Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo,moj prišo domov,ju3 pa gre nazaj in so fertik.Fročeki pa so danes spet imeli svoj dan,vsi po vrsti,drli v eno.Maks je na Saš-a skočo in je mali tulo skoraj 2 uri v eno,pa še zdaj je čisto fertik.Mu je pa na levo ramo priletel in ga ful boli,sicer po moje nima kaj zlomljeno,ker je rokica normalno gibljiva,sem pa bulo zatipala na kosti.Pa zadne cajte se take čudne reči pri nas dogajajo,da groza.zdaj npr.,se mi je sveča začela smodit pa nekaj je noter,kak pa je tja prišlo in kaj,pa pojma nimam,ker imam na polički,sežem pa samo jaz gor,zraven tega je pokrov itak vroč in ne moreš odpret.pa mami so zginle 4-peresne deteljice,jih je imel ata pri loto listkih v ovitku.pa kr nekaj no.... ok, to pa poznam...ste imeli kaj nerazčiščenega z atijem? če ja, potem probajte to uredit, idite na grob in se pogovorite...bo boljše Ja,nerazčiščenega ni nič blo,je pa edino rekel mami 3 dni,preden je umrl,da naj čimprej gremo ven iz te hiše.In imam vedno večji občutek,da je tukaj v kontroli,če ga bomo upoštevali.zadnjič,npr. je na vsem lepec vodno cev razneslo v kopalnici,in to pozno zvečer že.pa jaz imam skozi občutek,da me vsako noč gleda in da mi pri postli stoji,zato pa ne spim,ker ne morem. In kakšno je vaše stališče okrog tega, nameravate it ven? Probajte se res v mislih pomenit z njim, mu razložit, idite na grob, prižgite svečo, probajte ga pomirit.
|