sunny21
|
Zivjo punce, hvala za vse sezname, sem ze nekaj skombinirala in sprintala. Pred mesecem sem hodila po BC-tru in si ogledovala, kaj sploh obstaja za novorojencke, dojencke, seveda to traja in so mi vse prodajalke nonstop pod roke gledale, ker pac nisem kupovala. S seznamom bom ze pravi profi in mi vsaj ne bo neprijetno. Hemeroidi so tudi mene napadli, ne vem zakaj saj hodim vsak dan na Wc. Je bil pa zunanji in samo en dan, brez krvavitev. Tako da sem si robce kupla, kreme se ne in se ze zdaj bojim kako bo na porodu. Napihljiv obroc iz seznama definitivno ne smem pozabiti Vozicek imam ze izbran, samo se pocakam do maja ,ce bo slucajno kaksna boljsa cena Peg perego switch, easy drive. Lupinico in kosaro dobim iste znamke od sestre, pa se mi zdi to najbolj smiselen nakup, ki bo sel tudi v avto. Imam pa vprasanje glede prijave stalnega bivalisca za otroka, sva porocena, vendar imava vsak se svoj stalni naslov, ker v Lj sva privat in imava zacasno bivalisce skupno. A mora otrok nujno imeti materin stalni naslov? Ker ob rojstvu obcina Metlika ne da denarne nagrade, Tolmin kjer je on pa 200€ in me zanima ce se to da, da je pisan na mozev stalni naslov in kje se to ureja? In kako gre naprej, verjetno se potem vse dogovarja na centru v Tolminu za otroske dodatke, ce ima tam stalen naslov in ali vse to ureja moz, ker mene tam pac ni. Jaz vem , da zase urejam v Metliki dopust, itd. Hvala za odgovor vvsem, ki imate podobne izkusnje. Saj nabrz ni tako komplicirano kot se slisi
|