Janja506
|
Da se malo javim. Mi imamo sedaj že dopoldanski spanec. Zbudi se ob 6h, potem pa more ob 8h it ponovno spat, ker je preutrujen. Mi ga pa ne uspe uspavat zjutraj nazaj za kake pol urce, takrat on hoče ven iz sobe, te pa je kak je. :) Mi marele vozička še ne kupujemo, ker tako ali tako sedaj ne gremo nikamor, da bi ga rabli, tega pa tudi čisto komot v avto spravim. Imam pa eno drugo vprašanje, a vas vaši malčki kdaj razkurijo s svojo trmo, ipiko? KAj naredite? Jaz imam našega malega res ful rada, ampak imam sama problem, ker sem v življenju zelo natančna oseba in ne prenašam nobenih "čustvenih" izpadov, to me totalno iz tira vrže ali drugače, ponorim. Včasih se prav počutim kot slaba/grozna mama, saj se res trudim to krotit, vendar mi ne rata zmeraj. Tako je bilo včeraj, res sem se malemu ful posvečala cel dan, potem pa ga je naenkrat pičlo, pa ni hotel se igrat, pa ne nosit, pa ne jest pa kr nekaj je sitnaro (možno, da vreme vpliva tudi nanj - no ali pa name), in kasneje ko mi je res že čez glavo prišlo vse skup sem povzdignila glas ("zdaj pa dovolj"), itak mali ful v jok meni je pa tudi blo pol še preostanek dneva hudo. Hvala bogu je kmalu za tistim prišla babica, da sem ji ga dala v roke, naj ga ima malo, da sem se "ohladila". Kasneje je šel spat in ko se je zbudil je bilo vse ok z obema. Skratka grozno! Sedaj pa res rabim en nasvet, kaj ve naredite, da se "ohladite", ker vem, da je samo dojenček in da bo teh izpadov, ko bo rastel v otroka, še ogromno ter da tako ne morema funkcionirat.
|