xdmx
|
Uf, čestitke afnica, to so pa že lepa leta preživeta skupaj...sploh če pomislim, da s svojim nisva še niti eno leto skupaj...:) Ampak pri naju je tako prišlo, da sem zanosla že 1. mesec, dejansko načrtovano :) pa je bilo nekaj narobe, čez 3 mesece pa je ponovno uspelo...pa itak bi blo fajn, če bi se že dlje poznala, že iz čist banalnih razlogov...ampak tako je, stara sva že dovolj, sploh jaz, ki jih bom imela letos že 30. Zdaj pa je kar je.. Vidim, da že na veliko kupujete in iščete primerne izdelke za bejbija... Jst sem sicer že gledala nekaj na netu, ampak ker sestrična dela že dolga leta v BC, mislim da bom šla en dan do nje in bova nabrale vse potrebno. Ampak ne še zdaj...je še dosti časa. Pojutrišnjem imam pregled...in sicer po dobrih treh tednih. Je kar zanimivo, ko že toliko časa nisem bila, ampak hvala bogu ni bilo potrebno, saj nisem nič več krvavela. Upam, da je z bejbijem vse ok. Sem se pa res dosti bolj pazila, pa še razvajajo me zadnje čase vsi po vrsti, mislim, da tudi to dobro dene. :) Kak vam kej buši raste? Jst ga nisem nič merila pred nosečnostjo...oz. v pasu sem bila okrog 64, ampak to je bil tisti tanajbolj suhi del....zdej je pa najbolj izbočen 86cm. Je pa full luškana izboklinca nad sramno kostjo in jo kr moram skos božati pa vedno večja je. :)) Kile...2kg plusa, to je to. Na 54kg sem trenutno. Prsi so še kar občutljive, kak dan manj, kašen pa bolj, so pa bradavice zelo občutljive in boleče. Opažam, da sem občutljiva na surovo zelenjavo, bolj natančno surovo papriko...Kadar jo pojem, mi je slabo, glavobol...tako, da sem dejansko morala vzet lekadol. Ker ni pomagala ne masaža, ne akopresura, hrana, kamilice...nič...bruham pa full težko. Po moje da niti ni kriva surova zelenjava ampak strupi, s katerimi ostane zelenjava sveža toliko časa. No, tako...full mi je fajn, ko opažam, da nas je vedno več...zadnje čase je Facebook poln slikc novorojenčkov, ampak sem pač v tistih letih, ko se kar po vrsti odločamo za bejbije...Super generacija bo. :)) Lep pozdravček, nosečke in lep dan! Upam, da ga preživite lepše kot jaz, ki se učim za jutrišnji izpit. Tako da valentivo bo zame šele jutri. :) Uživajte!!
|