|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 22.del
21.11.2011 22:31:03   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Jan pa ima vročino oz. so me že ko je v vrtcu bil klicali ko se je zbudil da ima blagko vročino 37,3. Sem šla ponj. Mu merila večkrat pa zdaj je imel največ 37,8 user posted image .Pa kašlja in nos ma zabasan.

bošček....user posted image user posted image

morda pa mine do jutra, saj dokler je pod 38, še ni nič panikeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
21.11.2011 22:33:54   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

bošček....user posted image user posted image

morda pa mine do jutra, saj dokler je pod 38, še ni nič panikeuser posted image

hvala...upam, da res ne bo kaj hujšega user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
21.11.2011 23:00:24   
botrca
user posted image

grem spat...nočko

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
22.11.2011 7:49:56   
matcar
Jutro!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
22.11.2011 7:53:40   
matcar
Saraya-nimamo suhega cvetja pri hiši,niti mama niti jaz,tako da nimam kaj odstranit.
Botrca-pri nas nobeden ni veren,ata pa je bil sploh proti župnikom in veri,tako da to sploh ne pride v poštev.

No,ta noč je spet bila pestra,se je radio non-stop mami prižigal v kuhinji,ga je 3x hodla ugašat.user posted image Smo pa še pred atejevo smrtjo hodli hiše gledat,da bi našo prodali in šli drugam,tak da bomo ziher upoštevali njegovo željo,zdaj še pa sploh,samo to ne gre iz danes na ju3,polek tega je brat lastnik in mora dat on zeleno luč.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
22.11.2011 8:03:28   
karmen7
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Evo,moj prišo domov,ju3 pa gre nazaj in so fertik.Fročeki pa so danes spet imeli svoj dan,vsi po vrsti,drli v eno.Maks je na Saš-a skočo in je mali tulo skoraj 2 uri v eno,pa še zdaj je čisto fertik.Mu je pa na levo ramo priletel in ga ful boli,sicer po moje nima kaj zlomljeno,ker je rokica normalno gibljiva,sem pa bulo zatipala na kosti.Pa zadne cajte se take čudne reči pri nas dogajajo,da groza.zdaj npr.,se mi je sveča začela smodit pa nekaj je noter,kak pa je tja prišlo in kaj,pa pojma nimam,ker imam na polički,sežem pa samo jaz gor,zraven tega je pokrov itak vroč in ne moreš odpret.pa mami so zginle 4-peresne deteljice,jih je imel ata pri loto listkih v ovitku.pa kr nekaj no....user posted image

ok, to pa poznam...ste imeli kaj nerazčiščenega z atijem? če ja, potem probajte to uredit, idite na grob in se pogovorite...bo boljšeuser posted image

Ja,nerazčiščenega ni nič blo,je pa edino rekel mami 3 dni,preden je umrl,da naj čimprej gremo ven iz te hiše.In imam vedno večji občutek,da je tukaj v kontroli,če ga bomo upoštevali.zadnjič,npr. je na vsem lepec vodno cev razneslo v kopalnici,in to pozno zvečer že.pa jaz imam skozi občutek,da me vsako noč gleda in da mi pri postli stoji,zato pa ne spim,ker ne morem.

Ojej to mi pa ni čisto nič všeč user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
22.11.2011 8:06:09   
karmen7
Dobro jutro drugače!

Spali tak ta. Mali je spal, potem pa vmes naenkrat huronski jok, da ga komaj potolažim in to se mu dogaja skoraj vsako večeruser posted image . Ve katera zakaj je to? No nam je v stanovanju sredi noči spet padla slika iz stene!!! Tak da Matcar vem kak je, če se prižigajo določene električne zadeve in nerazložljivo stvari padajo itd...Situacija ni enaka kot tvoja, ampak hudiča da me je včasih prav strah v tem stanovanju. user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
22.11.2011 8:24:29   
botrca
Jutro user posted image ,

ob prvi kavi, Jan gleda disney kanal, moj še spi. Danes in jutri bo doma, za naprej pa ne vem še. Trenutno vročine nima..kaj pa še bo...no kašlja fejst in to tisti suhi lajajoč kašeljuser posted image .

Grem na teren...se tipkamo.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
22.11.2011 8:53:57   
ursa_p
Dobro jutro, Mariborcanke!

Se opravicujem, ker kar takole vdiram v vaso temo, vendar vas to nedeljo vabim na studijsko fotografiranje otrok, ki bo v Mercator Centru na Trzaski od 8:30 do 14. ure. :D

Vse, ki ste na fb-, se lahko prijavite tukaj:
https://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#!/event.php?eid=220116201395048

Na nasi prenovljeni spletni strani pa si lahko ogledate nekaj malega o nas in posnete fotografije otrok:
www.fotostudio.si

Lp, Ursa

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
22.11.2011 9:27:17   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p

Dobro jutro, Mariborcanke!

Se opravicujem, ker kar takole vdiram v vaso temo, vendar vas to nedeljo vabim na studijsko fotografiranje otrok, ki bo v Mercator Centru na Trzaski od 8:30 do 14. ure. :D

Vse, ki ste na fb-, se lahko prijavite tukaj:
https://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#!/event.php?eid=220116201395048

Na nasi prenovljeni spletni strani pa si lahko ogledate nekaj malega o nas in posnete fotografije otrok:
www.fotostudio.si

Lp, Ursa

žal tokrat ne moremo, februarja ste nam tako čudovite fotke naredili, da sigurno pridemo ob kakšni naslednjih priložnosti.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
22.11.2011 9:31:16   
Arwenko

Saraya-nimamo suhega cvetja pri hiši,niti mama niti jaz,tako da nimam kaj odstranit.
Botrca-pri nas nobeden ni veren,ata pa je bil sploh proti župnikom in veri,tako da to sploh ne pride v poštev.

No,ta noč je spet bila pestra,se je radio non-stop mami prižigal v kuhinji,ga je 3x hodla ugašat.user posted image Smo pa še pred atejevo smrtjo hodli hiše gledat,da bi našo prodali in šli drugam,tak da bomo ziher upoštevali njegovo željo,zdaj še pa sploh,samo to ne gre iz danes na ju3,polek tega je brat lastnik in mora dat on zeleno luč.

Huh, to pa ni ravno luštno. V osnovi lahko probaš naslednje: se pogovorit z njim, potem prižigat sveče zvečer po celi hiši, pa dišeče palčke, pol je pa en ritual z morsko soljo, ampak ta mora biti ustrezno "pripravljena" - to pa jaz ne znam. Pomoje bi bilo pametno, da poskušaš kakšno pomoč najt.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
22.11.2011 10:15:53   
bambixxx
jutro,

madonca kake spuky teme imate, me je kar strah ratalo.

no jaz sem si pa včeraj na telovadbi zvila levi gleženj, tak da spet nisem spala prav celo noč, ker me tak noga boli. otečeno sicer nimam nič, me pa boli na notranji strani pod kostjo gležnja. user posted image  
T je kar ok spal z eno prekinitvijo vmes, pa sem ga kar k sebi vzela, ker se nisem mogla vstajat zaradi gležnja. in sma spala skoraj do 9h, ko naju je zbudil poštar. user posted image  prinesel mi je odločbo ZZZS za bolniško in sicer so mi odobrili do 14.1.2012, potem pa je treba spet vložit.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
22.11.2011 11:32:57   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Huh, to pa ni ravno luštno. V osnovi lahko probaš naslednje: se pogovorit z njim, potem prižigat sveče zvečer po celi hiši, pa dišeče palčke, pol je pa en ritual z morsko soljo, ampak ta mora biti ustrezno "pripravljena" - to pa jaz ne znam. Pomoje bi bilo pametno, da poskušaš kakšno pomoč najt.

Tudi če to naredim vse,ne bo pomagalo,ker še zgleda ni pripravljen it.Bom pa očistla hišo definitivno.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
22.11.2011 12:08:32   
majakla
Joooj, mene je tud strah teh tem.

pa DOBER DAN

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
22.11.2011 12:29:52   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Joooj, mene je tud strah teh tem.

pa DOBER DAN

dober dan...tebe sem pa že pogrešala oziroma sem ravno razmišljala kje si kaj user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
22.11.2011 12:40:03   
katy83
punce, jaz sem čisto fertikuser posted image
Očitno sem fasala virozo od malega, bruhala celo jutro, hodim ko cota...do zdaj je bil dragi doma, zdaj pa je šel na šiht...T je pa ok, tak da, ne vem kako bova preživela do večera...upam, da bo mama lahko prišlauser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
22.11.2011 12:53:15   
Arwenko

Očitno sem fasala virozo od malega, bruhala celo jutro, hodim ko cota...do zdaj je bil dragi doma, zdaj pa je šel na šiht...T je pa ok, tak da, ne vem kako bova preživela do večera...upam, da bo mama lahko prišlauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
22.11.2011 13:14:27   
botrca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
22.11.2011 13:15:33   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

no jaz sem si pa včeraj na telovadbi zvila levi gleženj, tak da spet nisem spala prav celo noč, ker me tak noga boli. otečeno sicer nimam nič, me pa boli na notranji strani pod kostjo gležnja. user posted image  

naj bolečina čim prej mine user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
22.11.2011 13:21:46   
arabela*
dan...user posted image

malo časa za net...

sva laufala naokoli, opravki, pa po eno ribo sva še šla..

zdaj je je moj šel delat, jaz pa še ob kosilu, kebba in gazirana vodauser posted image

maličke gresta po vrtcu k babici, jaz pa si bom malo brala za izpit...če mi bo sevedauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
22.11.2011 13:24:51   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Dobro jutro drugače!

Spali tak ta. Mali je spal, potem pa vmes naenkrat huronski jok, da ga komaj potolažim in to se mu dogaja skoraj vsako večeruser posted image . Ve katera zakaj je to? No nam je v stanovanju sredi noči spet padla slika iz stene!!! Tak da Matcar vem kak je, če se prižigajo določene električne zadeve in nerazložljivo stvari padajo itd...Situacija ni enaka kot tvoja, ampak hudiča da me je včasih prav strah v tem stanovanju. user posted image

ojoj..ja te razumem, sva živela nekoč v hiši, ko je bil skozi tak čudn občutek in neprijetno ko sem bila sama, pa tv se vžigal..čudno res..

Tukaj ko sem zdaj je čist čisto, se čuti full, je čist drugačen občutek, ničesar me ni strah, pa če sem sama ponoči, nič..

Morda bi res dala "spucat"user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
22.11.2011 13:31:12   
bambixxx

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
22.11.2011 15:10:24   
karmen7

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

podpis user posted image user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
22.11.2011 15:11:02   
karmen7
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

naj bolečina čim prej mine user posted image user posted image user posted image user posted image

podpis user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
22.11.2011 15:44:59   
matcar
Bila od 1-h do zdaj pri Z.Seveda je bila doma cela štala zaj,ker kao sem bla tak dolgo tam,kot da je meni blo fajn čakat in zmrzovat,sem pa čisto na psu,psihično in fizično totalno izčrpana zaradi vsega kar se je zgodilo v zadnjih treh tednih,plu tega še sem na AB,ker imam močen bronhitis,pa v LAB moram ju3 zjutraj!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.