pokamoka
|
heeej Spet se malo oglašam... spet po dolgem času. Jah, sem postala malo lena za pisanje. Berem in berem... ja, se nam dogaja... marsikaj, kot vam vsem. Spanje: pri nas je pravi luksuz. Gremo spat ob desetih zvečer, spi do šestih ali sedmih zjutraj, se podojimo in gremo naprej spat do enajstih ali pol dvanajstih. Res!!! Luksuz totalni. Očitno toliko potrebuje. Je pa res, da ga zjutraj, ko se zbudi med šesto in sedmo, samo previjem, v miru podojim in gremo nazaj v sobico v posteljo. In spi naprej. Popoldne tudi spi v sobi, ker smo ugotovili, da potrebuje miren popoldanski počitek. Popoldne spi okrog tri ure. Drugače pa malo zadrema vmes. Ko smo na sprehodu, tudi spi kot top. Hja... imamo kar malega zaspančka... ampak, ko je zbujen, je pa akcija:):):) Kakanje: ufff, pri nas kaka vsak dan štirikrat do petkrat. Pred skoraj vsakim obrokom, ko ga umijem in preoblečem, je pokakan. Je pa res, da se še vedno polno dojimo. Cepljenje: pri nas NI bilo NOBENEGA stranskega učinka. Ko so ga piknili, je malo zajokal, sem ga vzela v roke in malo pocertala... in potem je bil lepo umirjen. Tudi dnevi, ki so sledili cepljenju, niso bili nič drugačni, kot tisti prej. Mi smo trenutno na petih obrokih v dnevu. Ne družim se prav nekih ur. Da bi npr. gledala, koliko časa je minilo od prejšnjega hranjenja. Ampak mi kar sam nekako jasno da vedeti, kdaj bi jedel. In potrebuje pet obrokov. V glavnem... prav lepo se imamo. Nočemo nič komplicirati... in mislim, da nam kar nekako uspeva:):):) Je pa res, da je naš čmrlj precej nezahteven otroček... (moram potrkati po lesu, da se ne bom zagovorila). Smo pa drugače že preko sedmih kilogramov in preko 67cm... hja, veliki smo postali:):):) Že preceeeeej časa uporabljam pamperske trojko... in že razmišljamo in čakamo na štirko, ker tak hitro rastemo:):):) To je to... se še javim... lepo se imejte... :):):)
|