matcar
|
Včeraj bil naporen dan(psihično za mene),dopoldan sem kuhala za vse,pa na pokopališče sma šla z mamo malo grob popucat pa svečke prižgat,pol sma se z mojim pred kosilom spičla,pa še enkrat po kosilu.Mislim,toti ded smotani!!!!Njegova izjava,da sem cele dneve na compu,vse ostalo pa se itak da samo do sebe naredi,pa froci poštimajo,pa tak.... A on pa je dejansko durh na compu,mali se mu dere polek pa niti ne trzne,kaj šele da bi rit dvigno oz. njegovih 60 kil,pa ga v roke vzel.Jojjjjjj!!!!!!!!Po kosilu pa se vležem polek Saš-a(teo tak spi v njegovi postli v sobi),da bom malo zaspala,ker sem bila celo prejšnjo noč pokonci spet,spala sem cca. 1 uro,pa še to sem imela take grozne sanje,da sem se zbudila od sile,pa nazaj nisem mogla več zaspat.Oni frajer pa lepo gre(brez da bi kaj reko sploh).Valda se je Teo jokal nekaj v postlici,da sem se mogla vstat itak.Spala sem pa cca. glih pol ure,pa vidim,da deda potegnjenega sploh doma ni.Pa točno je vedo,da ne spim cele noči.Mislim!!!!!! Tak,mogla sem se malo skašljat še tu,ker drugače tak premalo kašljam. Zdaj pa smo samo 4 dni,ker je moj v ZG na terenu.Ju3 pa grem končno k Z,da mi da neka zdravila.Pa Tea peljem v vrtec na slikanje za koledarje,da bodo moji 3-je lumpi skupaj!