|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2011
6.12.2011 19:16:27   
HeLenčica
Ooo, dspela, tole je blo pa hitro, takoj po "vrnitvi" a ne? Kakšne znakce imaš, podeli malo z nami? :D Držim pesti!

Crtek...uffff, sumljiva si ti! Kako dolgo ti zamuja zdaj, ti sploh zamuja (ker na seznamčku piše 10.12.)? Držim pesti da je to to! Mene pa ful boli križ! Misliš, da je to slab znak? user posted image Eh, kaj pa govorim, če je bil test negativen....naj že pride, da gremo v novi krog. Mogoče bo pa številka 15 srečna zame. user posted image Stanje sicer pri meni nespremenjeno, vse lepo in prav, sam te vrtoglavice so mi pa hecne...kaj bi lahko bil vzrok? Mogoče pritisk? No, danes so se okrepile (zdaj se mi vrti že skoraj 4 dni), od včeraj me pa boli še križ. Šraufa me niti ne, občasno, res redko me pikne nekje spodaj, napihjena pa tako, sploh zvečer! Sliši se kot PMS...ali user posted image ..al PMS....al user posted image ? Hahaha user posted image user posted image

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 651
6.12.2011 19:48:42   
SILVA
Joj punce, kaj je daj to, kje so pluskiuser posted image

Za vse, ki vas je obiskala pošiljam en kup objemčlovuser posted image user posted image user posted image

Crtek ti si pa res sumljiva.....kdaj boš delala test, zdaj že mene orng zanima....držim pestiuser posted image

Jaz imam pa danes zgleda ovulacijo in imam take bolečine, da je za znort, sej ne vem če bova lahko danes kej delala.Je pa to ena pozitivna stvar, saj ovulacije sedaj par mesecev nisem čutila, ta mesec, ko pa jem maco in pijem krvomočnico pa jo spet čutim, tako, da zgleda, da res nekaj pomagauser posted image ....bomo videli konec mesecauser posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 652
6.12.2011 20:16:30   
LittleSun
crtek jaz sem imela kovinski okus v ustih...kot da bi pila vodo iz stare pipeuser posted image user posted image pa ti še malo rji potegne, nekako tako se spomnimuser posted image user posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 653
6.12.2011 21:39:36   
bejbibu
Ćer babuške....
kaj je zdaj to, kje so user posted image user posted image

crtek in dspela le glejta da se obarvata v roza barvo, ker modre je že velikooo preveč!!!
Gremo babike....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image polivam roziko, ajdeeee user posted image user posted image user posted image

11. 12. 2009 smo postali družina ...
12. 9. 2012 se je naša družina povečala ...
?. ?. 2018 ...

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 654
6.12.2011 22:39:46   
chungalunga
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Kako si pa ti, chungalunga? Tvoja user posted image  se bo počasi končala, ne? Potem pa akcija user posted image !
Punce, kje so user posted image ? user posted image

Ja, Katte, danes je že videti, da se tečka poslavlja, tako da bo verjetno že jutri veselo, juhu! Tole je pravo mučenje. user posted image  Komaj čakam, pa ne tolk zaradi user posted image  (no, tudi zaradi tega, hihi), ampak vsega skupaj - novega začetka, tako kot pri tebi. user posted image  Ful stiskam pesti, da nama rata! user posted image

Crtek, a nisi rekla, da popiješ abnormalne količine limonade v zadnjih dneh, jasno, da ti je zdaj vse kislo, hihihi. Hec! user posted image  Upam, da je res kaj na tem in da je to dobeeeeerrr znak za kaj rozastega. user posted image

No dajmo zdaj no, a Miklavž ne misli nič prinest ali kaj?!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 655
7.12.2011 7:37:35   
mmojka
Dobro jutro punce,

včeraj se nisem nič oglasila, ker sem se malo bolj posvetila delu v službi, ste se pa razpisale, da komaj sledim.

Crtek jaz močno navijam, da ti je uspelo in komaj čakam, da narediš test in deliš z nami veselo novico. Kar se tiče okusa. Meni med nosečnostjo še ni bilo toliko slabo ko pa sem imela spremenjen okus. In sicer ni bil po kislem ampak po kovinskem. Tak povsem umeten kovinski okus, kot bi alufolijo grizla. Ogabno! Zaradi tega mi je pasala taka ful močna hrana, da mi je prekrila ta okus... in sem jedla čokolado in pila limonado user posted image .

Drugače pa punce imam slabo novico. Danes zjutraj je pritekla user posted image . Povsem brez opozorilnih znakov... no zdaj me že precej boli in sem pod tableti. Decembra bom ostala navijačica, na seznam pa padem zdaj pod 6.jan.

Me pa nekaj zanima. Odločila sem se, da bom ta mesec poskusila ugotovit, kdaj bom imela ovulacijo. Ta mesec me je občutek malce varal. Tiste, ki ste že uporabljale ovulacijske teste. Kateri so dobri in cenovno ugodni? Kdaj naj začnem?

Vsem sotrpinkam pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image , tistim, ki pa še čakajo pa eno veliko user posted image , da bi le kmalu se kakšen user posted image  pokazal. NAVIJAM!!! user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu chungalunga)
Neposredna povezava do sporočila: 656
7.12.2011 7:45:55   
srečki
Jutro pupe,

Crtek user posted image ti lahko že kar čestitam, ti si meni takoooo sumljiva. Sicer v sedanji user posted image še nimam takih znakov, v prejšnji sem pa imela isto tak čudn okus v ustih. Pa v sedanji user posted image me je tud špikalo ni pa me bolelo vkrižu. Jaaaa upam, da je to to in držim pesti. Jaz na tvojem mestu bi delala test na tisti dan k bi mogla M priteči in je ne bo, nič prej.

Dspela držim pesti da zagledaš user posted image

HeLenčica tudi jaz sem imela tu pa tam vrtoglavice, vendar to preden sem test nardila, sedaj nič več. Upam, da to kaže na kaj lepega :)

Silva če čutiš O izkoristi in se potrudita s svojmu da bosta user posted image

mmojka user posted image user posted image user posted image

Mene pa zanima kje se Miklavž obira letos?

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 657
7.12.2011 7:53:34   
Katte
Anonimna user posted image  in mmojka - user posted image user posted image user posted image .

mmojka, O teste se najbolj izplača naročiti preko spleta. Jaz drugače vzamem kar tiste z DM-a. So čisto v redu.
Jih ne rabim res, ampak sem se navadila na njih in mi je všeč, da imam potrditev, kdaj je O res bila in da točno vem, kdaj naj bi prišla user posted image .

Bodo kakšne dobre novičke? Jih rabimo za vzpodbudo.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 658
7.12.2011 7:56:06   
Katte
user posted image

user posted image

user posted image ALI user posted image   PRIČAKUJEMO:

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

1.12.
user posted image  coris (1. krog)  user posted image

2.12.
Anonimna user posted image (5. krog) user posted image

4.12.
Kliki (x. krog)

5.12.
Anonimna user posted image (x. krog)user posted image
Rose Bay (x. krog)user posted image
Žabica86 (1. krog)user posted image
mmojka (2. krog)user posted image
HeLenčica (14. krog)

6.12.
dr. Knowitall (5. krog/1. krog po SS)user posted image

7.12.
zvezdica5 (4. krog)user posted image

8.12.
romare (x. krog)

10.12.
srce77 (3.krog)
crtek (3. krog/test 12.12.)

12.12.
GregUr (1.krog)

14.12.
Kratka (3.krog)

15.12.
Mamabear (x.krog)
tammyv (3. krog)

16.12.
Katte (19. krog)
mladika (x. krog)
mažiga (x. krog)

17.12.
dspela (1.krog)
Zewa (2. krog)
medenjak (4. krog)

20.12.
SILVA (x.krog)

21.12.
štručka2503 (x.krog)
Maisha (x. krog)

22.12.
Mojarožica (x.krog)
PinaColada (1. krog)

24.12.
tarinca (4.krog)

30.12.
chungalunga (24.krog)

31.12.
rozi55 (x.krog)
bejbibu (x. krog)
mismoon (x. krog)
 LittleSun (12. krog)
klopek (x. krog)
oreh (21. krog)

x.12.
lunica85user posted image (x.krog)
curly (16. krog)

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image        

SKUPAJ NAS JE: 38

user posted image

NOSEČK: 1

user posted image user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
LittleSun, srce77, S*,
SILVA, iwa, Monstera,
srečki, Katte, *bobika*,
HeLenčica, urshak, SamoTi,
rozi55, Lunica 85, chungalunga,
mojamura, Kratka, alysa,
bejbibu, *viva*

user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 659
7.12.2011 8:22:48   
crtek
jutro punce!

dspela user posted image user posted image user posted image da je to to!

Anonimna user posted image in mmojka user posted image še malo, pa bosta tudi vidve dočakali user posted image . Sm prepričana, da je tako. Samo pozitivno dalje, pa bo čas do user posted image hitreje minil

Helenčica pri meni je danes prvi dan zamude. Na seznam sm napisala 10.12., ker mam cikluse ponavadi na 30dni z O na 18dan, tokrat pa je bla O že 15dan, moja LF je dolga 12 al 13dni, zdej je 13dni po O...načeloma če danes al ju3 ne priteče je neki na stvari, ker so moje user posted image skoraj na uro točne...
Navijam, da si srečka user posted image in je samo premalo hormona, da bi ti pokazalo user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

crtek jaz sem imela kovinski okus v ustih...kot da bi pila vodo iz stare pipeuser posted image user posted image pa ti še malo rji potegne, nekako tako se spomnimuser posted image user posted image

ja neki takega je okus...in voda mi ma prou tak okus, kot da je postana, tudi, če jo direkt iz pipe natočim, zato mi je bol fajn limonada user posted image

sm danes celo ene 15x sanjala, da sm nardila test in bilokiri test sm nardila, je bil pozitiven, tko da sm se zbudila cela napsihirana in sm nardila test in se vidi močno kontrolno črtico...in bledo drugo črtico user posted image sicer prej, ko je bil test "svež" se je vidla enako debela kot testna, samo bleda bleda, zdej pa se vidi tanka črtica z roza senco user posted image mi ni všeč, ker mi zgleda kot tisti lažno pozitiven CB, ki sm ga že enkrat imela user posted image vgl...I'm still not convinced in čakam do petka, da ponovim vajo s CB (če nebo danes al ju3 pritekla user posted image ) user posted image
Ne mi še čestitat punce, ker me je še vedno strah, da priteče user posted image ...mi boste lahko čestitale v petek, če je takrat še ne bo in če bo kej bolj prepričljiv rezultat user posted image

js grem pisat, da se zamotim, ker danes mi samo to hodi po glavi in nevem zakaj mam neko prepričanje, da je tokrat uspelo...upam, da se ne motim...user posted image

lepo bodte in se beremo user posted image

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

Neposredna povezava do sporočila: 660
7.12.2011 8:26:41   
LittleSun
Dobro jutro pupe

Crtek držim pesti, da je to TO!!

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 661
7.12.2011 8:37:16   
HeLenčica
Zdravo pupe moje!

Crtek...če se je LF podaljšala...potem je itak to to pa še prišteješ vse znake in rahlo črtico uwiiiii!!!! Jaz ti iskreno čestitam, ker vama je uspelo! Super, lepo smo začele december! user posted image user posted image user posted image

LittleSun...ko tebe ni toliko na forumu je prav tečno, veš?

No, moja (psihična) kriza je mimo. Sem odgnala misli, ki so me še vedno kljuvale, češ, kaj pa če si vseeno noseča. Pa vendar, test ne laže, najbrž se je cikel malce pomešal zaradi potovanja. Zdaj me začenjajo boleti še prsi, zato bo najbrž user posted image prišla z rahlo zamudo. Dam ji čas do konca tedna user posted image user posted image user posted image Lep dan vsem, pa dajmo malo več čvekat user posted image Jaz nimam nekega delo diša user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 662
7.12.2011 8:41:38   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica
LittleSun...ko tebe ni toliko na forumu je prav tečno, veš?

user posted image hvala...imamo tako štalo v službi + doma da ne utegnem.

Neposredna povezava do sporočila: 663
7.12.2011 8:55:47   
bejbibu
Jutro...
crtek in dspela kje so vesele novičke?

11. 12. 2009 smo postali družina ...
12. 9. 2012 se je naša družina povečala ...
?. ?. 2018 ...

Neposredna povezava do sporočila: 664
7.12.2011 9:25:41   
curly
Jutro, punce. Kako smo kaj? A bo kakšna vesela novička ali ne?

HeLenčica, boleče prsi lahko tudi pomenijo nosečnost - mogoče si pa prehitro delala test in še ni bilo dovolj hormona v urinu? user posted image Think happy thoughts.
Jaz sem ga tudi delala v ponedeljek pa je bil negativen, danes še ni user posted image , samo spet mini nežno-rjava črtica na papirju, ko sem se obrisala. Sploh ne vem, kaj si naj mislim. Danes je 40. dan.

Crtek, držim pesti, da bosta v petek dve jasni in močni črtici! user posted image

Punce, povejte izkušnje, jaz še nisem "raskirala" za CB, vedno kupujem FirstSign (tistega, kjer sta dva trakca notri), ker če bi skoz CB kupovala, bi zapravila že precej denarja... Mi študenti, smo pa itak skoz brez! user posted image

Lep dan vam želim in veliko pozitivne energije vsem!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 665
7.12.2011 9:29:21   
HeLenčica
Curly eh, pri meni bo prišla user posted image !

Kako dolge cikluse pa maš drugače?

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 666
7.12.2011 9:42:20   
curly
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Curly eh, pri meni bo prišla user posted image !

Kako dolge cikluse pa maš drugače?

Moji ciklusi so pomešani že par let!
Zadnji trije so bili na 28, 38 in 35 dni. Moj najdaljši je bil 49 dni, ampak to je že kar nekaj časa nazaj... Mislila sem, da so se mi zdaj malo uredili, ker če bi user posted image skoz tako prihajala kot zadnje 3 bi bila precej zadovoljna. ;)))
Težko je, ker si niti O ne morem izračunati, prozornega izcedka pa ne ugotovim vedno. Si pa itak vse beležim in potem grem gledat nazaj, če smo user posted image tam nekje, kjer bi naj bila O. user posted image
Dobra novica je to, da so mi na kliniki za neplodnost ugotovili, da ovulacijo imam in da jo verjetno ovira previsok prolaktin, ampak to smo zdaj uravnali in čakamo 1. user posted image po terapiji z Bromergonom.

Neposredna povezava do sporočila: 667
7.12.2011 9:48:11   
mmojka
mmojka, O teste se najbolj izplača naročiti preko spleta. Jaz drugače vzamem kar tiste z DM-a. So čisto v redu.
Jih ne rabim res, ampak sem se navadila na njih in mi je všeč, da imam potrditev, kdaj je O res bila in da točno vem, kdaj naj bi prišla user posted image .

Ja, saj jaz bi tudi zaradi tega. Lahko, da bom imela neredne cikluse pa nočem zdaj to pol leta ugotavljat. Pa še kakšen test nosečnosti si bom tako prihranila.
Nekaj sem že brala okrog teh O testov pa bi nformacijo iz prve roke, kje na spletu se da to naročit pa da je ziher plačilo. Ker če bom začela 10. dan in O pride šele 18. dan, bo to kar nekaj dni testiranja. Sem pa videla, da je največkrat pakiranje po 5.

Jaz upam, da bo kmalu še kakšna presenetila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 668
7.12.2011 10:03:17   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: mmojka

Ja, saj jaz bi tudi zaradi tega. Lahko, da bom imela neredne cikluse pa nočem zdaj to pol leta ugotavljat. Pa še kakšen test nosečnosti si bom tako prihranila.
Nekaj sem že brala okrog teh O testov pa bi nformacijo iz prve roke, kje na spletu se da to naročit pa da je ziher plačilo. Ker če bom začela 10. dan in O pride šele 18. dan, bo to kar nekaj dni testiranja. Sem pa videla, da je največkrat pakiranje po 5.

Jaz upam, da bo kmalu še kakšna presenetila user posted image user posted image user posted image

O testi ki jih naročiš prek ebaya stanejo nekaj € in jih je 30 pa še 10 nosečniških dobiš poleg user posted image

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 669
7.12.2011 10:08:13   
crtek
sm malo po netu brskala in gledala slikce pozitivnih testov in morem rečt, da so nekatere črtice pri "pozitivnih" testih dosti slabše vidne kot moja, ampak se še kr ne upam rečt, da je to to (se bojim, da bi bla preveč razočarana, če priteče user posted image )...sm pa zbrskala uni test, ki sm ga nardila pred 2dnevi in se lepo vidi razliko: pr unem testu je res samo ko nek obris spodaj in zgoraj (če REEES dobro pogledaš pod lučjo, pa malo domišljije rabiš user posted image ), na današnjem testu se črtica vidi normalno (tudi brez domišljije in posebnih svetlobnih efektov user posted image ), samo je pa zdej (skoraj 3ure kasneje) ratala črtica tanka tanka ko lasek, ampak vidna...prej je bla debelejša in bol roza kot zdej, ampak vseeno bleda....kašne izkušnje maste ve? Se lahko črtice tko spreminjajo? user posted image sej vem, da v navodilih piše, da po 10min testa ne gledaš več, ampak si ne morem pomagat. Mogoče se mi bo zmešalo...user posted image

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 670
7.12.2011 10:29:30   
oreh

Oj,
danes ne vem kje se me glava drži, sem v takem pomanjkanju časa, a ti moram odpisati črtek.
Torej jaz sem mojster v delanju testov, računaj 20. krogov, par testov na krog, jojme, raje ne računam zagonjenega denarja, bi bil lep voziček...
Skratka... Meni so se dostikrat pojavljale tanke črtice kot lasek, pa ni bilo nič, čeprav je veliko punc tudi pisalo, da se je iz take črtice razvil lep plusek. Ko sem hodila brskat po smeteh za testi, se je včasih črtica spremenila, včasih ne. enkrat je po parih urah krepkega minusa nastal mega lep močan plus, da sem šla kar v lekarno vprašat kaj je zdaj to in me je gospa hvala bogu postavila na realna tla. Če pa je v roku nekaj minut črtica enake debeline kot vodoravna, pa ni važn kok je močna, je mislim to to, kar je pa kasneje po 10 minutah pa ni veljavno. Ne bom ti pisala, da ne brskaj več po smeteh, pa se sprosti in se zaposli z drugimi stvarmi, ker je to pač težko, ko enkrat vidiš tisto črtico. ker sem jaz ista. Punca zato se pa dela test par dni po izostankuuser posted image user posted image user posted image kdo ti to govori, a?
Predlagam, da pač čez 2 dni ponoviš in vidiš kje si, al pa pejt na krvnega, da se prej ne požreš.

Drgač pa nas posluši, tale okus v ustih je res sumljiv.srečno!

Neposredna povezava do sporočila: 671
7.12.2011 10:30:22   
mmojka
Joj Crtek, naj se ti ne zmeša, prosim. Kaj boš potem zmešana nosečnicauser posted image

Moja izkušnja s testi iz prve nosečnosti: Delala 1 teden po pričakovani user posted image  , ker sem morala na rtg in je en test pokazal rahlo, rahlo bledo črtico in sva oba gledala in zaključila naj naredim še enkrat. Seveda se takrat nisem spoznala na to, da so eni bolj občutljivi kot drugi in sem pač kupila drugega, ki pa ni pokazal nič. Zdaj vem, da sem bila noseča a sem imela še tako malo hCG, da drugi test, ki je bil manj občutljiv, tega ni pokazal. In sem šla na RTG. Seveda sem živela v prepričanju, da imam dolg ciklus (nisem se ubadala z O) in šele okrog d 45 naredila spet test. No, takrat je bila fajn močna črtica, tako da sem šla še po ClearBlue in takrat je tudi ta pokazal user posted image . Evo, to je to.

Jaz mislim, da si ti user posted image . Znake imaš očitne pa še test ti kaže. Počakaj še par dni in ponovi vajo ali pa pojdi v laboratorij. Baje, da je v krvi prej zaznati porast hCG kot v urinu.
Upam, da ti kmalu tudi uradno čestitam user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 672
7.12.2011 10:53:59   
mojamura
babnice kolko ste načvekale jooooooooj

čestitke novi nosečki, vsem ki jih je tečka obiskala pošiljam velike objeme in pikepoke

vsem ki čakate pa obilo pozitivizma, in seveda user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 673
7.12.2011 11:05:27   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: crtek

sm malo po netu brskala in gledala slikce pozitivnih testov in morem rečt, da so nekatere črtice pri "pozitivnih" testih dosti slabše vidne kot moja, ampak se še kr ne upam rečt, da je to to (se bojim, da bi bla preveč razočarana, če priteče user posted image )...sm pa zbrskala uni test, ki sm ga nardila pred 2dnevi in se lepo vidi razliko: pr unem testu je res samo ko nek obris spodaj in zgoraj (če REEES dobro pogledaš pod lučjo, pa malo domišljije rabiš user posted image ), na današnjem testu se črtica vidi normalno (tudi brez domišljije in posebnih svetlobnih efektov user posted image ), samo je pa zdej (skoraj 3ure kasneje) ratala črtica tanka tanka ko lasek, ampak vidna...prej je bla debelejša in bol roza kot zdej, ampak vseeno bleda....kašne izkušnje maste ve? Se lahko črtice tko spreminjajo? user posted image sej vem, da v navodilih piše, da po 10min testa ne gledaš več, ampak si ne morem pomagat. Mogoče se mi bo zmešalo...user posted image

si videla mojo črtico iz CB-ja a ne? Ultra močna...no po dveh uraj je bila še komaj vidna, tako da RES šteje samo tista po 2 minutah !!

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 674
7.12.2011 11:25:19   
Sa.je
Hoi punce!
Marsikatera izmed vas se me verjetno še dobro spomni...vidim, da vas je na žalost še veliko "starih" tu v tej temiuser posted image
vidim pa tudi, da je kar precej novih.

Misim, da je prišel čas, da se vam tudi jaz spet malo pridružim, ker ste tu res take punce, ki razumete skozi kaj gremo, ker marsikdo okoli mene pojma nima.

No, po prelepem plusku, ki me je presentil septembra za moj rojstni dan, v 4. krogu, je sledil spontani splav konec septembrauser posted image
še danes se sprašujem zakaj se je moralo tako končati in, da bi zdaj že morala nakupovati za dojenčka, ne pa, da spet kupujem teste in čakam tisti magični user posted image .
Ampak, kaj moremo, tako je življenje...
no midva nisva prav nič čakala, ker nisem imela čiščenja in sva lahko šla takoj v akcijo, tako, da je trenutno 3. krog po ss, oz skupno 7. krog.

Vsak mesec nestrpno čakam tistih 14 dni po ovulaciji in upam, da nama je uspelo, pa vsak mesec novo razočaranje.
Še huje pa je, ker v tem času, od mojega ss, sta zanosili že dve zelo dobri prijateljici in socer sem vesela za njiju ampak me vedno potre, ko izvem, da je kakšna noseča.

Po mojih izačunih sem imela O ravno za miklavža, tako, da upam, da nam je kaj pustil in da zagledam user posted image 20.12.

Morem priznat, da se kar nekaj časa nisem želela vrniti na forum, ker se mi je zdelo, da je zaradi tega kaj slabše oz., da vpliva na mojo psiho... ampak dejstvo je, da me čsto nihče ne razume in, da vsi samo pravijo, da se preveč "psihiram" in, da naj malo pozabim, nihče pa ne ve kako to je, ko si nekaj takoooo želiš pa se ti zdi, da se vedno bolj oddaljuje od tebe.

Zato se vračam med vas, ker vem, da razumete, ker ste same na istem.
Vsem želim, da čimprej zagledata tisti prelepi user posted image , držim pesti in navijam za vse nas!!!user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

kitajska tabela o spolu ptroka
sarar

ali je v vašem primeru kitajska tabela pravilno napovedala spol otroka?

da (52%)

ne (48%)

Število vseh glasov: 257

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!