|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrčki 2011
13.1.2012 10:40:00   
pikomiko
OJ OJ

Jana73 si predstavljam kako te je streslo. Upam da ste ok. Poročaj. Držim pesti da je res ok.

Bio gaja jaz dam vseh 5 kapljic na enkrat pri jutranjem hranjenju, zraven pa potem še oleovit d3 iz AVSTRIJE, kje se jih dobi pa ne vem, ker mi jih zrihta sodelavec.

Joj mi smo na pleničkah 3 že kar nekaj časa, kako pa naj bi blo drugače, če imamo pri 3 mesecih 7310g. Ne vem kam to pelje, ampak mali bi samo jedel (dojil). user posted image user posted image user posted image

urskaja daj mu čaj po hranjenju, da se še malo odžeja,če ga bo hotel. Potem pa še malo kasneje, tako so meni svetovali, ampak naš ga ne pije. Že ni žejen.

Tudi mi smo praznovali nastanek našega pikca user posted image user posted image user posted image .

Jaz imam pa problem otroka čez dan uspavat. Pali samo voziček. A mate kakšno uspešno metodo, meni bi tako pasalo kakšno uro met frej.

Lep dan

< Sporočilo je popravil pikomiko -- 13.1.2012 10:53:29 >

(odgovor članu Janja506)
Neposredna povezava do sporočila: 176
13.1.2012 11:41:36   
si.pikica
pozdravljene!

mi smo bili danes zjutraj na pregledu pri zdravnici, samo se nismo cepli. ima namreč malo zamašen nosek, je priteklo malo krvi ven in je rekla zdravnica, da je boljše, da počakamo. smo pa še vedno med bolj drobnimi in suhimi, čeprav pridno napreduje. ima 5100g in 60cm, vse ostalo ok, lepo pase kravice in gleda rokice.

pikomiko jaz ti žal ne morem dat nobenega koristnega nasveta glede uspavanja, ker moja user posted image je za zdaj zelo pridna. skoraj vedno zaspi sama, le redkokdaj jo vzamem v naročje, ma po par minutkah že spi. tudi ko jo odložim v posteljico, se skoraj nikoli ne prebudi. včasih se po kakšnih 30 min zbudi, ma damo spet dudico v usta in spi naprej. včasih tudi 2 uri.

lep vikend vam želim...

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 177
14.1.2012 0:10:41   
Najin_pikec
Našega čez dan uspavam s pomočjo fena, mož pa pleše z njim v naročju ali ga nosi po stanovanju v košarici od vozička (tako samo odložiš košaro, malega ni treba nič prestavljat). Ampak pred nočnim spanjem nobena od teh variant ne vžge, takrat se uspava z dojenjem.
Sicer pa so si user posted image  različni. Eni zaspijo kar sami, drugi rabijo malo pomoči. Naš sam skoraj nikoli ne zaspi, pa še tako so njegovi spanci čez dan dolgi le kakšne pol urce.

(odgovor članu si.pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 178
14.1.2012 10:09:48   
pikomiko
Pri nas če ga nosimo je tako firbčen, da ni variante, da zaspi. Sesalec, fen...to ne bom sprobavala, dudo ven meče in se še dret začne, če mu jo dajam...edino voziček ali dojenje pali ampak se hitro zbudi. Zanimivo mi je da zvečer pa ni problema, zaspi z dojenjem in ponoči tudi samo poje in spi dalje.

< Sporočilo je popravil pikomiko -- 14.1.2012 10:10:33 >

(odgovor članu Najin_pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 179
14.1.2012 22:22:15   
Najin_pikec
He he, Pikomiko, očitno mava kar podobne probleme. Naš tud zvečer in ponoči zaspi z dojenjem, čez dan ma pa res kratke spance, tam pol urce (no včasih me preseneti...). Tudi v vozičku hitro zaspi, ampak se po pol urce zbudi, par minut joka, potem pa še malo nazaj zaspi. Seveda, če ni že preveč lačen. Naš tud ful naokrog gleda, ko mož pleše z njim, potem pa glavica kar naenkrat težka rata in malček zaspi. Dude prav tako ne mara.
Zakaj pa ga ne bi uspavala s fenom? Jaz sem že parkrat zasledila, da uporabljajo to metodo.

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 180
15.1.2012 12:28:48   
lananai
Lovro zaspi v vozičku, ko ga oblečem in not odložim. Mi sploh ne bi bilo treba naokrog peljat. Pa mi tako pašeeee na sončku! Potem pa nazaj prideva, ga kar na hodniku parkiram in spi vsega skup ene 4-5 ur. Od približno 11h do 15h ali 16h. Potem pa do večera ne več. Priden fant je, res. Danes je spet spal celo noč.

Neposredna povezava do sporočila: 181
15.1.2012 12:30:29   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: urskaja
Jst itak za čez dan uporabljam pleničke racman/štorklja, tako da mava te za enkratno uporabo samo za čez noč ali pa če kam gremo tako da jih tud ne porabmo tok velik. Sem pa zgleda edina ki jih uporablja?!

na FB je dost takih, ki jih uporabljajo

(odgovor članu urskaja)
Neposredna povezava do sporočila: 182
15.1.2012 14:17:55   
Najin_pikec
Uf Lananai, to pa je maratonsko spanje user posted image . Naš sicer tudi včasih še kakšno urco podaljša, ko prideva iz sprehoda, ga pa kar pustim oblečenega, samo zimskega pajacka odpnem. Se bojim, da bi se zbudil, če bi ga slačila... Pa tud fajn je, da se vsaj kdaj malo bolj naspi čez dan, ker teli pol urni spanci so po mojem čisto premalo. Bi moral tako mali user posted image  več spat, ampak ne vem, kako naj ga pripravim do tega.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 183
15.1.2012 16:37:07   
pikomiko
IZVIRNO SPOROČILO: Najin_pikec
Zakaj pa ga ne bi uspavala s fenom? Jaz sem že parkrat zasledila, da uporabljajo to metodo.

Otrok se navadi na določene stvari, kar mu nekaj napoveduje in če bom pred vsakim spanjem uporabljala fen mu bo to napovedovalo spanje. Fena pa res ne želim uporabljat v nedogled, saj že mene moti. Raje bom pogruntala takšno metodo, katere mi ne bo težko potem izvajat.

Se umiri in zaspi za kakšne 15 min če je tema ampak ne pali vedno. AAAAAH pravjo, da pri 5. otroku bomo že pogruntale, ampak mi do petega ne bomo šli user posted image user posted image user posted image .

lananai ti kar malo zavidam, no saj ponoči je pri nas kar ok.

Mu pa podaljšujem čas med dojenji, ker na 1,5 - 2 uri je blo že kriza. Zdej jemo čez dan na 3 ali več ur pa kar zdrži. Ponoči pa ima 5 urne razmike user posted image user posted image user posted image .

Danes mi je 2 krat bruhnil v loku, da je joj, zdaj čez dan pa ne. Mogoče mu kaj ni pasalo.

Neposredna povezava do sporočila: 184
15.1.2012 19:41:52   
Najin_pikec
Ja vem da se navadi na nek način uspavanja, ampak pri nas to ni edini način. S fenom ga ubistvu uspavam samo enkrat na dan (pa še to ne vsak dan), drugače pri meni spi na sprehodu. Ko pride mož domov, pa uspavanje za "dnevne počitke" prevzame on. Je njemu lažje nosit tamalega naokrog kot meni.

Zadnjič se je pa zgodilo, da je bil že precej utrujen in je že sitnaril, tako da sem ga oblekla za ven, dala v košaro od vozička in predno sem oblekla jakno in naši psički zapela ovratnico, je že spal user posted image . Smo sprehod kar prestavili, je šla mami rajš počivat...

Pikomiko, saj čas med podoji imaš pa zdaj super. Mi smo tudi prišli na 3 ure, samo od tega je 40 min na joški. Zvečer je pa včasih lačen že prej.

< Sporočilo je popravil Najin_pikec -- 15.1.2012 19:44:34 >

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 185
16.1.2012 7:45:17   
Janja506
Mica Potica: Kako je bilo cepljenje in po njem?

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 186
16.1.2012 8:11:27   
pikomiko
Najin_pikec pri nas zaspi v vožičku ampak ko je pa kakšno slabo vreme in sva notri ga pa težje uspavam.
Ja super sva čas med dojenjem podaljšala, pri nas je pa od 20-30 min na joški ampak še vseeno ostane kar nekaj časa,prej je blo pa mal toooooo much.
Proti večeru je tudi naš mišek lačen prej ampak sem opazla, da je bolj utrujen, ker ko se skopava in pojeva je morto.

Punce naš mali včasih pokaka kar malo sluzi a je katera to opazla pri svojih otročkih?

< Sporočilo je popravil pikomiko -- 16.1.2012 8:13:25 >

(odgovor članu Janja506)
Neposredna povezava do sporočila: 187
17.1.2012 8:41:44   
urskaja
jutro!
kavica, računalnik in 5 minut miru, ko mali počasi že malo kinka na kavču...pa kaj sploh jamram, ko pa mi tok super spi?! je pa res,da zjutri, ko se on zbudi, bi jst še sladko spala...ampak je tudi tako kot je več kot odlično! se bojim da če se pobaham, bo nocoj vse narobe...no meni spi od 8 do 3/pol 4-ih in potem ponavadi še vsaj do 7-ih!! kar je super!danes sva spala do pol 8-ih!!
kar se uspavanja tiče nimam glih problemov! ko je čez dan full zaspan (in ni v vozičku, kjer zaspi TAKOJ), mu dam dudico, ki jo nekajkrat vztrajno pljune ven, pa čez oči mu dam eno krpico, da se mu lažje zaprejo...včasih pa se kr sam nekam zagleda in se mu očke kr zaprejo-seveda za kratek čas...zvečer pa ga pripravim za spat, pojeva najprej iz joške, potem nama očka pripravi še flaško! zrukava kupček in hop v posteljo! zdej zadnje čase kr zaspi takoj, včasih mu prižgem zvezdico in včasih se moram večkrat vrnit in mu popravit dudo...navadno najdlje traja do pol 9-ih.
kar pa se kakanja tiče...ne, nisem še opazila, da bi kdaj imel kako sluz v kakanju...
no tako-zaspal je! zdej pa hitro malo zajtrka in držat fige, da se oblaki odprejo in spustijo sonce naprej!!!
lep dan!!!

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 188
17.1.2012 21:43:08   
Mica Potica
Joj, Janja506, čist sem pozabila, da sem obljubila.
Cepljenje? nič kaj posebnega. Naša je prestala pikico prav pogumno. Zajokcala je ob vbodu za ene 5 sekund, potem pa mir. počakati smo še morali pol urce, če bi prišlo do kakšne reakcije, a menda v našem ZDju še ni bilo takega primera.
Dva dni ni kazala popolnoma nobenih znakov, tretji dan, pa se je kaseta obrnila. Kar naenkrat se sploh ni več smejala, ni čebljala in tak žalosten pogled je imela. Meni se je prav smilila, ko sem jo med hranjenjem gledala. kot najbolj žalostne otrok je bila. popoldne pa se je začel jok. pa zvečer in ponoči. Kar je bilo nama zelo čudno, saj naša joka le, če se česa naveliča ali ko je lačna. Zveče in ponoči se je zvijala, stegovala, vpila... tako da mi je bilo ful grozno in sem zraven jokala še jaz. grozno mi je bilo samo zato, ker ona NIKOLI ni bila takšna. niti ko je imela obdobje krčkov ( ki sem potem v primerjavi z drugimi ugotovila, da to sploh niso bili tako hudi, ker je prestala ful ok ). Takšna je bila še v soboto in del nedelje. popoldne pa je postajala že manj jokava, ko se je pa prebudila iz pol urnega spanca, pa je bila zopet tista stara punca. nasmejana, čebljava itd... še zdaj ne vem kaj ji je bilo.
možno, da se ji je razbolelo mesto vboda. in baje dojenčki ne čutijo bolečine na enem mestu, temveč po celem telesu, ker je še ne znajo locirati.  mogoče je bilo to. ker sem pa res opazila drugi dan, da je bilo mesto vboda rahlo otečeno, kljub obhladkom.

Dajali smo obhladke z mrzlo ( iz hladilnik ) fiziološko raztopino, ob vsakem previjanju.

to je to..

v glavnem, da je naša pupa spet smejka. :)
hja, čez 3 tedne pa spet!

(odgovor članu Janja506)
Neposredna povezava do sporočila: 189
18.1.2012 17:35:46   
Najin_pikec
Pikomiko, pri nas je imel tudi obdobje, ko je hotel bit non-stop na joški - sem mislila, da se mi bo kar zmešalo, čist me je "izcuzal" user posted image . Pa nama je tudi postopoma ratal pridt na 3 urni razmak. Samo se zdaj zavedam, da sem jaz napako delala. Sem skoz mislila, da je bil lačen (ker se je pomiril, če sem ga dala na joško), v resnici je bil pa zaspan. Tko da imava zdaj ritem dojenje-igranje-spanje.
Glede sluzi je pri našem nisem opazila, če te skrbi bi jaz na tvojem mestu kar v posvetovalnico poklicala.

Kako pa drugač kaj vaši user posted image  kakajo. Naš je pravi mali sračko, ker kaka vsaj 2x na dan (to je res minimalno, ponavadi so kar kakšne 4 polne plenice na dan). Samo zjutraj je pa bogi, ga kar matra predno se pokaka user posted image . Pa včasih ma zeleno blato.

(odgovor članu Mica Potica)
Neposredna povezava do sporočila: 190
19.1.2012 12:26:35   
pikomiko
Najin_pikec tudi jaz sem ugotovila, da sem mu dala jest, namesto spat. Zdej že vem, da ni lačen ampak zaspan. Sej se bomo izurile, a ne user posted image .

Pri nas kakšen dan kakamo tudi 5 - 6 krat, drugič 1 krat, včasih pa tudi na 2 dni. Pravijo, da je vse to pri dojenih otrocih normalno. Zjutraj se tudi naš Gal napenja predno se pokaka, čez dan je pa ok. Zelen kakec je od krčkov.

Mica Potica
mene je tako strah cepljenja, da ne znam povedat. Poznam primer, ko je potem dobil otrok napade in me je sedaj na smrt strah. Ampak tudi mi smo vsi cepljeni pa smo zdravi. Verjetno je bil to splet okoliščin, da je bla taka reakcija.

Neposredna povezava do sporočila: 191
19.1.2012 13:29:27   
pokamoka
heeej
Spet se malo oglašam... spet po dolgem času. Jah, sem postala malo lena za pisanje.

Berem in berem... ja, se nam dogaja... marsikaj, kot vam vsem.

Spanje: pri nas je pravi luksuz. Gremo spat ob desetih zvečer, spi do šestih ali sedmih zjutraj, se podojimo in gremo naprej spat do enajstih ali pol dvanajstih. Res!!! Luksuz totalni. Očitno toliko potrebuje. Je pa res, da ga zjutraj, ko se zbudi med šesto in sedmo, samo previjem, v miru podojim in gremo nazaj v sobico v posteljo. In spi naprej. Popoldne tudi spi v sobi, ker smo ugotovili, da potrebuje miren popoldanski počitek. Popoldne spi okrog tri ure. Drugače pa malo zadrema vmes. Ko smo na sprehodu, tudi spi kot top. Hja... imamo kar malega zaspančka... ampak, ko je zbujen, je pa akcija:):):)

Kakanje: ufff, pri nas kaka vsak dan štirikrat do petkrat. Pred skoraj vsakim obrokom, ko ga umijem in preoblečem, je pokakan. Je pa res, da se še vedno polno dojimo.

Cepljenje: pri nas NI bilo NOBENEGA stranskega učinka. Ko so ga piknili, je malo zajokal, sem ga vzela v roke in malo pocertala... in potem je bil lepo umirjen. Tudi dnevi, ki so sledili cepljenju, niso bili nič drugačni, kot tisti prej.

Mi smo trenutno na petih obrokih v dnevu. Ne družim se prav nekih ur. Da bi npr. gledala, koliko časa je minilo od prejšnjega hranjenja. Ampak mi kar sam nekako jasno da vedeti, kdaj bi jedel. In potrebuje pet obrokov.

V glavnem... prav lepo se imamo. Nočemo nič komplicirati... in mislim, da nam kar nekako uspeva:):):) Je pa res, da je naš čmrlj precej nezahteven otroček... (moram potrkati po lesu, da se ne bom zagovorila). Smo pa drugače že preko sedmih kilogramov in preko 67cm... hja, veliki smo postali:):):) Že preceeeeej časa uporabljam pamperske trojko... in že razmišljamo in čakamo na štirko, ker tak hitro rastemo:):):)

To je to... se še javim... lepo se imejte... :):):)

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 192
19.1.2012 17:22:03   
Janja506
Pozdravljene,

evo nas iz posvetovalnice. Veliki smo dobrih 65cm in težki 7000g. Jap, spet smo se poredili za 1kg.
Kakamo običajno 1krat na dan, se pa kdaj zgodi da tudi 2krat, sam to je zelo redko.

Bili smo tudi cepljeni (davica, tetanus, oslov.kašelj) in rotavirus. Kako in kaj nas čaka sedaj bomo pa videli. Zaenkrat spimo, smo pa malo zendravčka bili zaenkrat. Preventivno smo mu pa (po nasvetu mnogih mamic) dali v ritko eno svečko.

Sem pa bila presenečena, v posvetovalnici sem videla mamico z dojenčkom, ki je tudi star tako kot naši 3 mesece in mu je videt vsaj za 4 mesece. Tamali obrača glavo, ki je v vratu že čisto stabilna, ful govori. Je pa tudi res, da je bil prijem mamice popolnoma drugačen kot moj. Meni so svetovali, da ga držim pod nogicami, da ni čisto stegnjen, saj bi naj to bilo dobro za hrbtenico, ta malček, pa je bil držan zgolj samo pod pazduho z eno roko. No skratka so si različni.
Sicer smo bili pohvaljeni, da je zelo močan fant, glavico drži že pošteno gor, ko pase kravice, tako da nas je opozorila, naj bomo pazljivi, da se nam ne prekucne (previjalna ipd.).

to je to.

LP

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 193
19.1.2012 20:22:04   
pikomiko
IZVIRNO SPOROČILO: Janja506

Bili smo tudi cepljeni (davica, tetanus, oslov.kašelj) in rotavirus. Kako in kaj nas čaka sedaj bomo pa videli. Zaenkrat spimo, smo pa malo zendravčka bili zaenkrat. Preventivno smo mu pa (po nasvetu mnogih mamic) dali v ritko eno svečko.

Kaj pomeni zendravček? user posted image

Kakšno svečko, zakaj? A to kaj pomaga pri cepljenju?

(odgovor članu Janja506)
Neposredna povezava do sporočila: 194
19.1.2012 21:22:05   
SelmaC
Pozdravljene,

jaz sem pa nova pri vas, seveda, ce me sprejmete. Naš Gabriel je tudi oktobrček, rojen je 17.10.2011 velik 56 cm in 3990 g. Zdaj pri 3 mesecih pa ima že skoraj 8 kg. Točno ne vem, jer greva k P. v torek. Pridno se doji, spi pa večkrat na dan po 30 do 45 minut. Spat gre ob 20h vendar se do jutra še 2x podojimo.

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 195
20.1.2012 6:23:24   
Janja506
Zendravček pomeni, da otrok zendri, jamra po domače. Sicer morem rečt, da ga je to sedaj hitro minilo, zvečer je bil že tak kot ga poznamo, nasmejan in igriv. Prej pa se je samo nekaj kremžil, pa hotel jokat.

Svečka za v ritko se običajno uporablja za zbijanje vročine, ob gripi, zobobolu, glavobolu, hkrati pa na embalaži piše za zmanjšanje reakcij po cepljenju (nekak tak). No in kolegice ter sorodnice z enim ali več otroki so mi priporočale, da mu dam po cepljenju v ritko svečko, saj mu škodit itak ne more. Tako da jaz sem upoštevala njihov nasvet in zaenkrat smo ok.

Drugače je  bil cepljen v bedrco (nekateri cepijo v ritko), zajokal je ob vbodu, ko sem pa spet stopila zraven, pa je bil ok. Potem mi je jokal še malo na previjalki, ko sva čakala, če bi bila kaka reakcija, no tam je pa jokal, ker je bil zaspan.

SelmaC dobrodošla. Me veseli, da ima tvoj dojenček tudi malo več kg, potam nismo edini. Saj naš ni videt nekaj ful buckast, sam težek pa ko svinec.

(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 196
20.1.2012 13:08:39   
urskaja
pozdravček!

joj kok sm jst čudna...prehlad me je ujel...nahod? skratka zabasan nos in polna glava pa utrujenost...hb da je tamauček tok nice pa spi...sicer me mal strah daje da ga ne bom česa nalezla, ker mava drug teden cepljenje...pa itak da se mi zdi že od včeraj čuden! mal sva se sicer včeraj okrog preganjala po obiskih, pa je blo pol mogoče to tisto kar ga je vrglo iz ritma?! skratka se mi je učeri zdelo da gre čist preveč mleka ven skoz usta...no sam pol ko pomislim na to, da na tehtnici se vse to polivanje nič ne pozna je za dva trenutka vse ok, potem pa spet...najbolj mi je zoprno pa to, da se mi zdi da je mogoče žejen(dojim+dodajam AM) pa mu dam piti čaj, pa ko ga vzdignem da podre kupčka, ves čaj prleti nazaj...ne pomaga niti če mu dam piti po žlički...res je da sm prebrala, da se samo zdi veliko, da v resnici ni toliko kot zgleda...pa vendar je zoprno, da vedno ko ga vzdigneš lahko pričakuješ eno pošiljko...ah ja...baje mine! izzveni! komaj čakam!
pri nas je danes tako žalostno zunaj! no pa sej moram priznat da kr paše!
jajnja506...full je dobr vedt tole s svečko...

no evo, pa se je zbudil in zdej šibam, da ga zrihtam!
lepo popoldne vsem!

(odgovor članu Janja506)
Neposredna povezava do sporočila: 197
20.1.2012 21:39:57   
divinus
zivijo. ja tud mi smo vsi prehlajeni, hvala bogu(trkam) zaenkrat marko se nič, sam midva z možem in tastarejši.imam polhno glavo, suh kašelj, vse me nekam boli. jst upam da bo bolje da ne faše kej.
drgač je priden za spat, ponoči načeloma spi z 1-2 hranjenjema. zbudi se okrog 8 pol pa cez uro in pol zaspi za ene 2-3 ure. danes mi spi ze ob 6h pa se zdej- ze 3,5ure. sm hodila preverjat sli ima vročino al kej pa nič ne zgleda da bi mu kej falilo.

tud mi imamo ceplenje drug teden, bomo vidli kaj bo rekla. zdej mam prow malo miru zase ker mi vsi trije fantje (moz + otroka) spijo :) mi prow pase ker sm taka cudna od tega prehlada. se nacevam s cajem.

drgac pa ratava pravi bunko, me prav zanima kok bodo v sredo natehtali in zmirili. se mi zdi da je ta mesec full zrasel.

sporocim.

aja pa se to. a tle imate se vse dosti mleka. jst sm taprvega dojila 7 m, od tretjega scer dodajala ma je se slo, tukej pa imam melka samo se za vzorec, me prav jezi. koliko tekočine spijete na dan, cca. in kaj pijete? prosim, ker bi rada mleko nazaj hehe.

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 198
21.1.2012 17:41:28   
pikomiko
divinus fuuul fuuul moraš pit. Jaz sem skužila, da blizu 4 litre, da je res mleka. Pa malega ene 2 dni večkrat pristavljaj in se ti bo proizvodnja začela. Srečno.Mi se samo dojimo pa zaenkrat ni pomanjkanja. Mali se mi od 20h do 6h zjutraj le enkrat zbudi. Očitno ima dovolj.

(odgovor članu divinus)
Neposredna povezava do sporočila: 199
23.1.2012 10:01:33   
Janja506
Zdravo!

Kako kaj? Za nami je čudovit vikend, je bilo tako lepo vreme, da smo se precej vozičkali.

Najprej, da javim, da je naš mali mož odlično prenesel cepljenje, ni bilo nobenih problemov čez vikend (cepljen je bil v četrtek). Edino na nogici se mu je na mestu vboda pojavil rdeč izpuščaj (velik cca. 1cm), kar pa je normalno. Baje do velikosti 2cm okrog vboda, rdečina ni nevarna, prav tako je zatrdlina na mestu vboda sprejemljiva in ni nič hujšega.

Zanima pa me, če ste že kaj razmišljale o kakšnem dopustu, podaljšanem vikendu kje v toplicah, na morju? Ali pa je morda že katera bila na lušnem odkar so se rodili naši malčki?

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?