|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 22.del
21.11.2011 19:17:25   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

n vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvrrrrrrrrrraaaa v bž
ž-.-.km nbvfsq1¸

Pa  bšef rrrodv 4menre
ngovčkxocx.

a to je nočko od tebe ali od L? ali od obeh? user posted image

Od obeh. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
21.11.2011 19:17:56   
ly117

matcar, karmen, arwenko in vse, ki jih potrebujete user posted image user posted image user posted image user posted image

Potpis. user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
21.11.2011 19:18:10   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

matcar...fulll lepe fotkeuser posted image

podpis user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
21.11.2011 19:18:28   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

no mi smo pa bili zdaj pri enem drugem bioenergetiku v Razvanju. to je pa bila čisto druga slika, kot tisti prejšnji teden user posted image . na T je občutno vplival, ker mu ful ni pasalo in se je ful pritoževal. roko je imel ca. 30 cm stran od nejgovega hrbta in je vlekel nazaj in T se je dejansko nazaj nagibal, kot bi ga kdo vlekel za hrbtom.
rekel je, da bo diagnoza kar prava, ker se čuti, da gre za nevrološke težave, da mu manjkajo sinapse. ampak, da bo vse nadoknadil in da ni huda oblika. v glavnem ga bo porihtal user posted image . za T ni nič kasiral - sem bila ful presenečena. nesti mu še moramo sliko, da ga bo on tudi na daljavo obdeloval, ker ima kar nekaj takih otrok s podobnimi težavami in vse hkrati obdeluje. user posted image  potem je pa še moj šel, ker ima eno nogo za par cm krajšo od druge, pa neko vodno cisto ima na ledvicah in je rekel, da bi probal. in je bil ful presenečen, da zadeva res deluje na podlagi močne energije, ker jo je moj dejansko čutil. in ga je naštelal po domače povedano user posted image . moj je potem plačal 50€ za sebe. no oba imata termin še enkrat januarja. mogoče bom še jaz poskusila.

super za vse vas...sploh za T user posted image user posted image user posted image ...

Podpis. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
21.11.2011 19:19:59   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

jutro,

spet katastrofalna noč. mali se pol noči dere ko žival, nikakor ga ne morema umirit. z živci sma že čist na koncu, utrujena tak da se komaj vlečema po stanovanju. cela hrbtenica me boli od spanja (beri: ležanja, ker spimo itak ne) na robu postelje, ker je mali na sredini in se tišči k meni. ne vem več kaj naj naredim user posted image

joj bambi... če te kdo razume .... potem sem to jaz ... saj veš kakega težača imam doma.... zdaj sicer spimo sam čez dan se ubijamo - DOBESEDNO!! še malo pa bom na psihijatriji končala polek napetega tempa in odgovornosti v službi. Naš se je ponoči drl kot da ga koljemo prižgem luč ga božam tolažim da sem ob njem, ma ni pomagalo nič kot da bi sanjal in se ni mogel zbudit, čeprav me je gledal v oči kot da bi ga obsedel hudič majkemi ! pol smo probali ga odnest v denvno in baby tv (risanke) nažgat glej in je vtihnil- pol pa čez kake pol ure nazaj spat .... to smo delali cele noči. Zdaj je sicer ponoči OK.... imamo pa druge tegobe.

upam da čimprej mine !!!

Elevitka lepo te je spet brat in da tudi vaše tegobe minejo čim prej.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
21.11.2011 20:42:08   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

matcar...fulll lepe fotkeuser posted image

joj ja pozabla rečt prej, ful lepe so, sploh na zadnji je Teo taki cuker user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
21.11.2011 20:47:50   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

jutro,

spet katastrofalna noč. mali se pol noči dere ko žival, nikakor ga ne morema umirit. z živci sma že čist na koncu, utrujena tak da se komaj vlečema po stanovanju. cela hrbtenica me boli od spanja (beri: ležanja, ker spimo itak ne) na robu postelje, ker je mali na sredini in se tišči k meni. ne vem več kaj naj naredim user posted image

joj bambi... če te kdo razume .... potem sem to jaz ... saj veš kakega težača imam doma.... zdaj sicer spimo sam čez dan se ubijamo - DOBESEDNO!! še malo pa bom na psihijatriji končala polek napetega tempa in odgovornosti v službi. Naš se je ponoči drl kot da ga koljemo prižgem luč ga božam tolažim da sem ob njem, ma ni pomagalo nič kot da bi sanjal in se ni mogel zbudit, čeprav me je gledal v oči kot da bi ga obsedel hudič majkemi ! pol smo probali ga odnest v denvno in baby tv (risanke) nažgat glej in je vtihnil- pol pa čez kake pol ure nazaj spat .... to smo delali cele noči. Zdaj je sicer ponoči OK.... imamo pa druge tegobe.

upam da čimprej mine !!!

Elevitka lepo te je spet brat in da tudi vaše tegobe minejo čim prej.

podpis pod Ly. pa še zate user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
21.11.2011 20:50:57   
katy83
Čer punce.

T je boljše, jedel ni skoraj nič danes (3 kekse, 1 hruško in 3 žlice prežganke), ampak ok, pil pa je. Zdaj že itak spi, upam, da ne bo ponoči spet kakega letanjauser posted image . Ima pa od pogostega kakanja zelo vneto ritko, prav mehuri so se mu naredili. user posted image
Sem klicala P in je rekla, da naj mu dajem limbi prašek, pa nekaj za zaprtje, pa če ne bo bruhal in če ne bo driske lahko gre v sredo v vrtec.

Sem pa bila danes na faksu, pri mentorju in je rekel, da je sicer še nekaj malenkosti za popravit, ampak je dal zeleno luč, da lahko oddam diplomo in čakam na datum zagovora. user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
21.11.2011 20:52:47   
katy83
matcar, res fajn slikice... teo pa je res pravi bossuser posted image

elevitka, fajn, da si se malo javila...ti pa pošiljam še user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
21.11.2011 20:53:25   
katy83
botrca, v sredo ti lahko komaj pošljem Linote...bo prepoznouser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
21.11.2011 20:55:51   
majakla
Čeeer

Matcar: lepe "dede" imaš.

Bambi: super. Ej, kaj pa mu je delal oz. pomagal,
glede tega, ko ima nogo krajšo? Hrbtenico al...?

Katy: user posted image user posted image user posted image user posted image
Karmen: user posted image
Matcar, Arwenko in še jaz: user posted image

Čuj Arwenko, veš da je ena pri oktobrčkih 2009 pripopala
vašo sliko, kako bi srečanje naj izgledalo? user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
21.11.2011 21:02:02   
matcar
Čer

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
21.11.2011 21:24:38   
matcar
Evo,moj prišo domov,ju3 pa gre nazaj in so fertik.Fročeki pa so danes spet imeli svoj dan,vsi po vrsti,drli v eno.Maks je na Saš-a skočo in je mali tulo skoraj 2 uri v eno,pa še zdaj je čisto fertik.Mu je pa na levo ramo priletel in ga ful boli,sicer po moje nima kaj zlomljeno,ker je rokica normalno gibljiva,sem pa bulo zatipala na kosti.Pa zadne cajte se take čudne reči pri nas dogajajo,da groza.zdaj npr.,se mi je sveča začela smodit pa nekaj je noter,kak pa je tja prišlo in kaj,pa pojma nimam,ker imam na polički,sežem pa samo jaz gor,zraven tega je pokrov itak vroč in ne moreš odpret.pa mami so zginle 4-peresne deteljice,jih je imel ata pri loto listkih v ovitku.pa kr nekaj no....user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
21.11.2011 21:30:58   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Evo,moj prišo domov,ju3 pa gre nazaj in so fertik.Fročeki pa so danes spet imeli svoj dan,vsi po vrsti,drli v eno.Maks je na Saš-a skočo in je mali tulo skoraj 2 uri v eno,pa še zdaj je čisto fertik.Mu je pa na levo ramo priletel in ga ful boli,sicer po moje nima kaj zlomljeno,ker je rokica normalno gibljiva,sem pa bulo zatipala na kosti.Pa zadne cajte se take čudne reči pri nas dogajajo,da groza.zdaj npr.,se mi je sveča začela smodit pa nekaj je noter,kak pa je tja prišlo in kaj,pa pojma nimam,ker imam na polički,sežem pa samo jaz gor,zraven tega je pokrov itak vroč in ne moreš odpret.pa mami so zginle 4-peresne deteljice,jih je imel ata pri loto listkih v ovitku.pa kr nekaj no....user posted image

ok, to pa poznam...ste imeli kaj nerazčiščenega z atijem? če ja, potem probajte to uredit, idite na grob in se pogovorite...bo boljšeuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
21.11.2011 21:40:55   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

ok, to pa poznam...ste imeli kaj nerazčiščenega z atijem? če ja, potem probajte to uredit, idite na grob in se pogovorite...bo boljšeuser posted image

Ja,nerazčiščenega ni nič blo,je pa edino rekel mami 3 dni,preden je umrl,da naj čimprej gremo ven iz te hiše.In imam vedno večji občutek,da je tukaj v kontroli,če ga bomo upoštevali.zadnjič,npr. je na vsem lepec vodno cev razneslo v kopalnici,in to pozno zvečer že.pa jaz imam skozi občutek,da me vsako noč gleda in da mi pri postli stoji,zato pa ne spim,ker ne morem.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
21.11.2011 22:07:50   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Bambi: super. Ej, kaj pa mu je delal oz. pomagal,
glede tega, ko ima nogo krajšo? Hrbtenico al...?

bolj kolke, pa hrbtenico tudi ja. je prišo celo potegjeni ven iz sobe user posted image , kar nekak na stran ga je vleklo. ampak zdaj normalno stoji na obeh nogah. prej je bila peta krajše noge vedno malo v zraku, če je hotel zravnano skupaj stopit.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
21.11.2011 22:08:30   
Arwenko

Ja,nerazčiščenega ni nič blo,je pa edino rekel mami 3 dni,preden je umrl,da naj čimprej gremo ven iz te hiše.In imam vedno večji občutek,da je tukaj v kontroli,če ga bomo upoštevali.zadnjič,npr. je na vsem lepec vodno cev razneslo v kopalnici,in to pozno zvečer že.pa jaz imam skozi občutek,da me vsako noč gleda in da mi pri postli stoji,zato pa ne spim,ker ne morem.

In kakšno je vaše stališče okrog tega, nameravate it ven? Probajte se res v mislih pomenit z njim, mu razložit, idite na grob, prižgite svečo, probajte ga pomirit.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
21.11.2011 22:10:04   
arabela*

groza.zdaj npr.,se mi je sveča začela smodit pa nekaj je noter,kak pa je tja prišlo in kaj,pa pojma nimam,

če imaš kaj suhega cvetja pri hiši, ga odstraniuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
21.11.2011 22:12:31   
arabela*

gleda in da mi pri postli stoji,zato pa ne spim,ker ne morem.

user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
21.11.2011 22:18:13   
botrca

Čer punce.

T je boljše, jedel ni skoraj nič danes (3 kekse, 1 hruško in 3 žlice prežganke), ampak ok, pil pa je. Zdaj že itak spi, upam, da ne bo ponoči spet kakega letanjauser posted image . Ima pa od pogostega kakanja zelo vneto ritko, prav mehuri so se mu naredili. user posted image
Sem klicala P in je rekla, da naj mu dajem limbi prašek, pa nekaj za zaprtje, pa če ne bo bruhal in če ne bo driske lahko gre v sredo v vrtec.

Sem pa bila danes na faksu, pri mentorju in je rekel, da je sicer še nekaj malenkosti za popravit, ampak je dal zeleno luč, da lahko oddam diplomo in čakam na datum zagovora. user posted image

za T user posted image user posted image user posted image in zate user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
21.11.2011 22:18:51   
botrca

botrca, v sredo ti lahko komaj pošljem Linote...bo prepoznouser posted image

ne bo prepozno...user posted image povej mi koliko imaš

< Sporočilo je popravil botrca -- 21.11.2011 22:19:31 >

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
21.11.2011 22:22:58   
botrca
Matcar ko bi vidla kaka sem...kocine mi stojijo pokonci od branja tega kar si napisala...ej...kot da gledam ID...jaz bi pa najprej poklicala župnika da blagoslovi hišo...če že ni...pol pa šla na grob in mogoče k spovedi..ne vem...bi me pa bilo na smrt strah. user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
21.11.2011 22:24:53   
botrca
Jan pa ima vročino oz. so me že ko je v vrtcu bil klicali ko se je zbudil da ima blagko vročino 37,3. Sem šla ponj. Mu merila večkrat pa zdaj je imel največ 37,8 user posted image .Pa kašlja in nos ma zabasan.

< Sporočilo je popravil botrca -- 21.11.2011 22:25:15 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
21.11.2011 22:25:31   
arabela*
komaj zdaj sta zaspale smrkljice...jutri zjutraj pa nikakor ne s postleuser posted image

jaz pa zdaj perilo obešala....ne da se mi več niččččč....niti pospravljat....otroško sem dane su nulo zjutraj porihtala; zdaj....te kap zadene, ko notri stopišuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
21.11.2011 22:29:02   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Matcar ko bi vidla kaka sem...kocine mi stojijo pokonci od branja tega kar si napisala...ej...kot da gledam ID...jaz bi pa najprej poklicala župnika da blagoslovi hišo...če že ni...pol pa šla na grob in mogoče k spovedi..ne vem...bi me pa bilo na smrt strah. user posted image

ma česa te bo strah, saj ni nihče umrl v hiši...jaz mislim, da je to samo sporočilo, nič drugauser posted image ..morda na tak način sporoča . Da pa je neprijeten občutek, bi pa verjela....

Saj parvim, za težave in podobno pa suho cvetje stranuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.