|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI
17.11.2011 14:46:24   
metuljček_cekinček
ne111, kaj pa so ti rekli, glede krvavitve? Kaj je še "normalno"? Jest sem na začetku tudi krvavela, ampak se je potem k sreči ustavilo. Drugače me ne bi spustili domov.
elarab, joj tebi se je pa vse skupaj nabralo. Kar 19 celic. Mislim 19 velikih?! Uau...
Obema user posted image user posted image user posted image pa možeka naj vaju lepo crkljata. Kot si rekla elarab, če se bo prijelo, je vse poplačano. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 226
17.11.2011 15:17:01   
ne111
Elarab tudi jaz imam pco, pa me malo skrbi ker zdaj popoldan opažam da se niti ne smem dotaknit trebuha, pa boli me če grem lulat! A je imela še kakšna probleme take?

Metuljček nič mi niso sestre rekle,če imam lahko še izcedek doma!

Elarab ali vam kaj razloži Reš kako pomaga ta aspirin za zanositev?

Kako ste kaj trepetalke?

(odgovor članu metuljček_cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 227
17.11.2011 15:19:00   
RedSonja
Punce jaz sem še vedno napihnjena (jutri imam ET). A je to normalno?

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 228
17.11.2011 15:57:49   
ne111
Redsonja po pogovoru z vsemi puncami k smo tam ležale so vse rekle, da lahko traja napihnjenost tudi še par dni po et-ju.
a so ti šle kaj kile gor?

a te še kaj boli?

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 229
17.11.2011 16:05:25   
RedSonja
ne111 tudi mene še vedno boli ko grem na stranišče. Tako da zgleda je to normalno.
Krvavela sem samo dva dni (drugi dan res minimalno).
Zredila sem se pa za kako kilo, samo verejtno tud zato, ker zadnje čase samo sedim/ počivam in pa jem :P.

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 230
17.11.2011 17:53:30   
ne111
Redsonja, glih danes sem to razmišljala k mi je moj reku pa sej maš non stop nekaj v ustihuser posted image

Če pa nimam kaj početi kot ležati in jestiuser posted image

No mene ko grem lulat kr malo groza pa prejle sem se šla stuširati in z milom sem morala prav narahlo po trebuhu s prsti se umivati!

Dej please me malo spomni katera si k si rekla, da sva se pogovarjali. A ti boš papcala aspirin?

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 231
17.11.2011 18:06:10   
metuljček_cekinček
Jest sem bila tudi napihnjena (kot je ena rekla kot bi bila v 7.mesecu), pa ne zato, ker bi non stop jedla. Na začetku postopka so mi šle kile malo dol in sem si mislila, fino, mene pa tele hormoni ne bodo, pol sem pa vidla. user posted image Ampak se tudi to potem uredi.
Aspirin naj bi deloval tako, da redči kri in ne vem zakaj, naj bi se zato zarodek lažje vgnezdil (mislim, da tudi krče blaži?). Skratka, jest sem poguglala in ugotovila, da ni prave znanstvene osnove za to (študija je bila narejena na premajhnem vzorcu).
Verjetno pa en otroški apirin (to naj bi bila doza, če se ne motim), ne more škodit. V LJ ga nič ne omenjajo, je pa ena punca rekla, da jih je vprašala in so ji odvrnili, da lahko, če se ji tako zdi.
Se pa sprašujem, kako je s tem, če krvaviš (redčenje krvi, večja krvavitev)?

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 232
17.11.2011 18:08:48   
metuljček_cekinček
Bom kar prilepila, ker se mi ne da prevajat (sori user posted image ):
IVF treatment combined with the use of aspirin is controversial. Part of the theory behind any potential benefit is that it may enhance blood flow to the womb and ovaries. Yet miscarriage or complications may be caused due to taking aspirin are also concerns.

Neposredna povezava do sporočila: 233
17.11.2011 20:40:14   
cukica

user posted image      

AKTUALNO

petek 18.11.
šičko - Punkcija

hubika -UZ
cameleon - UZ
Red Sonja - ET

ponedeljek 21.11.
Linda25 -Uz   
ne111 -ET

torek 22.11.             
*sanela* -uz

Sobota 26.11.
*sanela*-ETZ
OBJEMČKI
wanabemommy,pink angel,....

user posted image TREPETALKEuser posted image

ananaska78 user posted image (23.11.)
elerab

user posted image KANDIDATKE V POSTOPKUuser posted image  

hubika
Zaya
Tallulah
*sanela*
zsazsa  gre po napotnico 5.12.ETZ
mia1
                                                            elarab
                                                          Redsonja
Pin
krisv
                                                               S*
Daisy b -začne s Kt okrog 22.11.
                                                               Buska
                                                           šičko
                                                           cameleon
                                                             Linda25

user posted image       user posted image  
oktober
mala06 ()
Waiting (LJ)

november
barb71

user posted image  

Navijačice:

vrtnica.m
andreja83
hedviga
coala
metuljček-cekinček
evatisa

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 234
17.11.2011 20:43:12   
cukica
Berem vas vsak dan ampak seznamček in,da bi vam kaj pisala pa nimam veliko časa,ker se posvečam kolikor se lahko sinčku zvečer pa sem ponavad utrujena in se mi ne da,....Tko,da se opravičujem vsem,.....

Želim vam lep večer,....Jutri pa uspešno in čim manj bolečo punkcijo(ŠIČKO) in lepo grej svoja otročička (RED SONJA),....

Neposredna povezava do sporočila: 235
18.11.2011 6:35:58   
pin
Ravnokar sem prišla od Reša, dobila sem prve inekcije. Kontrolni UZ imam v četrtek 24.11. 

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 236
18.11.2011 8:48:42   
ne111
Pin super, zdaj pa z polno paro naprej.

Cukica že tko si zlata k skrbiš za seznamček itak bi bile pa vse iste k bi domov pršle bi se vse posvečale otročku tako, da tukaj pa res ni potrebno opravičevanje.

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 237
18.11.2011 10:54:34   
elarab
aspirin je proti napihnjenosti in kao za lažjo vgnezditev, ampak ni dokazano.

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 238
18.11.2011 11:30:37   
šičko
Ojla sotrpinke user posted image

Punkcijo preživela, je bilo za zdržat. Celice so 4 (od 9), zdaj pa šibam počivat da me ne doleti kaj čudnega user posted image

ET imam v sredo 23.11.2011

Se kaj oglasim, ko si naberem novih moči, do takrat pa bodte pridne user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 239
18.11.2011 14:41:45   
metuljček_cekinček
Šičko user posted image user posted image user posted image
Danes zvečer bodo že prvi zametki novega življenja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 240
18.11.2011 14:45:01   
ne111
Pridna Šičkouser posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, mene pa še cel trebuh boli, danes ni čisto nič bolje. Ko grem lulat je še vedno katastrofa kot bi me nekdo trgal znotraj

A mislite da bi se morala iti tja pokazat?

Tok nočem tja hodit

Neposredna povezava do sporočila: 241
18.11.2011 19:31:28   
hubika
Šičko user posted image user posted image user posted image user posted image .
Jaz sem pa danes imela 2 uz, endometrij je 9, levo imam 3 folikle 12,11,13, desno tudi 3 folikle 14,11,12, tak da še danes in jutri se še špiknem, v nedeljo zjutraj 7.30 imam ponovno uz, dr. je rekel danes da v nedeljo verjetno pade stopka, ter tudi cetrotide, punkcija po vsej verjetnosti v torek, tak da bom verjetno konec drugega tedna imela et user posted image user posted image user posted image . Tako sem vesela, da gre vse kot po maslu, in tako bo šlo tudi naprej, ker mi bodo decembrski možje prinesli user posted image , ker to leto sem bila pa res full pridna, in si zaslužim touser posted image user posted image user posted image . Tako kot tudi vse ostale seveda, da ne bo pomote, naj vam dobri možje prinesejo same user posted image .

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 242
18.11.2011 19:45:20   
Cameleon
bravo šičko naj se lepo oplodijo in razvijejo v krasne zarodkeuser posted image

Moj današnji UZ je bil boljši, imam 4 folikle v desnem 15,12,12,11 v levem pa 2 srotleka 10, levi me vsakič pusti na cedilu. Ampak važno, da rastejo.
Ponovni UZ v nedeljo in stopka, punkcija v torek, bova zgleda skupaj hubikauser posted image

(odgovor članu hubika)
Neposredna povezava do sporočila: 243
18.11.2011 20:15:54   
metuljček_cekinček

IZVIRNO SPOROČILO: ne111

Pridna Šičkouser posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, mene pa še cel trebuh boli, danes ni čisto nič bolje. Ko grem lulat je še vedno katastrofa kot bi me nekdo trgal znotraj

A mislite da bi se morala iti tja pokazat?

Tok nočem tja hodit

ne111 takole na daljavo je res težko karkoli reči. Mene je tudi bolelo in sem si do ET komaj opomogla. Samo nisem pa krvavela. A so ti dal kakšen buscopan ali kaj?
Če te skrbi, pojdi na urgenco (ali pa vsaj pokliči).
Držim pesti za vse, ki ste v polnem boju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 244
19.11.2011 8:54:34   
šičko
Dobro jutrouser posted image  pri nas sonček že veselo sije tako da je konec s spanjem.

Punce hvala za vso podporo, skupaj bomo zmogle vse.
Noč sem preživela mirno, brez bolečin, tako da mislim da sem iz "ta hudega" mimo.
Danes še počivam cel dan jutri pa bom valda že kaj več pri močeh.
Čemu pa naj bi bil namenjen buscopan (3x na dan po 2 tabletki)????

Držite se in mislite na dobre može, ki so pred vrati.

Neposredna povezava do sporočila: 245
19.11.2011 10:40:34   
elarab
ne111, ali si kaj bolje? jaz sem šla na urgenco ko sem skoraj skupaj padla, ker se mi je kri tako zgostila. pa trebuh sem imela ogromen z bolečinami, teža narasla za 3 kg. tako da sama presodi, pojdi se raje pokazat , na uz se vse vidi. kdaj imaš et? srečno

Neposredna povezava do sporočila: 246
19.11.2011 13:22:09   
ne111
Elarab  evo me z urgence. Tri ure čakala

imam povečane jajčnike, nekaj tekočine v trebuhu in hemoglobin povečan. Moram jemati aspirin do transferja v ponedeljek. takrat bojo pa videli kako in kaj!

Kaj so pa tebi rekli?

(odgovor članu elarab)
Neposredna povezava do sporočila: 247
19.11.2011 13:33:47   
RedSonja
Ne111 čimprej se pocajtaj. A samo aspirin so ti dali? Čemu pa aspirin pomaga?

Jaz imam težave samo še zjutraj, ko me vse tišči v spodnjem delu trebuha. Potem se stanje umiri. Upam, da je to to in da bo še ta teava čimrepj minila.

V bistvu je cel ta proces bolj naporen/boleč, kot sem si mislila ;).

Sem pa imela včerja ET. Imam vstavljeno eno blastocito, dve so pa še zamrznili. :D

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 248
19.11.2011 15:51:02   
metuljček_cekinček
RedSonja user posted image user posted image user posted image pesti držimo, da se vgnezdi. user posted image user posted image user posted image Pa tukajsmo ti na voljo, ko se ti bodo dnevi do testa vlekli kot jara kača user posted image
ne111 in elarab, dobro, da sta šli k zdravniku, zdaj vesta pri čem sta. Me veseli, da ni nič hudega.
Jajčnike sem imela povečane še par mesecev.
Predvidevam, da si vprašala za aspirin in so ti rekli, da ga lahko jemlješ?

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 249
19.11.2011 17:54:04   
mala06
Živijo punce!

Še vedno vas spremljam in vas napeto spremljam user posted image Jaz sem super, nobenih izrazitih znakov nosečnosti in očitno bo tako tudi ostalo. Se ne pritožujem user posted image

Držim pesti za vse, ki ste v postopku in za trepetalke, da jim čim prej mine čas do testa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?