Janja506
|
Pozdravljene, vidim, da vlada neko zatišje, pa se bom jaz malo razpisala sedaj. :) Za nami je prvi dopust! Tak je bilo fajn, sploh si ne bi predstavljala, da bo tak super. Bili smo za 5dni v Hotelu Lucija (Portorož), glede hotela nimam nekih pripomb, so se res potrudli za nas, sploh v restavraciji, so nas vsak večer presenetli s pogrinjkom še za majčkenega, pa čeprav je bil to res zgolj samo papirnat robček na stolčku za hranjenje, je pa bila lepa gesta. Prtljaga: OMG kaj je bilo enih stvari za pretransportirat, voziček, igračke, hrana, flaške, mleko, oblačila, brisače za na bazen, čolnček za na bazen, obroček za plavanje, pleničke,. ... Mli imel ogromen kufer, midva pa čisto majnhnega, pa smo komaj vse v karavana dobili. :) Na koncu sem ugotovil, da sem imela itak DM preko ceste in naslednjč, če bomo še šli tja ne bom jemala pol tega kar sem sedaj. :) Otroško posteljico smo pa tam dobili, da nam ni bilo potrebno tega vlačit s seboj. So imeli kar to potovalno, ampak je bila čisto ok. Vzdušje: odlično, mali je bil tak priden da samo stoj pa gledaj. Običajno je ful plašljive sorte, sedaj se je pa celo malo opogumil, lepo je zajtrkoval in večerjal istočasno kot midva in vsi ostali gostje in ni bilonobenih problemov, lepo potrpe, da sma še midva pojedla, ta čas je pa skorjico grize. Ritem spanja: zbudil se je ob 6h zjutraj, smo se igrali in oblačli nelje do 7h, potem smo šli na zajtrk pa takoj ob 8h smo že spali, sledilo je koapnje ali pa kak izlet, potem kosilo, spet spanje in potem izlet ali kopanje (odvisno, kaj smo dopoldan počeli) in nato jebila večerja. Ponoči je ful pridno spal, samo zdaj zadnji dan je bil nekaj nemiren bo očitno spet en zob prišel. Bazen: kak to naš mali uživa. super zadeva je ta napihljiv čoln, predvsem zato, da sem ga takoj po slani vodi v bazenu lahko potem takoj ob bazenu skopala še v navadni vodi. Skratka brz tega čolna ne gremo več nikamor, sam večjega bomo mogli kupit, ta mu je sedaj ravno prav. :) Kopali smo se pa najprej v otroškem bazenu, pa se mi je zdela voda malo hladna, ker pa še ni sedaj sezona, nas je bilo na bazenu največ 5 oseb in smo si zato lahko privoščli, da smo šli v jacuzzi, kjer so nam reševalci prijazno izklopili vse šobe, temp. voda pa je bila za malčka prijetnejša. Tudi slana voda ga ni motila, je prav veselo cuzal njegovo žogico za v vodo. Midva z atijem sva se pa tudi malo odpočila in se posvetila zgolj nam trem. Luštno je blo, se že veselim naslednjih počitnic, pa čeprav bodo šele septembra. LP
|