Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 9:14:10
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 U, tile so res hudi. Sicer ne za k moji obleki, ampak h kakšnim črnim oprijetim hlačam in ultra sexy topu. JA-HA!
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 9:42:25
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Kam je pa Nika v službi šla zdaj, ko potrebujemo eno modro mnenje? V službo! Tukaj sem, tukaj, chatam z enim poslovnim partnerjem iz Koreje na Skypu. Ne morem tako hitro folgat vaših objav. Oboji črno-srebrni in tisti pernati so krasni - za k črni obleki ali hlačam brez bleščic.
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 9:44:09
|
|
|
|
Nika v službi
|
Sicer pa, Tutan, če se ne motim, krasno, da greš pogledat tiste Olala čevlje. Meni so všeč tisti z rdečo peto... daj, naredi res en pregled, kaj je za obut in tudi hodit nekaj časa (dobro, ne pričakujem, da bom s takimi čevlji opravljala daljše pohode, ampak takole za poslovni namen bi bile pa zanimive).
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 9:50:45
|
|
|
|
benika
|
7 strani? 7 strani zaradi enih čevljev, pa še zdej se niste uskladile, kaj rabi?????
< Sporočilo je popravil benika -- 21.10.2011 9:53:16 >
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 9:55:59
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika 7 strani? 7 strani zaradi enih čevljev, pa še zdej se niste uskladile, kaj rabi????? Veš kaj, slike zavzamejo veliko prostora.
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 9:59:43
|
|
|
|
Nika v službi
|
Mi vemo, kaj rabi - čevlje! Torbico, nakit... Kakšne čevlje, kakšno torbico, kakšen nakit.... - to pa zdaj diskutiramo.
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 10:39:43
|
|
|
|
Nika v službi
|
No, kam ste pa zdaj mrknile ostale?! Tutan, a boš preverila tudi glede velikosti pri čevljih - pač na svojem primeru - a gre za primerljive številke ali so mogoče manjše (večje)? Jaz nosim 39... Pa tole dekliško trenirko mi, prosim, poglej, kako izgleda, ker cena za 10€ je res ugodna. In vprašanje je enako tudi tu - dejanska velikost številk - so realne, majhne, velike?
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 11:10:50
|
|
|
|
ronja
|
čaki mal - ne mešat neumnosti in artizma/stilizma. to sta čisto dve različni stvari. kar poglej John Gallianota - bedak, ampak dela lepe obleke pojma nimam. Ampak tudi moda od Ludvika XIV mi glih ne potegne , tak da mava verjetno različen okus . hehe, sej ti nikol ne bomo dale na nogo petk - no worries user posted image se jih niti ni tok branila, 8 cm ni glih mal (tok je dala limit).. Ja, saj pravim - upoštevajte želje - do 8 cm, ne več. Saj nisem proti petam, če si jih kdo želi - celo mam kakšne - samo take nosljive, da lahko tečeš v njih . in še nekaj; če pety peče torte, še ne pomeni da se ji da delat tudi čevlje user posted image tko da, kdo je tukaj "eager"? kdo pa pravi, da jih mora sama poslikat? Zamenja za torto - ti bi ji verjetno porisala podplate za eno dobro torto, ne? ronja, daj še ti kak dizajn predlagaj Saj veš, da sem modni analfabet . Vem, o čem nimam pojma, pa tam ne pametujem (preveč) .
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 12:43:29
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Kaj še niste nabavile čevljev? Mora, da je to ena super druper zabava Bo zabava, bo. Ob 14:30 greva v lov.
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 12:45:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Hočem videt rezultat te zabave
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 12:47:54
|
|
|
|
ronja
|
Hehe, Nika, ko se tole dete enkrat odloči ločit od mene (ne prekmalu, upam) in dobim nazaj svoje telo, te povabim enkrat z mano v šoping, če boš za - da vidim, kako bi to zgledalo, če bi bla zrihtana . Pa da vidim lubijev izraz na obrazu, da pridem vsa zrihtana domov, haha .
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 12:49:14
|
|
|
|
Nika v službi
|
Ronja, pa nisem ti jaz nek modni svetovalec, no. Sicer pa brez problema kakšna kavica in sprehod po trgovinah, sploh če gre za čevlje in torbice. Jaaaaa.
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 12:53:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Hočem videt rezultat te zabave ? LOL ... ma ne ... šoping zabave mislim ... razen če sta Nika pa Pety sposobni skupaj sproducirat, pol pa nič ne rečem
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 12:54:47
|
|
|
|
ronja
|
Ronja, pa nisem ti jaz nek modni svetovalec, no. Hehe, meni se zdiš kar en modni guru . Če bi videla mojega običajnega "svetovalca", bi razumela - pri naju to gre - piči miki v prvo nepredrago trgovino: rabim to in to (kavbojke ali superge;), cifra- prava, cena - sprejemljiva, probam - ok - gremo. Zadnjič sva šla po tatami v btc in po moje bi vsaka druga punca znorela z njim - on to piči skozi tisto gužvo do te štacune, da sem ga komi dohajala (pa sicer baje zelo hitro hodim, samo s tem trebuhom mi ni glih fajn šprintat med gužvo, ker se potem vsi zaletavajo vame) . Levo, desno - ne obstaja - marš naravnost, hehe. Sem mu povedala, da bi tole s kako drugo precej dlje trajalo, ker bi si morala vsaj kakšno izložbo pogledat (samo toliko da bo vedel, kaj ma ), pa je rekel, da mi je neizmerno hvaležen, da nisem taka . No, to je "moj običajni modni svetovalec", če imam koga s sabo . Tak da - si guru al nisi?
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 12:56:51
|
|
|
|
ronja
|
Aha, sem mislila, da misliš rezultat zabave, za katero se pety picani trenutno . Od tam morajo pa vsaj dvojčki prit, da bo ves tale trud upravičen
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 13:09:39
|
|
|
|
Tutan
|
Nika, žal sem prepozno videla tvojo objavo. Sem šla že prej.... sem pa gledala otroške cunjice, pa so luštkane, kvalitetne, tako da brez problema naročiš. Sem pa vsebi vzela en spodnji del trenirke, sivo haremsko in je na otip precej kvalitetna. Zdaj mi povejte - jaz mam čeveljčke poslikane, a to tuki gor naredim kar album ali se da kako naložit drugače? Čevlji so kvalitetni glede na ceno - so usnjeni, kopita so na ceno presenetljivo dobra. Seveda me je 'firbec matral' in sem prodajalko (očitno lastnico) malo povprašala, kako je s tem in je rekla, da čevlji niso njihova prioriteta in na njih skorajda nimajo marž oziroma ni nikoli višja od 10%. Kar nekako pojasni ceno. Imajo na zalogi vse številke, razen pri enih so ostale še samo 36-39 (z mašnico). Zdaj pa mi razložite, kako naj to naložim .... pa prosim - nogavičke sem imela pač take za pod uggice
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 13:18:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Aha, sem mislila, da misliš rezultat zabave, za katero se pety picani trenutno . Od tam morajo pa vsaj dvojčki prit, da bo ves tale trud upravičen Samo res ... drugače te pa čist razumem ... midva z mojim sva ravno ena taka kompaniona ... no saj jaz bi še kaj pogledala po kakih štacunah, ampak odkar tamala ni več v vozički je to bolj ko ne mišn imposibl ... samo itak že v taprvi trgovini ratam čisto živčna, ker nisem po JUSu ... velika, joškata in ritasta z ozkim pasom in velikimi stopali ... res nočna mora za v tgovino ... tako da ko mi res že voda v grlo teče greva ponavadi z mami vkup, pa si nekaj kupim ... prej pa ne, ker nimam živcev
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 13:21:11
|
|
|
|
pety78
|
Aha, sem mislila, da misliš rezultat zabave, za katero se pety picani trenutnouser posted image . Od tam morajo pa vsaj dvojčki prit, da bo ves tale trud upravičenuser posted image A ste nore?!?!?!? Moj dragi bo doma ostal! Tutan, pejt na www.shrani.si pa tam naloži slike in link prilimaš sem gor.
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 13:22:37
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tutan Ok ene mi je uspelo naložit...gremo dalje... http://album.ringaraja.net/index.php?page=album1&ID=17128 tile so bili 16,99, če se ne motim. O, kul, sam pismo, visoka peta. Kako se pa kaj hodi v njih? So trdi, mehki?
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 21.10.2011 13:25:06
|
|
|
|
Tutan
|
Tele so bile najbolj nosljive....res ko putrček Slikca je slaba, samo žal sem sama s seboj bolj težk slikala Cena mislim da je bila okoli 30€
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?