Janja506
|
Zdravo! Danes pa sem razkurjena. Mali je imel včeraj povišano temperaturo, 38 stopinj. Danes zjutraj že 38,8 in res ni pravi, stoka med spanjem, godrnja, ko je buden. REs ni pravi. Kličem pediatra je na dopustu. Kličem tja, kjer jo nadomeščajo, povem, da smo že imeli uroinfekt, mi reče ja počakajte še malo, saj jutri pride vaša zdravnica nazaj. Mine da miru, kličem v ambulanto za uroinfekt, njegovega zdravnika "kao" ni. Vse kar bi želela je samo, da mu nekdo vzame urin ter pregleda, da se nena spet kaj dogaja. Prejšnjič smo čakali in sva potem bila 10 dni na antibiotikih pa 5 dni v bolnici na infuziji. Katastrofa. Grem na lastno pestkar direktnov ambulanto za uroinfekt, mu sestre prijazno vzamejo urin (vse kar sem želela, da storijo) in dobim papirje za zdravnika, pa rečem "a k zdravniku bova tudi šla?" in mi reče "ja, ja, saj je tukaj vas bo kar pregledal". Super ne. Nakarvidim, da zdravnik ki "kao" ne dela, danes dela, pridema noter, vidi kartoteko, pa mi reče "a vi ste pa prišli, čeprav so vam rekli da me ni, kdo vas je pa noter spustil?" pa ga jaz gledam ko butl, saj nisem vedla kaj naj rečem, on mi še v tistem reče, da on je že tak v 2h zamudi in da me ne bi smele sprejet. Kdo je zdaj tu nor? Moj otrok pa ima vročino, tem norcem, pa je težko urin vzet, kri pa itak višja znanost. Nakar so naju poslali domov, smilita se mi sestri, ker jih je nadrl zakaj sta me sprejele, jaz sem se jima iskreno opravičila, da sem želela samo, da mu vzamejo urin, da vidimo do jutri, če se kaj dogaja ali ne. To je to. Sedaj sma doma, dajem mu Calpol, trenutno spančka. LP
|