|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI
20.11.2011 7:28:04   
ne111
Hello

metuljček za aspirin nisem nič rekla je kr zdravnica klicala na oddelek, ker ni imela pojma o pojmu in je bila dr.Ribičeva dežurna in je rekla naj jemljem aspirin zaradi povišanega hemoglobina.

Elarab, kako si? So tebi kaj dali?

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 251
20.11.2011 22:19:39   
metuljček_cekinček
Navijam za dobre rezulatate! user posted image user posted image user posted image
Dajmo ne 111, dajmo šičko in elerab!!! user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 252
21.11.2011 9:28:55   
elarab
ne111, hiper sem imela v prejšnjih postopkih, sedaj se je stvar umirila. sem 5.dan po et. in čakamo...  kako je bilo danes na  transferju?

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 253
21.11.2011 9:55:23   
ne111
Elarab,

šele ob 11 imam. Moram pa reči, da ga že driskiram me tako živčki dajejo.

Se oglasim takoj k pridem domu.

(odgovor članu elarab)
Neposredna povezava do sporočila: 254
21.11.2011 10:08:47   
Linda25
Pozdravljene punce.

Ravnokar sem z UZ-ja. Čez en teden imam ponovno.

Rekla je da naj počakam še en teden, da cista poči. Kaj se to zgodi? Kaj pa če ne poči?

Na desni sem imela en folikel 14?

Desnega pa ni takoj našla.

Je to sploh ok? Povečali so mi tudi dozo Suprefacta.

Torej 28.11. imam ponovni UZ. Upam da bodo do takrat folikli lepo rastli.

Lp

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 255
21.11.2011 10:32:26   
Anonimen
ojla, sem kar malo zaskrbljena, po petih dneh po ET so mi prsi kar uplahnile za polovico, ne vem če ni to slab znak. Po kolikih dneh lahko delam test po et, da je realno, me pa tole skrbi. user posted image

(odgovor članu Linda25)
  Neposredna povezava do sporočila: 256
21.11.2011 11:00:29   
šičko
ne111 držim pesti da je vse ok, javi se...

A mogoče katera ve, ali mora biti partner nujno prisoten pri ET, ker moj ma šiht dopoldan in ne more menjat.

Držte se

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 257
21.11.2011 12:55:50   
RedSonja
Na ET mora bit prisoten, če imaš zamrznječke. Vsaj v mojem primeru je mroal bit, ker nekaj podpišeta.

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 258
21.11.2011 13:18:45   
šičko
RedSonja a ti si v LJ na kliniki?

Kolk časa pa vse skupaj traja, če imam uro ob 11?
Da se vem zorganizirat zaradi prevoza.

Če si v LJ potem sva bile v petek skupaj, k sem jaz imela punkcijo.

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 259
21.11.2011 13:51:54   
elarab
anonimen tudi jaz sem 5. dan po et (et je bil 5.dan). ce pridem do tja  bom test delala 10 dan. na tujih straneh klinik sem brala, da krvni test pokaže 7.dan (et 5.dan). ampak je za počakat do 10. dne po moje

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 260
21.11.2011 13:54:36   
ne111
Punce,

evo pršla domov. Še vedno ne pridem k sebi. Od 13 celic samo ena morula. Biologinja mi je rekla, da imam 50% manj možnosti kot z blastocisto.

Ne morem nič, samo jokam. Se javim k bo kaj bolje

(odgovor članu elarab)
Neposredna povezava do sporočila: 261
21.11.2011 14:14:41   
andreja_p
ne111 ne user posted image prosim.Kar bo pa bo.Misli pozitivno do konca.Sem tukaj na RR veliko prebrala o tem da so imele zelo dobre zarodke pa jim ni uspelo,ko pa so imele morulo so pa zanosile,tako da se ne vdaj.Punce povejte ji da je res tako.Tudi z blastocisto nekaterim ni uspelo,pa so imele zamrznjenčke pa ni ratalo.Ne preveč razmišljat o tem kak zarodek je bil.Če je preživel 5 dni,ali3 dni,bo pa še nadaljnih 9 mesecev.Sam pozitivno razmišljaj pa bo šlo vse kot mora.
Navijam in držim pesti zate,da nam poveš čez 14 dni veselo novico.A veš da se včasih zdravniki tudi zmotijo in ne jemlji teh besed preveč resno.Sej bo boš vidla,zaupaj vase in misli pozitivno.

Lep pozdrav

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 262
21.11.2011 14:52:22   
ne111
Andreja, ja prav edina si k si mi do zdaj kotičke ustnic razširila.

Prav tvoje besede so me zdaj malo dvignile. Hvala ti, pa a si kdaj razmišljala da bi šla za psihiatra?????

Hvala pa lubica si

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 263
21.11.2011 14:58:32   
metuljček_cekinček
ne111 user posted image user posted image user posted image veliko puncam je uspelo tudi z morulo (osebno imam prijateljico), tako da glavo pokonci in božaj trebušček in prigovarjaj pikici, da se bori še naprej. user posted image user posted image user posted image
Sama sem ena tistih nesrečnic, ki sem imela super blastocisto, zanosila in tudi spalvila (čeprav sem imela strogi počitek). Pa kaj č'mo. Najbolj me jezi, ker nič ne morem. Tudi ne vem zakaj, ampak tako je.
Optimizem!!!!
Glede krvnega testa se podpišem pod to, kar je rekla elrab- deseti ali celo enajsti dan.
Uplahnjene prsi... so lahko znak, lahko pa tudi ne. Punce so tule povedale tako eno kot drugo zgodbo. Tako, da: optimizem!!! Priznam pa, da so pred tabo najdaljši dnevi user posted image
V LJ mora biti pri ET tudi partner (pravno formalna zahteva, mora podpisati). Koliko časa boš čakala? Čisto odvisno. Nas so najprej za eno uro poslali na kavo, potem smo pa še eno uro čakali, da se je začelo premikati (dr je bila zasedena z nečim drugim). Ko se enkrat začne (torej je dr. na oddelku), gre en dva tri (ne vem, če si 15 min notri).
andreja_p: pri čem si ti sedaj?

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 264
21.11.2011 15:17:30   
ne111
Metuljček, vas bom ubogala. Evo zdaj najokala sem se zdaj je pa dosti.

bom mislila pozitivno, edino kar bom spremenila bom šla v četrtek kar delat, da mi bo lažje. Drgače nisem imela namena.

Kako ste pa ve punce, ostale doma do testa ali šle delat?

(odgovor članu metuljček_cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 265
21.11.2011 16:17:04   
Cameleon
ne111 pozitivno naprej!

Jaz jutri stopka in četrtek punkcija končnouser posted image
Hubika kako daleč si ti?

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 266
21.11.2011 16:25:55   
cukica

user posted image      

AKTUALNO

ponedeljek 21.11.
Linda25 -Uz   
ne111 -ET

torek 22.11.             
*sanela* -uz

sreda 23.11.
šičko - ET

četrtek 24.11
pin - UZ
Cameleon - punkcija

Sobota 26.11.
*sanela*-ETZ

ponedeljek 28.11
Linda25 - UZ

OBJEMČKI
wanabemommy,pink angel,....

user posted image TREPETALKEuser posted image

ananaska78 user posted image (23.11.)
elerab
ne111user posted image
Red Sonja user posted image

user posted image KANDIDATKE V POSTOPKUuser posted image  

hubika
Zaya
Tallulah
*sanela*
zsazsa  gre po napotnico 5.12.ETZ
mia1
                                                            elarab
                                                          Redsonja
Pin
krisv
                                                               S*
Daisy b -začne s Kt okrog 22.11.
                                                               Buska
                                                          šičko
                                                          cameleon
                                                             Linda25

user posted image       user posted image  
oktober
mala06 ()
Waiting (LJ)

november
barb71

user posted image  

Navijačice:

vrtnica.m
andreja83
hedviga
coala
metuljček-cekinček
evatisa

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 267
21.11.2011 16:27:13   
cukica
ne111 tako kot so že punce rekle pozitivno naprej,...Držimo pesti in mislimo nate,....

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 268
21.11.2011 17:10:41   
barb71
ne111 tudi jaz držim in stiskam pesti zate. Kot so ti že ostale napisale, tudi z morulo je lahko pozitivno, tako da ne obupaj. Bodi pozitivna in optimistična.
Tudi za ostale čim manj boleče punkcije in čimveč lepih celic, pa seveda user posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 269
21.11.2011 17:12:49   
hubika
IZVIRNO SPOROČILO: Cameleon

ne111 pozitivno naprej!

Jaz jutri stopka in četrtek punkcija končnouser posted image
Hubika kako daleč si ti?

Cameleon jaz imam jutri punkcijo, ob 7.30 moram biti tam. Si bila v nedeljo zjutraj na uz? Je bila kar gužva.. Danes še šibam v nočno, pol pa bomo videli kako bo, ste po punkciji imele bolniško ali ste šle delat normalno? Jaz se nisem odločla za narkozo, tak da bom malo potrpela, vse za user posted image . Cameleon, se javim, ko bom lahko, misli malo na mene user posted image Ostale punce se tudi držite, in navijajmo skupaj ena za drugo.
ne111 ne obupaj, samo pozitivno razmišljaj... evo pošiljam ti user posted image user posted image user posted image za srečo..

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 270
21.11.2011 17:30:06   
pin
Punce ne obupat. Dokler imamo postopke je sreča na naši strani. Zavedajte se, da toliko brezplačnih in tako "poceni" postopkov ni nikjer na svetu. Pride čas, ko bomo tudi me Mame. Sama sem trdno odločena, da bom šla do konca in naprej, vse tja do 40 leta starosti. Do takrat pa še lahko grem vsaj 15x na IVF. Narave žal ni mogoče pretentati, srečo pa potrebuješ pri vsaki stvari v življenju.

No, da še poročam. 5 dni se doma zjutraj špikamo z inekcijami Dipherelina in Purgerona, stranskih učinkov nimam, možek pa danes ugotavlja, da imam malo večje in težje joškice. Tudi sama ugotavljam, da so malce težje..user posted image

Upam, da bo punkcija že konec vikenda. Sama sebi se čudim koliko optimizma je v meni in kako mirno grem čez postopek. Vsi ostali so bolj nervozniuser posted image

(odgovor članu hubika)
Neposredna povezava do sporočila: 271
21.11.2011 17:40:00   
RedSonja

ne111 nič obupat. Tko kot so ti punce rekle. Rabiš samo eno. Včasih slaba rata, dobra pa ne.
Držim pesti in mislim nate.

Jaz bom doma še en teden po ET. Potem pa grem v službo. Že tko mam slabo vest, ko samo poležavam in se pustim razvajat ;)

< Sporočilo je popravil RedSonja -- 21.11.2011 17:44:54 >

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 272
21.11.2011 18:33:21   
ninocka26
ne111 točno vem kako se počutiš. Midva sva imela v prejšnjem postopku super blastociste (mnenje zdravnika), pa je bil na koncu minus, v tem postopku je bil pa šok, ko je zdravnica izjavila, da bi mi kar oba vstavila, saj nista nič kaj prida. No pa sem v 10. tednu nosečnosti. Ti bodi samo optimistična in vztrajaj!

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 273
21.11.2011 20:06:47   
ananaska78
Pozdravljene!
Ravno naredila tretji test - prej dva poceni, zdajle pa sem riskirala malo več in kupila CB user posted image .
Vedno je bil plusek, tako da se je očitno prijelo user posted image user posted image user posted image .
Amapk še nisem čisto zares prepričana.
Prejšnjič je bilo isto, potem sem pa na dan ko sem šla na krvnega začela malo krvaveti.
Imela sem beto čez 700, ampak se ni obdržalo...
Upam, da bo ta krog bebika bolj močna user posted image .

Držim pesti za vse trepetalke!!!

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 274
21.11.2011 20:17:22   
*zabica*
IZVIRNO SPOROČILO: šičko

ne111 držim pesti da je vse ok, javi se...

A mogoče katera ve, ali mora biti partner nujno prisoten pri ET, ker moj ma šiht dopoldan in ne more menjat.

Držte se

Jaz mislim, da mora bit partner prisoten na transferju, saj pri nama je bilo tako...če nisi sigurna, pokliči sestro in vprašaj. Sicer pa partner za tisti dan lahko dobi bolniško user posted image
Koliko časa boš čakala, je težko reči.....To je odvisno tudi od tega, koliko vas bo tisti dan na Et-ju in katera boš na vrsti.....Žal se na GK Ljubljana ne držijo najbolj ur user posted image Srečno!!!!

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?