AB, ni šans! Se raje ulivam z čajki in limonco. Ponavadi sem bila skoraj vsako leto takle čas okoli božiča, novega leta v postelji z gripo. Upam, da letos ne bom user posted image

Crtek, hvala za dobrodošlico. Jaz bom pa rekla, da si hitra user posted image , srečki, ti pa tudi user posted image user posted image user posted image Kakorkoli, jaz še ne razmišljam o vozičkih. Prvo zaradi tega, ker sem čisto frišna nosečka, drugo pa tako ali tako mislim počakat na določene preglede, kjer mi bodo potrdili, da je z mojim user posted image vse ok. In naslednjič, ko pridem sem gor bom pa napisala, da imam že en voziček nagledan (ker ste mi naredile lušte) user posted image user posted image user posted image user posted image sej ne, res ne razmišljam še o tem.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 247
13.12.2011 10:04:12   
zalenka
user posted image user posted image za opravljene preglede, večino nas še čaka. kakor se ve veselite mene vsakič bolj stisne, ker vem, da bom najprej nahruljena zaradi teže user posted image

prehlad ne vem če je lahko nosečniški znak??? nisem še slišala, da bo koga bolelo grlo. bolj verjetno bi se mi zdelo, da ti ej odpornost malo padla in si res kaj staknila, tako da naravni vitaminčki in postelja bodo zagotovo dobro deli.

joj kak ste pa ve hitre - o vozičkih že razmišljate. no s tem se nam ne bo treb aukvarjat. sem vesela, da sva pred 5 leti dobro izbrala in bo dobro služil tudi za tretjega dojenčka. drugače pa samo droben nasvetek. ko se odločate za vozičke, priporočam, da jih greste res dobro potestirat in si prej še kake nasvete priskrbite, kaj je pametno in se dobro obnese. Vam povem iz lastnih izkušenj, ker sem takrat ko sva izbirala tudi po netu gledala keri mi je simpatičen in pol se je izkazalo v praksi, ko sva šla konkretno testirat, da jih je 3/4 odpadlo, ker so bili funkcionalno čisti poden. pri funkcionalnosti pa mislim predvsem na to, kakšne položaje ima za sedenje, spanje, ali se da obrnit proti vam in stran od vas, ali se da namontirat lupinico in katero, ker pri avtosedežih je pa itak najpomembnejša varnost...

no en bom predolgo. če bo kero kaj več zanimalo, lahko pa še kaj napišem user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 248
13.12.2011 10:05:22   
Kratka
Aja crtek, a v akciji so? Hmmm, to sem pa spregledala user posted image joj, že nekaj razmišljam... user posted image user posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 249
13.12.2011 10:05:28   
zalenka

IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

IZVIRNO SPOROČILO: Kratka

jutro, nosečke!

Wellcome to the club user posted image user posted image
Ja jst že cel mesec cincam ali naj grem k DR. zarad ušesa in grla ali ne..jem matični mleček in se filam z medom in čajem, pa zaenkrat gre..vsaj do 12 tedna ne bi rada bla na AB.

crtek nisi hitra.. jst sem v prvi user posted image  že takoj šla gledat vozičke, tudi kupila sva ga 5 mesecev pred PDP...
no zdaj pa morem spet jovo na novo izbirat..čeprav bi najraje spet imela istega kot prvič, ampak so predragi za današnjo situacijo.
Katere pa sta gledala , če ni skrivnost?

bobika če nsime preveč firbčna, kako pa to da na novo kupujeta voziček?

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?