Mica Potica
|
Živjo Punce, joj ste se razpisale, da sem prav potrebovala čas, da se vsedem in se zraven vklopim. Sem dala pupo naši tašči, ki si jo je želela ven peljat, jaz pa sem za eno urco smuknila SPAT! Mmmmm, fino je to! Janja506 - dopust? ja, vedno bolj razmišljam o tem. A nekako ne najdem rešitve. prvi maj - ne vem. za poletje pa ne najdem rešitve, ker zelo slabo poznam hrvaško glede dobrih destinacij, saj sva vedno hodila na dopuste v oddaljene destinacije + kakšen Porotorož. Zdaj pa je treba najti nekaj zanimivega in primernega. Toplice? tja se mi lušta zgolj zaradi masaž in savn, a še nekako ne greva, ker ne bi nihče od naju čisto nič odnesel, ker bi skoz nekgo mirkal Gajo. Je bila zdaj ravno ena ponudba za Rimski dvor ( rim.terme ), pa je bilo takooooo mamljivo, a ne greva, dokler ne bo večja in bo tudi lahko čofotala. po moje bomo poskušali čimdlje jo izogibati bazenom in vsem tem kemikalijam. Odkar se je pa rodila, pa še nismo bili nikjer na dopustu. Ker se mi prav ne da vse pripravljat, vozit, prelagat itd itd... se raje držimo doma. :) babkaa - glede krčev, mi smo jih imeli v zelo blagi obliki. V 3.tednu smo pričeli z uporabo BioGaje in jih uporabljamo še danes. sem prepričana, da pomagajo. Prav tako smo imeli tudi Koroške kapljice. kadar jo malce še zvija ( rahle prebavne motnje ), ji zelo paše ležati na trebuščku tako da je na najini roki. Kot en polhec. :) Ko smo se prestavili iz AD3 na Oleovit kapljice iz Avstrije ( D3), je bilo takoj boljše. Svakinja ne more prehvaliti teh kapljic. tamalo je prej nenormalno zvijalo, ko pa je zamenjala iz Plivita na oleovit, pa neverjetna sprememba. Ali ste na AM? Morda pa ne odgovarja AM? kakšne alergije? bučka3 - jaz sem se zredila 19 kil in sem zdaj brez truda ob obilo čokolade spet na istem. je pa res, da je to tako čudno prerazporejeno, da komaj čakam lepo vreme za kolo. Boki pa itak rabijo svoj čas. Vsak ima različno telo, nekaj geni, nekaj sestava... saj bo. pravijo da: 9 mesecev gor, 9 mesecev dol. lupinca - poušterček je namenjen novorojenčku. Takoj ko mu nogice pokukajo čez, ga je treba dat stran. GH - joj, nič se še ne veselim. Bomo počakali nekje do 5.meseca starosti, če bo ona za. Zobki - tudi naša si ubupno tiši rokico not in jo grize. Zdaj je našla svoj palec in ga grize. na trenutke ji pomagam sama in ji tako paše, če ji malce čoham po njenih dlesnih. Grizalo ima od MAM z gelom, a je res pretežko in ga ne more sama držat. grem res pogledat še tega od aventa. toplice - pojte z dojenčki stran od te vode. Boljše, da doma čofotate ali počakate na morje. ne more biti čofotanje tako pozitivno, kot je negativno kopanje v tej vodi. aha, že slišim vrnitev moje princeske!! papa!! :)
|