|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
28.11.2011 14:05:39   
Vegi
*bobika* - sočustvujem user posted image Jaz bi šla pa rada v službo, ker pogrešam moje sodelavce in njihove fore. Pa tudi ko sem na šihtu pa se mi ne da si rečem da še malo, pol bo pa dnar, ko pa za šolo delam pa se mi ne da si pa rečem še malo, pa bom znorela user posted image No, ja, zdaj imam vsaj res dobro motivacijo v sebi.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 476
28.11.2011 14:16:28   
amyZ
A ima morda še katera povišano temperaturo? Jaz sem včeraj zasledila, da imam tam 37,1 do 37,3. Pa sem brala da naj bi bilo to normalno. Pa je res? :)

Sicer pa jaz sem doma, ker sem izkoristila še dopust, ki sem ga imela, tako da končujem pripravništvo, naslednje tri mesece pa bom zaposlena z učenja za strokovnega, tako da mi dolgčas ne bo, samo voljo bom mogla še nekje dobit. Verjetno bom pa tudi jaz začela počasi pogrešati svojo prvo službo :( Ampak zdaj je novo obdobje, in ne morem verjeti kako se včasih stvari poklapajo.

(odgovor članu Vegi)
Neposredna povezava do sporočila: 477
28.11.2011 14:17:22   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

sem  zadnjič tko BDW rekla moji pupi, imam user posted image  v trebuščku- pa me gleda, se smeje, pa reče hecaš se...sem rekla ja.....tolk si želim ji povedat....

kolk je pa stara? midva tud nisva še najinemu povedla, ker bi sigurno kaj rekel komu.. pa bi mu tud rada povedla, ker skos govori da bi imel sestrico user posted image

oktobra je bila 3. In je ful družabna, skoz hoče "moje prijateljice"...reče, s kom se bom pa igraaaalllaaaaa? Za user posted image  sem ji rekla, da ga verjetno ne bom mogla imeti, pa je rekla, da bo imela ona v trebuščku sestrico ...zelo si želi user posted image , ampak ji ne bova povedala, dokler ne rečejo na HB-ju da je ok....

pa vaš?

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 478
28.11.2011 15:01:16   
*bobika*

IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

sem  zadnjič tko BDW rekla moji pupi, imam user posted image  v trebuščku- pa me gleda, se smeje, pa reče hecaš se...sem rekla ja.....tolk si želim ji povedat....

kolk je pa stara? midva tud nisva še najinemu povedla, ker bi sigurno kaj rekel komu.. pa bi mu tud rada povedla, ker skos govori da bi imel sestrico user posted image

oktobra je bila 3. In je ful družabna, skoz hoče "moje prijateljice"...reče, s kom se bom pa igraaaalllaaaaa? Za user posted image  sem ji rekla, da ga verjetno ne bom mogla imeti, pa je rekla, da bo imela ona v trebuščku sestrico ...zelo si želi user posted image , ampak ji ne bova povedala, dokler ne rečejo na HB-ju da je ok....

pa vaš?

naš je 3 in pol .. mam best frendico, ki ima sedaj 4 mesece starega dojenčka, pa bi ga skos lupčkal in objemal...pa skos me sprašuje kdaj bom mela bušija in dojenčka noter..user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 479
28.11.2011 15:48:29   
iwa
Naša štiriletnica je že čist neučakana kdaj že bo.... nismo ji še direkt povedal, samo da se pripravljamo.... ker mi je slabo in sm vsa zanič večkrat pa me gleda kaj mi je, pa pravi, mami, daj user posted image že v trebuh ne da se skoz pripravljaš pa si taka čudna...user posted image user posted image user posted image po prvem pregledu bo pa zvedla, bosta skupaj z atijem v čakalnici in ko pridem ven - zve!!!!

Življenje je lepo!

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 480
28.11.2011 15:49:24   
Anonimen
pozdravljene

eno vprašanje, ker nimam pojma kar se teh zadev tiče, že v 1. user posted image sem bila brezposelna, ampak sem prejemala pokojnino po pokojni mami in mi drugo ni pripadalo...zaj pa me zanima:  kaj nej naredim, da bom lahko po porodu kej iztržila od države...nej se kje zaposlim (prek veze) a se to sploh splača, da plačujem prispevke.....a na koncu dobiš not pa še + ??? nej mi kera svetuje prosim, kako je, če si brezposelna user posted image , kaj se najbolj splača???

hvala in lep dan naprej, na obali imamo lepo vremeuser posted image

srečka nosečka

(odgovor članu *bobika*)
  Neposredna povezava do sporočila: 481
28.11.2011 18:22:14   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

pozdravljene

eno vprašanje, ker nimam pojma kar se teh zadev tiče, že v 1. user posted image sem bila brezposelna, ampak sem prejemala pokojnino po pokojni mami in mi drugo ni pripadalo...zaj pa me zanima:  kaj nej naredim, da bom lahko po porodu kej iztržila od države...nej se kje zaposlim (prek veze) a se to sploh splača, da plačujem prispevke.....a na koncu dobiš not pa še + ??? nej mi kera svetuje prosim, kako je, če si brezposelna user posted image , kaj se najbolj splača???

hvala in lep dan naprej, na obali imamo lepo vremeuser posted image

srečka nosečka

A pokojnino še vedno dobivaš ali ne več? Imaš status študenta, ali si brezposelna in prijavljena na zavodu za zaposlovanje?

< Sporočilo je popravil nina166 -- 28.11.2011 18:23:44 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 482
28.11.2011 19:33:11   
amyZ
Si mogoče vmes kaj delala? Imaš kaj delovne dobe zadnja 3 leta?
Sicer pa, če si zaposlena vsaj ene dva meseca prej, da se ti potem šteje vsaj ena plača in prispevek za starševsko varstvo potem dobiš porodniško, vendar za ostale mesece v zadnjem letu 55% minimalne plače. Enako pa dobiš, če si bila v zadnjih treh letih vsaj 12 mesecev zaposlena ali od tega tudi na nadomestilu za brezposelnost, ki se tudi šteje. Plus za tukaj prišteješ k 55% minimalne plače še 2% za vsak mesec, katerega si plačevala prispevke. Pa lahko pride kar lepa številka, veliko lepša kot starševski dodatek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 483
28.11.2011 20:43:48   
iwa
Jest sm brezboselna, nič uradno delala zadnje tri leta, nisem na borzi, poročena, pripada mi starševski dodatek....nekaj je, bolj kot ničuser posted image , če pa si kaj delal pa druge več vedo....

Glede telesne temperature amyZ jest sm deset dni nazaj "doktorirala" iz tega, ker sm bla prehlajena konkretno 14 dni in sm vmes mela dva dni 37, 7 proti večeru. Potem sm se že počutila veliko bolje a je skoz ustrajalo med 37 - 37.3... in pol sm se pozanimala kjer sem se lahko, in pravijo da je v nosečnosti do 37,5 vse OK, tud niha lahko, pa je vse OK, tko da je to od hormonov in kr brez skrbiuser posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 484
28.11.2011 21:19:31   
mala_roo
Evo mene iz pregleda.... Končno smo dočakali kar smo si želeli že prejšnje 3x user posted image user posted image user posted image

Srček veselo tik-taka, veliki pa smo že 18mmuser posted image user posted image

PDP pa ostaja po mojih izračunih, torej pravljični 7.7.2012

< Sporočilo je popravil mala_roo -- 28.11.2011 21:20:42 >

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 485
28.11.2011 21:21:29   
31Goga
Mala roo čestitke. kaj pa je bilo prejšnje 3x? Mene tudi v sredo čaka pregled že tretji in upam, da tudi tika taka tako kot mora. Sem pa noseča 8 tednov, kaj pa ti?

(odgovor članu mala_roo)
Neposredna povezava do sporočila: 486
28.11.2011 22:22:36   
mala_roo
31Goga to je bil moj prvi pregled, ampak prejšnje 3x (prejšnje nosečnosti) sem imela zaporedne ss...
Noseča sem pa 8 tednov 4/7.

< Sporočilo je popravil mala_roo -- 28.11.2011 22:23:17 >

(odgovor članu 31Goga)
Neposredna povezava do sporočila: 487
29.11.2011 1:43:04   
Anonimen
Punce, jaz vas ne morem brati. Ne izpišejo se mi vsa sporočila. se tudi še kateri to dogaja?user posted image
PIše, da prenaša podatke iz cdn.widgetserver.com. A ima katera ticker s te spletne strani? Začne se (noče odpreti) s tretjo stranjo. Po mojem laičnem mnenju, se je "grešnica" takrat prvič vpisala. user posted image

(odgovor članu 31Goga)
  Neposredna povezava do sporočila: 488
29.11.2011 6:40:59   
xdmx
Probi v drugem brskalniku. Ali zbriši cookije ali pa meni včasih na podoben način zašteka estudent, pa dam v zgodovini samo "pozabi na to stran" in je ok naprej.

Čestitke, mala_roo! user posted image

Mene je pa tako strah prvega pregleda...ne bom nikoli pozabila prejšnjega in zaskrbljen obraz ginekologa, ko je rekel...to pa nekaj ne bo v redu. user posted image Eh, še slab teden, pa bomo videli.

Danes sem tako slabo spala ponoči. Ni da mi je toliko slabo, da bi bruhala, ampak ravno toliko, da imam vedno preveč sline...tiste kot pred bruhanjem. No, pa se vseen tolažim, da se vsaj nekaj dogaja tam spodaj, drugače mi verjetno ne bi bilo slabo. Zjutraj se mi je še vrtelo.. No bo že. :) Vsaj špikanje tam spodaj se je nehalo, prsi so pa že dost večje in polnejše in še kar bolijo.

Dobro jutro vsem in lep dan...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 489
29.11.2011 7:56:19   
polho3006
Punce pozdravljene!

No pa nisem šla včeraj h gin. Me je potem začelo boleti še na desni strani in to v intervalih. Enkrat na desni pa na levi, tako da...če boli na obeh straneh in v intevalih pa nima biti kaj narobe. Je pač to del nosečnosti. V prvi user posted image me je na takšen način bolelo čisto, čisto na začetku.
Bolečine so danes dosti manjše. Mi je pa še vedno slabo, ampak se je vrhunec slabosti prestavil na večer, tako da kar težko zaspim, ker mi je slabo.

Čestitke vsem ki ste imele že pregled in je vse o.k.!!!

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 490
29.11.2011 8:15:23   
*bobika*

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Punce, jaz vas ne morem brati. Ne izpišejo se mi vsa sporočila. se tudi še kateri to dogaja?user posted image
PIše, da prenaša podatke iz cdn.widgetserver.com. A ima katera ticker s te spletne strani? Začne se (noče odpreti) s tretjo stranjo. Po mojem laičnem mnenju, se je "grešnica" takrat prvič vpisala. user posted image

meni tudi z mozilo ne odpre..z explorerjem pa normalno..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 491
29.11.2011 8:21:43   
*bobika*
dobro jutro

Kako smo kaj danes?

Se vidi da ko pišem s telefona (prejšnji post) nima ne repa ne glave..

mala_roo user posted image  za pregled.. jst tud komaj čakam 15.12.

xdmx ..tudi jaz ponoči grozno slabo spim in posledično sem zjutraj kot da bi me nekdo povozil.. komaj zrihtam malega za vrtec.. popoldneve sem čist izmučena že..včasih celo tako zelo, da se komaj odvlečem na aerobiko in odvodim uro user posted image .no saj ko sem tam se prebudim user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 492
29.11.2011 8:51:05   
amyZ
Joj, verjetno sem lahko prava srečnica, ker nimam slabosti. Spim vseeno bolj slabo, ampak to imam tako ali tako obdobja že od prej. Popoldne se pa vedno malo uležem in pogledam kakšne gospodinje ali pa podremam. Čeprav bi tega vse manj, ko pa se moram začeti resno učit.

Jaz imam pa pregled danes teden, tudi komaj čakam kakšne bodo novičke in da vidim pikico.

Včeraj sem bila na literarnem večeru, pa sem šla doma lulat preden sem šla, ampak me je potem takoj spet začelo tiščati, ko sem sedela se mi je hotelo malce vrteti, tako da sem se prav morala prisiliti k koncentraciji, da sem vedela za kaj se gre. Prav smešno mi je bilo, glede na to, kaj še bo, ko bo trebuh velik :) Če že zdaj hodim ves čas lulat, pa ne malo, ornk.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 493
29.11.2011 8:59:29   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: amyZ

Včeraj sem bila na literarnem večeru, pa sem šla doma lulat preden sem šla, ampak me je potem takoj spet začelo tiščati, ko sem sedela se mi je hotelo malce vrteti, tako da sem se prav morala prisiliti k koncentraciji, da sem vedela za kaj se gre. Prav smešno mi je bilo, glede na to, kaj še bo, ko bo trebuh velik :) Če že zdaj hodim ves čas lulat, pa ne malo, ornk.

jst prvič nisem hodila ponoči lulat, tudi na koncu ne, ne vem od česa je to odvisno,sem bila pa polna vode, čist zatečena v obraz,kot buhtelj sem bila.. zredila sem se 22 kg (to sem se tehtala 16 dni pred rokom, na dan poroda) .. sedaj mi je pa moj reku: da se ne bi spet tako zredila user posted image ..malo pazi kaj ješ..user posted image

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 494
29.11.2011 9:13:36   
tallla
mala_roo   --- ČESTITKE !!! JUHUUUUU1 ste pa že kar veliki!! :)user posted image user posted image user posted image user posted image

iwa - evo, se vidiva pri Dr.Megličevi 6.1. :) Kje ima ona svoje prostore? na koncu hodnika v tistem malo ločenem prostoru?

polho.... no, pa je vse ok!!user posted image user posted image user posted image

moje krvavitvice so se umirile, po mojem so bile res kakšne male žilice... mal se ji/mu dogaja tam dol :) drugače pa še vedno nobenih slabosti... vse super pa tudi energije imam vedno več.... če se zamotim z delom, tudi popoldanskega počitka ne potrebujem več :)

juhuuuu! lepo je biti noseč, samo da nam bo vse uredi do konca! :)

Prihodnost pripada tistim, ki verjamejo v lepoto svojih sanj. (Eleonor Roosevelt)

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 495
29.11.2011 9:19:04   
iwa
tallla, ja prov fajn! jest mam ob 9h, kdaj pa ti? Ja dr.Megličeva je na koncu hodnika v unmu prostoru je njena ordinacija na desno! Prov veselim se da se bova spoznali!

mala_roo, čestitke! Zej pa fejst uživaj!

Lep dan vsem! pri nas sonček nažiga, kmal bo treba vn! user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu tallla)
Neposredna povezava do sporočila: 496
29.11.2011 9:58:27   
SamoTi
mala_roo - superuser posted image user posted image user posted image . Kar tako naprej!

Meni pa je danes zjutraj tako slabo, da ne vem kam se naj damuser posted image . Me je slabost zbudila iz spanja že pred budilko in sem takoj vedela, da to ne bo dobro. Sem se hecala, če ta slabost ni mogla počakati en teden, da zaključim z učenjem, saj se zdaj sploh ne morem koncentrirati ko sem cela uničena. No tudi to je za nekaj dobro, moj user posted image  me je prav razvajal danes zjutrajuser posted image .

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 497
29.11.2011 11:30:05   
Anonimen
nina166  ne pokojnine ne prejemam več, ker ti pripad le dokler imaš status študenta oziroma do dopoljenih 26 let, statusa nimam, nimam delovne dobe, sem doma od 1. nosečnosti, se pravi 5 let (delam prek druge napotnice tu pa tam)

amyz hvala za pojasnilo, kot sem že zgoraj navedla, sem doma, brez delovne dobe, delam prek napotnice, občasno, da grem mal iz hiše

starševski dodatek prvo leto sem dobivala 23€, zaj pa 40€ user posted image

glihkar si palačinke za zajtrk pečem, tako je pasalo poležavat do zdaj user posted image

srečka nosečka

(odgovor članu SamoTi)
  Neposredna povezava do sporočila: 498
29.11.2011 11:36:47   
nina166
Srečka nosečka najbolj se ti splača, če te čimprej nekdo zaposli in potem greš v bolniško in si v bolniški do konca nosečnosti. V tem primeru bo imel delodajalec s tabo stroške samo 30 delovnih dni (oz. malo več, ker greš težko že tisti dan ko se zaposliš v bolniško), ostala bolniška pa bo šla v breme države. Vendar je pogoj, da si potem do nastopa porodniške nepretrgoma na bolniški. To ti je najboljša varianta, vendar dokaj težko izvedljiva. Najti bi morala namreč nekoga, ki bi te bil pripravljen zaposliti in imeti takega g, da bi te dal v bolniško...pa še potem bi imela probleme na komisiji, da bi ti bolniško podaljševali...sicer nevem kako je s tem pri bolniški zaradi nosečnosti, samo vem da so pri običajnih bolniškah kar precej strogi.

Da se zaposliš dva meseca pred nastopom porodniške, pa se po moje ne splača.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 499
29.11.2011 11:55:41   
amyZ
Niti te ne razumem...napisala si, da si dobivala starševski dodatek 23€, zdaj pa 40€. To ne more biti starševski dodatek, kot tak:

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/starsevskiDodatek.asp

Tukaj piše kdaj ti pripada in koliko ti pripada. In v bistvu ga ne bi mogla še zdaj dobivati. Tako, da verjetno govoriš o kakšnem drugem prejemku?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......