|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
15.2.2012 9:39:17   
Katka86
Pozdravček vsem.

Najprej hvala za seznamčke...sm si jih že sprintala in pospravla. nina166, če ni skrivnost, me zanima kakšno znamko vozička imaš. Ker se sama tudi odločam nekje v tem rangu...Čeprav misliva imet samo enga otroka, ne mislim kupit vozička z vso dodatno opremo za 250€ pa se mi bo potem razpadel... user posted image

LP

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
15.2.2012 9:51:48   
nina166
Katka86 mi imamo Hartana. Ko smo ga mi kupovali so jih imeli samo v Rutarju in blizu nas je bila ena trgovina. Gospa, ki je imela oz. še ima to trgovino je bila (verjetno je še vedno) uvoznica za Slovenijo za te vozičke. Midva sva nanje naletela čisto slučajno...ker je pač blo blizu nas in ker nama je bil všeč sva ga kar vzela. Sva pa zelo zadovoljna in če bi ga še enkrat kupovala bi vzela istega. V raznih trgovinah kot so BC, Pikapolonica pa teh vozičkov ne prodajajo. Evo še spletna stran od te trgovine: http://www.otroškivozički.com/

Mi imamo pa tega: http://www.otroškivozički.com/otroski-vozicek-hartan-skater-s.html

(odgovor članu Katka86)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
15.2.2012 10:20:04   
amyZ
Moje kolegice so navdušene nad Jane vozički, dve ga imajo že doma, vendar še ni v uporabi, druga ga pa kupuje. Baje so ok, se dajo na malo zložit in so precej stabilni za trikolesnike in primerni za makadam. So pa v kompletu tudi z košaro in lupinico. Cene so različne cca. 600€ če se ne motim, majo jih pa v Pikapolonici. Več ne znam povedati, je pa baje dober voziček.
Da ne bom samo svojega hvalila.
Jaz imam srečo, ker sem najprej kupila voziček nato pa bom avto. user posted image  Ker v mojega pač ne pride noben. Tako da prilagajam avto vozičku, hecno za slišat.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
15.2.2012 10:39:05   
beti82
Dobro jutro,

se še jaz malo javim po zeloooo dolgem času. Konec januarja smo bili malo na smučanju, smo malega spravili na smučke, pa še jaz sem se malo posmučkala.
Trebušček več kot zelo hitro raste, zdaj pa že komaj čakamo morfologijo, da vidimo kaj bomo imeli.
Še nekaj mojih izkušenj z opremo, seznami, pripravami.
Pri nas se je pa ravno košara in to trda za dojenčka zelo dobro obnesla. Tudi prvi je bil poleten in takrat je ravno sezona piknikov in smo brez problema lahko kam šli in je malo zvečer lepo zaspal notri in smo tako lahko ostali malo dlje. Pri približno 3 mesecih smo šli na morje in je tudi kar spal v košari, zvečer smo šli na sprehod v mesto, mali pa je lepo spal. Nosili smo jo celo na plažo, da je tam spal, saj je bila tam najboljša naravna senca. Negativna stvar te košare je pa definitivno teža - krepiš mišice z njo.
Kar se tiče oblačilc št. 50. - po naravi sem precej praktičen tip človeka in sem tudi jaz rekla te številke pa res ne rabimo veliko, malo zavihaš rob hlačk pa je. Pa je bil potem naš otrok tako živahen in je med spanjem tako brcal, da se je zbudil z obema nogicama v eni hlačnici. Se mi je tako zasmilil, da sem mojega takoj poslala po še par hlačk. Samo to je vse odvisno od otroka.
Kar pa se tiče oddaje papirjev na centru za socialno delo za porodniško: mislim, da moraš oddati nekje 7 ali 9 dni pred nastopom porodniške. Sicer zaposlene na centru niso najbolj navdušene nad tako pozno oddajo, ampak tako je predpisano. Preračunajte si predvsem kako se vam najbolj splača. Prvič sem jaz nastopila porodniško 9.4., pa sem čakala še da sem dobila marčevsko plača, saj je bila nekoliko višja in se mi je tako bolj splačalo. Preračunajte si in ne se pustiti prepričati odgnati. Tokrat bom naredila povsem drugače, saj bi imela rada urejeno vse preden nastopim dopust pred porodniško - 20.4., da se mi potem ni potrebno nič več vračati v službo.
Joj sem se pa razpisala sedaj, no sej sedaj bom pa kakšen mesec spet tiho user posted image

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
15.2.2012 10:50:33   
afnica mala
paketi- prvič sem vzela denar, ker sem večino stvari dobila...tudi tokrat bom...

beti82- ti si frej že aprila? superuser posted image , imaš še veliko dopusta...no, saj če ne bi decembra in januarja za nego miške dala 8 dni dopusta (namesto bolniške), bi bla tud jaz okoli 7 maja doma....

jaz imam tud rada papirje poštimane že prej, da me kaj ne preseneti...kolk prej pa lahko, verjetno je kaka omejitev kolk pred nastopom porodniške lahko vložiš papirje?

(odgovor članu beti82)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
15.2.2012 11:04:42   
beti82
Sem malo pobrskala za nazaj in poiskala odgovor socialne delavke:
vlogo za uveljavitev pravic matere ob rojstvu otroka lahko oddate 60 dni pred predvidenim datumom poroda, najkasnje pa dan pred nastopom porodniškega dopusta.
Je bilo pa to pred tremi leti, tako, da nisem 100 % da je sedaj še vedno enako.

Ja dopust pa tokrat začnem kar zgodaj, imam še kar nekaj dni od 2011, pa še celotnega 2012 bom koristila, ker se po vsej verjetnosti ne bom vračala v to službo.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
15.2.2012 11:37:05   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: amyZ

Moje kolegice so navdušene nad Jane vozički, dve ga imajo že doma, vendar še ni v uporabi, druga ga pa kupuje. Baje so ok, se dajo na malo zložit in so precej stabilni za trikolesnike in primerni za makadam. So pa v kompletu tudi z košaro in lupinico. Cene so različne cca. 600€ če se ne motim, majo jih pa v Pikapolonici. Več ne znam povedati, je pa baje dober voziček.
Da ne bom samo svojega hvalila.
Jaz imam srečo, ker sem najprej kupila voziček nato pa bom avto. user posted image  Ker v mojega pač ne pride noben. Tako da prilagajam avto vozičku, hecno za slišat.

Jane je res fajn..sem ga imela prvič.. men osebno sicer ta novi modeli niso fajni, so ožji..in tudi cena ni več 600€, ampak so znižani cca 750€, novi pa 990€ ..

aja oblačilca.. vse sem nakupila 56, nekaj malega 50..no na koncu se je mali rodil velik 49 cm, in sem v H&M kupila še bodije 44 za začetek ..

dopust in porodniški dopust - nastopim ga 21.6., lanskega dopusta nimamveč, letošnjega pa bom koristila 2013 .. čeprav jst bom  po vsej evrjetnosti tudi med porodniško delala občasno (domače podjetje)

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
15.2.2012 12:00:23   
amyZ
Na spletni strani, kjer si lahko izračunate višino nadomestila ti prikaže tudi predviden čas oddaje vloge, ki je nekje 2 meseca pred PDP oz. dober mesec pred nastopom porodniške. Tako da naj bi se oddajalo že maja. Jaz bom šla tako ali tako preverit višino nadomestila, glede na to da nisem zaposlena, da vem kaj lahko pričakujem, že prej. Pa mi bo potem povedala kdaj oddam vlogo.
V zakonu pa piše: pravico do porodniškega dopusta in očetovskega dopusta se uveljavlja 30 dni pred predvidenim nastopom porodniškega oz. očetovskega dopusta ali 60 dni pred predvidenim PDP. Pravico do dopusta za engo in varstvo otroka pa 30 dni pred iztekom porodniškega.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
15.2.2012 13:28:59   
nina166
Hemeroidi: sem vprašala mamo, ki ima s tem velike probleme, enkrat je bla tudi že na operaciji. Kupi se hrastovo lubje, potem se iz tega skuha čaj, se ohladi in se potem s tem umiva. Mama da to na okensko polico, da je res kar mrzlo. Odkar se umiva s tem ji ne krvavijo več.

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
15.2.2012 15:09:17   
sunny21
Zivjo punce,
hvala za vse sezname, sem ze nekaj skombinirala in sprintala. Pred mesecem sem hodila po BC-tru in si ogledovala, kaj sploh obstaja za novorojencke, dojencke, seveda to traja in so mi vse prodajalke nonstop pod roke gledale, ker pac nisem kupovala. S seznamom bom ze pravi profiuser posted image in mi vsaj ne bo neprijetno.
Hemeroidi so tudi mene napadli, ne vem zakaj saj hodim vsak dan na Wc. Je bil pa zunanji in samo en dan, brez krvavitev. Tako da sem si robce kupla, kreme se ne in se ze zdaj bojim kako bo na porodu. Napihljiv obroc iz seznama definitivno ne smem pozabitiuser posted image
Vozicek imam ze izbran, samo se pocakam do maja ,ce bo slucajno kaksna boljsa cena Peg perego switch, easy drive. Lupinico in kosaro dobim iste znamke od sestre, pa se mi zdi to najbolj smiselen nakup, ki bo sel tudi v avto.
Imam pa vprasanje glede prijave stalnega bivalisca za otroka, sva porocena, vendar imava vsak se svoj stalni naslov, ker v Lj sva privat in imava zacasno bivalisce skupno. A mora otrok nujno imeti materin stalni naslov? Ker ob rojstvu obcina Metlika ne da denarne nagrade, Tolmin kjer je on pa 200€ in me zanima ce se to da, da je pisan na mozev stalni naslov in kje se to ureja? In kako gre naprej, verjetno se potem vse dogovarja na centru v Tolminu za otroske dodatke, ce ima tam stalen naslov in ali vse to ureja moz, ker mene tam pac ni. Jaz vem , da zase urejam v Metliki dopust, itd. Hvala za odgovor vvsem, ki imate podobne izkusnje. Saj nabrz ni tako komplicirano kot se slisiuser posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
15.2.2012 16:06:29   
amyZ
Sunny21 - glede stalnega prebivališča je tako. Otroka lahko stalno prijaviš tudi pri očetu, vendar potem obenem uredita še začasno, da se bo videlo, da živite skupaj kot družina (zaradi uveljavljanja pravic). Jaz imam isti primer in mi je rekla na UE, da bomo urejali tako kot se bomo zmenili, da bom povedala kam ga prijaviti in jaz ga bom na prebivališče očeta, ker je pri meni že to problem, ker imam jaz pri mamic stalno in ona uveljavlja subvencijo za stanovanje, če bi prijavila še malega bi sigurno začeli komplicirati.
Za uveljavljanje pomoči ob rojstvu otroka (paketek) je pristojen CSD glede na materino prebivališče, prav tako tudi glede starševskega dodatka in vseh nadomestil. Po otrokovem prebivališču pa otroški dodatek.

Pa še informacije, ki mogoče pridejo prav:
Glede uveljavljanja dopusta sem napisala že v prejšnjem postu. Potem pa so tu še roki za uveljavitev pravic do družinskih prejemkov:
-starševski dodatek (za tiste ki ne dobite nadomestila) - 30 dni pred PDP in najkasneje 30 dni po rojstvu otroka (možno kasneje ampak se skrajša, ni več 365 dni)
-pomoč ob rojstvu otroka - najkasneje 60 dni po rojstvu
-otroški dodatek - v 90 dneh po rojstvu, če želite da pripada od rojstva otroka, če pa uveljavljate kasneje pa pripada z naslednjim mesecem
-dodatek za velike družine - v tekočem letu za uveljavljanje v tekočem letu, najpozneje v roku treh mesecev od dneva povečanja števila otrok (trije ali več)

Tole bolj ali manj nekaterim pride v poštev. Si je fajn to zabeležit, ker ob rojstvu imap verjetno en kup drugih zadev za tuhtat, kakor pa tele roke. Se pa ravno tole učim, pa sem rekla, da malo podelim svoje znanje, ko je ravno uporabno za vse nas tukaj.

(odgovor članu sunny21)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
15.2.2012 16:30:44   
2bambinos
Sunny21- Glede naslova: ena kolegica mi je pravila, da za vrtec gledajo, da imata oba starša isti naslov in sicer to najmanj 1 leto, ne par mescev, zaradi po nihovo "goljufanja" glede pridobitve vrtca in menjavanja stalnega naslova. Mogoče, če razmislita s partnerjem malo tudi o tem - če imata varstvo zagotovljeno, potem izkoristita denarno pomoč občine, če pa ne, pa tehtno razmislita in uredita skupno bivališče oz. naslov. Tudi sama nisem prej pomislila na to glede vrtca in naslova... lp

(odgovor članu sunny21)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
15.2.2012 16:56:42   
amyZ
Saj je dovolj že skupno začasno. S tem lahko uveljavljaš, da živiš v skupnem gospodinjstvu toliko in toliko časa in se šteje da zakonca oz. partnerja živita skupaj. Če pa tega nimaš urejeno, tudi začasnega ne, potem pa je problem ja.

(odgovor članu 2bambinos)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
15.2.2012 22:32:00   
TinKkara
http://www.mimovrste.com/artikel/3080018020/termometer-lanaform-no-touch#priporocila
a ima katera izkusnje s tem termometrom? se mi zdi fajn, ker z njim lahko meris vse:vodo za kopanje, vso tekocino, prostor, vrocino dojencka itd...kaj menite?

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
16.2.2012 7:56:13   
amyZ
Kot da bi brala misli. Midva sva tudi včeraj po internetu malce gledala termometre. In sva prišla do zaključka, da najbolj natančni so seveda stari živosrebrni, za tem so baje digitalni navadni. Zdaj za tale termometer ne vem, večina, ki ima tak princip deluje na IR. In baje so dosti zanesljivi, recimo da pritisneš glavo ob čelo, ta deluje na daleč in pa meri s točkami, in ker meri več točk naj bi bil zato bolj natančen. Baje pa je dobro, da je nekaj minut v istem prostoru kot tisto kar želiš meriti. Zakaj ne vem, ampak priporočajo.
Jaz pa ne vem ali bi vzela tistega za ušesa, ker zna bit manj natančen, sploh ker lahko zajame še temperaturo okolice. Tako da sem v dilemi. Imam teorijo, samo prakse ne.

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
16.2.2012 8:50:33   
*bobika*
dobro jutro

Mi imamo kr digitalni termometer motiv miki miške, da je bilo malemu zanimivo ..user posted image  pa je kolkertolk natančen ..
za v vodo imamo pa drugega ..

amyZ tele sezname si je res dobro spravit, ker potem imaš tolk dela z dojenčkom, da res pozabiš na vse..

glede naslova : lahko je user posted image  prijavljen na očetovem naslovu , lahko se tudi kasneje spremeni naslov, za vrtec pa res dobiš več točn če sta oba prijavljena na istem naslovu .. mi smo imeli vse možne točke, pa vrtca nismo dobili -smo bili na čakalni listi ..
Me prav skrbi kako bo za drugega... da se slučajno ne zgodi, da bom morala enega vozit kam daleč, ker vrtec imam skoraj pred nosom .. 50m od hiše..

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
16.2.2012 9:01:57   
polho3006
Oj punce!

Pri nas imamo tudi nek čisto navaden dig. temometer z miki miško. K sreči smo ga zares rabili samo 2x. Enkrat je imel trebušno virozo in je imel vročino, drugič pa je bila reakcija na cepljenje in je tudi full zakuhal.

Jaz računam da bom delala do 01.05. potem bom koristila še lanski dopust in 10 dni moram izkoristiti letošnjega, ker drugače teh 10 dni propade. Upam da bo vse o.k. in ne bo treba prej na kakšno bolniško, ker mi res ni za biti ves čas doma. Pa še full dela imamo doma, ker gradimo oz. bomo spomladi začeli opremljati in bi bila rada čim več zraven.

Punce lepo se imejte!

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
16.2.2012 9:32:04   
julieb

user posted image

NICK / starost / kraj/  št.user posted image  / št.user posted image  / kaj bo? 

2.7.
user posted image
bankc / 28 let / Primorska / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image  bincha / 26 let / Kranj / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image  
3.7.
user posted image mala06 / 33 let / Šentjur / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image

5.7.

user posted image polho3006 / 36 let / ? / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
6.7.
user posted image mala_roo / 25 let / Celje / 4user posted image / 0user posted image / user posted image
user posted image beti82 / ? let / ? / 2user posted image / ?user posted image / user posted image
7.7.
user posted image tamy82 / 25 let / Ajdovščina / 3user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image Ajsika / 28 let / LJ / 1user posted image / 0user posted image / user posted image  
user posted image vali88 / 24 let / MS / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
8.7.
user posted image Soncek17 / 27 let / LJ / 3user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image sunny21 / 31 let / LJ / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
10.7.
user posted image nina166 / 29 let / Savinjska dol. / 3user posted image / 2user posted image / user posted image  
user posted image miska6 / ? let / ? / ?user posted image / ?user posted imageuser posted image   
user posted image Katka86 / 25 let / Rogaska slatina / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image     
11.7.
user posted image fabula / ? let / ? / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image  Elieli / 31 let / Obala / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
12.7.
user posted image TinKkara / 36 let / ? / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
13.7.
user posted image P1ka23 / ? let / Celje / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image Tyraa / 25 let / ?user posted image / ?user posted image / user posted image
14.7.
user posted image kajčy / 26 let / NM / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
15.7.
user posted image rola / 25 let / KR / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
16.7.
user posted image ancy7 / 24 let / Ajdovščina / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image sandra85 / 26 let / Portorož / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image iwa / 29 let / Radovljica / 2 user posted image / 1user posted image / user posted image
17.7.
user posted image tallla / 33 let / Domžale / 3user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image Suzy29 / 30 let / Laško / 5user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image marettimara / 37 let / NG / 1 / 0 / user posted image
18.7.
user posted image šalčkaa / ? let / ?user posted image / ?user posted image / ? / user posted image
user posted image miska32 / 32 let / NM / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image borovnicka / 30 let / MB / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image nikolinca / ?let / ? / ?user posted image / ?user posted image / user posted image
19.7.
user posted image Caarmen / 28 let / Radovljica / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image

user posted image tigica / ? let / ? / ?user posted image / ?user posted image / user posted image
user posted image blondi20 / 20 let / Velenje / 1user posted image / 0user posted image / user posted image   
20.7.
user posted image xdmx / ? let / ? / 1 / 0 / user posted image
user posted image alysa / 34 let / Slovenj Gradec / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image lidy31 / 31let / Črna na Kor. / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
user posted image 2bambinos / 30 let / Gorenjska / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image  user posted image   
user posted image karin412 / 34 let / Gorenjska / 3user posted image / 2user posted image /  user posted image    
21.7.
user posted image sisi8 / ? let / Štajerska / 4user posted image / 3user posted imageuser posted image
user posted image buškolinka / 31 let / LJ / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image  
user posted image spelap / 24 let / Celje / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image

user posted image ThinkPink / 29 let / MB / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image *bobika* / 30 let / Celje / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
22.7.
user posted image valek / 30 let / Ptuj / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image Maat / ? let / 3user posted image / 2user posted image / ? / user posted image

user posted image katerina / 37 let / LJ / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image  
user posted image Vegi / 18 let / KR / 2user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image me ni / 38 let / Gorenjska / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image Sitnoba / 29 let / NM / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image Tadeja23 / 23 let / Lenart / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
23.7.
user posted image uta_ / 33 let / Kamnik / 1user posted image / 0user posted image / user posted image

user posted image afnica mala / 34 let / ? / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
24.7.
user posted image Katalenca / ? let / ? / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
25.7.
user posted image Tečnobica / ? let / ? / ?user posted image / ?user posted image / user posted image

user posted image Natty77 / 35 let / Celje / 3user posted image / 2user posted image / user posted image
26.7.
user posted image  
capyka1981 / 31 let / Šentjur / 1user posted image / 1user posted image / user posted image
27.7.
user posted image latila / 36 let / LJ / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
28.7. 
user posted image Arya / 23 let / Velenje / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image SamoTi / 28 let / Ptuj / 1user posted image / 0user posted image /
user posted image
user posted image sanyy / ? let / Ljutomer / ?user posted image / ?user posted image
user posted image
29.7.
user posted image  bavsi / 20 let / Dravograd / 1user posted image / 0user posted image
/ user posted image  
30.7.
user posted image amyZ / 25 let / Krško / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image julieb / 33 let / Pomurje / 3user posted image / 1user posted imageuser posted image

1.8.
user posted image junior08 / ? let / ? / 2 / 1 / user posted image  
2.8.
user posted image ananaska78 / 33 let / Celje / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
x.7.
user posted image asteraki / 31 let / ? / 3user posted image / 2user posted image / user posted image

user posted image zvezdica** / ? let / ? / ? / ? / user posted image
user posted image Afrodita / 25 let / ? / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
user posted image Tanza / ? let / ? / ?user posted image / ? / user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naslednji pregled:
16.2.
rola, xdmx
20.2.
SamoTi
21.2.
vali88
22.2.
Arya, nina166
23.2.
*bobika*
1.3.
bincha
2.3.
Soncek17
5.3.
julieb, karin412, Natty77 (UZ)
9.3.
me ni
12.3.
polho3006 (sladkor)
20.3.
amyZ
27.3.
2bambinos
11.4.
2bambinos (kontrola rasti)
Morfologija:
21.2.
beti82
23.2.
sunny21
27.2.
mala06 (sladkor), mala_roo, bincha
29.2.
Katka86
2.3.
bankc, Soncek17, TinKkara
5.3.
iwa
7.3.
2bambinos, Vegi
8.3.
me ni
9.3.
afnica mala
13.3.
julieb
16.3.
spelap1

3D:

SKUPAJ NAS JE : 70
OD TEGA Z DVOJČKI :  1

user posted image : 9
  user posted image : 9 

Z nami so pot začele:
 butt3rfly, cebela2, MioBambino, racka8, 31Goga, julij82 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
- noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
16.2.2012 10:40:01   
julijka25
Živjo! Jaz sem nova na forumu, ampak sem se včlanila, ker bi rada spoznala še kakšno mamico iz Zasvja ( Trbovlje ). Sem tudi user posted image  nosečka in pričakujemo malo kepico user posted image  26. julija 2012. user posted image je zaenkrat prečudovita user posted image  Lp vsem bodočim mamicam

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
16.2.2012 10:46:34   
vali88
Dobrodošla julijka25user posted image user posted image

Vedno več nas je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julijka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
16.2.2012 10:46:46   
amyZ
Pozdravljena julijka25 in dobrodošla!

Jaz sem otroštvo preživela v Trbovljah, potem pa sem se preselila, vendar pa še obiskujem Trbovlje, ker imam tam stare starše. Če je 25 tvoja starost, smo še iste generacije user posted image .

Kako pa merite s tem navadnim digitalnim termometrom? Nekje minuto traja da izmeri, ali ne?

Neposredna povezava do sporočila: 2146
16.2.2012 10:55:30   
julijka25
Hvala za dobrosošlicouser posted image  Ja, stara sem 24 ampak ko bom rodila, bom 25 user posted image
Moj ginekolog je povedal, da bo letos, sploh pa julija baby boom user posted image
Ko mi je izračunal predviden datum poroda, se je nasmehnil in rekel: " Še ena, ki bo julija rodila"user posted image

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
16.2.2012 11:23:30   
sunny21
Punce, hvala za vse odgovoreuser posted image ,
zacasno bivalisce ze imava skupno, zdaj grem samo se porocni list iskat. Res sem misnla, da ima racunalnik to vse ze notri, pa izgleda, da bomo papirje se par let okoli nosili, al pa oni nasuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2148
16.2.2012 11:34:33   
TinKkara
šola za starše: koliko predavanj je vse skupaj in koliko časa ponavadi traja??

jaz bom šla verjetno že marca, saj od aprila dalje imava ful gužvo z zidanjem, opremljanjem, selitvijo itd.....

(odgovor članu sunny21)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
16.2.2012 11:47:31   
nikolinca
ŽIVJO SONOSEČKE!
Hvala za dobrodošlicouser posted image sem v 18 t. nosečnosti, stara sem 29 let in to je moja 2user posted image .
Naslednji pregled imam jutri 17.2, morfologijo pa imam 13.03.

KG- koliko ste jih pridelale do sedaj? jast sm se danes tehtala in sem pridelala 2,5kg, napišite v katerem tednu ste in koliko je šlo goruser posted image

lep dan vam želimmmmm, uživajmo v lepem vremenu(mi imamo sonček danes )jupiiii

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......