|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI
15.11.2011 10:46:11   
metuljček_cekinček

IZVIRNO SPOROČILO: ne111

A se šteje tisti dan k je punkcija kot prvi ali naslednji?

Dan punkcije je prvi dan.
Držim pesti, da celice lepo oplodijo in razvijajo.
Šičko, tebi naj pa kar še tako lepo naprej rastejo. user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 201
15.11.2011 10:57:32   
ne111
Joj metuljček, hvala ti!! Me je zelo zelo strah jutrišnjega dne. Pa potem na dan transferja, ker sem bila prisotna ko so dvema puncama povedali da ne bo transferja. Tok mi je šlo na jok k sem ju videla

(odgovor članu metuljček_cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 202
15.11.2011 19:19:18   
Linda25
ne111 držim pesti zate. Vse bo ok. Misli pozitivno. A ni več možno, da pokličemo in preverimo, kako se razvijajo naši sončki?

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 203
15.11.2011 20:27:16   
krisv
Poročilo z mojega 1. posveta: Katastrofa z veliko začetnico. Ponovno se mi je razrasel endometriom, celo sam dr.Reš ni mogel verjeti, kako hitro se mi je po operaciji ponovila ta user posted image endometrioza. Ponovna operacija pa absolutno odpade. Potem še pa pregleda izliv mojega user posted image in komentar: Pa kak sta se glih vidva skup našla? V glavnem zelo slabo, ampak naju je pomiril, da dokler je pri njemu vsaj en migajoči plavalček, smo brez skrbi. Vsaj kar se njega tiče... Pri meni pa kr ni vedel kaj naj naredi. Nakoncu se je odločil, da mi da za dva meseca neprekinjeno Stediril M, in upajmo, da se bo endometriom zmanjšal.
Tako da, še preden smo začeli, smo že končali... user posted image

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 204
15.11.2011 20:29:47   
krisv
ne111 Čim manj bolečo ponkcijo in čim več kvalitetnih celic. Misli pozitivno. 

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 205
15.11.2011 21:17:09   
metuljček_cekinček
user posted image krisv, kaj pa, če vprašaš za "naravni" postopek. Tj, da te ne stimulirajo dodatno s hormoni (dodatno razraščanje endometrioze), ampak sledijo naravnemu ciklu in vzamejo jajčece, ki se ti normalno razvije. Je težko in šteje za postopek, dobiš pa v najboljšem primeru 1 celico...
Sem tudi sama v tem čolnu...

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 206
16.11.2011 9:44:29   
šičko
metuljček_cekinček hvala ti za navijanja..... zrastli smo na 18 (celic je 7-8 + kar je še manjših) tako da danes ob 21.00 pade stopka, v petek 18. 11. 2011 pa sledi punkcija.

ne111 držim pesti da je bila, ker si verjetno že mimo, punkcija čim manj boleča.

Se oglasim kaj čez vikend ko bomo že mimo "ta hujšega" user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 207
16.11.2011 10:17:54   
metuljček_cekinček
Evo, končno sem izvedela: po zamrznjenčka grem lahko drugo leto. user posted image
Joj, če v LJ ne bi vse trajal sto let in bi bili med sabo malo usklajeni (ne da ti en govori to, drugi spet drugo), ali če bi si vsaj dr. zapomnil, kaj ti je nazadnje rekel... No, ja... Je kar je, glejmo naprej.
Mogoče pa do takrat rata po naravni poti. user posted image Glede nato, da imam še vedno (od mild postopka v avgustu) pospešeno produkcijo jajc... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 208
16.11.2011 10:18:49   
metuljček_cekinček
šičko user posted image user posted image user posted image
ne111 user posted image user posted image user posted image koliko celic si pridelala?

Neposredna povezava do sporočila: 209
16.11.2011 10:57:01   
pink angel
Glede povračila za krvne teste pri Rešu:

Meni na računu piše: Izračunani znesek za plačilo v nobenem primeru ne bremeni zzzs ali katerekoli druge zavarovalnice!

Nič ne bo s povračilom user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 210
16.11.2011 11:33:16   
*zabica*
IZVIRNO SPOROČILO: metuljček_cekinček

Evo, končno sem izvedela: po zamrznjenčka grem lahko drugo leto. user posted image
Joj, če v LJ ne bi vse trajal sto let in bi bili med sabo malo usklajeni (ne da ti en govori to, drugi spet drugo), ali če bi si vsaj dr. zapomnil, kaj ti je nazadnje rekel... No, ja... Je kar je, glejmo naprej.
Mogoče pa do takrat rata po naravni poti. user posted image Glede nato, da imam še vedno (od mild postopka v avgustu) pospešeno produkcijo jajc... user posted image user posted image user posted image

Dve moji kolegici, zannki, sta zanosili po neuspešnem IVF-ju...Meni je dr. na punkciji povedala, da zelo veliko punc zanosi po neuspelem IVF-ju (tudi tiste, ki sicer nimajo svojih ovulacij) , saj so jajčniki še vedno stimulirani in telo polno hormonov...Držim pesti, da rata naravno user posted image
Šičko: super, da si bila pridna kokoška in čim manj bolečo punkcijo ti želim (BTW: mene sploh ni bolelo, še najbolj boleča je bila inekcija ketonala v tazadnjo, punkcije sploh nisem čutila)

Neposredna povezava do sporočila: 211
16.11.2011 14:26:47   
šičko
*zabica* ja kar lepo število jajčk sem uspela pridelati. Upam, da jih bo čim več super dobrih.
Hvala ti za pomirjajoče besede glede punkcije, čeprav moram reči da sem kar mirna, vse jemljem z veliko žlico pozitive in tako tudi bo.

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 212
16.11.2011 15:04:11   
ne111
Ojla punce, evo me preživela !!!

tkole bom rekla me je bolelo zelo, ker je bio ogromno foliklov. Na levi strani ježe vmes ekla zdaj je konec pa potem spet joj ni še imamo.

zdaj me še zelo zelo boli, rekla je da možno da bom krvavela ker so me tako velikokrat pošpikali.

imam pa 13 celic!!!!!!!!!

v ponedeljek bomo pa videli kaj bo z njimi.

Lepo da ste mislile name se je obrestovalo

Kako pa ste ostale kaj?

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 213
16.11.2011 16:48:07   
Linda25
ne111 super in bravo za 13 celic user posted image .

krisv - user posted image in misli pozitivno. Vse bo še ok. Če ne bi bilo upanja, sem prepričana, kolikor sem že slišala o Rešu bi direktno povedal brez okolišanj....

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 214
16.11.2011 16:50:18   
hubika
Evo mene z prvega uz-ja, endometrij je 7,5 D= imam dva folikla 11 in 8, L= tudi dva folikla 11 in 11. Dr. Kovačeva je rekla da je to dobro, glede na to da se danes 6-tič piknem z gonalom, tak da sem danes dobila že cetrotid, in do petka ko imam ponovni uz, še gonal, za dalje pa bomo videli. Samo tak dalje user posted image user posted image user posted image naj lepo poteka, da bo postopek uspešen user posted image user posted image user posted image . Več pa poročam v petek.
Cameleon kako pa pri tebi poteka?

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 215
16.11.2011 18:32:53   
ne111
Linda hvala,

punce ki hodite k rešu ali vam res predpiše aspirin 100 za večjo možnost vgnezditve?

danes so se punce pogovarjale k smo tam ležale, da je treba jesti aspirin od drugega dneva punkcije

(odgovor članu hubika)
Neposredna povezava do sporočila: 216
16.11.2011 19:29:04   
Buska
IZVIRNO SPOROČILO: pink angel

Glede povračila za krvne teste pri Rešu:

Meni na računu piše: Izračunani znesek za plačilo v nobenem primeru ne bremeni zzzs ali katerekoli druge zavarovalnice!

Nič ne bo s povračilom user posted image

Preverim jutri na ZZZS, ker mi do danes niso dali odgovora iz prejsnjega tedna, zakaj nam Res zaracunava. Dogovor, da dava kri, vzameva racun in nama bodo povrnili stroske.
V pon dozivela sok, kot ti, ko sem prebrala stavek na racunu.
Jutri klicem na ZZZS Kranj, ce so iz Lj prejeli kaksen odgovor, ter kako in kaj naprej, saj nismo obravnavane enako, kot v LJ in MB.

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu pink angel)
Neposredna povezava do sporočila: 217
16.11.2011 19:29:44   
Buska

Linda hvala,

punce ki hodite k rešu ali vam res predpiše aspirin 100 za večjo možnost vgnezditve?

danes so se punce pogovarjale k smo tam ležale, da je treba jesti aspirin od drugega dneva punkcije

men ga zmeri napise osebna zdravnice

...............

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 218
16.11.2011 19:49:18   
Cameleon
krisv kot je rekel metuljček obstaja še natur varijanta, ne obupaj.
ne111super za celice, pridna si bilauser posted image
šičkouser posted image nebolečo punkcijo ti želim.
hubika super si reagirala!

Še moje poročilo z UZ, nič posebnega, en 10 in nekaj manjših ni jih niti merila, bomo videli v petek na ponovnem UZ. Malo počasneje reagiram, tako je bilo tudi v prejšnjem postoku.

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 219
17.11.2011 7:56:40   
ne111
Šičko držim pesti,

Buška kako pa jemlješ ta aspirin in koliko časa?

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 220
17.11.2011 11:39:46   
Buska

Šičko držim pesti,

Buška kako pa jemlješ ta aspirin in koliko časa?

ce se prav spomnim od punkcije do testa, ce ga docakas (jaz ga nikoli)
ce je +, ga moras nehati piti .... ce je - pa tudi

...............

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 221
17.11.2011 11:48:29   
elarab
aspirin 100 po et-ju, tudi zaradi manjše napihnjenosti. jaz sem 1. dan po et in 6 dni po punkciji pa sem kot balon... groza.
upam da se kaj razreši glede povračila krvnih in računov za prometrium, vsaj nekaj da dobimo nazaj.
drugače pa cukica, lahko me napišeš med trepetalke.-)

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 222
17.11.2011 11:58:08   
ne111
Elarab upam, da se bo umirilo. a si bila že pre et-jem napihnjena tok?

Pri meni pa danes teče malo rjava črna kri drgače še malo boli ampak je veliko veliko bolje!!

(odgovor članu elarab)
Neposredna povezava do sporočila: 223
17.11.2011 14:24:59   
elarab
drugi dan po punkciji me je napihnilo, problem ker ne moreš skriti pod obleko, videti pa kot da bi bila v 7.m ... imela sem 19 c, prešpikal me je itak še večkrat pa še na živo, in je že takrat rekel naj jemljem aspirin 500 do et. pa še PCO imam in od prej že enkrat hudo hiper. če se bo prijelo je vse odpuščeno...

Neposredna povezava do sporočila: 224
17.11.2011 14:42:40   
pin
Jaz pa sem danes dobila menstruacijo, jutri ob 5.00 uri pa stojim pri Rešu za inekcije. Konec meseca pa punkcija in ET.

Lp, pin

(odgovor članu elarab)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?