|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
11.2.2012 14:12:28   
TinKkara
spelap1

ena moja frendica je imela 2x carski. prvič pod totalno anestezijo, drugič pa le lokalno. bolje ji je bilo drugič, saj je bila, že takoj po operaciji, čisto kul in spočita in tudi takoj okrevala, medtem ko prvič je vse trajalo dalj časa in je bila še nekaj časa bolj boga. Je pa res, da je prvič imela v izoli, drugič pa v lj. Mogoče je tudi od tega odvisno. Če bi še tretjič, bi se odločila za lokalno. Tako pravi.

Punce! A si merite kaj obseg trebuha?? Jaz ga imam 90cm in bom zdaj v 19. tednu.

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
11.2.2012 16:11:22   
alysa
spelap1

Po mojem pa ni nujno, da boš imela CR. No, vsaj moja sestra ga ni imela, pa je imela v prvi nosečnosti dva mioma. Ker očitno noben ni oviral porodne poti, je imela normalen porod. Tako, da boš videla, kako se bo stvar najprej odvijala.

(odgovor članu spelap1)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
11.2.2012 17:24:44   
TinKkara

me ni

kam si se pa ti zgubila? user posted image

a si tudi ti imela fish test? no, upam, da je vse ok, pa javi se kaj

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
11.2.2012 19:59:28   
amyZ
me ni je javila enkrat prejšnji teden, da pride 13, ker je na bolniški doma brez neta.

Jaz si merim trebušček, jutri si ga moram ker bo konec 16t, v 14t sem ga imela 84cm. Verjetno je odvisno tudi od začetnega stanja, vendar jaz ne vem koliko sem ga imela, nekje okol 70, mogoče malce čez. Da vidimo, če bo jutri kaj večji, zdi se že.

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
11.2.2012 21:37:05   
Sitnoba
afnica mala- a si ti imela lokalno? CR! VSAKA TI ČAST, da si bila TAKOJ dobra!!

spelap1 - upam, da pri tebi nebo tako ampak jaz sem bila čisto izmučena, je pa res, da je moj porod pred carskim trajal 7 ur, pa cel dan sem bila v porodni.
Drugače sem pa prišla v staro formo po porodu po 3 mesecih. Samo sumim, da je mene bolj utrudila anastezija, pa psihično to da sem bila rezana - mene je bilo groza šivov- bljeeek. še zdej me strese. tako da upam, da če spet pride do CR bo psihično močnejša, pa prosila bom za lokalno če je sploh na izbiro tu pri nas.

Sej če jaz to prav razumem potem takoj vidiš user posted image ne?
KEr meni je precej manjkalo in sem se kar krivo počutila, ker nisem Lare takoj držala v naročju...še potem ko so mi jo pristavli na prsi sem bila čisto še omotična in baje sem parkrat vprašala mojega da kaj imamo user posted image
verjetno res nisem kar pokapirala da je punčka, ker sem bila SIGURNA da bo fantek -nismo pa vedeli.
so me dali v roza porodno sobo in sem skoraj prosila, če lahko zamenjam, ker fantka pa res ne zgleda da rodim v roza sobi - halooo hormoni user posted image

joooj se opravičujem, predvsem prvorodkam, če je preveč info glede poroda...sem se razpisala...
ampak je res čaroben trenutek ko zdej je user posted image še v tebi že potem ga pa gledaš -iiiiiiii

aja merim trebuh - prvič nisem sem rekla da drugič pa bom - aha--v 16.tednu pa si še nisem, pa skoz pravim da is bom...

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
12.2.2012 8:26:48   
afnica mala
sitnoba- ne, imela sem CR pod popolno narkozo. Naročenega sem imela par dni kasneje, ampak sem malo zakrvavela, zato je bil prej. Kot naročeno sem v vsem tistem dnevu pojedla 1 burek user posted image  in puding, ko sem zvečer zakrvavela sem klicala a naj pridem. No, tam sva bila okolo 18h. So rekli, ker sem tako malo jedla, bodo počakali 5 ur in potem naredijo CR. Amapak so ga packi šli delat po 4h urah, tako da je mala rojena 9.10., tko bi bla pa 10.10. in ne bi mi bilo treba vsakič razmišljat kako je žeuser posted image
Niso mi delali niti klistira, tam v porodsni sva se par urc z možem šalila, ko so se druge matrale, ko je bil čas sem šla peš v drugo sobo, zlezla na mizo in maska....Neli se je rodila malo pred polnočjo, pustili so jo v oskrbi mojega moža, mene so še poštimali, ampak sem se megleno spomnila otroka z veliko količino temnih lask...so mi jo verjetno pokazali....ob 3h zjutraj sem že sestro spraševala če je mala ok...pol sem pa bedela, pa vmes spala....
vmes sem popiljala mesage o rojstvu, vsakemu posebej-tiste ki jih imam samo jaz na mojem telefonu....tko da sem pisala mesage in kr vmes zaspala, bog ve kaj sem pošiljala okrog user posted image
zjutraj sem se šla stuširat, tisti dan sem še dobiva inekcije v zadnjico, popoldan so me že preselili iz intenzivne v 2 posteljno sobo...nisem rabila niti protibolečinskih tablet....skrbijo za otroka...ponočči spiš, ker ti ga odpeljejo....
je pa težava v tem, če te po CR nič ne boli, ker pretiravaš z delom, kot sem jaz, pa mi je patronažna sestra rekla, počivajte, boste vidli, bo prišlo za vami, pa je potem res, kakšen teden me je spodaj zelo bolelo, ampak kot sem rekla, za vse to- takoj podpišem še 1x.

(odgovor članu Sitnoba)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
12.2.2012 8:36:25   
polho3006
Tudi jaz sem prvič rodila s CR. Bila sem full boga, težko sem prišla nazaj v formo. Ampak zato na bil kriv CR ampak mrcvarjenje ki se je začelo 3 pred porodom. Potem pa še 9 ur v porodni z umetnimi popodaki...v glavnem zelo neprijetna izkušnja, ki se je k sreči srečno končala. Bom pa sedaj sigurno spet imela CR. Mi je že gin. z rdečim napisal v materinsko da je CR, zaradi drugih zdravstvenih težav, ki bi me bile prvič lahko stale življenja, ker se za tisto sploh ni vedelo.
Ponovnega CR me ni strah. Strah bi me bilo, če bi šel porod po prejšnjem scenariju. Upam da ne bom imela splošne anestazije...mislim da se to da v CE dogovoriti.

Pa še to....pri nas FULL sneži!!!user posted image user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
12.2.2012 9:44:40   
spelap1
polho3006 a misliš da v celju delajo pod obe anastezije, pod lokalno in splošno?
a ima katere izkušnje z lokalno anastezijo v celju?

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
12.2.2012 18:52:43   
Natty77
Pozdravljene,
joj kako sem vesela ko vidim da že vas veliko ve, kakšnega spola boste imele otročičke....jst si pa tako želim vedeti, pa se noče in noče razkriti.
Naslednji UZ imam 5.3. in mogoče pa bo vendarle kaj sreče.
Mi smo bili na smučanju prejšnji teden v Avstriji in je tale oddih res pasal, čeprav sama nisem smučala. So pa zame bili sprehodi in malo bazen....Simonhohe - priporočam zelo za družine z otroci.
No včeraj sva z mojim po tem nemogočem vremenu in še bolj nemogočih cestah rila še v Ikeo in se moram pohvalit, da sva kupila zelo veliko stvari za novega user posted image ...posteljico, vzmetnico, postelnjino, previjalno, vse za kopanje, nekaj oblačilc....komaj sva vse v avto zbasala :)
Res je, da sva pohitela, ampak nekak bolj mirna sem ko vem da že nekaj imam, ker mi od prejšnjih dveh otrok ni nič ostalo, smo vse razdali okrog...in pa se mi zdi finančno lažje če vsak mesec nekaj kupimo in ne potem vse naenkrat....
...ostaja mi pa še velika uganka - vozičekuser posted image ...to bomo pa kasneje.
Ve ste že kaj nabavljale?
Aja, najbolj sem pa vesela, da sem si končno kupila blazino za spanje...tisto dolgo, da si jo zavijem okrog in okrog in se podložim, ker zelo težko spim na boku (sem trebušmi spalec). Dobila sem jo za 19€, kar se mi zdi zelo poceni, glede na to, kakšne cene so pri nas - in sicer v http://www.toysrus.at/home/index.jsp?categoryId=3994391
...če mogoče katero zanima.

Želim vam lep večer še naprej.
Natty

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
12.2.2012 19:54:09   
amyZ
Natty77 - kolko pa sta dala za posteljico in jogi? Mene tudi mika Ikea, ampak samo v primeru da res pride ceneje in da bom kupila še kaj. Kaj pa še kaj imajo za dojenčke? Previjalne verjetno ne bom kupovala, bomo improviziral.

(odgovor članu Natty77)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
12.2.2012 20:07:53   
Natty77
amyZ - za posteljico in jogi skupaj sva dala 140€, posteljice so zelo poceni, že od 40€ naprej, odvisno kakšno hočeš...midva sva vzela srednji cenovni razred, se pa lahko kasneje spremeni tako da odstraniš stranice (lestve) in ostane samo posteljica. Prav tako lahko kupiš tam na istem oddelku kovter in vzglavnik in pa postelnjino za vse to. Jogi rjuhe npr. so po dve pakirane in je paket 4€. Postelnjina je 9€.
Meni se zdi da se zelo splača. Banjica za kopanje z podlago proti dresnju je 5€. Prav tako kopalna brisača s kapuco....lahko kupiš tudi previjalno podlogo in jo daš potem npr. na pralni stroj v kopalnici - pride 8€.
To je samo nekaj od ponudbe, ki je res pestra.

Preden rodim bom šla še vsaj 1x...ko bom spet pri denarju, sedaj sem broke :)
lp

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
12.2.2012 21:41:51   
TinKkara
Natty77,
kaj ta blazina za spanje je v bistvu tudi blazina za dojenje? ali sta to dve različni blazini?

(odgovor članu Natty77)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
12.2.2012 22:02:21   
Natty77
TinKkara - ja, ta blazina je mišljena kot oboje, za spanje in kasneje za dojenje.

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
13.2.2012 8:26:00   
amyZ
Jutro!

Taka blazina bi verjetno tudi meni prišla prav, zdaj imam en tak mali povšterček in ga obračam s sabo po pojsli. Saj kar gre, samo navadit se je treba tako ležat. Meni bi sicer najbolj prav prišlo, da bi si lahko roke odmontirala ponoči dol, ker ponavadi se zaležim na njih potem pa zaspijo, ali pa ne vem kam naj jih vtaknem.

Imela pa bi eno vprašanje, predvsem za tiste, ki že imate malčke doma. Katere stvari pridejo najdražje, ko kupuješ takole pred rojstvom?
-definitivno je najdražji voziček (ki ga že imava)
-avtosedež in podastavek
-posteljica
-stolček za hranjenje (razmišljama o tistem od peg perego, ki se lahko uporablja od rojstva)
Je še kaj takega? Namreč, imam še bonov za BC pa ne vem kaj bi se mi najbolj splačalo tam kupit. Razmišljava da bi lupinico in podstavek za isofix kupila rabljeno, ker pride 1x ceneje, pa porabila bone za kaj drugega. Posteljice verjetno v BC ne bi kupovala, mogoče bi se res zapeljala v Ikeo, ker je ceneje. Potem moram pa še gledati na bodoče stare starše ki se že grebejo, da bodo kaj kupili in seveda nočejo samo ene cunjice ampak nekaj ornk. Zdaj razmišljam, da bi potem rekla, da eni kupijo stolček, za druge pa ne vem, mogoče posteljico. Zato sprašujem, če je še kakšna stvar, ki je večje vrednosti? In pa, kaj se splača v BC kupit, tako da ni dražje oz. da drugje ni tako za dobiti?

(odgovor članu Natty77)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
13.2.2012 8:47:10   
nina166
Jutro!

Otroka sta po skoraj 14 dneh spet v vrtcu...sta komaj čakala, da greta user posted image

amyZ kaj pa previjalna miza? Če boš imela leseno s predali za otrokova oblačila je to kar drago. Midva sva jo pri Domnu kupila in se je super obnesla...jo imamo v spalnici. Potem se je Daša rodila pozimi in smo za v kopalnico kupili še eno plastično z banjico, ker smo imeli v spalnici malo bolj hladno in je bilo premrzlo za previjat. Zdaj bomo imeli pa obe. V spalnici imamo za shranjevanje oblačil, ona v kopalnici pa je tudi super za previjat.Zraven posteljice rabiš še posteljnino, ki ni tako poceni. Otrok bo tudi hitro star 9mesecev in bo treba jajčko zamenjat za drug sedež. Pa tudi ostale drobnarije kar nanesejo: pleničke, duda, toplomer, kremice, dekice, potem elektronska varuška ali blazinica za nadzor dihanja, če boš imela kaj od tega, prsna črpalka če jo boš rabila, pa flaške....tega je malo morje in skupaj kar nanese.

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
13.2.2012 8:48:38   
afnica mala
jutro

evo pa sem spet v službi....še cca 60x grem, pol sem pa doma...

blazina- imela sem jo v prvo, ampak je nisem rabila, zdaj jo ima hči v postelji...me zanima, če mi jo bo kaj posodila user posted image

amy-
- če imaš namen kupit angelčka- tist senzor za spanje, da se oglasi alarm, če otrok preneha dihat- mislim, da je bil kar drag....

- pa vlažilec zraka- malo boljši je spet precej drag...(sam ne vem, če ga v baby centru prodajajo), ker je hiša nova, s plastičnimi okni, pa lahko vlažilec laufa cel dan (12 h), pa komaj vlago spravimo na 35%, zdaj ko je treba bolj ogrevat...pa gre v teh 12 urah 5 litrov vode ven oz, mislim da 5 l ni za 12 ur....(ima mož to čez user posted image )drugač pa ne vem kako vlažnost bi imeli- 20%???

to sta 2 najdražji stvari, ki smo ju kupili takoj po rojstvu najine pikice;

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
13.2.2012 9:24:28   
vali88
Živjo punce...ewo da se še malce jas oglasim...

Mene tudi feeejs hrbet boli,še posebej križ pa trtica. Med vikendom sem mela nočne more. Sanjala sem da sem rodila svojegauser posted image sedaj pri 19 tednu vendar je bil velik kot da bi ga nosla 9 mesecev, pa ker trenutno še nič nimam za otroka pripravljeno sem sanjala da sem ga zavila v odejo, pa da nisem vedla kako naj prerežem popkovnico, ker sem v sanjah namreč bila sama doma :S
Vglavnem...postalo me je malce strah,

Lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 2067
13.2.2012 9:32:44   
*bobika*
ojla nosečke

Kako smo kaj? Vidim da že pridno delate in čvekate ..

amyZ meni je bil največji strošek voziček Jane-komplet, posteljica Lip Poljčane, previjalna miza Lip Poljčane, angelCare za začetek.. cca 1200€ se mi zdi..
Kasneje sva kupila stolček za hranjenje od Jane (180€), avtosedež Romer isofix (250€) , stolček/ležalnik (200€).. tega ne rabiš v štartu..
Previjalno in banjico za v kopalnico majšo  prenosno posteljico , igralni center, vrtiljak ...sva dobila..
Res pa so še take majhne stavri, ki tudi nanesejo  (blazina za dojenje, mehka blazina za dojenčka, da sem ga čez dan imela na kavču ,...
Zdaj morava kupiti samo voziček in cotke, če bo punčka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2068
13.2.2012 9:59:48   
me ni
Evo mene. Hvala vesm ki ste se spomnile name. Tudi jaz sem bila v Postojini na AC (ni noben baubau) , mogoče sva se celo videli z Maatuser posted image  pa se ne poznava. Nisem delala hitrega testa, zato moram počakati na izvide. Po eni uri ležanja so me spustili domov, kjer sem počivala še do petka, pol sem mela pa pregled pri svojem ginekologu. Me je naročil na morfologijo 8.3., sicer pa nimam problemov. Trebuh tudi meni občasno zatrdi in kmalu popusti, mi je pa predpisal magnazij, kalcij in Cvitamin. Prav tako mi sva se dogovorila, da grem na bolniško če se bom slabo počutila, ali pa če mi narasteta ali pritisk ali cukr. Če se dobro počutim nima smisla posedat doma, delo je pa tudi pisarniško in stresno do te mere kolikor dopustim, da je stresnouser posted image
Se že zanimam za kak lep top, da bom v primeru daljše bolniške imela stik z zunanjim svetom user posted image
Avto so mi popravili na račun avtohiše, tko da upam, da bo zdej mir vsaj s tem.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
13.2.2012 10:35:47   
amyZ
Previjalna miza - kaj pa vem, če bi jo kupila, v bistvu lahko improvizirava. Zdajle sem ravno gledala omaro v sobi (t.i. otroški, ki je zdaj najina pisarniška), da je omarica s 4 predali, na njej pa ožja omara s policami in bi lahko na tej omarici imela kao previjalno mizo. Samo prestavit bi jo bilo treba, ker je zdaj za vrati.
Posteljica in ostalo kar paše zraven - mogoče res iz Ikee, če ne bo prišla v poštev posteljica od mamine kolegice (ki bi jo zaenkrat samo posodila, kar pa meni ni všeč, ampak lahko da si premisli pa jo proda), v Ikei tudi posteljnina ni potem draga, itak pa sem razmišljala, da bi posteljnino zašila tudi moja mami, jaz bi samo kupila blago.
Blazina za nadzor dihanja - ja, to ni slaba ideja. Glede na to, da bom verjetno vsakih 5min preverjala, če še diha, kot sem to počela pri sestrici. user posted image  Se mi zdi, da nisem nič manj zahtevna in pa neobčutljiva kot sem bila takrat. To bi potem kar prav prišlo.
El. varuška - o tej opciji sem najprej razmišljala, da je ne bi imela, ker bi bila posteljica na začetku v najini spalnici, nato pa v sobi zraven spalnice z odprtimi vrati. Potem pa razmišljam o tem, da kaj pa če bova pri tašči na obisku, pa bo tamali v vozičku zaspal, pa če bomo mi notri, bi se varuška dobro obnesla. Ali pa v kakšnih podobnih primerih. Sem pa pogledala in je že blazina za nadzor dihanja lahko s to varuško, tako da je vda v enem, je pa cena cca. 140€.
Vlažilec zraka - če bo potrebno bova kupila kasneje, zaenkrat, če merilec ne laže je cca. 50% vlažnost v stanovanju. Ampak res ni 100% sigurno da je.
Večji avtosedež - to itak pride v poštev naslednje leto, tako da tega še ne bi zdaj kupovala, če ne bo preveč navlake.
Prsna črpalka - to bom verjetno kupila, ker če bom dojila jo bom sigurno kaj rabila, če bojo preveč polne ali pa v drugih primerih.

Vem pa ja, da tudi tiste manjše malenkosti nanesejo veliko denarja. Seveda. Preveč. Kaj pravite o tem, da se kupi rabljena lupinica? Jaz bi sicer vzela tako, ki je bila samo za enega otroka, ampak nikoli ne veš če je 100% cela, ker strašijo s temi nevidnimi poškodbami. Je pa res, da se rabi toliko malo časa, da ne veš ali se splača kupiti novo ali ne. Po drugi strani pa se bova mogoče odločila še za enega otroka in bi bilo verjetno dobro, če bi bila nova. Oh, koliko težav!!!

Me ni - dobrodošla nazaj! Lepo, da si dobre prestala AC in da si ok!

vali88 - ja sanje so včasih prav grozne. Tako kot sem jaz sanjala, da sem bila na UZ in da se mali ni razvijal. Sem se zbudila čisto objokana in še en čas nisem prišla k sebi. Baje nosečnice znajo precej resnično sanjat. Jaz že od nekdaj dosti sanjam, tudi kakšne more, ampak se jih nikoli ne moreš navadit. Sem pa o rojevanju in tem sanjala že dosti prej preden sem sploh postala noseča (kao da sem izvedela šele pred porodom, pa je bila panika, da sem bila noseča na faksu in take fore).

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
13.2.2012 11:12:29   
*bobika*
amyZ midva nisva nič imela za otroško sobico, razen dveh belih omar,ki sem jih prelepila z otroškimi motivi, zato sva vzela to previjalno, ki jo še zdej uporabljam, ker ima spodaj 3 predale in služi kot omara za Nejčkove cotke ..
Posteljico sva vzela 140x70, ker jo bo kao lahko uporabljal do vsaj 6. leta, ja pa ja de, že pri letu in pol je šel v taveliko posteljo, ampak bo pa zdaj prišla spet na vrsto ..
angleCare ima tudi najin prenosno enoto, ki smo jo tudi še do nedavnega uporabljali, ker je otroška sobica na drugem koncu hiše,kot dnevna soba, ali pa poleti,ko smo sedeli pred hišo, mali pa je spal.
Prsne črpalke si ne kupuj vnaprej, če boš rabila, jo lahko kupiš kasneje ..jaz sem jo kupila po enem mesecu, ker sem imela too much mleka in sem ga potem črpala in shranjevala..
Namesto vlažilca zraka, pa dam jaz kar posodico vode s par kapljicami olja na radiator..
Lupinico jst ne bi nikoli vzela rabljene od nepoznane osebe .. sploh pa če boš imela še enega,potem raje kupi novo, imaš spletne akcije in se dobi res poceni že..cca 100€ .
No in jaz (moje mnenje) ne bi kupovala isofix nastavka za lupinico, ker se mui zdi nepotrebno..imamo pa oba avtosedeža z isofix nastavkom , ker je tudi sedež skos v avtu..

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
13.2.2012 11:48:14   
amyZ
Isofix nastavek bi jaz vzela za moj avto, ker bi imela lupinico Maxi Cosi, ki paše na moj voziček. In bi jo potem dajala ven in noter, tako da bi ga nesla v stanovanje kar v lupinici, ali pa za kratek skok v trgovino recimo, če bi zaspal notri. Prav zaradi tega dajanja lupinice ven in noter bi jaz kupila podstavek in pa zaradi večje varnosti. V partnerjev avto bi pa lupinico samo s pasovi privezala, za daljše pa namestila podstavek iz mojega avta.

Ja mogoče res ni pametno kupiti rabljene lupinice. Mogoče bi rekla domačim naj pa kupijo lupinico, mogoče kar s podstavkov, odvisno koliko bodo želeli zapraviti user posted image  hehe...

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
13.2.2012 11:53:53   
nina166
amyZ tudi jaz nebi kupovala rabljene lupinice...od kake prijateljice mogoče, od neznancev pa ne. Kaj pa če se zmeniš z domačimi, da ti dajo denar, kolikor pač imajo namen in si potem ti sama kupiš...ker dejansko sama najbolje veš kaj bi imela.

*bobika* mi bomo tudi kupili to blazinico angelcare, ki ima zraven še varuško. Prej smo imeli blazinico Nanny, ki je drugače super, samo je stara že 6 let in jo je treba zamenjat.

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
13.2.2012 12:35:51   
amyZ
S taščo bova verjetno skupaj šli kupiti stolček, baje naj bi ga imeli v Pikapolonici, ki je v sosednjem kraju. Že zato, ker je tudi njej v veselje kupovat. user posted image  Z očetom se bova pa že zmenila, če bodo hoteli kupit sami itak vem kaj rabim in ne odstopam od tega, izbirajo lahko samo barvo, pa še glede tega vedo kakšne so moje nianse. user posted image

In verjetno bom na bone res kupila tole podlago z varuško. Bom danes pogledala, ko grem ravno pogledati za knjigico To sem jaz.

Sem pa včeraj zvečer ko sem se ful nekaj smejala na postelji in ko sem nehala začutila v spdonjem delu trebuha nekaj. Ne vem ali je bilo to to ali je bila samo prebava, ampak je bilo 3x na istem mestu, kot nek blub, blub, blub. Potem pa je nehalo pa sem še čakala pa se koncentrirala. Mogoče je pa bil mali, in mi je hotel kaj sporočit user posted image  sploh ker sem se res ful smejala, ker je moj nekaj premikal programe in je bil nek stari rok, in jaz začnem kao ful nažigat navidezno kitaro v pojsli. In sva se potem oba smejala. Potem pa sem začutila. Jah, učasih mi res malo seka, imam kar smejalne napade, nisem si mislila, da bo teh več kot slabih, sem mislila, da bom bolj tečkasta nosečka.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
13.2.2012 13:07:51   
Sitnoba
lupinica - jaz tudi nisem pristaš rabljene, kupiš novo in jo potem prodaš, pač eni jo pa kupijo rabljeno. sama lupinica se da hitro in enostavno naštimat v avto - zelo hitro dobiš prakso :D z isofixom NI nič bolj varno - tako je bilo nam rečeno. mi imamo maxi cosi lupinico in smo zadovolni, brez isofix. pa imamo dva avta in jo tudi nosimo z lupinico vred iz hiše in v hišo.

nakupi za user posted image : PUNCE SPLETNE TRGOVINE, kot so malivragci in podobno imajo nižje cene kot BC, mogoče ne za vse ampak samo primer. Mi smo sedaj kupili avtosedež Romer King Plus za 196€ z dostavo pri malihvragcih, v BC je pa 256 € če ni celo 265€.
ker se nam še ne mudi lahko res malo klikamo in iščemo bolj ugodne zadeve, tiste, ki še nimate česa...pa link kar prilepite sem user posted image

previjalna: jaz imam podlogo za previjanje na komodi in se super odnese, v prvem predalu imamo za nego, v ostalih pa njene cunjice - vse pri roki, ko potrebujem. EDINO kar je pa reeees pomembno za nas/vas je to, da je previjalna v pravi višini za vaš križ!!! ker se otroka veliko previja in posledično lahko vaš križ zelo trpi... moje mnenje

drugače se pa meni tudi nekaj dozdeva da so neki premiki že prisotni :D

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......