|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 22.del
21.11.2011 11:52:17   
arabela*
danuser posted image

otroci v vrtcu, šoli,midva spila kuffe..
zdaj pa jaz pospravljam, moj pa je šel na Štajerski avtodom, je treba določene stvari na avtu dat popravit(amortizer..pa še nekaj)user posted image

Grem si zdaj vročo kopel naredit, ker me hladi od prehladauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
21.11.2011 12:12:39   
katy83
ojla punce...današnja noč...katastrofa. user posted image T je začel ob 1-ih bruhat in je vsake toliko bruhal do 6-ih zjutraj. Mislim, da je ene 8x bruhal. Preoblekli smo 3 pižame, 2 posteljnini, pa menda še kaj. user posted image   je pa bil prav posrečen...ko je prvič bruhal, se je začel jokat in sem mu rekla, da ni nič, naj ne joka...in potem vsakič ko je bruhal, je govoril: nič. nič. user posted image   Srce moje zlato. No, v vrtec ga valda nisem dala, že zaradi tega, ker je full utrujen od vsega. Je spal do 10-ih, zdaj pa je videt ok. Včeraj smo jedli pašto in mu očitno nekaj ni pasalo. Malo me je samo strah, če se bo zdaj ponovilo, ko bo normalno jedel...zdaj namreč noče nič kaj jest, edino oni tuc slani "keksi" mu grejo...ampak zdaj mi ga je brezveze silit s čim drugim. Možno tudi da je kaka viroza, ker dosti kaka, pa meni je tudi nekaj hecno v želodcu. user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
21.11.2011 12:25:48   
bambixxx
joj katy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kak me to spominja na 2 tedna nazaj, ko je naš T fasal ta presneti rotavirus. če še drisko zraven dobi in vročino, sem skoraj 100%, da je to. če bosta šla k P, pa kar eno pleničko pokakano zraven nesi - jaz to vedno pozabim - ker radi pogledajo blato. pa sigurno ga boš mogla dat v laboratorij. če mu paše slano, naj kar je, da nadomesti izgubljeno sol - ne bo rabil tistega ogabnega Rehidrola pit proti dehidraciji. pa dosti naj pije.
jaz sem v postle kar ene stare brisače položla, da nisem rabila vsakič rjuhe menjavat, ko je bruhal, sem samo brisačo menjala. pa verjetno imamo vsi več brisač doma, kot rjuh user posted image . pa fejst si roke umivajte in razkužujte po možnosti, da še ostali ne fašete tega user posted image .

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
21.11.2011 12:29:16   
katy83
Zaenkrat sem se odločila, da ga ne bom k zdravniku peljala, ker je videt dokaj ok...zdaj je ravno hruško pojedel... Če pa še bo bruhal, pa ga bom peljala.

Bambi, hvala. user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
21.11.2011 13:15:15   
matcar
Dan!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
21.11.2011 13:23:26   
matcar
Včeraj bil naporen dan(psihično za mene),dopoldan sem kuhala za vse,pa na pokopališče sma šla z mamo malo grob popucat pa svečke prižgat,pol sma se z mojim pred kosilom spičla,pa še enkrat po kosilu.Mislim,toti ded smotani!!!!Njegova izjava,da sem cele dneve na compu,vse ostalo pa se itak da samo do sebe naredi,pa froci poštimajo,pa tak....user posted image user posted image user posted image A on pa je dejansko durh na compu,mali se mu dere polek pa niti ne trzne,kaj šele da bi rit dvigno oz. njegovih 60 kil,pa ga v roke vzel.Jojjjjjj!!!!!!!!Po kosilu pa se vležem polek Saš-a(teo tak spi v njegovi postli v sobi),da bom malo zaspala,ker sem bila celo prejšnjo noč pokonci spet,spala sem cca. 1 uro,pa še to sem imela take grozne sanje,da sem se zbudila od sile,pa nazaj nisem mogla več zaspat.Oni frajer pa lepo gre(brez da bi kaj reko sploh).Valda se je Teo jokal nekaj v postlici,da sem se mogla vstat itak.Spala sem pa cca. glih pol ure,pa vidim,da deda potegnjenega sploh doma ni.Pa točno je vedo,da ne spim cele noči.Mislim!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Tak,mogla sem se malo skašljat še tu,ker drugače tak premalo kašljam.user posted image Zdaj pa smo samo 4 dni,ker je moj v ZG na terenu.Ju3 pa grem končno k Z,da mi da neka zdravila.Pa Tea peljem v vrtec na slikanje za koledarje,da bodo moji 3-je lumpi skupaj!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
21.11.2011 13:32:58   
matcar
Pa da še malo slikic priložim,čist svežih!
Prejšnji teden:moji 4-je!!!

user posted image

user posted image

To pa je včerajšnje!

Mali-veliki boss!!!
user posted image

Pa še ena!
user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
21.11.2011 13:37:37   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Včeraj bil naporen dan(psihično za mene),dopoldan sem kuhala za vse,pa na pokopališče sma šla z mamo malo grob popucat pa svečke prižgat,pol sma se z mojim pred kosilom spičla,pa še enkrat po kosilu.Mislim,toti ded smotani!!!!Njegova izjava,da sem cele dneve na compu,vse ostalo pa se itak da samo do sebe naredi,pa froci poštimajo,pa tak....user posted image user posted image user posted image A on pa je dejansko durh na compu,mali se mu dere polek pa niti ne trzne,kaj šele da bi rit dvigno oz. njegovih 60 kil,pa ga v roke vzel.Jojjjjjj!!!!!!!!Po kosilu pa se vležem polek Saš-a(teo tak spi v njegovi postli v sobi),da bom malo zaspala,ker sem bila celo prejšnjo noč pokonci spet,spala sem cca. 1 uro,pa še to sem imela take grozne sanje,da sem se zbudila od sile,pa nazaj nisem mogla več zaspat.Oni frajer pa lepo gre(brez da bi kaj reko sploh).Valda se je Teo jokal nekaj v postlici,da sem se mogla vstat itak.Spala sem pa cca. glih pol ure,pa vidim,da deda potegnjenega sploh doma ni.Pa točno je vedo,da ne spim cele noči.Mislim!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Tak,mogla sem se malo skašljat še tu,ker drugače tak premalo kašljam.user posted image Zdaj pa smo samo 4 dni,ker je moj v ZG na terenu.Ju3 pa grem končno k Z,da mi da neka zdravila.Pa Tea peljem v vrtec na slikanje za koledarje,da bodo moji 3-je lumpi skupaj!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz te čisto razumem, moj ima tudi take izpade zadnje čase...

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
21.11.2011 15:19:17   
karmen7
Dan!

Evo da se malo še jaz javim. Vikend je bil zanimiv - v negativnem smislu. Že v petek se je začelo, ko se je moj prisvetil full pozno domov, pa ne da bi me poklical in povedal, da ga pač ne bo. Eh brezveze, zakaj že? Odvetniki so nama sporočili negativne novice glede tega njegovega vračanja denarja. In potem se je pa še samo nadaljevalo, v soboto sma šla k njegovim, valda se skoraj skregala spet z njegovo mamo, potem pa še z mojim bumbarjem ker je bla spet pametna in sem hotla itak eksplodirat. Še danes sem tečna, pa bolj žalostna kot tečna. Potem pa še stanje pogledam na računu, pa tak ne vem al se naj jočem al smejem al kaj. Eh brezveze, še to vreme ga j..e tak da sem čisto adijo user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
21.11.2011 15:21:20   
karmen7
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz te čisto razumem, moj ima tudi take izpade zadnje čase...

Za obe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
21.11.2011 15:21:50   
karmen7
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

ojla punce...današnja noč...katastrofa. user posted image T je začel ob 1-ih bruhat in je vsake toliko bruhal do 6-ih zjutraj. Mislim, da je ene 8x bruhal. Preoblekli smo 3 pižame, 2 posteljnini, pa menda še kaj. user posted image   je pa bil prav posrečen...ko je prvič bruhal, se je začel jokat in sem mu rekla, da ni nič, naj ne joka...in potem vsakič ko je bruhal, je govoril: nič. nič. user posted image   Srce moje zlato. No, v vrtec ga valda nisem dala, že zaradi tega, ker je full utrujen od vsega. Je spal do 10-ih, zdaj pa je videt ok. Včeraj smo jedli pašto in mu očitno nekaj ni pasalo. Malo me je samo strah, če se bo zdaj ponovilo, ko bo normalno jedel...zdaj namreč noče nič kaj jest, edino oni tuc slani "keksi" mu grejo...ampak zdaj mi ga je brezveze silit s čim drugim. Možno tudi da je kaka viroza, ker dosti kaka, pa meni je tudi nekaj hecno v želodcu. user posted image user posted image

Bošček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
21.11.2011 15:29:04   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Dan!

Evo da se malo še jaz javim. Vikend je bil zanimiv - v negativnem smislu. Že v petek se je začelo, ko se je moj prisvetil full pozno domov, pa ne da bi me poklical in povedal, da ga pač ne bo. Eh brezveze, zakaj že? Odvetniki so nama sporočili negativne novice glede tega njegovega vračanja denarja. In potem se je pa še samo nadaljevalo, v soboto sma šla k njegovim, valda se skoraj skregala spet z njegovo mamo, potem pa še z mojim bumbarjem ker je bla spet pametna in sem hotla itak eksplodirat. Še danes sem tečna, pa bolj žalostna kot tečna. Potem pa še stanje pogledam na računu, pa tak ne vem al se naj jočem al smejem al kaj. Eh brezveze, še to vreme ga j..e tak da sem čisto adijo user posted image

Ojoj karmen user posted image user posted image user posted image

Glede stanja na računu pa sem na istem...

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
21.11.2011 16:58:46   
karmen7
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Dan!

Ojoj karmen user posted image user posted image user posted image

Glede stanja na računu pa sem na istem...

Sej vem, sem se mogla skašlat.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
21.11.2011 17:00:16   
karmen7
No zdaj me je klical, da avto ni vžgal user posted image Ga je pustil v službi, pa ga bodo jutri pogledali. Hvala bogu ima lahko službeni avto. Ma ta kišta na štirih kolesih pa tudi no; bolj vlagama v njega, slabše je zadnje čase user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
21.11.2011 18:15:53   
bambixxx
matcar, karmen, arwenko in vse, ki jih potrebujete user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
21.11.2011 18:25:17   
bambixxx
no mi smo pa bili zdaj pri enem drugem bioenergetiku v Razvanju. to je pa bila čisto druga slika, kot tisti prejšnji teden user posted image . na T je občutno vplival, ker mu ful ni pasalo in se je ful pritoževal. roko je imel ca. 30 cm stran od nejgovega hrbta in je vlekel nazaj in T se je dejansko nazaj nagibal, kot bi ga kdo vlekel za hrbtom.
rekel je, da bo diagnoza kar prava, ker se čuti, da gre za nevrološke težave, da mu manjkajo sinapse. ampak, da bo vse nadoknadil in da ni huda oblika. v glavnem ga bo porihtal user posted image . za T ni nič kasiral - sem bila ful presenečena. nesti mu še moramo sliko, da ga bo on tudi na daljavo obdeloval, ker ima kar nekaj takih otrok s podobnimi težavami in vse hkrati obdeluje. user posted image  potem je pa še moj šel, ker ima eno nogo za par cm krajšo od druge, pa neko vodno cisto ima na ledvicah in je rekel, da bi probal. in je bil ful presenečen, da zadeva res deluje na podlagi močne energije, ker jo je moj dejansko čutil. in ga je naštelal po domače povedano user posted image . moj je potem plačal 50€ za sebe. no oba imata termin še enkrat januarja. mogoče bom še jaz poskusila.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
21.11.2011 18:34:13   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

matcar, karmen, arwenko in vse, ki jih potrebujete user posted image user posted image user posted image user posted image

podpis user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
21.11.2011 18:36:02   
botrca

no mi smo pa bili zdaj pri enem drugem bioenergetiku v Razvanju. to je pa bila čisto druga slika, kot tisti prejšnji teden user posted image . na T je občutno vplival, ker mu ful ni pasalo in se je ful pritoževal. roko je imel ca. 30 cm stran od nejgovega hrbta in je vlekel nazaj in T se je dejansko nazaj nagibal, kot bi ga kdo vlekel za hrbtom.
rekel je, da bo diagnoza kar prava, ker se čuti, da gre za nevrološke težave, da mu manjkajo sinapse. ampak, da bo vse nadoknadil in da ni huda oblika. v glavnem ga bo porihtal user posted image . za T ni nič kasiral - sem bila ful presenečena. nesti mu še moramo sliko, da ga bo on tudi na daljavo obdeloval, ker ima kar nekaj takih otrok s podobnimi težavami in vse hkrati obdeluje. user posted image  potem je pa še moj šel, ker ima eno nogo za par cm krajšo od druge, pa neko vodno cisto ima na ledvicah in je rekel, da bi probal. in je bil ful presenečen, da zadeva res deluje na podlagi močne energije, ker jo je moj dejansko čutil. in ga je naštelal po domače povedano user posted image . moj je potem plačal 50€ za sebe. no oba imata termin še enkrat januarja. mogoče bom še jaz poskusila.

super za vse vas...sploh za T user posted image user posted image user posted image ...pa kaj nič ne rabiš plačat al pač daš koliko daš

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
21.11.2011 18:42:11   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

...pa kaj nič ne rabiš plačat al pač daš koliko daš

drugače je en obisk 50€/osebo, ampak za otroke očitno ne kasira, če čuti da imajo res težave, kar se mi zdi zelo fer user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
21.11.2011 18:51:44   
arabela*
čeruser posted image

otroci pridni, moj šel po avto, jaz pa maloprej prišla iz predavanj...

grem vas bratuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
21.11.2011 18:57:29   
arabela*
oobena oz vsem ki potebujeteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi se stanje čimprej izboljšalouser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
21.11.2011 18:57:52   
arabela*
matcar...fulll lepe fotkeuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
21.11.2011 19:00:56   
karmen7

Ej full dobro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
21.11.2011 19:13:02   
elevitka

jutro,

spet katastrofalna noč. mali se pol noči dere ko žival, nikakor ga ne morema umirit. z živci sma že čist na koncu, utrujena tak da se komaj vlečema po stanovanju. cela hrbtenica me boli od spanja (beri: ležanja, ker spimo itak ne) na robu postelje, ker je mali na sredini in se tišči k meni. ne vem več kaj naj naredim user posted image

joj bambi... če te kdo razume .... potem sem to jaz ... saj veš kakega težača imam doma.... zdaj sicer spimo sam čez dan se ubijamo - DOBESEDNO!! še malo pa bom na psihijatriji končala polek napetega tempa in odgovornosti v službi. Naš se je ponoči drl kot da ga koljemo prižgem luč ga božam tolažim da sem ob njem, ma ni pomagalo nič kot da bi sanjal in se ni mogel zbudit, čeprav me je gledal v oči kot da bi ga obsedel hudič majkemi ! pol smo probali ga odnest v denvno in baby tv (risanke) nažgat glej in je vtihnil- pol pa čez kake pol ure nazaj spat .... to smo delali cele noči. Zdaj je sicer ponoči OK.... imamo pa druge tegobe.

upam da čimprej mine !!!

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
21.11.2011 19:14:25   
ly117
Čer! user posted image

Zjutraj služba, direkt po mojega da sma šla kupit novo pipo za v kuhinji, pa v hoče v Tegro po blago da prevlečema sedežni kot in stole v kuhinjo. Pa po nove čevlje za njega, jaz pa ne najdem nobenih lepih za sebe user posted image user posted image . Pa ustavla sma se še v EP da sma dala delat ključe. pol pa po L in domov nekaj pojest. Zdaj sem še pa tak samo zmožna pod tuš, pa L porihtat in spat.
Jutri popoldan pa roditeljski tak da bom spet šlo celo popoldan po gobe.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.