Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 17.11.2011 14:46:24
|
|
|
|
metuljček_cekinček
|
ne111, kaj pa so ti rekli, glede krvavitve? Kaj je še "normalno"? Jest sem na začetku tudi krvavela, ampak se je potem k sreči ustavilo. Drugače me ne bi spustili domov. elarab, joj tebi se je pa vse skupaj nabralo. Kar 19 celic. Mislim 19 velikih?! Uau... Obema pa možeka naj vaju lepo crkljata. Kot si rekla elarab, če se bo prijelo, je vse poplačano.
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 17.11.2011 15:17:01
|
|
|
|
ne111
|
Elarab tudi jaz imam pco, pa me malo skrbi ker zdaj popoldan opažam da se niti ne smem dotaknit trebuha, pa boli me če grem lulat! A je imela še kakšna probleme take? Metuljček nič mi niso sestre rekle,če imam lahko še izcedek doma! Elarab ali vam kaj razloži Reš kako pomaga ta aspirin za zanositev? Kako ste kaj trepetalke?
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 17.11.2011 15:19:00
|
|
|
|
RedSonja
|
Punce jaz sem še vedno napihnjena (jutri imam ET). A je to normalno?
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 17.11.2011 15:57:49
|
|
|
|
ne111
|
Redsonja po pogovoru z vsemi puncami k smo tam ležale so vse rekle, da lahko traja napihnjenost tudi še par dni po et-ju. a so ti šle kaj kile gor? a te še kaj boli?
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 17.11.2011 16:05:25
|
|
|
|
RedSonja
|
ne111 tudi mene še vedno boli ko grem na stranišče. Tako da zgleda je to normalno. Krvavela sem samo dva dni (drugi dan res minimalno). Zredila sem se pa za kako kilo, samo verejtno tud zato, ker zadnje čase samo sedim/ počivam in pa jem :P.
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 17.11.2011 17:53:30
|
|
|
|
ne111
|
Redsonja, glih danes sem to razmišljala k mi je moj reku pa sej maš non stop nekaj v ustih Če pa nimam kaj početi kot ležati in jesti No mene ko grem lulat kr malo groza pa prejle sem se šla stuširati in z milom sem morala prav narahlo po trebuhu s prsti se umivati! Dej please me malo spomni katera si k si rekla, da sva se pogovarjali. A ti boš papcala aspirin?
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 17.11.2011 18:06:10
|
|
|
|
metuljček_cekinček
|
Jest sem bila tudi napihnjena (kot je ena rekla kot bi bila v 7.mesecu), pa ne zato, ker bi non stop jedla. Na začetku postopka so mi šle kile malo dol in sem si mislila, fino, mene pa tele hormoni ne bodo, pol sem pa vidla. Ampak se tudi to potem uredi. Aspirin naj bi deloval tako, da redči kri in ne vem zakaj, naj bi se zato zarodek lažje vgnezdil (mislim, da tudi krče blaži?). Skratka, jest sem poguglala in ugotovila, da ni prave znanstvene osnove za to (študija je bila narejena na premajhnem vzorcu). Verjetno pa en otroški apirin (to naj bi bila doza, če se ne motim), ne more škodit. V LJ ga nič ne omenjajo, je pa ena punca rekla, da jih je vprašala in so ji odvrnili, da lahko, če se ji tako zdi. Se pa sprašujem, kako je s tem, če krvaviš (redčenje krvi, večja krvavitev)?
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 17.11.2011 18:08:48
|
|
|
|
metuljček_cekinček
|
Bom kar prilepila, ker se mi ne da prevajat (sori ): IVF treatment combined with the use of aspirin is controversial. Part of the theory behind any potential benefit is that it may enhance blood flow to the womb and ovaries. Yet miscarriage or complications may be caused due to taking aspirin are also concerns.
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 17.11.2011 20:40:14
|
|
|
|
cukica
|
AKTUALNO petek 18.11. šičko - Punkcija hubika -UZ cameleon - UZ Red Sonja - ET ponedeljek 21.11. Linda25 -Uz ne111 -ET torek 22.11. *sanela* -uz Sobota 26.11. *sanela*-ETZ KANDIDATKE V POSTOPKU hubika Zaya Tallulah *sanela* zsazsa gre po napotnico 5.12.ETZ mia1 elarab Redsonja Pin krisv S* Daisy b -začne s Kt okrog 22.11. Buska šičko cameleon Linda25 oktober mala06 () Waiting (LJ) november barb71 Navijačice: vrtnica.m andreja83 hedviga coala metuljček-cekinček evatisa Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 17.11.2011 20:43:12
|
|
|
|
cukica
|
Berem vas vsak dan ampak seznamček in,da bi vam kaj pisala pa nimam veliko časa,ker se posvečam kolikor se lahko sinčku zvečer pa sem ponavad utrujena in se mi ne da,....Tko,da se opravičujem vsem,..... Želim vam lep večer,....Jutri pa uspešno in čim manj bolečo punkcijo(ŠIČKO) in lepo grej svoja otročička (RED SONJA),....
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 18.11.2011 6:35:58
|
|
|
|
pin
|
Ravnokar sem prišla od Reša, dobila sem prve inekcije. Kontrolni UZ imam v četrtek 24.11.
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 18.11.2011 8:48:42
|
|
|
|
ne111
|
Pin super, zdaj pa z polno paro naprej. Cukica že tko si zlata k skrbiš za seznamček itak bi bile pa vse iste k bi domov pršle bi se vse posvečale otročku tako, da tukaj pa res ni potrebno opravičevanje.
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 18.11.2011 10:54:34
|
|
|
|
elarab
|
aspirin je proti napihnjenosti in kao za lažjo vgnezditev, ampak ni dokazano.
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 18.11.2011 11:30:37
|
|
|
|
šičko
|
Ojla sotrpinke Punkcijo preživela, je bilo za zdržat. Celice so 4 (od 9), zdaj pa šibam počivat da me ne doleti kaj čudnega ET imam v sredo 23.11.2011 Se kaj oglasim, ko si naberem novih moči, do takrat pa bodte pridne
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 18.11.2011 14:41:45
|
|
|
|
metuljček_cekinček
|
Šičko Danes zvečer bodo že prvi zametki novega življenja
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 18.11.2011 14:45:01
|
|
|
|
ne111
|
Pridna Šičko Punce, mene pa še cel trebuh boli, danes ni čisto nič bolje. Ko grem lulat je še vedno katastrofa kot bi me nekdo trgal znotraj A mislite da bi se morala iti tja pokazat? Tok nočem tja hodit
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 18.11.2011 19:31:28
|
|
|
|
hubika
|
Šičko . Jaz sem pa danes imela 2 uz, endometrij je 9, levo imam 3 folikle 12,11,13, desno tudi 3 folikle 14,11,12, tak da še danes in jutri se še špiknem, v nedeljo zjutraj 7.30 imam ponovno uz, dr. je rekel danes da v nedeljo verjetno pade stopka, ter tudi cetrotide, punkcija po vsej verjetnosti v torek, tak da bom verjetno konec drugega tedna imela et . Tako sem vesela, da gre vse kot po maslu, in tako bo šlo tudi naprej, ker mi bodo decembrski možje prinesli , ker to leto sem bila pa res full pridna, in si zaslužim to . Tako kot tudi vse ostale seveda, da ne bo pomote, naj vam dobri možje prinesejo same .
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 18.11.2011 19:45:20
|
|
|
|
Cameleon
|
bravo šičko naj se lepo oplodijo in razvijejo v krasne zarodke Moj današnji UZ je bil boljši, imam 4 folikle v desnem 15,12,12,11 v levem pa 2 srotleka 10, levi me vsakič pusti na cedilu. Ampak važno, da rastejo. Ponovni UZ v nedeljo in stopka, punkcija v torek, bova zgleda skupaj hubika
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 18.11.2011 20:15:54
|
|
|
|
metuljček_cekinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: ne111 Pridna Šičko Punce, mene pa še cel trebuh boli, danes ni čisto nič bolje. Ko grem lulat je še vedno katastrofa kot bi me nekdo trgal znotraj A mislite da bi se morala iti tja pokazat? Tok nočem tja hodit ne111 takole na daljavo je res težko karkoli reči. Mene je tudi bolelo in sem si do ET komaj opomogla. Samo nisem pa krvavela. A so ti dal kakšen buscopan ali kaj? Če te skrbi, pojdi na urgenco (ali pa vsaj pokliči). Držim pesti za vse, ki ste v polnem boju
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 19.11.2011 8:54:34
|
|
|
|
šičko
|
Dobro jutro pri nas sonček že veselo sije tako da je konec s spanjem. Punce hvala za vso podporo, skupaj bomo zmogle vse. Noč sem preživela mirno, brez bolečin, tako da mislim da sem iz "ta hudega" mimo. Danes še počivam cel dan jutri pa bom valda že kaj več pri močeh. Čemu pa naj bi bil namenjen buscopan (3x na dan po 2 tabletki)???? Držite se in mislite na dobre može, ki so pred vrati.
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 19.11.2011 10:40:34
|
|
|
|
elarab
|
ne111, ali si kaj bolje? jaz sem šla na urgenco ko sem skoraj skupaj padla, ker se mi je kri tako zgostila. pa trebuh sem imela ogromen z bolečinami, teža narasla za 3 kg. tako da sama presodi, pojdi se raje pokazat , na uz se vse vidi. kdaj imaš et? srečno
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 19.11.2011 13:22:09
|
|
|
|
ne111
|
Elarab evo me z urgence. Tri ure čakala imam povečane jajčnike, nekaj tekočine v trebuhu in hemoglobin povečan. Moram jemati aspirin do transferja v ponedeljek. takrat bojo pa videli kako in kaj! Kaj so pa tebi rekli?
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 19.11.2011 13:33:47
|
|
|
|
RedSonja
|
Ne111 čimprej se pocajtaj. A samo aspirin so ti dali? Čemu pa aspirin pomaga? Jaz imam težave samo še zjutraj, ko me vse tišči v spodnjem delu trebuha. Potem se stanje umiri. Upam, da je to to in da bo še ta teava čimrepj minila. V bistvu je cel ta proces bolj naporen/boleč, kot sem si mislila ;). Sem pa imela včerja ET. Imam vstavljeno eno blastocito, dve so pa še zamrznili. :D
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 19.11.2011 15:51:02
|
|
|
|
metuljček_cekinček
|
RedSonja pesti držimo, da se vgnezdi. Pa tukajsmo ti na voljo, ko se ti bodo dnevi do testa vlekli kot jara kača ne111 in elarab, dobro, da sta šli k zdravniku, zdaj vesta pri čem sta. Me veseli, da ni nič hudega. Jajčnike sem imela povečane še par mesecev. Predvidevam, da si vprašala za aspirin in so ti rekli, da ga lahko jemlješ?
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 19.11.2011 17:54:04
|
|
|
|
mala06
|
Živijo punce! Še vedno vas spremljam in vas napeto spremljam Jaz sem super, nobenih izrazitih znakov nosečnosti in očitno bo tako tudi ostalo. Se ne pritožujem Držim pesti za vse, ki ste v postopku in za trepetalke, da jim čim prej mine čas do testa
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?