|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
7.2.2012 9:06:29   
iwa
Ojla punce!

Vidm, da se ful dogaja... vsem ki čakate na rezultate al na preizkave, držimo pesti, zelo zelo zelo! Boste vidle da boste vse dobro opravile!

Bankc, ne vem kaj bi ti svetovala, meni občasno otrdi trebuh za kratko, a brez bolečin, pa hitro mine, včasih tud po slončkanju, drugače pa nimam krčev. Pametno je da si poklicala G, bo že ona vedla najbolj...glavno da čutiš brcike!

julibe, super da maš končno bris BP, čestitam!

Men pa nekaj ringaraja serje, se tipkamo pol, razen črk mi nč ne dela...

Življenje je lepo!

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
7.2.2012 9:11:10   
bavsi
Jutro punce!

Pišem po dolgem času... Muči me pa naslednje. Zjutraj ko se zbudim se počutim super in tako tudi do nekje popoldneva. Opažam da zjutraj lahko jem in prav tako kosilo, proti večeru pa se počutim tako čudno, da ne znam opisat. V trebuhu imam tak čuden občutek, v ustih imam slab okus in mi sili na bruhanje. Ne vem več kaj naj naredim user posted image user posted image  in potem ne morem nič jesti, ker ne vem ali mi je slabo ali mi je kaj drugega. pol pa nekako preguram do večera in komaj čakam da grem spat. ima katera še podobne težave?user posted image

lepo boditeuser posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
7.2.2012 9:15:48   
polho3006

IZVIRNO SPOROČILO: bavsi

Jutro punce!

Opažam da zjutraj lahko jem in prav tako kosilo, proti večeru pa se počutim tako čudno, da ne znam opisat. V trebuhu imam tak čuden občutek, v ustih imam slab okus in mi sili na bruhanje. Ne vem več kaj naj naredim user posted image user posted image  in potem ne morem nič jesti, ker ne vem ali mi je slabo ali mi je kaj drugega. pol pa nekako preguram do večera in komaj čakam da grem spat. ima katera še podobne težave?user posted image

Si si kaj izmeri pritisk? Pri meni je včasih podobno...postanem kot ožeta cunja. Ampak to vedno popoldan, oz. zvečer...mi postane tako čudno slabo, pa rahla vrtoglavica...poliva me vročina...no in sem ugotovila da imam zelo nizek pritisk (100/55). Potem spijem kapučino, pojem kaj sladkega in je kar kmalu boljše.

(odgovor članu bavsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
7.2.2012 9:16:20   
julieb
AC:
7.2.
afnica mala
me ni
Maat

NAvijamo, da bo vse ok.

iwa tudi tebi vse dobro na pregledu.

TinKkara kako je??? že kaj veš?

Za tamalega se ne sekiram več, nima vročine, nič ga ne srbi, mažemo se z alojo in je vse malo boljše.
Glede na vse info, ki sem jih včeraj izbrskala, je itak že prepozno za karkoli, ker ko se pojavi izpuščaj je inkubacijska doba mimo in naj ne bi bil več kužen, če sem sama to prebolela v otroštvu pa tak naj ne bi bilo panike.

Danes sem ga peljala na sankah v vrtec, kako veselje je bilo pa to, noro!

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
7.2.2012 9:26:16   
amyZ
Julieb - super, da je bris OK! In upam tudi da boš po morfologiji lahko bila sproščena in prepričana, da je čisto vse OK! Sicer pa je mogoče res samo kakšna alergija pri malemu, če praviš, da je že bolje. A za to peto bolezen lahko kako izveš, če si jo že prebolel? Če kje piše, v kartoteki? Čeprav je moja kartoteka taka, da dvomim, da jo zna moj sedanji dohtar prebrat, ker pediater je res pisal samo za sebe tja noter pa za sestro, ki je verjetno diplomirala iz njegove pisave.

Držim pesti za vse, ki imate danes AC!

Sicer pa mene po slončkanju nič ne dajejo krči. Zadnjič so me pred tem in sem si rekla, da zdaj je bila pa suša že skoraj 3 tedne (izcedek, nato krema) in da zdaj bi pa že lahko kaj. In ko sva se spravila so krči minili, tako vmes kot tudi potem. Mogoče na ene učinkuje blagodejno na druge pa ne.

Tole pa je nekaj snega a ne? Pri nas ga je cca. 20cm in še pada in zgleda da ne bo še nehalo. Škoda je samo ker se iz njega ne da nič narest, niti kepe. Tako da je res samo za sankat. Ampak moja kućžika pa tako uživa, da pozabi zakaj jo sploh peljemo ven. Hehe... Danes smo že ob 7h imele sprehod, smo mojega pospremile do službe, sreči ima dobrih 5min peš, da mu ni bilo treba kidat! Sama se pa niti ne bi spravila, sem raje doma.

Aja, imam eno vprašanje. Ali še katera opaža, da ji zmanjkuje kondicije? Ne samo pri večjih naporih ampak tudi tako. Kot da mi začne manjkati zraka. To se zgodi če malo dlje hodim, potem ko grem po stopnicah navzgor, včeraj ko sem sesala in ko se učim (ker glasno ponavljam in govorim in mi kar naenkrat zmanjka zraka za govorit in moram biti tiho). Sicer sem brala naj bi se v nosečnosti kapaciteta pljuč spremenila in vse to, ampak zaenkrat verjetno maternica še ne pritiska na pljuča, vsaj zdi se mi, ko še nisem tako daleč.

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
7.2.2012 9:37:42   
julieb
amyZ - zadihaš se ker tvoj kisik gre tudi v maternico in je srce bolj obremenjeno, sicer pa imaš tu opis povzet iz nosečniškega koledarja za 15 tednov nosečnosti.

Vaše srce dela s polno močjo, saj mora plod oskrbeti z dovoljšnjo količino kisika. V tem obdobju nosečnosti sicer srce prečrpa kar 20 % več krvi kot pred nosečnostjo, do konca nosečnosti pa se bo ta količina še povečala. Ob koncu nosečnosti bo moralo srce prečrpati kar 30 – 50 % več krvi kot pred zanositvijo.

Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
7.2.2012 9:47:19   
2bambinos
Živijo.

Bavsi - te čisto razumem. Jaz sem tudi zjutraj ok, lahko jem, medtem ko popoldne me vse boli okoli trebuha, tišči za znoret in vem, da bi mogla jesti, ker še skoraj nič nisem, a ne spravim vase, ker ni placa... Potem me še popoldne napihne, mi je slabo in sem tudi kot cunja. Potem zaspim tam okoli 18h in bi spala še celo noč (če me ne bi moj zbudil, češ: Umivat!). Z napihnjenostjo je nekoliko bolje oziroma bolje rečeno z zaprtostjo, ker sem prešaltala iz Elevita na Femibion 2.
Tudi jaz imam nizek pritisk, a sedaj v nosečnosti se mi je dvignil (ter spet mi paše sladko, medtem ko kave ali karkoli podobnega nikoli nisem pila).
AmyZ - tudi jaz sem zadihana, sploh po štengah, tudi po sprehodu. A mogoče to res še ni zaradi pluč, temveč zaradi srca - ker mora prečrpati ful več krvi in se zato res matra. Nam pa moči prej poidejo... Sploh ker smo še navajene na "prej" oziroma na prejšen ritem in količino opravljenega dela :)

Držim pesti tudi jaz vsem, ki čakajo rezulate... user posted image

(odgovor članu bavsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
7.2.2012 10:22:08   
amyZ
Aha. Potem verjetno zaradi tega. Potem pa imam še nizek pritisk in je kombinacija idealna! user posted image  No, samo da je to nekaj kar je normalno in da se ne obremenjujem preveč s tem. Saj mogoče če bi ves čas kaj fizično delala bi bilo drugače, tako pa večino časa preživim sede.

(odgovor članu 2bambinos)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
7.2.2012 10:40:03   
amyZ
Aja, pa še eno vprašanje. Zaželela sem se malo namakati v domači kadi. Nekje sem pred časom zasledila da naj bi bila temperatura vode največ 34stopinj in danes sem preverila kako topla je taka voda in ugotovila, da niti ne kaj preveč. Sedaj pa iščem po googlu in vidim, da naj bi bilo pregrevanje škodljivo predvsem v 1. tromesečju in da če se enkrat namakaš v topli vodi cca. 30min da ne škodi, razen če se skoz izpostavljaš, in podobne. Zdaj pa sem v precepu. Si lahko naredim kopel s cca. 37stopinjami, ker drugače bi me začela kmalu zebsti? Glede na to, da je telesna temepratura tu nekje oz. mičkeno manj?

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
7.2.2012 10:52:29   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: bavsi

Jutro punce!

Pišem po dolgem času... Muči me pa naslednje. Zjutraj ko se zbudim se počutim super in tako tudi do nekje popoldneva. Opažam da zjutraj lahko jem in prav tako kosilo, proti večeru pa se počutim tako čudno, da ne znam opisat. V trebuhu imam tak čuden občutek, v ustih imam slab okus in mi sili na bruhanje. Ne vem več kaj naj naredim user posted image user posted image  in potem ne morem nič jesti, ker ne vem ali mi je slabo ali mi je kaj drugega. pol pa nekako preguram do večera in komaj čakam da grem spat. ima katera še podobne težave?user posted image

MENI se dogaja isto, jst pol spijem dva deci donata pa je bolje..mislim da je to kislina ..

(odgovor članu bavsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
7.2.2012 10:52:37   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: amyZ

Aja, pa še eno vprašanje. Zaželela sem se malo namakati v domači kadi. Nekje sem pred časom zasledila da naj bi bila temperatura vode največ 34stopinj in danes sem preverila kako topla je taka voda in ugotovila, da niti ne kaj preveč. Sedaj pa iščem po googlu in vidim, da naj bi bilo pregrevanje škodljivo predvsem v 1. tromesečju in da če se enkrat namakaš v topli vodi cca. 30min da ne škodi, razen če se skoz izpostavljaš, in podobne. Zdaj pa sem v precepu. Si lahko naredim kopel s cca. 37stopinjami, ker drugače bi me začela kmalu zebsti? Glede na to, da je telesna temepratura tu nekje oz. mičkeno manj?

amy jst si nardim kopel, pa imam 40 stopinj, ker drugače me zebe, sem bolj zmrzljive sorte in imam rada toplo vodo .. dam si tudi par kapljic olj noter ali pa sol.. tudi prvič sem si kopeli delala do 35 tedna, potem pa ne več, da se ne bi slučajno prehitro začela odpirat (sploh ne vem od kod mi to) ..

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
7.2.2012 10:56:20   
*bobika*
dan dan ..

Danes sva bila z dragim že pridna navsezgodaj .. sva si nanosila drv za dva dni v kurilnico, da ne bo potrebno za vsako ven na sneg po njih, dragi je vse skidal okoli hiše, ker ima dopust, malček je v vrtcu, jaz  pa sem že v službi ..

Včeraj mi je dragi prinesel kebab, se mi je tako zaluštal, no ampak vse bi bilo ok, če ne bi bila ura 22h user posted image  ..sem ga zmazala v sekundi, čeprav sem že napol spala na kavču, ko je prišel domov..
sem imela tudi tako napihjen trebuh in napet, da najprej sploh nisem vedla ali ga bom lahko pojedla, potem sem pa donat zraven pila in je zgleda naredil prostor za kebab user posted image

Komaj čakam danes da bo ura 16h, da gremo ven na sneg.. jupi kako je lepo..

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
7.2.2012 12:45:57   
vali88
BAVSI ....jas tudi čez dan lahko jem pa pijem......zvečer se mi trebuh napne da mam ful velikega, pa slabo mi postane. Bruhala sem pa po dolgem času v nedeljo pa včeraj tudi, pa to samo zvečer.....

en velik user posted image vsem ki imate danes preiskave.
Držim pesti za naše mamice, predvsem pa za naše male user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
7.2.2012 15:51:19   
zori82
Ročno izdelane črke (imena na tablici ali pa magnetki), ki ji lahko obesite/nalepite na vrata otroške sobice ali pa kar na steno oz. na hladilnik :) http://www.facebook.com/pages/%C4%8Crkarije/268792466523839

(odgovor članu vali88)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
7.2.2012 16:26:13   
amyZ
TinKkara - a so te že poklicali? Ali si ti njih? user posted image

Reklama!!! Take črke lahko sama naredim iz fimo mase.

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
7.2.2012 17:25:46   
TinKkara
Heeejjjj....
Jupiiii,jupiiiii,jupiii,juhuhujuhuhu, wiiiii.....user posted image
Izvidi od AC so ok in puncka bo!user posted image user posted image

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
7.2.2012 17:31:13   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: TinKkara

Heeejjjj....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Super za izvide in čestitke za punčko user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
7.2.2012 17:35:29   
amyZ
Jeeeeeeejuser posted image user posted image !!!! Čist vesela zate!!! Kot bi šlo zame user posted image . Super res!

In čestitke tudi za punčko!!! user posted image  Naj zraste v pravo pridno lepotičko!

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
7.2.2012 18:05:47   
alysa

Heeejjjj....

Čestitam za dobre rezultateuser posted image user posted image

Jaz sem pa pristala na antibiotikih, ker se moj prehlad spremenil v vnetje sinusov, tako da sem še en teden v bolniški.

lepo bodite

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
7.2.2012 18:12:05   
mala06

Heeejjjj....

user posted image user posted image user posted image user posted image za punčko in da so rezultati ok!

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
7.2.2012 18:25:18   
Arya

Heeejjjj....

Čestitke in da je vse OK!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
7.2.2012 18:29:42   
julieb

Heeejjjj....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
7.2.2012 19:21:47   
sandra85

Heeejjjj....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SUPERRRR!!!!!!!!! zaj pa imaš razlog, da začneš maximalno uživat nosečnost user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
7.2.2012 20:50:25   
julieb

user posted image

NICK / starost / kraj/  št.user posted image  / št.user posted image  / kaj bo? 

2.7.
user posted image
bankc / 28 let / Primorska / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image  bincha / 26 let / Kranj / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image  
3.7.
user posted image mala06 / 33 let / Šentjur / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image

5.7.

user posted image polho3006 / 36 let / ? / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
6.7.
user posted image mala_roo / 25 let / Celje / 4user posted image / 0user posted image / user posted image
user posted image beti82 / ? let / ? / 2user posted image / ?user posted image / user posted image
7.7.
user posted image tamy82 / 25 let / Ajdovščina / 3user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image Ajsika / 28 let / LJ / 1user posted image / 0user posted image / user posted image  
user posted image vali88 / 24 let / MS / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
8.7.
user posted image Soncek17 / 27 let / LJ / 3user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image sunny21 / 31 let / LJ / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
10.7.
user posted image nina166 / 29 let / Savinjska dol. / 3user posted image / 2user posted image / user posted image  
user posted image miska6 / ? let / ? / ?user posted image / ?user posted imageuser posted image   
user posted image Katka86 / 25 let / Rogaska slatina / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image     
11.7.
user posted image fabula / ? let / ? / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
12.7.
user posted image TinKkara / 36 let / ? / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
13.7.
user posted image P1ka23 / ? let / Celje / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image Tyraa / 25 let / ?user posted image / ?user posted image / user posted image
14.7.
user posted image kajčy / 26 let / NM / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
15.7.
user posted image rola / 25 let / KR / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
16.7.
user posted image ancy7 / 24 let / Ajdovščina / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image sandra85 / 26 let / Portorož / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image iwa / 29 let / Radovljica / 2 user posted image / 1user posted image / user posted image
17.7.
user posted image tallla / 33 let / Domžale / 3user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image Suzy29 / 30 let / Laško / 5user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image marettimara / 37 let / NG / 1 / 0 / user posted image
18.7.
user posted image šalčkaa / ? let / ?user posted image / ?user posted image / ? / user posted image
user posted image miska32 / 32 let / NM / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image borovnicka / 30 let / MB / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image nikolinca / ?let / ? / ?user posted image / ?user posted image / user posted image
19.7.
user posted image Caarmen / 28 let / Radovljica / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image

user posted image tigica / ? let / ? / ?user posted image / ?user posted image / user posted image
user posted image blondi20 / 20 let / Velenje / 1user posted image / 0user posted image / user posted image   
20.7.
user posted image xdmx / ? let / ? / 1 / 0 / user posted image
user posted image alysa / 34 let / Slovenj Gradec / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image lidy31 / 31let / Črna na Kor. / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
user posted image 2bambinos / 30 let / Gorenjska / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image  user posted image   
user posted image karin412 / 34 let / Gorenjska / 3user posted image / 2user posted image / user posted image    
21.7.
user posted image sisi8 / ? let / Štajerska / 4user posted image / 3user posted imageuser posted image
user posted image buškolinka / 31 let / LJ / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image  
user posted image spelap / 24 let / Celje / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image

user posted image ThinkPink / 29 let / MB / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image *bobika* / 30 let / Celje / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
22.7.
user posted image valek / 30 let / Ptuj / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image Maat / ? let / 3user posted image / 2user posted image / ? / user posted image

user posted image katerina / 37 let / LJ / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image  
user posted image Vegi / 18 let / KR / 2user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image me ni / 38 let / Gorenjska / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image Sitnoba / 29 let / NM / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image Tadeja23 / 23 let / Lenart / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
23.7.
user posted image uta_ / 33 let / Kamnik / 1user posted image / 0user posted image / user posted image

user posted image afnica mala / 34 let / ? / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
24.7.
user posted image Katalenca / ? let / ? / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
25.7.
user posted image Tečnobica / ? let / ? / ?user posted image / ?user posted image / user posted image

user posted image Natty77 / 35 let / Celje / 3user posted image / 2user posted image / user posted image
26.7.
user posted image  
capyka1981 / 31 let / Šentjur / 1user posted image / 1user posted image / user posted image
27.7.
user posted image latila / 36 let / LJ / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
28.7. 
user posted image Arya / 23 let / Velenje / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image SamoTi / 28 let / Ptuj / 1user posted image / 0user posted image /
user posted image
user posted image sanyy / ? let / Ljutomer / ?user posted image / ?user posted image
user posted image
29.7.
user posted image  bavsi / 20 let / Dravograd / 1user posted image / 0user posted image
/ user posted image  
30.7.
user posted image amyZ / 25 let / Krško / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image julieb / 33 let / Pomurje / 3user posted image / 1user posted imageuser posted image

1.8.
user posted image junior08 / ? let / ? / 2 / 1 / user posted image  
2.8.
user posted image ananaska78 / 33 let / Celje / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
x.7.
user posted image asteraki / 31 let / ? / 3user posted image / 2user posted image / user posted image

user posted image zvezdica** / ? let / ? / ? / ? / user posted image
user posted image Afrodita / 25 let / ? / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
user posted image Tanza / ? let / ? / ?user posted image / ? / user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naslednji pregled:
9.2.
amyZ, Katka86
10.2.
fabula
14.2.
afnica mala, polho3006, 2bambinos, bavsi
15.2.
alysa
16.2.
rola, xdmx
20.2.
SamoTi
21.2.
vali88
22.2.
Arya, nina166
23.2.
*bobika*
1.3.
bincha
2.3.
Soncek17
5.3.
julieb
12.3.
polho3006 (sladkor)
11.4.
2bambinos (kontrola rasti)
Morfologija:
14.2.
polho3006, afnica mala
21.2.
beti82
23.2.
sunny21
27.2.
mala06 (sladkor), mala_roo, bincha
2.3.
bankc, Soncek17, TinKkara
5.3.
iwa
7.3.
2bambinos, Vegi
9.3.
afnica mala
13.3.
julieb

3D:

SKUPAJ NAS JE : 69
OD TEGA Z DVOJČKI :  1

user posted image : 9
  user posted image : 6 

Z nami so pot začele:
 butt3rfly, cebela2, MioBambino, racka8, 31Goga, julij82 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
- noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
7.2.2012 21:39:38   
TinKkara
Najlepsa hvala vsem za cestitkeuser posted image
Jaz sem si prav zelo zelela puncko, zato sem se zaradi tea toliko bolj vesela. Moj dragi si je pA ocitno potihoma ali v podzavesti zelel sina in je bil kart malo razocaran....hm...saj se je nitro potolazil.Uff.

Od srece in od tega da sem se fajn oddahnila, sem se kar zjokala. prvic v zivljenju sem se od veselja zjokala.

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......