|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
27.11.2011 10:03:33   
SamoTi
Dobro jutro punce!!!
Pošiljam vam sonček, če ga že zunaj noče biti

user posted image

Bi ga denes res potrebovala, da mi malo dvogne raven energije, saj sem takoooo utrujena, da ne vem kaj naj sama s sabo.

< Sporočilo je popravil SamoTi -- 27.11.2011 10:09:23 >

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 451
27.11.2011 10:51:36   
*bobika*
samoTi hvala za sonček..pri nas sije že od 9h zjutraj .. prav paše..

smo pa imeli zato pestro noč..mali je bruhal od 1h dalje..sploh ne vem akj mu je tako obrnilo želodec.. zvečer ob 18h smo jedli čevapčiče in ob 1h je vse zbruhal..user posted image ..poasledično smo vsi trije čist nenaspani..ker je potem naprej spal pri naju , saj je imel še na pol ure intervale bruhanja..user posted image

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 452
27.11.2011 11:55:55   
amyZ
O bošček mali! Upam, da bo danes vse ok z njegovim želodčkom!

SamoTi - mi smo dobili sonček pred kratkim , tako da hvala :) Upam, da ga bo kaj posijalo tudi v vaš konec!

Od pregleda je 2 dni, včeraj in danes ni bilo nič izcedka. Wiiiii.... Ker pa mi je naročil naj počivam to skušam tudi najbolj izpolnit. Ni mi pa predpisal ležanja. Tako da nekako še vedno jaz ene dvakrat peljem psa lulat (4 nadstropja peš), bi pa verjetno v prihajajočem tednu pasal kakšen krajši sprehod. Če ne bo izcedka potem verjetno ni take panike a ne?

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 453
27.11.2011 12:20:56   
P1ka23
Jutro oz. dober dan souser posted image

Vidim, da nas je kar nekaj, ki imamo G. na Ptuju. Moj je Dr.Šučur. Pri njemu sem že 7let in mi je zakon, full prijazen, vzame si čas, celo št. svojga mobija mi je dal, ko sem študirala v Portorožu in reko, da ga kr naj pokličem in da se boma sama zmenla kako in kaj. Pa neki je omenil, da tiste, ki so kao prvič noseče, da "morajo" iti na predavanje, ki jih ima on ob ponedeljkih in torkih, da meni ne bo treba, ker je to moja druga nosečnost.

Anonimna lahk, da se res poznama :) hehe.. iz kje pa si?

Me pa take slabosti dajejo- že na vsezgodaj zjutraj, da sploh ne morem nič pojest, pa še ponoči!!!user posted image . V prvi nosečnosti sem izgubila 4 kg pa še vroooče poletje je blo tak, da sem živela od naktarin in vode z okusom. Zj pa mi pašejo mandarine:) je pa popoldan mal boljše ... ahh, sj bo! Po eni strani pa sem vseeno vesela, da mi je slabo saj se zaćenja VESELI DECEMBER!!!! Poln dobrot in slaščic in ... njami, njami... js pa jih bom gledala le od daleč... heheuser posted image ...

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 454
27.11.2011 16:44:03   
31Goga
Pika23 tudi jaz imam dr. šučurja in tudi meni je zakon. kdaj imaš naslednji pregled? Jaz ga imam v sredo in upam, da naš mali pikec za tiktaka tako kot je treba. lep večer vsem nosečkam.

(odgovor članu P1ka23)
Neposredna povezava do sporočila: 455
27.11.2011 16:53:19   
iwa
Ja kakšne vesele klepetulje ste!

Mi smo kul, tud men je dopoldan skoz zelo slabo, bruham ne a mi nič ne paše.... Drugače so joške za cifro večje, napihnjena pa tko da kmal ne bom mogla več skrivat....

Bobika, upam da se tvoj tamali kmal poštimauser posted image , pri nas tud razsaja v vrtcu rota virus in jo mam že cel teden doma, jutri pokličem da vidim kakšno je stanje, težko bi zej prenesla še en virus ko smo se končno za silo pozdravili.....

Življenje je lepo!

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 456
27.11.2011 20:32:51   
Vegi
Dober večer, dekleta!

Danes smo imeli pri nas cel dan sonček user posted image Sicer pa je bil dan kar aktiven, malo sva šla z mojim stikat v naravo za materialom, ki bi ga lahko uporabila pri zimskih dekoracijah. Zdi se mi kar malo trapasto, ko berem da ste imele nekatere pregled zelo kmalu po plusku, jaz pa moram nanj čakati skoraj mesec dni, čeprav bi potrebovala ogromno nasvetov in napotkov, če ne drugega vsaj da se pomirim, da vem da je vse vredu...

Tudi meni je začel malo trebušček nagajati, včasih mi je po obroku slabo, večkrat se mi tudi vrti, še vedno sem neprestano lačna in trebuh imam tako napet, da ob sedenju nimam več 3 "šlaufov" ampak 2. user posted image

LP

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 457
27.11.2011 22:16:23   
Anonimen
p1ka23 vidla se na seznamčku, ti piše kraj: Portorož :) js sem tu nekje blizu, se pa še ne izdam, ker moram bit še mal anonimna, vsaj do pregleda user posted image   če pa ti kej več poveš o sebi, ti sporočim, če se poznama user posted image

jooooj te slabosti!!!!! user posted image user posted image   sem totalno brez energije!!!  vedno hodim spat po 24. uri in zjutraj vstanem ob 8h da zrihtam tamalega za vrtec, zaj pa zaspim že med 22. in 23. uro in se zjutraj komaj dvignem ob 8h, 9h user posted image   popoldanski počitek mi ne uide (če mi le čas dopušča) in zvečer komaj čakam, da grem spatuser posted image   te slabosti pa res ubijajo...že v 1user posted image sem se prvo trimesečje največ zredila, posledično samo zaradi teh slabosti, ker sem skozi nekaj basala vase, da me je mal slabost minilauser posted image    in zaj delam isto

komaj čakam pregled 8.12. da dobim slikico in potrdilo, da je bilo krvavenje nedožno in da je vse ok!!!

lep večer, si še tipkamo, grem počasi ležat, slabost narašča

user posted image   srečka nosečka

(odgovor članu Vegi)
  Neposredna povezava do sporočila: 458
27.11.2011 22:18:32   
Anonimen
*bobika*  pa je tamali že kej boljši? so bili res sam čevapčiči krivi al je še vedno bogi?  eno user posted image zanj

srečka nosečka

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 459
28.11.2011 7:57:41   
polho3006
Oj punce!

Mene pa že tri dni boli na levi strani. Glede na ovulacijsko bolečino sem imela ovulacijo na levi strani in me ke konkretno strah izvenmaternične nosečnosti. Sedaj stopim v kontakt z mojim gin. da vidim kaj mi on poreče. Vam sporočim. Držite pesti zame in mojo malo pikico, da je za bolečine kriva prebava.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 460
28.11.2011 8:26:28   
xdmx
Kaj nisi že bila na prvem pregledu? Se to ne vidi že takrat, če je izvenmaternična? Sem mislila, da do bolečin pride prej v tem primeru... Oprosti za toliko vprašanj...sem še nova v tem..

Srečno, pa da je vse tako kot mora biti! user posted image user posted image

Edit: Sem šla pogledat, pa vidim, da imaš prvi pregled šele 9.12. To je pa res dosti pozno...Jst bi na tvojem mestu kar poklicala in povedala zakaj gre, pa naj te vzamejo na pregled že zdej.

< Sporočilo je popravil xdmx -- 28.11.2011 8:29:04 >

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 461
28.11.2011 8:36:14   
Natty77
Polho3006 - držim pesti da bo vse vredu...

Ponce, mene pa zanima ali ima še katera med vami kaj težav z napihnjenostjo.
Takšen trebuh imam, da se bojim da bodo domači začeli kaj sumiti....nisva še povedala doma.
Sicer se nisem zredila, normalno jem kot prej, slabosti imam samo občasno. Trebuh pa tak, kod da sem v 5. ali 6. mesecu. Prav grozno je.
To je moja 3. nosečnost in ne spomnim se, da bi poprej kdaj imela takšne težave.user posted image
Natty

Neposredna povezava do sporočila: 462
28.11.2011 8:38:51   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
*bobika*  pa je tamali že kej boljši? so bili res sam čevapčiči krivi al je še vedno bogi?  eno user posted image zanj

srečka nosečka

hvala .. ja je boljše.. sicer včeraj je pojedel samo žemljico zjutraj in govejo juho za kosilo..pa je rekel da ni več lačen.. drugače razpoložen je bil pa ok.. danes je šel v vrtec ..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 463
28.11.2011 8:38:57   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

Oj punce!

Mene pa že tri dni boli na levi strani. Glede na ovulacijsko bolečino sem imela ovulacijo na levi strani in me ke konkretno strah izvenmaternične nosečnosti. Sedaj stopim v kontakt z mojim gin. da vidim kaj mi on poreče. Vam sporočim. Držite pesti zame in mojo malo pikico, da je za bolečine kriva prebava.

Daj grde misli stran..ampak če si že imela prvi pregled, potem bi že takrat ugotovil..
Držimo pestke da bo vse ok.

Neposredna povezava do sporočila: 464
28.11.2011 8:40:54   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Natty77

Polho3006 - držim pesti da bo vse vredu...

Ponce, mene pa zanima ali ima še katera med vami kaj težav z napihnjenostjo.
Takšen trebuh imam, da se bojim da bodo domači začeli kaj sumiti....nisva še povedala doma.
Sicer se nisem zredila, normalno jem kot prej, slabosti imam samo občasno. Trebuh pa tak, kod da sem v 5. ali 6. mesecu. Prav grozno je.
To je moja 3. nosečnost in ne spomnim se, da bi poprej kdaj imela takšne težave.user posted image
Natty

ja napihjenost je žal ena od slabih strani nosečnosti.. kupi si DOnat ali pa aloe vero, pomaga pri prebavi in posledično ne boš tako napihnjena..
Tega je tudi mene groza, ker  bova povedala šele za Božič, in jaz nikoli nisem imela trebuha, in zdej moram prav pazit kaj oblečem.. meni Donat pomaga in aloe vera..

(odgovor članu Natty77)
Neposredna povezava do sporočila: 465
28.11.2011 8:43:28   
polho3006

IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

Daj grde misli stran..ampak če si že imela prvi pregled, potem bi že takrat ugotovil..

Ja ko bi imela prvi pregled ja...takrat bi bila mirna, tako pa...ga imam komaj 09.12. No saj upam da pridem danes do njega, ker me res skrbi tale bolečina. Sicer ni močna, ampak...je pa ravno toliko da me skrbi.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 466
28.11.2011 8:48:01   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

Ja ko bi imela prvi pregled ja...takrat bi bila mirna, tako pa...ga imam komaj 09.12. No saj upam da pridem danes do njega, ker me res skrbi tale bolečina. Sicer ni močna, ampak...je pa ravno toliko da me skrbi.

Držim pesti, pa le javi.. saj bo vse vredu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 467
28.11.2011 8:51:33   
mala06
Jutro punce!

Vas ves čas berem, a pišem bolj malo. Pri meni ni nobenih sprememb. Določene dneve se mi zdi, da še tisto malo znakov, ki jih imam, izginejo. Komaj čakam petka, ko imam ginekologa, da vidim, koliko je naš škrat zrastel in da je vse ok. Tudi jaz imam na trenutka neke slabe misli, a jih poskušam čim bolj ignorirat user posted image .

Napihnjenost je prisotna, a na večer bolj in vsaj ta znak je prisoten. Prsi imam bolj polne in tudi jaz sem opazla, kako se mi vidijo žile.

To je to za enkrat in bom poskusla bit bolj pridna, kar se pisanja tiče user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 468
28.11.2011 12:35:02   
amyZ
Polho3006 - si prišla do svojega G? Že kaj veš?

*bobika* - pravijo, da imaš lahko pri kasnejših nosečnostih veliko bolj napihnjen trebuh kot pri prejšnjih, na začetku nosečnosti. Ne vem zakaj, ampak že ene par jih je tako omenilo. Verjetno je to to. Potem res ne boš mogla dolgo skrivati, razen če se bo trebušček le malo sprostil.

Jaz sem čist vesela, ker sem ugotovila, da mi bo, čeprav verjetno v času, ko bom rodila, ne bom zaposlena, pripadala porodniška in to niti ne majhna. Tako da je to super. Ker sem res že mislila, da mi pripada samo tole nadomestilo. Zdaj bom imela veliko manj finančnih skrbi, ker pač vsak denar prav pride. :) Moj bo pa tudi dobil z naslednjim mesecem za stalno :) wiiii.... zares srečka nosečka!

Jaz se komaj zadržujem, da mamic ne povem. Če se kar pogovarjamo je ok, ko pa nastane tišina ali omeni kakšne dojenčke in to bi ji pa najraje kar rekla. Tako da ne vem če bom zdržala do božička. Hm... moram pa vsaj do prvega pregleda, da bom vedela da je ok. Ker če povem prekmalu potem jaz breme vzamem iz mojih ramen in jih dam na njena, ker ne bo smela okol govort :) hehe... Ampak to bo itak tako, ker drugim nameravava povedati šele nekje po NS, sredina januarja. Uf...je še daleč, ali pa niti ne...

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 469
28.11.2011 12:39:19   
P1ka23
Goga js mam naslednji pregled 20.12 ob 12:15... tako, da lahk da se vidimo takrat...  :)

Js pa sem se odločla, da folne ne bom jemala, ker sem pol cel dan čist zanič in take slabosti me dajejo, da se mi želodec obrača že sam, če stopim v kuhinjo... no, bruham sicer ne- čeprav bi rajš vidla, da se zbruham in je pol O.K., tako pa... grozzaaaauser posted image

bom raje jedla živila, ki imajo folno kislino... ker naš tamali ima oooogromno energije in full rad je zuni in enostavno ne moreg ga prikrajšati za vesela urice. Tako, da poležavanje pri meni odpade razen, ko gre popoldan za 2 urce spančkat- takrat pa treba skuhat kosilo, ki pa je spet misija nemogoče, ker se mi vse gabi...
ahhh, sj še sam 4 ali 5 tednov pol bo pa mnda ja boljše!!!!

Anonimna joj, js nisem več v Portorožu, samo se preselil nazaj v domače kraje. Še dobro, da si me spomnila, da spremenim krajuser posted image .

Lepe sončne dneve polne pozitivne energije vam želim babike.

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 470
28.11.2011 12:41:14   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: amyZ

Jaz se komaj zadržujem, da mamic ne povem. Če se kar pogovarjamo je ok, ko pa nastane tišina ali omeni kakšne dojenčke in to bi ji pa najraje kar rekla. Tako da ne vem če bom zdržala do božička. Hm... moram pa vsaj do prvega pregleda, da bom vedela da je ok. Ker če povem prekmalu potem jaz breme vzamem iz mojih ramen in jih dam na njena, ker ne bo smela okol govort :) hehe... Ampak to bo itak tako, ker drugim nameravava povedati šele nekje po NS, sredina januarja. Uf...je še daleč, ali pa niti ne...

Meni je tudi grozno, povrh vsega sva pa še cel dan skupaj..in še kakšna stranka reče kaj o otrocim, moja mami pa ja ne vem kaj naši čakajo user posted image ..  midva tudi drugim ne namerava povedt pred NS (no best frend in frendica že vesta) , ampak staršem in bratoma pa presenečenje pripravljava za božič.

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 471
28.11.2011 12:53:53   
Vegi
Dober dan user posted image !

Pri nas smo pa moji mamici že povedali, pa najboljšemu prijatelju in prijateljici, ostalo bomo pa potem, ko vidimo da je vse lepo in prav user posted image

Sicer je pa zunaj sonček (vsaj na gorenjskem), jaz moram pa za šolo delat user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 472
28.11.2011 13:13:01   
afnica mala
Hejhou-hejhou....

jaz sem klicala za betaHCG-od 10 dni nazaj..je čist ok...tko da čakam pregled 12.12, takrat ko bo pokazalo vse ok, me pa naroči tud na NS- tko mi je danes rekla.
Jaz tud mislim za božič povedat, ampak le domačim, ostalim po NS in HB- torej konec januarja....

jaz moram pa šefici takoj po praznikih povedat (zaradi moje odsotnosti sredina janurja-horionske biopsije), kr kap jo bo, ker je vmes vse kazalo, da ne bom mogla nikoli več zanosit.....

drugač me pa cel dan skrbi da ne bruham tukaj v službi....user posted image

sem  zadnjič tko BDW rekla moji pupi, imam user posted image  v trebuščku- pa me gleda, se smeje, pa reče hecaš se...sem rekla ja.....tolk si želim ji povedat....

lp

(odgovor članu Vegi)
Neposredna povezava do sporočila: 473
28.11.2011 13:30:50   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Vegi

Sicer je pa zunaj sonček (vsaj na gorenjskem), jaz moram pa za šolo delat user posted image

naj te potolažim, da sem pa jst zaprta v pisarni do 16h ..

(odgovor članu Vegi)
Neposredna povezava do sporočila: 474
28.11.2011 13:31:10   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

sem  zadnjič tko BDW rekla moji pupi, imam user posted image  v trebuščku- pa me gleda, se smeje, pa reče hecaš se...sem rekla ja.....tolk si želim ji povedat....

kolk je pa stara? midva tud nisva še najinemu povedla, ker bi sigurno kaj rekel komu.. pa bi mu tud rada povedla, ker skos govori da bi imel sestrico user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......