|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2011
5.12.2011 18:03:07   
klopek
Katte kok fajn, ker si me sam prestravila po seznamu, sem kr u momentu pozabla, da mam že user posted image in se že veselim konca decembra user posted image user posted image user posted image

Ja curly tuki so definitivno fantastične punce, polne pozitivne energije! Pošiljam user posted image

Ajde navijaaaaaam, Helenčica, oreh in ostale!!! Zdaj bo pa res vse rozaaa!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 576
5.12.2011 18:10:42   
curly
klopek, vidim, da so same pozitivke, jaz pa sem eno leto samo brala forum in se nisem udeleževala debat - joooj, sem smotana. No, daj sem tu, NAVIJAM za vse vas in prinašam ogromno P O Z I T I V N E  E N E R G I J E za user posted image  user posted image !!!

user posted image   pošiljam nazaj in komaj čakam, da se najde vsaj ena in napiše, da je USPELO!

Dajmo punce, katera bo prva??? user posted image

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 577
5.12.2011 18:43:57   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: bejbibu

saj bo vse OK..
A si ti mogoče iz Savinjskih koncev?

LP

Hvala za spodbudne besede *bobika*
Ja, sem iz Savinjskih koncev....ti tudi?

tudi ja..user posted image user posted image .. se ti razkrijem po Božiču..

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 578
5.12.2011 18:46:28   
*bobika*
helenčica tooooooooooo je dober znak !
Tudi meni se je vrtelo, sicer 10 dni po tem ko mi je zamujala.
Komaj čakam pa poveš, da imašuser posted image .

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 579
5.12.2011 19:11:13   
bejbibu
*bobika* kaj se poznava?

HeLenčica držim pesti da je to to....komaj čakam da jutri zagledamo še kakšen user posted image user posted image user posted image user posted image

11. 12. 2009 smo postali družina ...
12. 9. 2012 se je naša družina povečala ...
?. ?. 2018 ...

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 580
5.12.2011 19:52:00   
*bobika*

*bobika* kaj se poznava?

ja user posted image

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 581
5.12.2011 20:45:06   
bejbibu
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

*bobika* kaj se poznava?

ja user posted image

hehehe, zanimivo! Js pa pojma nimam user posted image   povej, povej, povej....user posted image (na ZS mi napiš)

?. ?. 2018 ...

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 582
5.12.2011 20:58:32   
Anonimen
Moje m še vedno ni, ampak imam pa tudi še vedno filing da bo prišla...

user posted image

(odgovor članu klopek)
  Neposredna povezava do sporočila: 583
5.12.2011 21:25:51   
mladika
Ola pupe!!

Se javljam,da me ne pozabite...moja O je mimo,danes sem pa u matrnici začutla tak pritisk da se mi je user posted image .Vsem,ki vas je M obiskala pošiljam kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in upam,da je prišla zadnjič!!!Jst sem še zmeraj polna upanja,pa čeprav se trudiva že 2 leti,ampak vem,da nama bo enkrat uspelo.Res da slončkava že 2 leti brez zaščite in da si bejbija res želiva,si ne predstavljam da bi mela otročička ko sem še na faksu visela pa na vaje hodla vsak dan,sej je blo včasih še hujš kot če bi izredno študirala,sicer če bi pa že prej prišel bi se pa že mogli nekak zorganizirat.Tko da punce ne obupat,vse pride ob pravem času!!user posted image
Katty midve jo pa spt skupaj ne čakave...

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 584
5.12.2011 22:38:41   
chungalunga
Curly, dobrodošla. user posted image

Ja, mladika, tebe pa res ne bomo kar tako pozabile no. user posted image  Me smo itak borke, tako da nam bo slej ali prej uspelo, v to ne dvomim. user posted image  In tako kot praviš - vse ob svojem času.

Ej, za današnji dan vas je kar nekaj na seznamu. Kaj zdaj to, kje ste, nobenih dobrih novičk še ali kaj?? Jutri zjutraj pa vse pobarvat s tako lepo roza barvico. user posted image

Dajmo, dajmo... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 585
5.12.2011 23:36:38   
Anonimen
Pri eni je čisto čudna situacija: šla sem gledat tisti star testek (itak user posted image ) in se mi zdi, da sedaj ko je suh, se vidi čisto bleda črtica. itak vem da je neveljaven, ampak človeku (še posebej če je tolko napsihiran kot jazuser posted image ) da to mislit user posted image user posted image user posted image
po drugi strani me pa spodaj vedno bolj zvija...skos hodim gledat če je že pritekla.... user posted image

nič...itak sedaj nimam nobenega testka doma...bomo še malo počakali...

Anonimnauser posted image

(odgovor članu klopek)
  Neposredna povezava do sporočila: 586
6.12.2011 5:35:51   
Maat
Punce, navijam za vas user posted image user posted image

Pa še o znakih, ker berem, da imate nekatere enake težave user posted image ... tisti dan, ko bi jo mogla dobit, me je ravno tako precej bolelo spodaj, vendar ni bila enaka bolečina kot pred user posted image . Je bila malenkost hujša in ne tako nizko kot pri M. Vrtoglavice imam pa že odkar sem zagledala user posted image - se pravi že dobre tri tedne. In pa občutek, da bo pritekla... ta me pa tudi še ni zapustil user posted image .

Tako da vam res želim, da se ta mesec lepo ena za drugo preselite na sosednji forum user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 587
6.12.2011 6:24:28   
lunica 85
Ojla punce:
Kako ste ,evo mi smo deovno ,pridno -se že vidi da je Veseli December tukaj.
In joj kako je bil vesel darila Miklavžauser posted image user posted image user posted image No zdaj mora pa še samo mamica dobiti kakšno darilouser posted image
helenčica:navijam
katte<:lepo da nas prideš kaj pokukat ,pa lepo nosečnost še naprejuser posted image
mladika ne obupaj
bejbibu:A si ti tudo za kakšno srečanje v januarjuuser posted image

Dajmo punce nalulajte veseli decemberuser posted image user posted image user posted image

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 588
6.12.2011 7:12:54   
oreh
dobro jutro!

moj me je tako lepo presenetil z darilom! jaz trapa sem pa pol darila že kupila ostalo polovico sem pa mislila včeraj, a mi čas ni dopuščal, tako da bo pri nas nosil miklavž tudi jutri. no, pa mislila sem mu dati zraven še škatlico z user posted image , ampak je včeraj priteklauser posted image

pa nič ne de, sem se že skulirala, spremeniti itak nič ne morem, polna upanja in optimizma čakam 1.1. Ampak bom probala čimmanj dobesedno čakati, raje bom izkoristila december za možgančke na off. pa enkrat nameravam globlje pogledati v kozarec, baje pomaga, sam kva k mi ne paše, ampak za zanositev vse!user posted image

dobrodošla curly, žabica, boš videla, v parih dneh se boš pobrala in spet boš v novem krogu, vmes pa čim bolj skušaj uživati radosti decembra.

Littlesun, jaz sem ta mesec tudi dobila user posted image  še med jemanjem progesterona, kolikor sem brala naj jo takrat ne bi, ampak šele ko preneham z zdravili. sumim, da zato, ker nisem zadnje dni do ure natančno jemala zdravil, nekje pa sem brala da moraš pri tem biti zelo natančen, da deluje. A ti si jemala po uri natančno?

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 589
6.12.2011 7:20:18   
Anonimen
Čau, bejbe! No pri nas dedijev in babic za božička ne bomo nič presenetili z veselo novico, ker je danes pricurljala user posted image . Bo že...

dr. Knowitall

(odgovor članu klopek)
  Neposredna povezava do sporočila: 590
6.12.2011 7:21:21   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85
katte<:lepo da nas prideš kaj pokukat ,pa lepo nosečnost še naprejuser posted image

Zelo lepo se slišijo tvoje besede, želim si, da bi bile resnične, ampak jaz še nisem user posted image . Vsaj ne vem še, da bi bila user posted image .

mladikica, itak, da ne bomo pozabile nate. Jaz mislim tudi na tiste stare borke, ki se bolj redko oglašajo na teh forumih.
Tudi jaz sem še vedno optimist, pa grem tudi počasi proti dvema letoma. Tudi mene je včeraj nekako topo bolelo. Nekako tako, kot me ponavadi malo pred user posted image . Ampak je itak prezgodaj za to.

Kako si pa ti, chungalunga? Tvoja user posted image  se bo počasi končala, ne? Potem pa akcija user posted image !
Punce, kje so user posted image ? user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 591
6.12.2011 7:23:04   
Katte
Oh, oreh in dr. Knowitall. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 592
6.12.2011 7:25:34   
Katte
user posted image

user posted image

user posted image ALI user posted image   PRIČAKUJEMO:

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

1.12.
user posted image  coris (1. krog)  user posted image

2.12.
Anonimna user posted image (5. krog) user posted image

4.12.
Kliki (x. krog)

5.12.
Anonimna user posted image (x. krog)
Rose Bay (x. krog)
Žabica86 (1. krog)user posted image
mmojka (2. krog)
HeLenčica (14. krog)

6.12.
dr. Knowitall (5. krog/1. krog po SS)user posted image
oreh (20. krog)user posted image

7.12.
zvezdica5 (x. krog)

8.12.
romare (x. krog)

10.12.
srce77 (3.krog)
crtek (3. krog/test 12.12.)

12.12.
GregUr (1.krog)

14.12.
Kratka (3.krog)

15.12.
Mamabear (x.krog)
tammyv (3. krog)

16.12.
Katte (19. krog)
mladika (x. krog)
mažiga (x. krog)

17.12.
dspela (1.krog)
Zewa (2. krog)
medenjak (4. krog)

20.12.
SILVA (x.krog)

21.12.
štručka2503 (x.krog)
Maisha (x. krog)

22.12.
Mojarožica (x.krog)
PinaColada (1. krog)

24.12.
tarinca (4.krog)

30.12.
chungalunga (24.krog)

31.12.
rozi55 (x.krog)
bejbibu (x. krog)
mismoon (x. krog)
 LittleSun (12. krog)
klopek (x. krog)

x.12.
lunica85user posted image (x.krog)
curly (x. krog)

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image        

SKUPAJ NAS JE: 38

user posted image

NOSEČK: 1

user posted image user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
LittleSun, srce77, S*,
SILVA, iwa, Monstera,
srečki, Katte, *bobika*,
HeLenčica, urshak, SamoTi,
rozi55, Lunica 85, chungalunga,
mojamura, Kratka, alysa,
bejbibu, *viva*

user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 593
6.12.2011 7:36:38   
bejbibu
Jutro babike...
kje so user posted image ? Dajmo nooooooooo, čakam user posted image user posted image user posted image user posted image
lunica 85 seveda sem za srečanje....suuupperrruser posted image user posted image

?. ?. 2018 ...

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 594
6.12.2011 7:38:14   
bejbibu
oreh in dr Knowitall user posted image user posted image user posted image

?. ?. 2018 ...

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 595
6.12.2011 7:44:41   
iwa
Tud jest vas še vedno berem in mislim na vas! Vidim da vas v teh dneh veiloko pričakuje user posted image in kar tako naj bo! Pridno lulajte in nalulajte! Držim pesti!

Za tiste ki pa jim še ni uspelo pa en koš user posted image user posted image user posted image user posted image !

Življenje je lepo!

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 596
6.12.2011 8:02:26   
HeLenčica
Jutro moje punce! dr. Knowitall in oreh, en velik objem!Še vedno pa navijamo za RoseBay, Anonimno user posted image in Mmojko. Zame žal ne, sem naredila zjutraj test (čeprav sem ponoči sanjala da je bil pozitiven) in mi je pokazal sredinca. Tako da pričakujem da bo v teh dneh prišla, čeprav se mi še vedno malo vrti, šraufa pa me skoraj nič ne, razen na obroke. Bolj je tak občutek kot da me spredaj jajčnik boli pa se vleče zadaj na ledvico?! No, pa včeraj me je začel tudi križ bolet.

Sem zelo zelo razočarana, ker je dobro kazalo, glede na to da user posted image še ni in da se počutim drugače kot je navadno PMS. Ampak očitno nama ne bo uspelo brez pomoči. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dajmo punce, kot smo rekli: ena mora bit rozika! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 597
6.12.2011 8:11:54   
LittleSun
Dobro jutro

oreh in dr.Knowitall user posted image user posted image user posted image user posted image

za vse ostale pa user posted image user posted image da teta ostane za 9 mesecev na dopustu user posted image user posted image

crtek kakšno je stanje??

Helenčica morda je bilo pa prehitro, nikoli ne vešuser posted image upanje je, dokler ne pritečeuser posted image

Mi smo bolj tako tako, je včeraj mojmu urml dedek in je pri nas vse bolj žalostno user posted image miklavž je bil v bolj suhoparnem vzdušju. Tamalemu sva sicer zvečer pripravila presenečenje, ampak za drugo pa ni bilo časa in volje. Me je pa zjutraj v službi čakalo darilceuser posted image user posted image imam same sončke okoli sebeuser posted image user posted image

M se bo kmalu poslovila, kako bo z akcijo bomo videli.

No pupe kje so user posted image ??

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 598
6.12.2011 8:40:15   
oreh
hvala punce za objemčke. danes spet ugotavljam kakšne borke smo!

a mi lahk prosim katera napiše kako pije krvomočnico. vem, da je ogromno napisanega, ampak se mi ne  da brskat, sem tko čudna dans, neki hoče bit pesimizem moj prijatelj, a se ne dam! tko, da če se kiri da, čist na kratko. hvala.

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 599
6.12.2011 8:45:42   
crtek
jutro!

oreh, Dr.Knowitall in ostale, ki je pritekla user posted image nič še ni zgubljeno. Še je dosti možnosti, da boste user posted image in to kmalu. samo pozitivno naprej user posted image

Helenčica kolko dni po O si zdej? ker če boš šla okoli pogledat bbt karte, boš vidla, da se nekaterim user posted image oz. + narišejo šele kšn teden po pričakovani, tko da, dokler je ni, je to dober znak user posted image , da je to to. navijam user posted image

js pa nism včiraj mogla zdržat in sm popoldan nardila en testek in je bla samo 1črtica user posted image ampak je blo komaj 11dni po O, tko da je blo samo 31,5% možnosti, da bi bil v primeru user posted image rezultat veljaven in še ki sm delala test popoldan, tko da...čeprav, ko sm ga gledala pod lučjo (in pod mikroskopom in če ga obsvetiš z UV svetlobo - skratka: vgl. čudež moreš nardit) se mi zdi, da se vidi taka čisto prosojna roza druga črtica (potem sm test zapakirala v smeti, da ga slučajno nebi mogla več najdet in dobit še kšne iluzije user posted image ). Ampak bom počakala do četrtka preden ponovim test, ker mam zdej občutek kot, da se pripravlja na user posted image . Še vedno sm vsa napsihirana, polna optimizma in upam, da je to to, ampak ne mi še čestitat, ker bi res rada počakala še par dni preden se veselim. Do zdej sm mela vedno 12 al 13 dni dolgo LF, tko da če user posted image v četrtek zjutraj še ni, delam test, pa upam, na user posted image , ki jih nebo treba gledat pod mikroskopom in posebnimi pogoji, da se bojo vidle user posted image držte pesti zame punce user posted image

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

partner pri porodu
jana k

Ali je bil oče vašega otroka z vami pri porodu?

da (80%)

ne (20%)

Število vseh glasov: 1281

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!