|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI
21.11.2011 21:06:06   
Cameleon
ananaska78 user posted image čestitamuser posted image srečno do konca!!!!!!

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 276
21.11.2011 21:07:12   
Cameleon
hubika bom držala pesti za nič bolečin in veliko kvalitetnih celicuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hubika)
Neposredna povezava do sporočila: 277
21.11.2011 21:09:23   
Tallulah
Pozdravljene punce

Šičko ni nujno, da je partner prisoten pri Et- ju tudi mojega ni bilo mora pa podpisati en list. Moj ga je podpisal ko sva bila na punkciji ker je že takrat vedel da na Et ne bo mogel iti. Ali si ti že imela punkcijo?

Držim pesti za vse punce da zagledate user posted image , mislite pozitivno in poskušajte čimmanj razmišljati o tem.

Lp

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 278
21.11.2011 22:47:29   
RedSonja
IZVIRNO SPOROČILO: šičko

RedSonja a ti si v LJ na kliniki?

Kolk časa pa vse skupaj traja, če imam uro ob 11?
Da se vem zorganizirat zaradi prevoza.

Če si v LJ potem sva bile v petek skupaj, k sem jaz imela punkcijo.

Ja jaz se v LJ. Vse skupaj kaj pa vem. Jaz sem imela uro ob 11h. Potem smo čakale, da je dr. prišla. mene so sicer dolgo časa matrali notri, ker imam maternični vrat nekako čuden in ni mogla vstavit katetra. Potem poležiš še vsaj pol ure.
Tam nekje 3-4 h sigurno rabiš.

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 279
22.11.2011 7:27:15   
ne111
Dobro jutro punce,

spanje je bilo kar slabo ampak nekaj sem spala.

Hvala vsem za tolažbo in vzpodbudo. Prav lepe besede ste mi namenile!!!user posted image

Hubika zdaj pa zate držim pesti, da ne bo zelo bolelo. Upam, da bo tudi čimboljši rezultat.

Anannaska pa same čestitke iz srcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 280
22.11.2011 9:00:04   
mala06
Jutro punce!

Vidim, da imamo novo nosečko! ananaska čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image in zdaj srečno do konca!

Ostalim pa čim manj boleče punkcije in veliko lepo oplojenih celic!!

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 281
22.11.2011 9:30:47   
šičko
metuljcek cekincek, zabica, RedSonja - hvala za odgovor sem klicala pa je sestra rekla če se le da naj pride, tako da obvezno očitno niti ni, ker je že pri punkciji podpisoval neke papirje.

tallulah - punkcijo sem imela v petek, jutri imam transfer, potem pa 14 dni čakanja.

ananaska - čestitke user posted image user posted image user posted image

ne111 - nikoli ampak res nikoli ne smeš obupat. Tudi sama sem šla skozi peklenska obdobja. 3x zanosila in imela 3x SS. Verjemi mi da je to še veliko veliko huje, ko že misliš da si na konju in kaj kmalu pristaneš zopet na tleh. A me smo močne, nas potre ne rečem, a se kaj kmalu dvignemo in gremo naprej. In to nas bo sigurno pripeljalo do željenega cilja. Drži se

Lep sončen pozdravček z našega konca

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 282
22.11.2011 9:56:16   
barb71
ananaska user posted image user posted image user posted image  čestitke in tudi jaz ti želim srečno do konca.
Vem pa kako je, saj sem tudi v prejšnjem postoku imela pozitivno dovolj visoko beto, vendar se je pikica poslovila v 10 tednu. To je hujše kot neuspeh. Zdaj nestrpno čakam 30.11. ko imam prvi UZ.

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 283
22.11.2011 10:52:30   
andreja_p
ne111 si ti mene sedaj nasmejala.A jaz da bi bila psihiatrinja user posted image hm kaj pa vem.V bistvu imam res neko sposobnost da širim pozitivne misli,saj tak moje prijateljice pravijo,ko jim vedno pomagam ko so najbolj na tleh.Tudi moj pravi da sem pravi mali filozof in velikokrat pravi da je vesel da me ima,ker nikoli ne paničarim prehitro in pustim času čas in potem ko je rezultat na dlani začnem razmišljati kako to,zakaj,....En kup vprašanj na katerega ne najdeš odgovora.Sama sem šla čez veliko življensko preizkušnjo,pa nebi o tem sedaj,vendar sem se takrat naučila da je najbolje misliti pozitivno pa ne glede na to kaj se bo na koncu zgodilo.Ko si napisala da bi šla v službo,ali da boš šla sem jaz mnenja da dobro premisliš,da se potem ne boš krivila.Če nimaš neki fizičen del potem o.k.,drugače pa nebi jaz šla.Saj ti pripada počitek,izkoristi ga za sprehod,klepet ob kavici,....Veliko je svari ki jih lahko počneš in verjemi da se boš sprostila in pozabila na vse,mogoče še na to kdaj je čas za test user posted image user posted image user posted image .

metuljček_cekinček pri čem sem sedaj me sprašuješ?Lahko ti povem da sem imela prvi IVF neuspešen v sept/okt .Mal me je to vrglo,priznam,ampak sem se pobrala in nov postopek bo nekje v začetku leta.Se nisem še povsem odločla kdaj ali bo to Januar ali Februar,ko bom začutila da je pravi čas,bom šla v postopek.Nisem vrgla puške v koruzo,vedar rabim malo časa in sedaj bodo najlepši prazniki v letu in bi jih rada preživela neobremenjeno.

RedSonja držim pesti tudi zate,mi2ve sva že skupaj trepetale na IUI postopku.Verjamem da bo sedaj zate uspešen postopek.Se že veselim ko boš sporočila veselo novico.Kdaj imaš krvnega?

ananaska78 tebi pa čestitam iz srca.Pa kako lahko rečeš da nisi prepričana????Ovrži te misli in misli na to da boš kmalo zapravljala za voziček,oblekice pleničke,...Vem da si imela slabo izkušnjo ampak nikjer ne piše da bo sedaj enako,tako da pozitivno naprej!!!!Jaz verjamem da ti bo uspelo.

Življenje je igra v kateri se moramo vsi boriti,tudi naši bodoči otroci.
Vsem en velik user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 284
22.11.2011 10:53:42   
metuljček_cekinček

IZVIRNO SPOROČILO: barb71

ananaska user posted image user posted image user posted image  čestitke in tudi jaz ti želim srečno do konca.
Vem pa kako je, saj sem tudi v prejšnjem postoku imela pozitivno dovolj visoko beto, vendar se je pikica poslovila v 10 tednu. To je hujše kot neuspeh. Zdaj nestrpno čakam 30.11. ko imam prvi UZ.

Se podpišem pod to.
Glede gineko LJ, me pa kar vzdigne. Moj je moral že prej mislim, da pri et, podpisat (osebno z legitimacijo tam pred njimi, nisem mogla odnest domov lista in ga prinesti podpisanega). In tudi na transferju je moral biti. Pa sva isto imela težave glede službe in sem jih vprašala, če morda ni mogoče kako drugače. Na koncu so me pa še nadrli, da hočem skoz bit neki posebnega. Pa da moj si bo pa že tolk časa vzel za to, da pride do otroka. user posted image
Aja pa nam ni bilo treba počivati po transferju. Čeprav bi načeloma lahko, pa nobena od nas ni, ker je bilo skoraj nezaželeno (občutek, da si jim odveč).

ne111: glede počivanja. Jaz bi počivala vsaj prve 3 - 5 dni (vgnezditev). To je čisto moje osebno mnenje, glede na preteklo izkušnjo.
Pa tudi po transfrju bi poležala v bolnišnici (čeprav ni znanstvenih dokazov, da kaj pomaga). Gre bolj za psiho. user posted image

(odgovor članu barb71)
Neposredna povezava do sporočila: 285
22.11.2011 10:59:23   
metuljček_cekinček

IZVIRNO SPOROČILO: andreja_p

metuljček_cekinček pri čem sem sedaj me sprašuješ?Lahko ti povem da sem imela prvi IVF neuspešen v sept/okt .Mal me je to vrglo,priznam,ampak sem se pobrala in nov postopek bo nekje v začetku leta.Se nisem še povsem odločla kdaj ali bo to Januar ali Februar,ko bom začutila da je pravi čas,bom šla v postopek.Nisem vrgla puške v koruzo,vedar rabim malo časa in sedaj bodo najlepši prazniki v letu in bi jih rada preživela neobremenjeno.

Sori, je blo mal iz konteksta. Se spomnim, da si bila v postopku nekoliko za mano, tako da smo se delno prekrivali. In tudi to, da žal ni uspelo. Potem si pa malo "poniknila". Kar je čisto razumljivo, tudi jest sem in tudi mene je povozilo. Skratka, vesela sem, da si nazaj in me je zanimalo, če se že pripravljaš na nove boje. user posted image
Sama sem v istem čolnu kot ti. Po praznikih začnem z novo borbo. Do tedaj pa upam, da me morda kaj preseneti. Aja, pa malo več se sama sebi posvečam in "se imam rada", tako da se včasih tudi s kakšnim razvajanjem pocrkljam.

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 286
22.11.2011 11:23:35   
andreja_p
metuljček_cekinček nekako sem res odklopila vse skupaj.Sem pa prebrala ni se mi pa dalo karkoli komentirati.sedaj imam pa dopust do srede in sem malo več tukaj,tako da bom nadoknadila zamujeno.Mene je tudi povozilo,še bolj pa mojega,tako da sem ga mogla tolažiti.Za oba je bilo kar težko,vendar se ne bova vdala.Tudi sedaj ko čakava na postopek,veliko user posted image pa ne zato da bi karkoli naredila ampak zato,da bi uživala in se spočila,ker veva kaj naju čaka.Ne vem kaj naj rečem,včasih je najbolje da nič ne pričakuješ in si potem presenečen,sam ko ne moremo iz svoje kože.Koliko postopkov IVF si že imela?

(odgovor članu metuljček_cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 287
22.11.2011 15:06:15   
elarab
ojla, katera ve,kje na goriškem je možno dati kri za beta hcg (rezultat takoj brez pošiljanja)?

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 288
22.11.2011 15:59:31   
ne111
Hoj hoj,

ja ne vem kaj bi brez vas punc!! Sem na vašo zaslugo dosti bolje. Danes ni bilo nič jokcanja

Ja ne vem Andreja-P tvoje besede so kot že zelo dobro izkušena psihiatrinja. Tvoje kolegice morajo biti zelo vesele da te imajouser posted image

Mislim, da vsaka po razočaranem postopku rabi čas zase, saj nismo strojčki.

Šičko, jutri bom skos pesti držala.

(odgovor članu elarab)
Neposredna povezava do sporočila: 289
22.11.2011 16:04:27   
RedSonja
Zdej sem pogledala kdaj me je naročila na test 5.12. To je 18 dan po ET. Ne vem kako bom počakala hehe. Že zdaj komaj čakam.
Plus tega me je začelo v križu bolet tako kot ponavadi ob menstri... Upam, da ni to slab znak.

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 290
22.11.2011 16:20:52   
andreja_p
RedSonja kateri dan si po ET 18.11?Mislim da sem prav izračunala.Lahko je karkoli.Sprosti se in me razmišljaj toliko o znakih.Včasih nam povedo kaj narobe.Verjemi da je to tvoj uspešen krog.Srečno

ne111 hvalauser posted image

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 291
22.11.2011 16:50:04   
pin
ananaska78user posted image user posted image user posted image
in mirno nosečnost ti želim.

Jaz imam UZ v četrek, danes sem pa napihnjena kot žogica, takšnega bušija še nisem imela nikoli! Kriza, hlače so mi ozke (sploh ne nosim več pasa). Je to normalno?? Zraven pa sem še zaprta in sploh ne morem na WC. Kriza. Imate kak predlog?

Lp, pin

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 292
22.11.2011 18:03:22   
hubika
IZVIRNO SPOROČILO: Cameleon

hubika bom držala pesti za nič bolečin in veliko kvalitetnih celicuser posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala ti, jaz pa za tebe v četrtek user posted image .Jaz sem pridelala 5 celic, je rekla dr.Kovačeva da je to dobro, želim si da res user posted image user posted image . Transfer imam v petek ob 8.30. Punkcijo sem preživela, bila sem brez narkoze, je bilo za zdržat, sedaj pa doma počivam, ter se pustim razvajati user posted image user posted image . Še ena sestra je mojmu rekla da me sedaj res mora razvajati, in da me bo v petek vprašala, če me res razvaja user posted image .
ne111 hvala za lepe želje, jaz verjamem da nam bo uspelo vsem skupaj, samo ne smemo se predat!!!! Se še vam javim kaj za vikend, če ne prej. Babike lepo mi bodite user posted image user posted image .
Aja še nekaj me zanima, kaj za transfer moram v mb-ju tudi imet spalno in copate ter plašč zraven? Sem pozabila vprašat user posted image

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 293
22.11.2011 19:21:44   
ananaska78
Punce, hvala za čestitke!
In še bolj hvala za spodbudne besede!!!!
Sem že pozitivna :).

Držim tudi jaz pesti za vsako posebej.

Hubika, ja tudi. Jaz kopalnega plašča sicer nisem imela - samo pižamo :).

(odgovor članu hubika)
Neposredna povezava do sporočila: 294
22.11.2011 19:23:21   
ananaska78
Punce, hvala za čestitke!
In še bolj hvala za spodbudne besede!!!!
Sem že pozitivna :).

Držim tudi jaz pesti za vsako posebej.

Hubika, ja tudi. Jaz kopalnega plašča sicer nisem imela - samo pižamo :).

Joj tale RR pa šteka nekaj danes user posted image .

(odgovor članu hubika)
Neposredna povezava do sporočila: 295
23.11.2011 9:08:04   
EmaS.

user posted image   jutro punce  user posted image

Evo, včeraj dobila pošto s konzilija in naj pokličem od 8h-12h,
pa mi se danes nihče ne oglasi na tel.No, do 12 ure je še, tako da tel. v roke...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ananaska78)
Neposredna povezava do sporočila: 296
23.11.2011 9:26:48   
špica84
EmaS moraš bit kr dost vstrajna,če ne poskusi poslati mail,če se ti noben do 12 ne oglas,.

(odgovor članu EmaS.)
Neposredna povezava do sporočila: 297
23.11.2011 9:56:15   
ne111
Emas jaz sem šla kar osebno tja, ker sem obupala po treh dnevih

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 298
23.11.2011 10:06:23   
Martina Ayla
Živjo,

sem nova na forumu in moram priznat, da mi je lažje, ko prebiram vaše zgodbe. Res nas je veliko....
Skratka, meni je kar ok potekalo vse skupaj. Imela sem dolg protokol in ICSI postopek. Pred ET, ki sem ga imela v ponedeljek (vstavili so mi 2 moruli), sem imela precej napihnjen trebuh in prsi, zdaj pa je trebuh popolnoma normalen, prsi pa sicer malenkost še boleče in večje, a niti slučajno ne take kot do nedelje. Ima katere tudi tovrstne izkušnje? Je pa res, da sem se žal nekje močno prehladila in sem se zdaj ukvarjala bolj kot ne samo s tem kako naj se čimhitreje pozdravim brez zdravil - se pravi čajčki, spanje in Granobil. Bolj kot ne vse blažev žegen... Je pa res, da sem v nedeljo vzela 1 Immunogran in jedla Neo angine. Ni se mi zdelo, da bi to lahko škodovalo.... Upam seveda, da ni. Na vse gledam zelo pozitivno in že komaj čakam 6. december :)

Kako pa kaj ve?

Lp!

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 299
23.11.2011 10:14:57   
EmaS.
Hvala špica84 in ne111 :)
Mail bom poslala, :)

(odgovor članu Martina Ayla)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?