amyZ
|
Previjalna miza - kaj pa vem, če bi jo kupila, v bistvu lahko improvizirava. Zdajle sem ravno gledala omaro v sobi (t.i. otroški, ki je zdaj najina pisarniška), da je omarica s 4 predali, na njej pa ožja omara s policami in bi lahko na tej omarici imela kao previjalno mizo. Samo prestavit bi jo bilo treba, ker je zdaj za vrati. Posteljica in ostalo kar paše zraven - mogoče res iz Ikee, če ne bo prišla v poštev posteljica od mamine kolegice (ki bi jo zaenkrat samo posodila, kar pa meni ni všeč, ampak lahko da si premisli pa jo proda), v Ikei tudi posteljnina ni potem draga, itak pa sem razmišljala, da bi posteljnino zašila tudi moja mami, jaz bi samo kupila blago. Blazina za nadzor dihanja - ja, to ni slaba ideja. Glede na to, da bom verjetno vsakih 5min preverjala, če še diha, kot sem to počela pri sestrici. Se mi zdi, da nisem nič manj zahtevna in pa neobčutljiva kot sem bila takrat. To bi potem kar prav prišlo. El. varuška - o tej opciji sem najprej razmišljala, da je ne bi imela, ker bi bila posteljica na začetku v najini spalnici, nato pa v sobi zraven spalnice z odprtimi vrati. Potem pa razmišljam o tem, da kaj pa če bova pri tašči na obisku, pa bo tamali v vozičku zaspal, pa če bomo mi notri, bi se varuška dobro obnesla. Ali pa v kakšnih podobnih primerih. Sem pa pogledala in je že blazina za nadzor dihanja lahko s to varuško, tako da je vda v enem, je pa cena cca. 140€. Vlažilec zraka - če bo potrebno bova kupila kasneje, zaenkrat, če merilec ne laže je cca. 50% vlažnost v stanovanju. Ampak res ni 100% sigurno da je. Večji avtosedež - to itak pride v poštev naslednje leto, tako da tega še ne bi zdaj kupovala, če ne bo preveč navlake. Prsna črpalka - to bom verjetno kupila, ker če bom dojila jo bom sigurno kaj rabila, če bojo preveč polne ali pa v drugih primerih. Vem pa ja, da tudi tiste manjše malenkosti nanesejo veliko denarja. Seveda. Preveč. Kaj pravite o tem, da se kupi rabljena lupinica? Jaz bi sicer vzela tako, ki je bila samo za enega otroka, ampak nikoli ne veš če je 100% cela, ker strašijo s temi nevidnimi poškodbami. Je pa res, da se rabi toliko malo časa, da ne veš ali se splača kupiti novo ali ne. Po drugi strani pa se bova mogoče odločila še za enega otroka in bi bilo verjetno dobro, če bi bila nova. Oh, koliko težav!!! Me ni - dobrodošla nazaj! Lepo, da si dobre prestala AC in da si ok! vali88 - ja sanje so včasih prav grozne. Tako kot sem jaz sanjala, da sem bila na UZ in da se mali ni razvijal. Sem se zbudila čisto objokana in še en čas nisem prišla k sebi. Baje nosečnice znajo precej resnično sanjat. Jaz že od nekdaj dosti sanjam, tudi kakšne more, ampak se jih nikoli ne moreš navadit. Sem pa o rojevanju in tem sanjala že dosti prej preden sem sploh postala noseča (kao da sem izvedela šele pred porodom, pa je bila panika, da sem bila noseča na faksu in take fore).
|