Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 20.11.2011 7:28:04
|
|
|
|
ne111
|
Hello metuljček za aspirin nisem nič rekla je kr zdravnica klicala na oddelek, ker ni imela pojma o pojmu in je bila dr.Ribičeva dežurna in je rekla naj jemljem aspirin zaradi povišanega hemoglobina. Elarab, kako si? So tebi kaj dali?
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 20.11.2011 22:19:39
|
|
|
|
metuljček_cekinček
|
Navijam za dobre rezulatate! Dajmo ne 111, dajmo šičko in elerab!!!
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 21.11.2011 9:28:55
|
|
|
|
elarab
|
ne111, hiper sem imela v prejšnjih postopkih, sedaj se je stvar umirila. sem 5.dan po et. in čakamo... kako je bilo danes na transferju?
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 21.11.2011 9:55:23
|
|
|
|
ne111
|
Elarab, šele ob 11 imam. Moram pa reči, da ga že driskiram me tako živčki dajejo. Se oglasim takoj k pridem domu.
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 21.11.2011 10:08:47
|
|
|
|
Linda25
|
Pozdravljene punce. Ravnokar sem z UZ-ja. Čez en teden imam ponovno. Rekla je da naj počakam še en teden, da cista poči. Kaj se to zgodi? Kaj pa če ne poči? Na desni sem imela en folikel 14? Desnega pa ni takoj našla. Je to sploh ok? Povečali so mi tudi dozo Suprefacta. Torej 28.11. imam ponovni UZ. Upam da bodo do takrat folikli lepo rastli. Lp
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 21.11.2011 10:32:26
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla, sem kar malo zaskrbljena, po petih dneh po ET so mi prsi kar uplahnile za polovico, ne vem če ni to slab znak. Po kolikih dneh lahko delam test po et, da je realno, me pa tole skrbi.
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 21.11.2011 11:00:29
|
|
|
|
šičko
|
ne111 držim pesti da je vse ok, javi se... A mogoče katera ve, ali mora biti partner nujno prisoten pri ET, ker moj ma šiht dopoldan in ne more menjat. Držte se
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 21.11.2011 12:55:50
|
|
|
|
RedSonja
|
Na ET mora bit prisoten, če imaš zamrznječke. Vsaj v mojem primeru je mroal bit, ker nekaj podpišeta.
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 21.11.2011 13:18:45
|
|
|
|
šičko
|
RedSonja a ti si v LJ na kliniki? Kolk časa pa vse skupaj traja, če imam uro ob 11? Da se vem zorganizirat zaradi prevoza. Če si v LJ potem sva bile v petek skupaj, k sem jaz imela punkcijo.
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 21.11.2011 13:51:54
|
|
|
|
elarab
|
anonimen tudi jaz sem 5. dan po et (et je bil 5.dan). ce pridem do tja bom test delala 10 dan. na tujih straneh klinik sem brala, da krvni test pokaže 7.dan (et 5.dan). ampak je za počakat do 10. dne po moje
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 21.11.2011 13:54:36
|
|
|
|
ne111
|
Punce, evo pršla domov. Še vedno ne pridem k sebi. Od 13 celic samo ena morula. Biologinja mi je rekla, da imam 50% manj možnosti kot z blastocisto. Ne morem nič, samo jokam. Se javim k bo kaj bolje
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 21.11.2011 14:14:41
|
|
|
|
andreja_p
|
ne111 ne prosim.Kar bo pa bo.Misli pozitivno do konca.Sem tukaj na RR veliko prebrala o tem da so imele zelo dobre zarodke pa jim ni uspelo,ko pa so imele morulo so pa zanosile,tako da se ne vdaj.Punce povejte ji da je res tako.Tudi z blastocisto nekaterim ni uspelo,pa so imele zamrznjenčke pa ni ratalo.Ne preveč razmišljat o tem kak zarodek je bil.Če je preživel 5 dni,ali3 dni,bo pa še nadaljnih 9 mesecev.Sam pozitivno razmišljaj pa bo šlo vse kot mora. Navijam in držim pesti zate,da nam poveš čez 14 dni veselo novico.A veš da se včasih zdravniki tudi zmotijo in ne jemlji teh besed preveč resno.Sej bo boš vidla,zaupaj vase in misli pozitivno. Lep pozdrav
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 21.11.2011 14:52:22
|
|
|
|
ne111
|
Andreja, ja prav edina si k si mi do zdaj kotičke ustnic razširila. Prav tvoje besede so me zdaj malo dvignile. Hvala ti, pa a si kdaj razmišljala da bi šla za psihiatra????? Hvala pa lubica si
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 21.11.2011 14:58:32
|
|
|
|
metuljček_cekinček
|
ne111 veliko puncam je uspelo tudi z morulo (osebno imam prijateljico), tako da glavo pokonci in božaj trebušček in prigovarjaj pikici, da se bori še naprej. Sama sem ena tistih nesrečnic, ki sem imela super blastocisto, zanosila in tudi spalvila (čeprav sem imela strogi počitek). Pa kaj č'mo. Najbolj me jezi, ker nič ne morem. Tudi ne vem zakaj, ampak tako je. Optimizem!!!! Glede krvnega testa se podpišem pod to, kar je rekla elrab- deseti ali celo enajsti dan. Uplahnjene prsi... so lahko znak, lahko pa tudi ne. Punce so tule povedale tako eno kot drugo zgodbo. Tako, da: optimizem!!! Priznam pa, da so pred tabo najdaljši dnevi V LJ mora biti pri ET tudi partner (pravno formalna zahteva, mora podpisati). Koliko časa boš čakala? Čisto odvisno. Nas so najprej za eno uro poslali na kavo, potem smo pa še eno uro čakali, da se je začelo premikati (dr je bila zasedena z nečim drugim). Ko se enkrat začne (torej je dr. na oddelku), gre en dva tri (ne vem, če si 15 min notri). andreja_p: pri čem si ti sedaj?
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 21.11.2011 15:17:30
|
|
|
|
ne111
|
Metuljček, vas bom ubogala. Evo zdaj najokala sem se zdaj je pa dosti. bom mislila pozitivno, edino kar bom spremenila bom šla v četrtek kar delat, da mi bo lažje. Drgače nisem imela namena. Kako ste pa ve punce, ostale doma do testa ali šle delat?
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 21.11.2011 16:17:04
|
|
|
|
Cameleon
|
ne111 pozitivno naprej! Jaz jutri stopka in četrtek punkcija končno Hubika kako daleč si ti?
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 21.11.2011 16:25:55
|
|
|
|
cukica
|
AKTUALNO ponedeljek 21.11. Linda25 -Uz ne111 -ET torek 22.11. *sanela* -uz sreda 23.11. šičko - ET četrtek 24.11 pin - UZ Cameleon - punkcija Sobota 26.11. *sanela*-ETZ ponedeljek 28.11 Linda25 - UZ KANDIDATKE V POSTOPKU hubika Zaya Tallulah *sanela* zsazsa gre po napotnico 5.12.ETZ mia1 elarab Redsonja Pin krisv S* Daisy b -začne s Kt okrog 22.11. Buska šičko cameleon Linda25 oktober mala06 () Waiting (LJ) november barb71 Navijačice: vrtnica.m andreja83 hedviga coala metuljček-cekinček evatisa Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 21.11.2011 16:27:13
|
|
|
|
cukica
|
ne111 tako kot so že punce rekle pozitivno naprej,...Držimo pesti in mislimo nate,....
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 21.11.2011 17:10:41
|
|
|
|
barb71
|
ne111 tudi jaz držim in stiskam pesti zate. Kot so ti že ostale napisale, tudi z morulo je lahko pozitivno, tako da ne obupaj. Bodi pozitivna in optimistična. Tudi za ostale čim manj boleče punkcije in čimveč lepih celic, pa seveda .
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 21.11.2011 17:12:49
|
|
|
|
hubika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cameleon ne111 pozitivno naprej! Jaz jutri stopka in četrtek punkcija končno Hubika kako daleč si ti? Cameleon jaz imam jutri punkcijo, ob 7.30 moram biti tam. Si bila v nedeljo zjutraj na uz? Je bila kar gužva.. Danes še šibam v nočno, pol pa bomo videli kako bo, ste po punkciji imele bolniško ali ste šle delat normalno? Jaz se nisem odločla za narkozo, tak da bom malo potrpela, vse za . Cameleon, se javim, ko bom lahko, misli malo na mene Ostale punce se tudi držite, in navijajmo skupaj ena za drugo. ne111 ne obupaj, samo pozitivno razmišljaj... evo pošiljam ti za srečo..
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 21.11.2011 17:30:06
|
|
|
|
pin
|
Punce ne obupat. Dokler imamo postopke je sreča na naši strani. Zavedajte se, da toliko brezplačnih in tako "poceni" postopkov ni nikjer na svetu. Pride čas, ko bomo tudi me Mame. Sama sem trdno odločena, da bom šla do konca in naprej, vse tja do 40 leta starosti. Do takrat pa še lahko grem vsaj 15x na IVF. Narave žal ni mogoče pretentati, srečo pa potrebuješ pri vsaki stvari v življenju. No, da še poročam. 5 dni se doma zjutraj špikamo z inekcijami Dipherelina in Purgerona, stranskih učinkov nimam, možek pa danes ugotavlja, da imam malo večje in težje joškice. Tudi sama ugotavljam, da so malce težje.. Upam, da bo punkcija že konec vikenda. Sama sebi se čudim koliko optimizma je v meni in kako mirno grem čez postopek. Vsi ostali so bolj nervozni
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 21.11.2011 17:40:00
|
|
|
|
RedSonja
|
ne111 nič obupat. Tko kot so ti punce rekle. Rabiš samo eno. Včasih slaba rata, dobra pa ne. Držim pesti in mislim nate. Jaz bom doma še en teden po ET. Potem pa grem v službo. Že tko mam slabo vest, ko samo poležavam in se pustim razvajat ;)
< Sporočilo je popravil RedSonja -- 21.11.2011 17:44:54 >
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 21.11.2011 18:33:21
|
|
|
|
ninocka26
|
ne111 točno vem kako se počutiš. Midva sva imela v prejšnjem postopku super blastociste (mnenje zdravnika), pa je bil na koncu minus, v tem postopku je bil pa šok, ko je zdravnica izjavila, da bi mi kar oba vstavila, saj nista nič kaj prida. No pa sem v 10. tednu nosečnosti. Ti bodi samo optimistična in vztrajaj!
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 21.11.2011 20:06:47
|
|
|
|
ananaska78
|
Pozdravljene! Ravno naredila tretji test - prej dva poceni, zdajle pa sem riskirala malo več in kupila CB . Vedno je bil plusek, tako da se je očitno prijelo . Amapk še nisem čisto zares prepričana. Prejšnjič je bilo isto, potem sem pa na dan ko sem šla na krvnega začela malo krvaveti. Imela sem beto čez 700, ampak se ni obdržalo... Upam, da bo ta krog bebika bolj močna . Držim pesti za vse trepetalke!!!
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 21.11.2011 20:17:22
|
|
|
|
*zabica*
|
IZVIRNO SPOROČILO: šičko ne111 držim pesti da je vse ok, javi se... A mogoče katera ve, ali mora biti partner nujno prisoten pri ET, ker moj ma šiht dopoldan in ne more menjat. Držte se Jaz mislim, da mora bit partner prisoten na transferju, saj pri nama je bilo tako...če nisi sigurna, pokliči sestro in vprašaj. Sicer pa partner za tisti dan lahko dobi bolniško Koliko časa boš čakala, je težko reči.....To je odvisno tudi od tega, koliko vas bo tisti dan na Et-ju in katera boš na vrsti.....Žal se na GK Ljubljana ne držijo najbolj ur Srečno!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?