|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrčki 2011
16.5.2012 9:29:27   
Janja506
Zdravo!

PA imamo spet deževen dan, jaz pa imam nova vprašanja za vas:

Ali je katera opazila da se dojenček tekom dneva (recimo ko je na rokah, ali ko je, naključno kdaj) strese, v smislu kot bi ga kaj zmrazilo. NAš to na vsake toliko dela, pa ne vem, kaj je to oz.zakaj se tak strese.
Zadnje noči naš mali mož precej joče, kar v sanjah se začne jokat in ga sploh ne pomiriš, ne flaška, ne duda, še naročje ne vžge zmeraj. Skratka spimo bolj tak tak.
Me pa zanima, če jih že kaj učite kaj smejo in kaj ne smejo. Kdaj nastopi čas zato. Jaz sem začela sedaj z učenjem besede NE, to ne smeš. :) Bomo videli kaki bodo odzivi.

(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 626
16.5.2012 10:47:52   
bučka3
Jaz že nekaj časa uporabljam besedo npr. PUSTI, TEGA PA NE SMEŠ ali pa ZMENILA SVA SE, DA TEGA NE BOŠ POČEL, TO JE MOJE, ipd. Mislim, da sem te besede začela uporabljati že takoj na začetku, ko me je prvič pocukal ali pa ko je na vsak način hotel moj gsm. Zaenkrat se mi tamal samo smeji user posted image . Moje besede pa niso obrodile nikakršnih sadov pa naj se še tako trudim, da zvenim čim bolj strogo.

(odgovor članu Janja506)
Neposredna povezava do sporočila: 627
16.5.2012 12:46:39   
si.pikica
pri nas doma je enako! jaz ji večkrat rečem "ne tega delat" ali "pusti to pri miru", pa se mi samo na glas zasmeji user posted image
najbolj nagaja zvečer po kopanju a previjalni mizi, ko se obrača in vzame v roke vse kar vidi od pižame, do čiste pleničke in potem vse zmeče na tla, zraven pa se glasno smeji. za enkrat še e morem bit jezna, ker mislim, da še ne čisto razume in po drugi strani mi je tako lepo, ko se tako na glas zasmeji user posted image

(odgovor članu bučka3)
Neposredna povezava do sporočila: 628
16.5.2012 13:16:59   
pikomiko
Janja506 naš mali se strese ponavadi, ko je. Pa tudi v ležalniku sem opazila. Menda takrat otrok lula. To dela veliko otrok.Ampak vseeno bodi pozorna, če se bi tresenje stopnjevalo. Vprašaj na pregledu, jaz sem prejšnji teden pozabila.

Mi tudi jočemo v spanju. ZOBKI???

Dojenček pri 7m že razloči besedo ne in pridi, tako da jaz to uporabljam že nekaj časa in pri praskanju po obrazu je že obrodilo sadove. Ma pri drugih stvareh se mi smeji user posted image . Ko pa rečem pridi pa takoj stegne rokice. iiii so luštni tile naši škratki. Najrajši na svetu ga imam user posted image user posted image .

A vaši user posted image še veliko v usta tlačijo stvari. Pri nas gre vse na preverbo v usta potem malo potolče pa spet v usta. Sline pa na litre.

Včeraj mu je pa prvič ratalo mmmmmmammmmmma jaz pa čist stopljena. Ma sej vem da nima pojma kaj je reku ampak kjut je pa blo.user posted image

(odgovor članu si.pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 629
16.5.2012 17:19:23   
PapuaNG
se opravičujem, ker vdiram v temo, a moj dragi me je prosil, če lahko posredujem njegovo sporočilo:

Pozdravljene!
Vse mamice vabljene na jutrišnji (čet. 17.05.2012) in petkov (18.05.2012) casting za blagovno znamko MILKANA. Gre za nemško blagovno znamko mlečnih izdelkov. Oglas je namenjen za nemški trg.
Torej, iščemo otroke starosti od 3. do 10. meseca starosti, ne glede na spol, barvo las, ipd.
Malček v Tv oglasu ne je, je le član že izbrane družine (oče, mama, starejša sestrica), ki bo nastopila v TV oglasu.
Po scenariju bo otroka, zavitega v dekico, pestovala naša glavna junakinja (mama). Snemanje bo potekalo 13. ali 14.6., torej en snemalni dan.

Casting bo potekal v prostorih KENT KASTING - a, ulica Mašera Spasičeva 8 v Ljubljani (http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?q=WLB+d.o.o.&hpage=my&offset=0&selfld=0&acnum=10&foxsbar=page, glej WLB d.o.o. levo zgoraj in sicer št. 2, ter uporabi približaj).
Termin castinga je oba dneva od 9.00 do 13.00 ure.
Za snemanje TV oglasa bomo izbrali 4 malčke, a le eden bo v Tv oglasu, trije pa bodo na snemanju za rezervo, v primeru nerazpoloženosti ostalih.
Snemanje bo potekalo v notranjih prostorih, bodisi v studiu, bodisi v stanovanju.
Honorar za izbranega otroka, ki bo v TV oglasu bo 250 eur/bruto za snemalni dan, seveda ne cel dan. Za ostale tri pa 180 eur/bruto za snemalni dan.
Predhodne prijave in slikovni material tokrat niso potrebni.
Skratka, ne oklevajte in pridite v čim večjem številu.
Za dodatne info. smo na razpolago na blaz.taljan@gmail.com.

Blaž Taljan
040564194
KENT KASTING

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 630
16.5.2012 19:47:40   
Najin_pikec
Jaz mu že govorim ne, pa me nč kej dost ne upošteva user posted image .

A vas tamali kaj grizejo med dojenjem? Moj zaenkrat kar lepo pije, samo včasih ko je zelo utrujen me ugrizne. Takrat seveda zacvilim, pol se začne pa jokat user posted image . Bi mogla rečt NE, ampak reakcija je čist druga. Pa ma zaenkrat samo spodaj dva zobka, me je kar strah kako bo, ko bodo še zgornji ven prišli.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 631
16.5.2012 21:19:38   
bučka3
Mene je tamal tudi med dojenjem že ugriznil. Imam občutek, da se tega sploh ni zavedal. Seveda sem zavpila, on se mi je pa samo čudil, kot da mi bi hotel reči: "Kaj je pa s tabo?" Zdaj ko mu pa zgornji zobek odganja in je ves občutljiv me pa kar tako ugrizne. Sploh si ne predstavljam kaj bo ko bo imel 3 ali več zob.

(odgovor članu Najin_pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 632
16.5.2012 21:58:03   
2sneg13
Jaja,na tak način se je moja prva nehala dojit, ko sem zakričala. Kaj nebi, ko me je pa ugriznila do krvi.user posted image Ene 3x sem zakričala, je bil jok in potem kar naenkrat nič več dojenja.user posted image In zdaj dojim že več kot mesec več kot prvič.user posted image user posted image user posted image

Drugače pa ta naša mala lepo pije iz joške, ne kaže na to, da me bo ugriznila.user posted image
Tresenje: odklanjanje hrane, konec kakanja ali strah. Pri nas je največkrat ko se pokaka, drugače se pa zatrese ko prideš do nje z žlico zelenjave.user posted image Bi mogle to videt, da bi verjele.

Danes je prvič jedla kar lepo čorbico, ker sem vedela da ji bo šla v slast,če bo pripravljena kot za odrasle. Seveda precej manj soli in brez začimb, ki jih dojenček ne sme. No, očitno bomo edino tako jedli zelenjavo.user posted image

Drugače pa naša mala poskusi čisto vse, res vse. Sladoled, kislo kumarico ima najraje, oblizne čokolado, vse sorte piškote ( pri teh moram bit pazljiva, ker jih že odgrizne z zobki), čokolino je kar že cel obrok, keksolino....govejo juho za šalo.
Reakcij ni!!! Hvala bogu.

Znamo že ploskati, odkimava kot nenene,vriska da preglasi vse naokoli, ponavlja kašljati, rokice pa ne dvigne še visoko, da pokaže kako je velika. Jo vrže vznak.user posted image

Ma nam je lušno, res.

Aha, pa vrtec smo dobili!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bučka3)
Neposredna povezava do sporočila: 633
16.5.2012 23:04:41   
Najin_pikec
Ojoj, sploh nisem pomislila, da bi se zarad tega lahko nehal dojit user posted image . Upam, da res ne bo pršlo do tega, ampak avtomatično zacvilim, če zaboli... Sej ga potem takoj stisnem k sebi in pomirim, tko da pije naprej. Mislim pa, da se zaveda, da me je zabolelo.

2sneg13, res je aktivna tale tvoja pupa user posted image user posted image user posted image . Tko je užitek spremlat naše sončke, kako napredujejo. Pol nas pa kar razganja od ponosa user posted image . Pa super za vrtec, sem ti kar mal fouš user posted image .

Pikomiko, naš tud vse najprej z usti razišče, potem pa premetava iz rokice v rokico in tolče ipd..
Res je lepo, ko slišiš ma-ma-ma..., pa čeprav vemo, da je to le ponavljanje zlogov in da ne ve kaj to pomeni. Je vseeno tko lepo user posted image . Naš je zadnjič v joku delal mamamama - še nikol se mi ni tko srce paral, ko joče, kot takrat user posted image .

< Sporočilo je popravil Najin_pikec -- 16.5.2012 23:13:21 >

(odgovor članu 2sneg13)
Neposredna povezava do sporočila: 634
17.5.2012 14:02:03   
pikomiko
Helov

Naš pa ne grize joške, ker nima zob. Jo pa vleče in to tudi boli, da je joj. Med dojenjem ma polno dela (brcanje prijemanje mene z rokami,...miga na vse strani pa joško drži) user posted image

Mi smo pa brez vrtca user posted image Ah bomo mogli kako drugače. Mogoče pa še pridemo na vrsto do septembra, je 14 na čakalni.

Neposredna povezava do sporočila: 635
17.5.2012 16:54:15   
Najin_pikec
Uf, naš je šele 96. na čakalni, tko da nimam nobenga upanja. Zdaj čakam če bo kaj frej v dveh zasebnih vrtcih in upam na najbolš.
Naš ma tud polhno enga dela med dojenjem - me boža, pa za lase grabi, pa skoz se stran obrača ipd. Drugač pa zlo lepo pije in dojenje zame ni boleče, samo ene parkrat me je šavsnil.

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 636
18.5.2012 16:27:48   
2sneg13
Pikomiko,14 v vrsti je kar ok. Vsaj po izkušnjah tu pri nas.user posted image Ogromno se jih je izpisalo pri nas med letom,predvsem zaradi nove zakonodaje. Zdaj jih bodo spet. Vsaj kolikor se menijo med seboj starši. Otroške doklade so sklestili, vrtec pa nabili. Sej plače so majhne, ampak imajo zemljo, pa hiše...ampak za to so garali, delali...imajo vse na pošten način. Eh...ta država.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 637
20.5.2012 11:52:42   
PapuaNG
No, ker se še vedno iščejo dojenčki za oglas za blagovno znamko MILKANA, se jutri, v ponedeljek, 21.5.2012 ponavlja kasting, tako da vljudno vabljene, pa lahko posredujete sporočilo še kakšni mamici (ali očku seveda!), ki bi jo to utegnilo zanimati.
Gre za nemško blagovno znamko mlečnih izdelkov. Oglas je namenjen za nemški trg.
Torej, iščemo otroke starosti od 3. do 10. meseca starosti, ne glede na spol, barvo las, ipd.
Malček v Tv oglasu ne je, je le član že izbrane družine (oče, mama, starejša sestrica), ki bo nastopila v TV oglasu.
Po scenariju bo otroka, zavitega v dekico, pestovala naša glavna junakinja (mama). Snemanje bo potekalo 13. ali 14.6., torej en snemalni dan.

Casting bo potekal v prostorih KENT KASTING - a, ulica Mašera Spasičeva 8 v Ljubljani (http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?q=WLB+d.o.o.&hpage=my&offset=0&selfld=0&acnum=10&foxsbar=page, glej WLB d.o.o. levo zgoraj in sicer št. 2, ter uporabi približaj).
Termin castinga je od 10.00 do 18.00 ure, oglasite se lahko kadarkoli v tem času (sam kasting vam pa vzame 5-10 min).
Za snemanje TV oglasa bomo izbrali 4 malčke, a le eden bo v Tv oglasu, trije pa bodo na snemanju za rezervo, v primeru nerazpoloženosti ostalih.
Snemanje bo potekalo v notranjih prostorih, bodisi v studiu, bodisi v stanovanju.
Honorar za izbranega otroka, ki bo v TV oglasu bo 250 eur/bruto za snemalni dan, seveda ne cel dan. Za ostale tri pa 180 eur/bruto za snemalni dan.
Predhodne prijave in slikovni material tokrat niso potrebni.
Skratka, ne oklevajte in pridite v čim večjem številu.
Za dodatne info. smo na razpolago na blaz.taljan@gmail.com.

Blaž Taljan
040564194
KENT KASTING

(odgovor članu 2sneg13)
Neposredna povezava do sporočila: 638
20.5.2012 11:52:57   
PapuaNG
opozorilo-ker smo imeli očitno na delu računalniškega škrata, so se ponesreči izbrisali podatki od otrok, ki so bili na kastingu v petek, 18.5., tako da prosim vse mamice, ki so bile v petek na kastingu, da pošljejo svojo telefonsko z imenom otroka na blaz.taljan@gmail.com, da vas lahko pokličejo in poberejo še preostale podatke. Hvala :)

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 639
25.5.2012 21:05:55   
Janja506
Pozdravljene,

vidim, da vlada neko zatišje, pa se bom jaz malo razpisala sedaj. :)

Za nami je prvi dopust! Tak je bilo fajn, sploh si ne bi predstavljala, da bo tak super. Bili smo za 5dni v Hotelu Lucija (Portorož), glede hotela nimam nekih pripomb, so se res potrudli za nas, sploh v restavraciji, so nas vsak večer presenetli s pogrinjkom še za majčkenega, pa čeprav je bil to res zgolj samo papirnat robček na stolčku za hranjenje, je pa bila lepa gesta.

Prtljaga: OMG kaj je bilo enih stvari za pretransportirat, voziček, igračke, hrana, flaške, mleko, oblačila, brisače za na bazen, čolnček za na bazen, obroček za plavanje, pleničke,. ... Mli imel ogromen kufer, midva pa čisto majnhnega, pa smo komaj vse v karavana dobili. :) Na koncu sem ugotovil, da sem imela itak DM preko ceste in naslednjč, če bomo še šli tja ne bom jemala pol tega kar sem sedaj. :)
Otroško posteljico smo pa tam dobili, da nam ni bilo potrebno tega vlačit s seboj. So imeli kar to potovalno, ampak je bila čisto ok.

Vzdušje: odlično, mali je bil tak priden da samo stoj pa gledaj. Običajno je ful plašljive sorte, sedaj se je pa celo malo opogumil, lepo je zajtrkoval in večerjal istočasno kot midva in vsi ostali gostje in ni bilonobenih problemov, lepo potrpe, da sma še midva pojedla, ta čas je pa skorjico grize.

Ritem spanja: zbudil se je ob 6h zjutraj, smo se igrali in oblačli nelje do 7h, potem smo šli na zajtrk pa takoj ob 8h smo že spali, sledilo je koapnje ali pa kak izlet, potem kosilo, spet spanje in potem izlet ali kopanje (odvisno, kaj smo dopoldan počeli) in nato jebila večerja. Ponoči je ful pridno spal, samo zdaj zadnji dan je bil nekaj nemiren bo očitno spet en zob prišel.

Bazen: kak to naš mali uživa. super zadeva je ta napihljiv čoln, predvsem zato, da sem ga takoj po slani vodi v bazenu lahko potem takoj ob bazenu skopala še v navadni vodi. Skratka brz tega čolna ne gremo več nikamor, sam večjega bomo mogli kupit, ta mu je sedaj ravno prav. :) Kopali smo se pa najprej v otroškem bazenu, pa se mi je zdela voda malo hladna,  ker pa še ni sedaj sezona, nas je bilo na bazenu največ 5 oseb in smo si zato lahko privoščli, da smo šli v jacuzzi, kjer so nam reševalci prijazno izklopili vse šobe, temp. voda pa je bila za malčka prijetnejša. Tudi slana voda ga ni motila, je prav veselo cuzal njegovo žogico za v vodo.

Midva z atijem sva se pa tudi malo odpočila in se posvetila zgolj nam trem. Luštno je blo, se že veselim naslednjih počitnic, pa čeprav bodo šele septembra.

LP

(odgovor članu Janja506)
Neposredna povezava do sporočila: 640
25.5.2012 22:29:19   
Najin_pikec
O lepo, da ste užival in predvsem da je bil mali priden user posted image . Mene je vedno kar malo strah, ko gremo kam na novo, pa me tud preseneti in je priden.
Glede prtljage pa jaz sploh nimam pojma, kako bomo, ker bi šli radi kampirat. Se mi sanja ne, kam bomo vso robo spravli user posted image . Na dopust bomo šli okoli 20.6., potem grem pa še z mami septembra. Glavni sezoni se bomo pa letos izognili.

Glede čolnička: a to je prav čolniček, al kokr šlauf s sedalom, da ma nogice v vodi? A za v vodo si uporabljala plavalne pleničke al hlačke iz neoprena?

Mi smo drugač super, mali je priden. Rad se igra v sedečem položaju, al pa na trebuščku in ful uživa v stolčku za hranjenje. Jedec je pa tudi zelo priden.
Se mi zdi, da vreme precej vpliva na našega pobčka. Zadnje dni, ko je bilo deževno, je čez dan kar precej spal, danes ko je bil sonček je imel pa spet samo polurne dremeže. Ima pa glih eno fazo, ko moram it čez dan skupaj z njim spat, da se stisne k meni - sej tud men paše it mal oddrematuser posted image . Ponoči se precej zbujamo user posted image . Saj se že od nekdaj zbuja na 3, 4 ure, zdaj pa še pogosteje. Že pred skoraj dvema mesecema nam je P rekla, da bodo zobki prebijali, pa ni še noben ven prilezel. Mi ne preostane drugega kot da potrpežljivo čakam, da mine...

(odgovor članu Janja506)
Neposredna povezava do sporočila: 641
26.5.2012 8:55:19   
Janja506
IZVIRNO SPOROČILO: Najin_pikec

O lepo, da ste užival in predvsem da je bil mali priden user posted image . Mene je vedno kar malo strah, ko gremo kam na novo, pa me tud preseneti in je priden.
Glede prtljage pa jaz sploh nimam pojma, kako bomo, ker bi šli radi kampirat. Se mi sanja ne, kam bomo vso robo spravli user posted image . Na dopust bomo šli okoli 20.6., potem grem pa še z mami septembra. Glavni sezoni se bomo pa letos izognili.

Glede čolnička: a to je prav čolniček, al kokr šlauf s sedalom, da ma nogice v vodi? A za v vodo si uporabljala plavalne pleničke al hlačke iz neoprena?

Mi smo drugač super, mali je priden. Rad se igra v sedečem položaju, al pa na trebuščku in ful uživa v stolčku za hranjenje. Jedec je pa tudi zelo priden.
Se mi zdi, da vreme precej vpliva na našega pobčka. Zadnje dni, ko je bilo deževno, je čez dan kar precej spal, danes ko je bil sonček je imel pa spet samo polurne dremeže. Ima pa glih eno fazo, ko moram it čez dan skupaj z njim spat, da se stisne k meni - sej tud men paše it mal oddrematuser posted image . Ponoči se precej zbujamo user posted image . Saj se že od nekdaj zbuja na 3, 4 ure, zdaj pa še pogosteje. Že pred skoraj dvema mesecema nam je P rekla, da bodo zobki prebijali, pa ni še noben ven prilezel. Mi ne preostane drugega kot da potrpežljivo čakam, da mine...

Za plavanje smo imeli Fredov obroč, za ob bazenu pa čoln, podoben temule http://www.dolgouhec.si/?prodID=1021. Res pa je, da je kar majhen, tako da mu je sedaj bil ravno pravšnji kasneje pa morem nekaj večjega vzet, ker sem ta čoln potem zvečer tudi uporabila za kopanje namesto banjice (mi našega vsak dan kopamo), ker v sobi smo sicer imeli tuš.
V vodi je imel kar to plavalno pleničko in nič drugega, smo mogli zmeraj bit zelo hitri, ker je bila velika sila za v vodo.

Mi se tudi bolj pogosto zbujamo sedaj ponoči, zagotovo bodo zobki, ker ima tudi malenkost višjo telesno temperaturo kot sicer. KAdar našemu zobki rinejo ven ima bolj toplo glavico in temperaturo (v ušesku merjeno) 37,2. Tako da sedaj pričakujemo tretji zobek in verejtno kje zgoraj.

Neposredna povezava do sporočila: 642
26.5.2012 13:34:59   
2sneg13
uf, vso kramo sabo obvezno vzet, če kam greš. Tam pa ugotoviš, da dejansko ne rabiš polovico tistega.user posted image user posted image user posted image sploh cunje.user posted image Mene je enkrat ta šola stala isto. Za naju ful malo, za otroka pa boga in pol.user posted image Čemu že?user posted image Je pa res, da mi se potepamo na morju, v toplice gremo mogoče 1x v2 letih. In ko greš, je ritem čisto spremenjen, vse gre kontra.user posted image Kot nalašč, da nas malo iz tira vrže. Sej pol kmalu ugotoviš,da se moraš prilagajat otrokovim zahtevam.user posted image

Mi smo ok,zelenjava je še vedno bljek.user posted image Jemo skutice, kašice, mlečne obroke (linote), dojimo se še vedno veliko. Doživela sem ene 4x fajn ugriz v joško...ampak recimo da bom kar potrpela.user posted image

Tudi naša mala ima malo nad 37 vročine, ko je na vidiku zobek. Tik preden pa pride skozi dlesen, pa dobi drisko.
SEm pa tudi zdaj že navadila malo, da se temp. meri pod pazduho, da ne bo kasneje problemov,ko bo res kaj bolana. To v ušesih, ritki, na čelu,ustih...je zelo zelo varljvo, če ne poznaš pravilnega odstopanja.

(odgovor članu Janja506)
Neposredna povezava do sporočila: 643
27.5.2012 14:29:42   
pikomiko
Heeej, kako ste kaj.

Res je tukaj malo zatišja, tudi meni se ne da vedno pisat ampak moram, ker tudi jaz rada kaj od vas preberem.

Mi smo imeli namen ta vikend malo na morje pa je blo grdo vreme napovedano in smo odpovedali. A kot nalašč je sedaj sonce. Eh ni nam usojeno.

Malo smo prehlajeni, kašlja in hrope upam, da se ne razvije v kaj hujšega. Vročine pa ni. Zobkov tudi ne.

Jutri se začne razbijanje po hiši, bomo nekaj prenavljali. Midva bova šla kar na potep in se vrnila ko bo pospravljeno....user posted image hahaha sanjaj, a ne. Že zdaj mi je mučno, ko samo pomislim na prah.

V začetku Julija gremo na dopust-prvi skupni. Ne vem kam bom z robo od malčka. Po moje bo moje in dragijeve zeloooo malo user posted image . Gremo na hrvaško, ali naj sploh plenice vzamem na rezervo, saj lahko dol kupim. Kaj pravte. Rada bi čim manj brezvene robe. Kaj se še ne splača jemat s seboj????-tiste ki imate izkušnje.

(odgovor članu 2sneg13)
Neposredna povezava do sporočila: 644
27.5.2012 21:10:21   
2sneg13
Ok, ti hočeš odgovor kaj ne jemat,pa ti bom napisala kaj obvezno vzemi:
-calpol sirup
- svečke
-Claritin sirup
- fenistil kremo
- operil
- fiziološko
- termometer
- lekadol, nalgesin
- kremo za sončenje
- negovalni losion

Ugotoviš, da neseš celo lekarno sabo user posted image user posted image user posted image ampak pazi: situacije se hitro obračajo pri otroku, urgirat moraš takoj!!!!

Zame je nepotrebna krama :
razni šlaufki, rokavčki, lopatke, cedilca...to je tako poceni tam..vzameš res tisto sabo, ko veš da se bo malček igral.
Brezveze je jemat enkup bodijev, nogavičk, majčk, puloverčkov...vzameš za vsak dan preoblečt, pa nekaj toplega za vsak slučaj. Pa še ti ostane na kupčku, ker je otrok več nag kot oblečen.user posted image
Plenice vzameš sabo, če imaš kakšne ekstra,ki jih tam ne dobiš. Vzameš sam enih par za na pot. Edino plavalne plenice imej, tam jih boš mogoče iskala.user posted image
Nepotrebna je krama vzet tavelki voziček. Tista ki ima marelco že ve kaj je to mobilnost.user posted image

od hrane vzami sabo tisto, ko veš, da ima tvoj otrok res rad, da se na morju ne loviš po trgovinah in iščeš celo dopoldne npr. kakšno kašico z določenim okusom, doma jih imaš pa na pretek na polici.user posted image

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 645
27.5.2012 22:21:55   
bučka3
Živjo

Naš fant je danes dopolnil 7 mesecev user posted image . Joj kako hitro čas beži. Še malo pa služba user posted image .
Ja mi smo že preživeli en mini dopustek in sicer med prvomajskimi prazniki. Bili smo v apartmaju. Ubistvu vse kašice za fanta pripravljam sama, tako da mi je to takrat bolj odvagalo kot pa če bi bili v hotelu. Kar se tiče kovčka je bil pa več ali manj polhen mulčkovih stvari. Meni se zgodi, da ga moram tudi večkrat na dan preobleči. Sploh kadar je. O mareli pa tudi sama že nekaj časa razmišljam. Ti veliki vozički so prav grozni sploh če kam greš. Zasede ti ves prtlažnik, težki so, štorasti.
Naslednje počitnice bodo konec junija in sicer 15 dni Hvara. Upam, da bo tamal tako dobro prenesel te počitnice kot prvomajske. Kako pa kaj vaši otročki prenašajo vožnjo? Koliko kaj sitnarijo?
Naš fant full zavrača gosto hrano, razen če ni doma. Takrat je s takim užitkom. Ali ima kdo kakšen nasvet? Na sprehode trenutno ne hodimo vsaj ne okoli doma, ker me matra senen nahod.
A s kremo za sončenje lahko namažem 8 mesečnega dojenčka? Sprašujem zaradi občutljivosti, alergij, ipd.

Lp

(odgovor članu 2sneg13)
Neposredna povezava do sporočila: 646
27.5.2012 22:52:29   
Najin_pikec
Uf, tole je pa res cela lekarna user posted image . Midva sva vedno en kup stvari s sabo vlekla (šotor, ležalnik, miza in stoli, povštri, kovtri...) in sva vse spravla v Astro GTC, navrh tega je pa še naša psička ležala user posted image . Zdaj mava večji avto in dodatna prtljaga od tamalega po mojem ne bi smela bit problem, če ne bi voziček tok placa zavzel (sej bi vzela marelo, ampak me moti, ker je ne morem poležat). Bova mogla kar montano namontirat. Kaj bo šele drugo leto, ko bo treba še več igrač s sabo vlačit user posted image .
Od hrane bi jaz s sabo vzela za zvečer riževo kašico, drugač bi pa zelenjavo in sadje kupovala sproti in skuhala. Pa seveda kakšen kozarček, če kdaj ne bo časa kuhat. Pleničke se pa komot tam nabavi. 
Nisem pa sigurna, če bi nabavla prenosno posteljico, ker mali bi lahko tudi na blazini zraven mene spal. Čeprav po drugi strani bi pa lahko posteljico tudi kot stajico uporabla, ker zdaj je pa tko, da je malega že kar povsod dosti user posted image .

V soboto sva se pa z Aljošo prvič z avtobusom peljala. Sem ga napokala v kengurujčka in sva šla v Lj, moj dragi je pa zjutraj pred službo voziček k mojim staršem peljal. In moram pohvalit mojga fantička, je bil zelo priden user posted image .

Bučka3, vse najboljše tvojemu pobčku user posted image . Glede vožnje, je pri nas čist odvisno kdaj se vozimo. Dopoldan je ponavadi čist ok, zvečer se zna pa kar pritoževat. Kakšno prav dolgo pot ne vem kako bi prenesel, tko da bomo najbrž šli kam bližje.

< Sporočilo je popravil Najin_pikec -- 27.5.2012 22:58:26 >

(odgovor članu 2sneg13)
Neposredna povezava do sporočila: 647
29.5.2012 14:44:09   
Najin_pikec
Evo, tretji zobek je končno prebil user posted image , četrti bo pa najbrž vsak čas.

Neposredna povezava do sporočila: 648
30.5.2012 8:15:24   
bučka3
Čestitke user posted image Najin_ pikec. Mi še kar čakamo. Zgornjo dlesen ima že dalj časa tako napeto. Izgleda kot da bo zdaj zdaj pa še vedno nič. A je blo kaj vročine?

Neposredna povezava do sporočila: 649
30.5.2012 14:13:04   
babkaa
še jaz malo pokomentiram...

stara sma 7,5 meseca, pri 4,5 meseca sma dobila prva dva zobka zdaj pa že tri mesece nič,  nevem upam da bo čimprej kaj, je kar slabe volje že kar nekaj časa....

jema vse: zelenjavo, sadje, belo meso,keksolino, grisolino, mlečne izdelke. zanima me kaj dajete otrokom mlečnega? jaz sem dala samo te kupljene mlečne pudinge... na kak način dajete skute, sire ? kaj pa ribe? katere so najboljše?

vrtec sma dobila, grema v septembru...

je kar živahn otrok, vsega se hitro naveliča, rad bi da se samo dogaja in da bi se celi dan samo z njim nekdo ukvarjo, je naporn... sedi že lepo, postavi se na štiri ampak še ne plazi, bomo vidli kdaj bo pogruntal...

se redkokdaj zamoti sam z igračo, nevem, je verjetno bolj take sorte, nevem kaj mu naj še kupim, da bo se vsaj malo igral sam, saj mi se ni problem igrat z njim, samo celi dan se ne morem.. se vaši otroci dosti igrajo sami?

(odgovor članu bučka3)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?