urskaja
|
jutro! pogled skozi okno pove, da nas čaka še en lep sončen dan, za katerega upamo, da se ne sfiži... tako! pa sva z mojim malim dočakala drugo posvetovalnico. moj lovro je v 3 mesecih pridobil 3 kg in zrasel za 11,5 cm!(6.20kg, 61,5cm) sploh ne vem kdaj je smrkavc mejhn tolk zrastu! se mi zdi da se je vse skupaj zgodilo kr čez noč! zdej se on (medtem ko njegova mama visi na računalniku) pridno zabava na svoji blazini z lokom+igračami...sicer ga roke še ne ubogajo najbolje, vendar ga je zanimivo opazovat, kako je vsak dan boljši! zdej se očitno začenja obdobje, ko bo skoz kej novga, zarad česar se bomo mame normalno itak topile zraven, ko bomo ugotavljale kako pametni in spretni so že naši mali črvi.oh ja, kako hitro čas beži! vidim, da se vas večina že pogovarja o GH-zgleda da sva midva med mlajšimi tukaj, ker za1x še ne razmišljam o uvajanju. sva zmenjeni z mojo patronažno, da se slišiva, ko bo star 4,5 mes. in me takrat obišče ter razloži uvajanje...je pa res, da velikokrat rečem, da bo fino ko bo jedel "tapravo" hrano in ne samo mleko. babkaa... midva ga ne bova krstila. bučka3...joj jst res nebi o tem kolk kg mi je še ostal, ker sem pol sam slabe volje. no pa sej počasi bo! ni šlo vse na 1x gor, pa pol tud dol ne more it na 1x ane? men je sicer kr neki ostal na trebuhu...počasi! divinus ...lovro tišči rokice že kr poštena 2 tedna v usta-skoz! ni videt zobkov, sam se pa slini kot da je polž. slinčki ne pomagajo, ker mu jih uspe zasukat naokrog al pa vsaj na stran, vendar mu jih vseeno dajem, ker sicer ga lahko preoblačim nonstop. tako, malce sem "poklepetala" z vami, pa se pišemo! lp img, #cubbies-overlay{ -moz-transition-property: margin, box-shadow, z-index; -moz-transition-duration: 0.1s; -webkit-transition-property: margin, box-shadow, z-index; -webkit-transition-duration: 0.1s; } .cubbies-selected{ z-index: 9999; box-shadow: 3px 3px 8px -1px blue !important; cursor: pointer !important; margin: -3px 3px 3px -3px; } .cubbies-selected:active{ box-shadow: 2px 2px 5px -1px darkblue !important; margin: -1px 1px 1px -1px; } #cubbies-overlay{ position: fixed; z-index: 9999; bottom: 30px; left: 30px; box-shadow: 0 2px 3px rgba(0,0,0,0.8); border: none; } #cubbies-overlay:hover{ box-shadow: 0 2px 3px rgb(0,0,0); }
|