živetijelepo
|
Evo mene, spet mal časa. Kosilo skuhano, mali še spi. Smo pa spet spali ponoči, sedemmmmmm ur vkup . Joj, kak sem vesela. Je očitno ukinitev nočnega hranjenja zalegla. Hvala bogu. Sem si točno za devet mesecev rekla, da tako več ne gre, saj že nisem vedela več, kako mi je ime. Sploh mi namreč ni spal in se je samo zbujal ter hotel jesti. Potem pa sem mu eno noč samo čaj tiščala . In glej ga zlomka. Sploh se ni bunil, vsakič je sam ene trikrat potegnil, se obrnil in zaspal. No, to je bilo ene tri noči. Pa še to; točno na deveti mesec, je obvladal dudo . In hvala bogu, da jo zdaj zna končno v ustih držat. Zdaj se ponoči zbudi, sam dudo poišče, da v usta, in zaspi nazaj . Kakšno olajšanje. Čez dan je noče, ponoči mu pa presneto prav pride. No, tudi zdaj, ko je zaspal, si je dal eno dudo v usta, drugo, ki je v postelji za rezervo, pa v roke stisnu. Kak carti.... He, pa še čaja več ponoči ne rabi... Železo: tudi mi smo dobili tri flaše za spit, pa smo meli hude probleme, ker ni hotel spit. Me pa jezi, ker nočejo preverit, ali je sedaj vse ok. Drugače pa imam na seznamu napisano takole (živila, ki imajo veliko železa): sadje: rozine, suho sadje (marelice, datlji, slive), borovnice, ribez, brusnice, aronija, hruške, banane, češnje zelenjava: brokoli, špinača, beluši, buče, žito, paradižnikov sok, pšenični kalčki, gorčica, blitva, ohrovt, regrat, fižol meo: jetra, vse vrste temnega mesa, perutnina, ribe. Tako janja506, to bi bilo vse. Kaj znamo? Rečt ata, deda, in posamezne zloge, metat igrače po celi sobi , ko mu rečeš, vrži lubčka, je včeraj začel roko dajat na usta, tak da razume že, kaj hočem, sam pokazat še nezna v celoti, iskat atija (tu je tak smeh, ko ga najde, da dol padeš), hja, pa zatrmat tudi ornk, se vidi, da je hud škorpijon . Lep dan...
|