|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrčki 2011
23.2.2012 13:08:14   
2sneg13
Kopanje enkrat tedensko.

Punce glede spanja si zapomnite, bolje spanc kot žganc, sploh ponoči!Ne zbujajte jih in dajat jest!
Čezdan pa če želijo jest na 2 uri, pa naj, sploh če dojite. Moja taprva je jedla striktno na 3 ure, ker je imela refluks, zdej tadruga je na 2 -2,5 ure. Moram rečt da na 3 redko redko kdaj. Sej zato se pa pozna na kilaži.user posted image

Me smo ble zunaj tudi pri -15. user posted image Niti pleničke nisem dala čez,zakaj bi jo?user posted image Sam ko je pa res pihalo pa sem jo.user posted image
Se čudim kako vlečejo tiste plenice čez vozičkeuser posted image user posted image user posted image ...ne vem no...sploh zdaj resnično nisem komplikator. Edin od vsega začetka sem forsirala red, zato da je dobila ritem noč-dan. Ma men je tolk luštno, da vam ne znam opisat. user posted image

(odgovor članu bučka3)
Neposredna povezava do sporočila: 351
23.2.2012 13:11:13   
2sneg13
Dojenje: sem veliko prebrala, veliko se trudila ko sem imela taprvo....veliko pit in večkrat po malem jest. Ne se nažirat. Če pa vidiš da je otrok res nemiren, ko pije tudi iz druge dojke, potem pa dodatek. Brez slabe vesti!!!!!!!
Šibamo ven!user posted image

(odgovor članu 2sneg13)
Neposredna povezava do sporočila: 352
23.2.2012 15:53:47   
bučka3
Jana73 - dokler mi ni zlaufalo dojenje - 1. mesec je naš fant pojedel kar nekaj umetnega mleka. Fant je tako vzhajal kot buhtelj, zato smo nehali z umetnim mlekom. Zaenkrat bom vztrajala pri svojem mleku. Sicer mi je tudi pediatrinja prejšnji teden rekla, da sta njegova kilaža in rast o.k. Mogoče je problem glede lakote tudi v tem, da fantek včasih kar veliko poliva.
Itak bomo pa predvidoma konec naslednjega meseca začeli uvajat pravo hrano.

(odgovor članu 2sneg13)
Neposredna povezava do sporočila: 353
23.2.2012 16:46:52   
2sneg13
Punce dam vam dobronameren nasvet. Če imate mleka za dojenje dovolj,počakajte z GH do 6 meseca. Ne hitite. Z dojenjem dobijo tolko vitaminov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bučka3)
Neposredna povezava do sporočila: 354
23.2.2012 19:34:20   
zahr
Pozdravljene punce,

sem nova na forumu, vas berem že od lani in se vam pridružujem,
rodila sem prvorojenko deklico 14. oktobra, dva dni čez rok brez težav v dveh urah.

Po vaših pogovorih spadama v lepo sredino, se dojiva, rasteva in smečkava,
ponoči je prespala že 6 in 7 ur, zadnjih nekaj dni pa se zbuja na tri ure in doji.
Počasi ji že dajem korenčkov sok, kuhan korenček in krompir, brokoli in banano,
poje nekaj žličk in to je to.
Do sedaj ni vzela ne dude ne flaške in ne adaptiranega mleka, sedaj se navaja na dudo.
Saj vem da ta duda ni preveč fajn ampak da vidite to spremembo, ne joka ko jo oblačimo za ven, ne joka v avtu,
lepo zaspi, prej je bila vsako uro na dojki, sedaj se to reči na 3 do 4 ure.
Vglavnem lepo vas pozdravljam tukaj gor.

(odgovor članu 2sneg13)
Neposredna povezava do sporočila: 355
23.2.2012 19:47:35   
Janja506
Zdravo!

Mi smo pa eni tistih, ki se redno pokrivano čez voziček, ko je bil pa minus, smo celo dekico preko vozička vrgli. Je pa tudi res, da pri nas skoraj zmeraj piha.
Kopamo se vsak dan in pri tem zalijemo skoraj pol kopalnice, ker tako radi čofotamo, potem se pa fajn namažemo z a-dermovo kremico po kopanju in zjutraj, ko se preoblečemo iz piđame nas čaka ponovno masaža s to kremico in dnevna oblačila, tako da nimamo suhe kože zaradi vsakodnevnega kopanja.

Kdaj boste imele drugo cepljenje?

(odgovor članu 2sneg13)
Neposredna povezava do sporočila: 356
23.2.2012 19:48:14   
Janja506
Aja pa tudi mene zanima, kako jih boste oblekle sedaj za na sprehod ko bo tak plus zunaj?

(odgovor članu Janja506)
Neposredna povezava do sporočila: 357
23.2.2012 20:27:32   
2sneg13
Jaz jo imam ko je temp. več kot 10 stopinj zunaj v bodiju, žabice, nogavičke,copatke in v jopici,malo debelejši-ala velur. Ker so take temp. sem tudi kapico zamenjala za tanko bombaž,ne več tisto toplo. Naj povdarim,da jo imam jaz v torbi,katera je cela znotraj iz velurja,tako da leži notri na plenički, da ni prevroče. Na začetku mi je 2x zakuhala v tej torbi, zato z oblačili ne pretiravam,res ne. je pa res, da je drugorojenka čisto nasprotje prvi. Prvo sem lahko oblačila noterv stanovanju v 2 plasti, čez bodi še majčko,tole našo drugorojenko pa ni šans. ker je ene take sorte,ko ji je hitro vroče. 

Pleničke čez voziček pa tudi ne dajem zaradi tega, ker ima torba en tak podaljšek, ki ga zapneš na lok vozička, tako da ne piha  noter oz. piha samo v zg.lok vozička. Pa furam jo vedno od vsega začetka obrnjeno stran od mene.

Ceplenje smo mi prestali v solzicah.user posted image Sam tko pač je, sej  smo šli vsi skozi to. Pa 2 pikici smo dobili, ker sem jo dala cepit za pnevmokoka, to je cepivo proti pljučnici in vnetjem ušes. Največja investicija kar sem jih naredila že pri tavečji punci. Nič bolana. virozice gredo kar mimo nje. user posted image

(odgovor članu Janja506)
Neposredna povezava do sporočila: 358
23.2.2012 20:58:14   
mojcakk
jaz se pa tako lepo hvalim,kak sta nas zapustila driska in krčki,danes smo meli pa takšne krčke,da sma še ati in mami švicala zravn..
jaz ga tudi ne smem preveč oblačt za not..je že tud zakuhu..oblečen ma bodija,pa enga celga pajaca-odvisn,al z rokavi,al brez(ponoči z rokavi)..pokrit je pa z kovtrčkom pa deknco-rokice obvezno zuni,ker drugače se ne spi..
naš je bil pa tak smešen pri cepljenju..sestra obriše z vatko,ga piči,stisne cepivo not,ko je že zavijala luknjico,je šele malo zajokal,ga je ati k sebi stisnil,se je že smejal..a js bi jokala zravn,ker se grozno bojim injekcij..(me je blo kr groza,ko sm pri CR dobila tisto OGROMNO injekcijo v hrbet)..drugo cepljenje imamo pa 19.3. bomo vidl,kak bo takrat..kaj pa rotavirus-ste dale cepit?

(odgovor članu 2sneg13)
Neposredna povezava do sporočila: 359
23.2.2012 21:02:55   
2sneg13
jaz za rotavirus nisem in ne bom.

Ja res so boščki ko imajo krčke user posted image ko se spomnim našo...HB je to zdaj mimo!user posted image

(odgovor članu mojcakk)
Neposredna povezava do sporočila: 360
23.2.2012 23:06:52   
Najin_pikec
Kapljice dajemo mi Oleovit D3, ampak ne glih redno user posted image . Greva pa vsak dan ven, razen ko je snežilo, takrat mi pa res ni bilo za porivanje vozka. Pleničke čez vozek tudi ne uporabljam, uporabila sem jo le takrat, ko je res pihalo. Pa delno mu s pleničko zakrijem, ko mu preveč sonček v obraz sveti in ga moti.
Zdaj ko bo tak plus jaz ne bom več uporabljala zimskega pajacka. Verjetno ga bom oblekla v 2 bodija, žabice, flisast puloverček, debelejše hlačke, nogavičke in volnene copatke, pa dekico seveda. Se bo lahko končno bolj svobodno gibal.
Kopamo se vsak dan, ker je to del naše rutine pred spanjem. Pa lepo ga z oljčkom zmasiram in je prav zadovoljen user posted image . Ko vidi, da je čas za kopanje se tko razveseli, pa čeprav je še minuto nazaj tečnaril...
Kg so pa pri meni počasi začeli nazaj prihajat user posted image . Ko sem rodila sem imela manj kg kot pred zanositvijo in kar nekaj časa niso šli nazaj gor. No zdaj sta pa dve kilci nazaj prišli, kar sploh ni čudno glede na to koliko pojem. Se bo treba spet začet mal nazaj držat... Imam pa 7.3. kontrolo za diabetes, da preverijo če je vse skupaj izzvenelo. Upam na najboljše!
Naš bo imel drugo dozo cepljenja 1.3. in razmišljam, da bi ga takrat tudi proti rotavirusu cepila.

< Sporočilo je popravil Najin_pikec -- 23.2.2012 23:09:59 >

(odgovor članu 2sneg13)
Neposredna povezava do sporočila: 361
24.2.2012 6:10:21   
mojcakk
mi ga tud nismo še dal za rotavirus cepit..bomo vidl,če bomo zdej..včeraj smo meli probleme,ni nič hotel jest..pol sem pa poštudirala,da 2 dni ni kakal..ker ponavadi 2-3x vsak dan..sem mu dala čaja mal več-mleka itak ni hotel pit,se je dečko pokakal za 15 minut,tak da je blo njega treba skopat,postlco pa vse do jogija oprat..bogi revež..predvidevam,da so ga biogaia kaplice zaprle,ker je od rojstva dalje kakal vsaj 2x na dan..zadnič je dobil še mozolčke na riti,smo mogli zamenjat pleničke in kremo,zdej je pa super..midva tud grema dans z vozičkom..

(odgovor članu Najin_pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 362
24.2.2012 9:13:49   
pikomiko
Dan dan!

Uf sem mela kar za prebrat. Je fino, ko takole klepetamo.

Jaz ga bom oblekla 2×bodi, žabice, hlačke, nogavičke in toplejša jopica-jaknica, bombažna tanjša kapica in dekica. Zimsko vrečo bom odstranila, ker tudi naš rad zakuha. Pleničko mu namontiram samo tolikšen del, da mu sonček ne sije, ker smo že v športnem delu. V košari smo jo imeli le prve 14 dni, ko je bila megla, potem ne več.

Kopamo se vsak dan. Najin_Pikec tudi naš je prej tečko potem pa ves navdušen, no malo manj pri oblačenju user posted image .

Tako sedaj se bo pa počasi zbudil in greva veeeeenuser posted image .

(odgovor članu mojcakk)
Neposredna povezava do sporočila: 363
24.2.2012 10:38:10   
Najin_pikec
Ja naš se tud dostkrat začne pritoževat, ko ga oblačimo - najbrž zato, ker je ta luštnega konec user posted image .

Danes moram pa mojega sončka res pohvalit, čeprav tvegam "Murphya"user posted image . Ponoči je namreč prvič spal 7 ur brez dojenja (od 22h do 5h), potem sva se nahranila in je podaljšal še do 9h! Bravo Aljoši user posted image .
Zdej gremo pa rito previt, potem pa ven na sončka user posted image .

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 364
27.2.2012 9:27:47   
bučka3
En lep, sončen dan punce in oktobrčki! Kako je vse bolj optimistično, ko je sonce. Punce ste kaj razmišljale o plavanju dojenčkov? Malo razmišljam o tem, ampak zaenkrat se še nisem odločila. Kaj ve o tem mislite?

Neposredna povezava do sporočila: 365
27.2.2012 17:40:02   
babkaa
dan...

bolj berem kot pišem, no pa bom zdaj nekaj napisala

stara sma 4,5 meseca, danes sma imela drugič ceplenje in drugič rotaviros, 66cm in 7.450g, ostalo je vse super. jedla sma krompirček, korenčka ne mara, jabolko, jutri boma probala brokoli... krči so KONČNO!!! izginli-hvalabogu. komaj zdaj sem nekak začela uživat v materinstvu, so me krči čist zdelali, otrok do 3,5 mesca sploh ni spal popoldan,    no. zdaj je kar fajn, skoz bolj se sam zamoti, se igra, se smeji... je fajn

(odgovor članu bučka3)
Neposredna povezava do sporočila: 366
27.2.2012 18:25:14   
Najin_pikec
Babkaa, super da so krčki minili user posted image .
Mi še ne jemo goste hrane, bom pa v četrtek vprašala pediatrinjo, če bi počasi lahko začeli (res počasi, mogoče kakšen korenčkov sokec).
Plavanje: Tudi jaz sem razmišljala o kakšni čofotalnici. Glede na to kako mali uživa pri kopanju, bi bilo verjetno super. Mislim da imajo čofotalnice v Lj na DIF-u. Malo me sicer skrbi čistoča vode, ampak mislim, da bi za to moralo res biti poskrbljeno, glede na to, da gre za dojenčke...

(odgovor članu babkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 367
28.2.2012 23:35:40   
mojcakk
naš mali lukas je pa danes imel četrto mini svečko...user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 368
29.2.2012 7:52:20   
urskaja
mojcakk...user posted image mali lukas!!!

pri nas je pa stanje sledeče:
-zdaj se že od petka mali uspešno obrača iz hrbta v kravce past in nazaj....sam...kar je po eni strani malo smotano, ker imava probleme s polivanjem to pomeni, da je skoz vse pobruhano in mali ima skoz mokre rokave...samo je toliko veselja, da se tud jezit ne utegnem! pustim, da se naveliča in ga potem pač preoblečem!
-zdej po novem mi ful malo spi čez dan in prej sem ga zvečer dajala spat ob 8ih-zdaj je totalno siten že ob 7ih, kar pomeni, da se zjutraj zbudi že pred 6to uro...to mi tudi ni najbolj všeč, vendar pa spi celo noč in tudi to šteje! se potem jst pač nalivam s kavo in držim fige da bi prjela...
-dala sem mu narest osebno...so me pri fotografu okradli...kar14 evrov za 4 slikce!!! noro! midva dajeva fotke v leclerc razvijat pa jih za 14evrov dobiš že...ne vem no, ampak jih je ful! no skratka bomo šli takoj ko pride v italijo po mleko...ker sem končno dobila koristne informacije kam it...sem vesela, da je tako!
-oddala sem tudi že vlogo za vrtec...ne vem, mogoče sem vam to že povedala...pa bomo vidli, če bo kje kak kotiček frej za en ležalnik za mojga čmrlja, če ne, bo pa pri babi spal...nekje mora ne?
-včeraj sva šla prvič ful zgodaj ven...ob 9ih! malo bolj toplo sva se oblekla kot zadnje dni, ko je že bil skoraj napol nag, ker je tok toplo (kombinezonček) in sva peljala ašo (našo psičko) ven...smo bli skoraj 2 uri zunaj...super je blo, potem smo šli popoldne še z očkom en krog..

no toliko za danes! ko spet dobim napad slabe vesti, ker skoz visim na fbju in le redko tu pa se spet malo oglasim...upam da čimprej, ker tam je res vse takoo hitro!!! čeprav je tudi to včasih dobro, ne?

lepo bodite!

(odgovor članu mojcakk)
Neposredna povezava do sporočila: 369
29.2.2012 8:19:05   
Janja506
Dobro jutro!

Mi pa včeraj in danes ne gremo nič na sprehoda, se mu je včeraj zjutraj gnojček pojavil v desni okici, pa sem mu dala fiziološko noter, pa se mu okica še danes čiti (solzi), tako, da boma raje noter, da ga ne napiha še dodatno. Saj za včeraj mi ni bilo hudo, ker ni bilo nič sonca pa samo 5 stopij je bilo, danes pa mi bo kar težko, je že sedaj sonček. :(

OBRAČANJE: bravo vsem, naš se pa samostojno še ne obrne, samo, če mu nakažem na obrat se prekucne prostovoljno. Upam, da hitro tudi to osvojimo, njemu je najbolj všeč, da je na hrbtu in ga mami animira z obraznimi igrami. Sicer pa, ko je enkrat na trebuhu mu je pa tudi super, tako se začne pogovarjat, pa poizkuša igračko ulovit, malo stegne rokico, pa spet nazaj pa malo naprej pa malo nazaj. Faca je.

OBLAČILA ZA NA SPREHOD: Jaz še uporabljam kombinizon, mu pa dam tanjšo kapico na glavo, pa nič jopice odspodaj. Mislim, da mu je tako ok, saj nisem opazila, da bi kaj se spotil.

Hranjenje: pojemo že en kozarček in 3/4 drugega kozarčka kašice. Sedaj že jemo hruško-marelico in nam je všeč. Tako do sedaj poznamo sledeče okuse: korenček, jabolko, banana, brokoli, hruška, marelica, riž. Vse našteto je ok, razen brokoli bolj pogojno, ta pa že meni smrdi, tako da malčka čisto razumem.

(odgovor članu 2sneg13)
Neposredna povezava do sporočila: 370
29.2.2012 9:15:34   
mojcakk

IZVIRNO SPOROČILO: urskaja

-dala sem mu narest osebno...so me pri fotografu okradli...kar14 evrov za 4 slikce!!!

mi smo dali našmu nardit osebno,ko je bil star 3 tedne,ker mi je na občini rekla,da mora met osebno že od 1 mesca dalje,nato pa sem izvedela,da to sploh ni res..imeli smo problem,kako 3 tedne starega user posted image narihtati,da bo slikca za osebno dobra..dali smo 13e,in dobili samo 1 velko sliko,male pa nobene..user posted image

no skratka bomo šli takoj ko pride v italijo po mleko...ker sem končno dobila koristne informacije kam it...sem vesela, da je tako!

kam pa to v italijo?je kaj cenejše?namreč,mi jemo allernovo,imamo še 5 škatl na recept,ne vem pa,kako bo,ko bo tega zmankalo,ker se dobi samo 400g,imamo jo za 2-3 dni,stane pa 18e..
-oddala sem tudi že vlogo za vrtec...ne vem, mogoče sem vam to že povedala...pa bomo vidli, če bo kje kak kotiček frej za en ležalnik za mojga čmrlja, če ne, bo pa pri babi spal...nekje mora ne?

midva sma šla zadnič vprašat v vrtec,pa je rekla,da so vpisi v vrtec marca,da prej nima smisla dajat,ker kvečjemu se kam založi,da pa tiste otroke,ki pridejo v vrtec v septembru(rojeni oktobra) ponavadi vsi vrtci počakajo..
-včeraj sva šla prvič ful zgodaj ven...ob 9ih! malo bolj toplo sva se oblekla kot zadnje dni, ko je že bil skoraj napol nag, ker je tok toplo (kombinezonček) in sva peljala ašo (našo psičko) ven...smo bli skoraj 2 uri zunaj...super je blo, potem smo šli popoldne še z očkom en krog..

mi imamo tudi psičko pinč,pa je ne upam pelat s sabo ven,ker do koder gremo skupaj,gre naslednjič sama..pa glih tisti čas v letu je,da jo je vsepovsod..

(odgovor članu urskaja)
Neposredna povezava do sporočila: 371
29.2.2012 9:19:09   
mojcakk

IZVIRNO SPOROČILO: Janja506

Mi pa včeraj in danes ne gremo nič na sprehoda, se mu je včeraj zjutraj gnojček pojavil v desni okici, pa sem mu dala fiziološko noter, pa se mu okica še danes čiti (solzi), tako, da boma raje noter, da ga ne napiha še dodatno. Saj za včeraj mi ni bilo hudo, ker ni bilo nič sonca pa samo 5 stopij je bilo, danes pa mi bo kar težko, je že sedaj sonček. :(

mi smo isto imeli probleme z gnojnim očkom,samo naš ima zamašen solzevov v eni učki,in nam je okulist rekel,da je ta gnojček najbolše čistit z kuhanimi mlačnimi kamilicami..

(odgovor članu Janja506)
Neposredna povezava do sporočila: 372
29.2.2012 10:53:17   
Janja506
mojcakk .... potem pa zagotovo veš, kako se masirajo solzevodi? nekje sem prebrala, da greš ob nosku od spodaj navzgor, drži? PA kaj kar z suho, predhodno umito roko to narediš? Hvala za info. Ker našemu se še kar cedi ven.

(odgovor članu mojcakk)
Neposredna povezava do sporočila: 373
29.2.2012 12:14:18   
2sneg13
Ne uporabljat kamilic za učke.  Tiste ki dojite dajte svoje mleko v učka večkrat na dan, najboljše zdravilo. Če ne dojite pa fiziološko. Kamilice so strup!!!

Drugače smo pa tud mi fajn, danes smo bli prvič zunaj že pred 8 zj, sem taveliko peljala v vrtec.Drugače sem pa vsak dan zunaj pred 9 zj. V večini smo v 3 rundah zunaj, včasih celo 4.user posted image user posted image user posted image user posted image res imamo srečo s tem vremenom.
Jutri gre pa naša frajlica prvič v marelo voziček, s prvim naklonom gor, ker je pravi firbec,leži samo še če spi.user posted image   Danes je že bila,ampak pri mojih doma prej dopoldne,sam tisti voziček je skozi pri mojih starših.

Mi smo v vrtec vpis tudi opravili, ravno včeraj sem dobila šifro otroka. Če ne dobim varstva v vrtcu, bodo pa moji, njegovi malo merkali, jaz pa grem itak skrajšani del. čas delat.

Za  GH bom kar lepo počakala do 6 meseca,tudi pravo sezono sadja bomo imeli , meni tile fruteki in podobno ni všeč. Bio je zakon! Prva je jedla frutke pri 1 letu, ker ni hotela celih koščkov sadja, potem v vrtcu je bil pa preobrat! Zelenjavo sem tudi kuhala sama, začela sem pa z bučkami, ki so najmanj alergene,hitro prebavljive,pa seveda krompirček. Potem je bil korenček, cvetača, brokoli, ohrovt...ko je to osvojila je jedla če celo čorbico iz te zelenjave. Ma je tolk fajn kuhat, če imaš jedca!Moja taprva je bla.  Pri krompirju sem vedno dodala žličko olja, ker maščobo morajo dobit. Zelenjavo sem začinila z majhnim ščepcem soli, dodala kumino, ki je prijetnega vonja in okusa! Pitje tekočine smo začeli z redčenim jabolčnim sokom, kašice so bile prvotne pa iz jabolka in albert keksov!Pa fajn je,ko narediš tega mal več ,spraviš v lonček in počaka v hladilniku za drug dan.To se sploh splača delat  če imaš kakšne opravke in nimaš ponovnega dela s kašicami, saj zdržijo do 2 dni v hladilniku!
Tak, GH se ne bojim, ker kombinacij je milijon za skuhat.user posted image Pa naše mame se splača poslušat in vprašat za nasvet, nikar komplicirat po knjigah priporočil user posted image  

(odgovor članu Janja506)
Neposredna povezava do sporočila: 374
29.2.2012 12:47:14   
tinca10
pozdravljene mamice! se opravičujem, ker vdiram v temo... če se še niste, se pa verjetno kmalu boste srečale s polnim noskom pri dojenčku, zato vam svetujem, da si ogledate naslednji prispevek, ki govori o različnih načinih/tehnikah čiščenja nosu s strokovnega in praktičnega vidika. pozdravček

http://s12.si/zdravo-zivljenje/razno-ostali-prispevki/1475-ienje-noska-pri-otroku.html

(odgovor članu 2sneg13)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?